Πραγματικα με κουρασατε αδερφια kilkis και mi8rio...ετοιμος να αρχισω χαπια ημουν...ευχαριστω ρε gash που με συνεφερες και με κρατησες ενα βημα πριν αυτοκτονησω με αυτα που διαβαζω...gash042 έγραψε:Είμαι δεύτερος με 1 πόντο διαφορά απο τον πρώτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Έχω την καλύτερη άμυνα στην Ευρώπη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ξεπέρασα πολλά εμπόδια σε 7 αγωνιστικές χωρίς να χάσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δίνω ευκαιρίες όταν χρειάζεται και όπου πρέπει στους νέους της ομάδας.
Ξεκουράζω τους βασικούς.
Προστατεύω τους ταλαντούχους νέους της ομάδος με κάθε μέσο αλλά τους δίνω και ευκαιρείες όποτε χρίζει ανάγκη.
Στα στημένα είμαι ο ΘΑΝΑΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!
Έχω υλικό καμία σχέση με τις περσινές σαρδέλες αλλά συνεχίζω να έχω ακόμα σαρδέλες και αστακούς.
Βάζω μέσα αυτούς που πρέπει και που αξίζουν.
Δεν έχω το μπάτζετ άλλων ομάδων που βολοδέρνουν κάπου χαμηλά!!!
Έχω υλικό με κάτι περσινές σάπιες σαρδέλες και παίζω ενα 4-5-1 αναγκαστικά γιατί ο Drogba δεν υπέγραψε σε μένα. για να παίξω 4-4-2![]()
Έχω έναν πρόεδρο που με επέλεξε και με εμπιστεύεται.![]()
Και αντί να είμαι στην χώρα μου δουλεύω για έναν καταχρεωμένο ΠΑΟΚ αμφιβόλου ποιότητας και αξίας.
Το σακάκι μου είναι μάλλον παλιό και χρήζει αλλαγής.
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ προκαλείτε τον γέλωτα εν αφθονεία.
Ημουν φαν του Αγγελου αλλα απο τοτε που εφυγε αλλαξα σελιδα οπως θα ηθελε και αυτος να κανουμε γιατι αγαπαει την ομαδα...ποσα χρονια θα περασουν για να σταματηστε να ασχολειστε μερικοι?...
Η κριτικη σας παιδια σεβαστη αλλα προσωπικα τη θεωρω αβασιμη,κακοπροαιρετη και απαραδεκτη...
Με πονεσατε τα μυαλα παλι...και πιστευα οτι μονο για ευχαριστα θα μιλαμε με την κατασταση στην οποια ειναι η ομαδα και με τη προοδο που κανει σε ολα τα επιπεδα (πλην νοοτροπιας οπαδων σε πολλα θεματα)...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ GASH-ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΑΥΣΙΠΟΝΟ ΜΟΥ