Δώνης...Panos Fanfaras έγραψε:.........Είναι νέος και φιλόδοξος, ότι χρειάζεται η ομάδα.
Εγώ επιμένω, θέλω κάποιον να τον φοβούνται, να γελάει σπάνια έως ποτέ, άρα ο Μίκαελ που είναι κ ομορφόπαιδο απορρίπτεται λόγω φάτσας.
Δώνης...Panos Fanfaras έγραψε:.........Είναι νέος και φιλόδοξος, ότι χρειάζεται η ομάδα.
Μπα θα αναλάβει ο Φρανκ.Αφου το χει.GiorgosAtha έγραψε:Μετά έρχεται ο ΓΧΑποστόληςΑ έγραψε:Άντε να δούμε ποιον προπονητή θα έχουμε μέχρι τον Φεβρουάριο!
Προπονητή θέλουμε ή Χίτλερ; Και ο ΓΧ καλός τότε είναι, όχι μόνο δεν γελάει, ούτε καν χαμογελάει ποτέ. Ο Σόιμπλε μήπως σκοπεύει να ασχολειθεί με την προπονητική ποδοσφαίρου;mbison έγραψε:Δώνης...Panos Fanfaras έγραψε:.........Είναι νέος και φιλόδοξος, ότι χρειάζεται η ομάδα.
Εγώ επιμένω, θέλω κάποιον να τον φοβούνται, να γελάει σπάνια έως ποτέ, άρα ο Μίκαελ που είναι κ ομορφόπαιδο απορρίπτεται λόγω φάτσας.
Απ' όσο ξέρω είναι επιθετικογενής προπονητής και επιλέγει το 4-2-3-1. Στη Χετάφε πήγε τελικό Κυπέλλου και στους 8 τους UEFA, όπου αποκλείστηκε από τη Μπάγερν. Στη Σουόνσι πήρε Λιγκ Καπ και τερμάτισε 8ος την πρώτη σεζόν αλλά απολύθηκε στα μισά της δεύτερης λόγων κακών αποτελεσμάτων.pisakaipoupoula έγραψε:Ο Λάουντρουπ τι στυλ παίζει, αμυντικό ή επιθετικό?Αν ξέρει κάποιος ας μας πει να ξέρουμε για τι μιλάμε...
Για τον γνωστό Λάουντρουπ τον Δανό απ το μουντιάλ του 1998 πρόκειται?
Χμμ, δεν νομίζω να είχα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με τον Δώνη προπονητικά. Μην ξεχνάμε ότι δούλεψε με ένα από τα χειρότερα ρόστερ τα τελευταία χρόνια(Βιβιάν, Κουμάλο κλπ). Η ομάδα δεν είχε μαντήλι να κλάψει εκείνη την περίοδο. Υπό κατάλληλες συνθήκες, δε νομίζω ότι ο Δώνης θα είχε αποτύχει.mbison έγραψε:Δώνης...Panos Fanfaras έγραψε:.........Είναι νέος και φιλόδοξος, ότι χρειάζεται η ομάδα.
Panos Fanfaras έγραψε:Χμμ, δεν νομίζω να είχα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με τον Δώνη προπονητικά. Μην ξεχνάμε ότι δούλεψε με ένα από τα χειρότερα ρόστερ τα τελευταία χρόνια(Βιβιάν, Κουμάλο κλπ). Η ομάδα δεν είχε μαντήλι να κλάψει εκείνη την περίοδο. Υπό κατάλληλες συνθήκες, δε νομίζω ότι ο Δώνης θα είχε αποτύχει.
αν διαβάσεις τα λινκ που παρέθεσε ο GiorgosAtha το πρωί θα πάρεις μια ιδέαpisakaipoupoula έγραψε:Ο Λάουντρουπ τι στυλ παίζει, αμυντικό ή επιθετικό?Αν ξέρει κάποιος ας μας πει να ξέρουμε για τι μιλάμε...
όπως θυμάμαι εγω τη Σουόνσι, έπαιζε γρήγορο, ντιρεκτ ποδόσφαιρο με πολλές φάσεις,γρήγορες πάσες και πίεση στον αντίπαλο. γενικά ήταν απο τις ομάδες που χαιρόσουν να παρακολουθείς στην Πρέμιερ...GiorgosAtha έγραψε: Και μιας και πιάσαμε τον Laudrup...
http://www.theguardian.com/football/201 ... -fairytale
http://eplindex.com/51053/stats-analysi ... udrup.html
http://www.just-football.com/2012/12/ta ... s-changes/
Δεν βάζω μεταφρασμένα κείμενα γιατί θα γίνει χειρότερο...
kοντεψα να σπασω το πληκτρολογιο επειδη χτυπιομουν απο τα γελια..χαχαχαχαχαχαχαRoMaN έγραψε:Αυτό είναι πολύ καλό και δεν θα χρειαστεί να ξοδευτούμε, γιατί έχουμε ήδη έναν φορ Μήτσου...
pisakaipoupoula έγραψε:Ο Λάουντρουπ τι στυλ παίζει, αμυντικό ή επιθετικό?Αν ξέρει κάποιος ας μας πει να ξέρουμε για τι μιλάμε...
Η Μητσους RoMaN,δεν ειναι Michu.RoMaN έγραψε:Αυτό είναι πολύ καλό και δεν θα χρειαστεί να ξοδευτούμε, γιατί έχουμε ήδη έναν φορ Μήτσου...