PLAY - OFF 2015

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Re: PLAY - OFF 2015

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Εγώ δε νομίζω ότι μπορούν παραπάνω, απ τον Αστέρα ας πούμε έχουμε καλύτερο ρόστερ?με τίποτα...δεν έχουμε καν παίκτες να συγκρίνουμε σαν τον Μάσα ή τον Ρόλε..απ τον Ατρόμητο ίσως
Γίνανε εγκλήματα καλοκαίρι και χειμώνα, φτιάχτηκε ομάδα με υπερδυνάμεις αλλά για 3 μήνες, μετά το χάος...και καλά τα τρεξίματα του Άγγελου αλλά κάπου το Γενάρη το αργότερο έπρεπε να προστεθεί και η ποιότητα, και μεσοεπιθετικά μετά τον Μακ δεν έχουμε κανέναν, όλοι οι άλλοι είναι 6-8άρια, και σέντερ/περιφερειακοί φορ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Μπλα,μπλα,μπλα,μπλα.
Εγω το μονο που θυμάμαι απο παιδι μικρο ειναι στα @@@ια μου να γραφω τον ολυμπιλαγο.
Οπότε την Τεταρτη γήπεδο.Στα φριδια μας κι αν χασουμε κι αν κερδίσουμε.2 ματσακια ακομα για φετος Τουμπα
και μετα στερητικό του καλοκαιριού.Δε γινεται να μη παμε.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

pisakaipoupoula έγραψε:Εγώ δε νομίζω ότι μπορούν παραπάνω, απ τον Αστέρα ας πούμε έχουμε καλύτερο ρόστερ?με τίποτα...δεν έχουμε καν παίκτες να συγκρίνουμε σαν τον Μάσα ή τον Ρόλε..απ τον Ατρόμητο ίσως
Γίνανε εγκλήματα καλοκαίρι και χειμώνα, φτιάχτηκε ομάδα με υπερδυνάμεις αλλά για 3 μήνες, μετά το χάος...και καλά τα τρεξίματα του Άγγελου αλλά κάπου το Γενάρη το αργότερο έπρεπε να προστεθεί και η ποιότητα, και μεσοεπιθετικά μετά τον Μακ δεν έχουμε κανέναν, όλοι οι άλλοι είναι 6-8άρια, και σέντερ/περιφερειακοί φορ
Δεν ειναι ετσι.
Πχ ο Νινης στον ΠΑΟΚ ηταν το απολυτο μηδεν...πιο κατω δεν ειχε...τερμα πατος...στον Παναθηναικο απο την αλλη ειναι πολυ χρησιμος.
Το ιδιο θα γινει και με αλλους παιχτες μας αν πανε σε διαφορετικες ομαδες.
Αν ειχαμε τον Μασα και τον Ρολεξ που λες σε εμας ''αχρηστοι'' θα ηταν...
Ελλειψεις εχουμε στο ροστερ,αλλα το να πεις οτι ο Αστερας εχει καλυτερο ροστερ ειναι τουλαχιστον υπερβολικο...πιο πληρες ροστερ μπορει να εχει...σε καμια περιπτωση ομως καλυτερο.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Rizla έγραψε:
pisakaipoupoula έγραψε:Εγώ δε νομίζω ότι μπορούν παραπάνω, απ τον Αστέρα ας πούμε έχουμε καλύτερο ρόστερ?με τίποτα...δεν έχουμε καν παίκτες να συγκρίνουμε σαν τον Μάσα ή τον Ρόλε..απ τον Ατρόμητο ίσως
Δεν ειναι ετσι.
Πχ ο Νινης στον ΠΑΟΚ ηταν το απολυτο μηδεν...πιο κατω δεν ειχε...τερμα πατος...στον Παναθηναικο απο την αλλη ειναι πολυ χρησιμος.
Το ιδιο θα γινει και με αλλους παιχτες μας αν πανε σε διαφορετικες ομαδες.
Αν ειχαμε τον Μασα και τον Ρολεξ που λες σε εμας ''αχρηστοι'' θα ηταν...
Ελλειψεις εχουμε στο ροστερ,αλλα το να πεις οτι ο Αστερας εχει καλυτερο ροστερ ειναι τουλαχιστον υπερβολικο...πιο πληρες ροστερ μπορει να εχει...σε καμια περιπτωση ομως καλυτερο.
Δε διαφωνώ ότι 9 στις 10 αχρηστεύουμε ότι παίκτες έχουμε, απλά τώρα πραγματικά πιστεύω δεν έχουμε ρόστερ..δεν γίνεται ομάδα να κυνηγάει το γκολ μονίμως με ανεβάσματα των μπακ ή λόμπες του Τζιόλη, και χθες ακόμα αφού βγήκε ο Μακ δεν υπήρχε ΕΝΑΣ να κάνει μιά τρίπλα/μπούκα, μα ούτε ένας....γι αυτό λέω έτσι όπως είναι φτιαγμένο το ρόστερ, δεν μπορούνε παραπάνω...γνώμη μου βέβαια
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Δεν εχουμε πληρες ροστερ...αλλα δεν σημαινει οτι οι παικτες ειναι ''αχρηστοι''. Απλα δεν μπορουν λογω των ελλειψεων και των διαφορων αλλων καταστασεων μεσα στην ομαδα να αποδοσουν αυτο που μπορουν.
Εδω παμε να βγαλουμε αχρηστο τον Κλαους...τι να λεμε τωρα...
Demir

Δημοσίευση από Demir »

το ροστερ ειανι για κλαματα... μεσοεπι8ετικα ειμαστε ενα τιποτα.. με 1 μεσοεπι8ετικο δεν εχει υπαρξει ποτε ομαδα, ενας μακ ,τιποτε αλλο... περειρα κ κλαους ειναι φορ.. δεν εχουμε ουτε 10αρι ουτε εξτρεμ ουτε τιποτα..
ειναι απλα απιστευτο...εγω πιστευω πως με αυτο το ροστερ συν τσαβεζ κ λουκας στα πλει οφ 8α καναμε περιπατο...
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

[...]μεσοεπιθετικά μετά τον Μακ δεν έχουμε κανέναν, όλοι οι άλλοι είναι 6-8άρια, και σέντερ/περιφερειακοί φορ
Κάτι αντίστοιχο μπορώ να πω για τον Αστέρα που έχει πληθώρα μεσοεπιθετικών (κυρίως εξτρέμ) και σέντερ μπακ, αλλά ένα μόνο αξιόπιστο σέντερ φορ, κανένα οκτάρι της προκοπής (μετά τη φυγή του Ουσέρο) και κανένα αριστερό μπακ. Ο Ρόλε ειδικά (ίσως και λόγω του τραυματισμού του αρχές της χρονιάς) είναι μεγάλη απογοήτευση και πιθανότατα θα γυρίσει στην ομάδα του.
Από τον χθεσινό Αστέρα μάλιστα, δεν θέλω ούτε ένα παίκτη. Ακόμη και οι δύο-τρεις που ξεχώρισαν όλη τη σεζόν, χθες ήταν πολύ καλά κλεισμένοι (πλην του Μπαντιμπαγκά που έπαιζε αυτό το απρόβλεπτο ποδόσφαιρο αλάνας).
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Ναι ρε φίλε αλλά πρώτον, ο Αστέρας αν θέλει να επιτεθεί, μπορεί πολύ πιο εύκολα από μας, εμείς όχι...και δεύτερον τα κενά της ομάδας μας μας νοιάζουν, όχι του Αστέρα...
Τεσπα απλά λέω ότι δεν μπορούμε χωρίς μεσοεπιθετικούς να παίξουμε καλύτερα απ ότι παίζουμε
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Να ρωτηξω κατι;
Ανεξαρτητα απο το τι θα κανουμε μεθαυριο στην Λεωφλορο και ανεξαρτητα τι θα κανουν η Τριπολιτσα και ο Σπανος, αν στα 2 τελευταια παιχνιδια κερδισουμε, δεν βγαινουμε 2οι;
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Αυτη ειναι μεχρι τωρα η βαθμολογια, κανε τα κουμαντα μονος σου! :mrgreen:

Εικόνα
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Ναι ισχυει αυτο τελικα.

Αρα με 2 νικες σιγουρα 2οι.

Απο εκει και περα υπαρχουν πολλα σεναρια.

Το κακο ειναι οτι αν χασουμε μεθαυριο, ο βαζελος θα ειναι αδιαφορος και μπορει να κανει δωρο τα τριποντα στους αλλους.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Με δεδομένο ότι θα χάσουμε στη Λεωφόρο πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε τον Ατρόμητο στην Τούμπα και να πάρουμε Χ στην Τρίπολη. Θα φτάσουμε τους 8 βαθμούς.
Ο Αστέρας αν κερδίσει την Κυριακή τον Ατρόμητο στην Τρίπολη πάει στους 6, όταν εμείς θα μείνουμε στους 4.
Αν την 5η αγωνιστική κερδίσουμε Ατρόμητο στην Τούμπα και ο ΠΑΟ κερδίσει τον Αστέρα στη Λεωφόρο ξαναπερνάμε 2οι με 7 βαθμούς έναντι 6 και χρειαζόμαστε ένα Χ στην Τρίπολη. Αν πάρει ισοπαλία ο Αστέρας στον ΠΑΟ θα έχουμε και οι 2 από 7 βαθμούς και θα φάμε τα μουστάκια μας στην Τρίπολη την τελευταία αγωνιστική.
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Σε περιπτωση ισοβαθμιας τι παιζει;
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

ron-swanson έγραψε:Ναι ισχυει αυτο τελικα.

Αρα με 2 νικες σιγουρα 2οι.

Απο εκει και περα υπαρχουν πολλα σεναρια.

Το κακο ειναι οτι αν χασουμε μεθαυριο, ο βαζελος θα ειναι αδιαφορος και μπορει να κανει δωρο τα τριποντα στους αλλους.

Γιαυτο την κυριακη το ματς ειναι σημαντικο αν θελουμε τη δευτερη θεση πρεπει να κερδισουμε εκει καταντησαμε να πρεπει να παρουμε διπλο οχι για να βγουμε τσουλου αλλα για να μπουμε γιουροπα με χι ο βαζελος παλι ειναι αδιαφορος στα δυο τελευταια ματς επομενως αν ξερει καποιος να μετραει εκει στην ομαδα παμε για ολα η τιποτα την κυριακη
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

εαν κερδισουμε αστερα και ατρομητο μονο, οτι αποτελεματα και να ερθουν ειμαστε 2οι, ειναι στα ποδια μας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”