Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Δημοσίευση από joshua »

kataramenos5 έγραψε:
joshua έγραψε:Επικινδυνοι ειναι οσοι θελουν τον ΠΑΟΚ μικρο,δεσμιο μεγαλων ελληνων προπονητων οπως ο ΑΑ,ψυχαρων οπως ο Παμπλο Γκαρσια,αιωνιων ελληνικων ταλεντων απο τα χιλλιαδες αλωστε που κατα κορον βγαζει το ποδοσφαιρο μας και ακομα περισσοτερο ο ΠΑΟΚ,γιαυτο και φερτε πισω τον Πελκα,τον Παναγιωτουδη,τον Ποποβιτς,βαλτε και τον Σαββιδη με τον Ποζογλου και καντε μεταγραφες τον Τζαβες,τον Κοροβεση,τον Ναπολεονι,τον Χατζηισαια και αφηστε μας εμας να ονειρευομαστε οτι θα ερθει ΤΔ και προπονητης με παραστασεις απο μεγαλα πρωταθληματα,χωρις τον παραμικρο συναισθηματισμο που θα φτιαξει ομαδα απο το μηδεν με παικτες μεταγραφες απο το εξωτερικο με ποδοσφαιρικη παιδεια,μετρημενους εμπειρους Ελληνες και max εναν παικτη ισως 2 απο καθε φουρνια ακαδημιων και αυτον μονο αν πραγματικα αξιζει.Ακους εκει ζηλεψα τον Τσουκαλα και τον Γιαννου...Ακους εκει βαλαμε τα παιδια να παιξουν σε ντερμπι ζωης και θανατου με τον νιονιο,τον ατρομητο και τον αστερα σε αδεια τουμπα στα ελληνικα πλει οφ και αυτο δικαιολογει τον Σαββιδη που πρωτη ενεργεια σε παιχνιδι που μπηκε στο 70φευγα ηταν ενα τακουνακι που εβγαλε αντεπιθεση τον αντιπαλο,ο Σαντος θα εμπαινε στο γηπεδο...
Ολα στον ΠΑΟΚ σου ξυνίζουν και σου βρωμάνε,γραφεις συνεχεια σ αυτο το ύφος, διαλεξες και για nick τ ονομα του κατασκόπου των Εβραίων (Joshua) και μετα φταίμε εμεις? :twisted:
Εχεις δικιο ρε kat ολα στον ΠΑΟΚ μου ξυνιζουν και βρωμανε,ενω η ομαδα πεταει και βαδιζει απο επιτυχια σε επιτυχια,ο κοσμος ειναι πιο συσπειρωμενος απο ποτε,τα ρεκορ προςελευςης σπανε σε καθε αγωνα,το ροστερ ειναι γεματο απο παικταραδες και δεν προλαβαινουμε να απορριπτουμε προτασεις μεταγραφουν και γενικα δεν ξερω αν το εχετε προσεξει αλλα ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα...Α ναι ξεχασα ο κοσμος φταιει για ολα και ειδικα οι ομοιοι μου που ειμαστε επικυνδινοι...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Ο Νίκος Κοροβέσης κέρδισε το βραβείο της καλύτερης ασίστ στη φετινή Superleague, για την ενέργεια που έκανε στην αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με την Ξάνθη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του "Δικεφάλου" ευχαρίστησε μάλιστα πριν από λίγο τον κόσμο που τον ψήφισε, "ανεβάζοντας" στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram το συγκεκριμένο βίντεο (δείτε ΕΔΩ).

----------------

το γκόλ ο./..Τσάβες. 8-)
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Αυτό το ότι ο κόσμος έχει το αλάθητο του πάπα, ποτέ δεν φταίει σε τίποτα και όλες οι απόψεις του είναι σωστές...
ακόμα δεν το έχω καταλάβει.

K_geo δεν μας κάνουνε... εμείς θέλουμε 5 Messi, 5 Ronaldo, 5 Xavi, 5 Nesta και 2 Noier, τον Mourinho προπονητή... και πάλι θα δούμε αν θα είμαστε ευχαριστημένοι 8-)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

1. ΤΔ
2. Προπονητής και μετά
3. Παίκτες.

Όσο δεν υπάρχουν τα πρώτα δύο με πιάνει θλίψη και απογοήτευση...

Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

ΤΔ και προπονητη δε χρειαζεσαι. Εχεις τον μεγαλομετοχο-προεδρο που ξερει απ αυτα. Το μονο που μας λειπει ειναι καποιοι παιχτες αλλα ας ελπισουμε να κανει προετοιμασια ο Ιβαν. Για αρ μπακ αλλαγη του Ρατς μια χαρα μου φαινεται
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

joshua έγραψε:Πραγματικα απορω με τους φιλους που επιμενουν να θεωρουν οτι η θεση του δεξιου μπακ ειναι πληρης λογω των υπερπαικτων Σκονδρα,Κιτσιου,Κωνσταντινιδη
Μένει ελεύθερος ο Ντάνι Άλβες, αλλά φοβάμαι ότι αν τον φέρουμε:
- θα τον απαξιώσουμε ως τουρίστα
- θα κρίνουμε ότι το συμβόλαιό του ήταν πολύ μεγαλύτερο από αυτό που του πρόσφερε άλλη ομάδα
- θα γράψουμε το all time classic «με 33χρονους δεν φτιάχνεις ομάδα για το μέλλον»
- άσε που μπορεί να τραυματιστεί (!) κιόλας και να τον βγάλουμε και γυάλινο

όχι απαραίτητα με την παραπάνω σειρά.

Από την παραπάνω τριπλέτα, μου κάνει ο Κωνσταντινίδης, αλλά προς το παρόν έχουμε πολύ μεγαλύτερες τρύπες να μπαλώσουμε στο ρόστερ, με αυτή του εξτρέμ (στυλ Μακ, στυλ Στοχ ή κάτι ανάμεσα) να βγάζει μάτι από πέρσι το καλοκαίρι.
Δηλαδή, ας υποθέσουμε ότι όντως σαλτάρει ο Ιβάν και πάει και κλείνει τον Άλβες, τί πιθανότητες δίνεις να μήν διαβάσουμε/ακούσουμε «καλα ρε, με τόσες ελλείψεις, τρία δεξιά μπακ έχουμε και παίρνουμε τέταρτο;».

Περιμένω πώς και πώς το σχόλιο του τύπου «μεταξύ του Άλβες και του Σκόνδρα υπάρχουν ένα τρισεκατομμύριο παίκτες (που τους ξέρουν όλοι εκτός από εμένα, δεν είναι η δουλειά μου άλλωστε)».
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Να πιάσω και το ψιλο-οφ τόπικ:
joshua έγραψε:αφηστε μας εμας να ονειρευομαστε οτι θα ερθει ΤΔ και προπονητης με παραστασεις απο μεγαλα πρωταθληματα,χωρις τον παραμικρο συναισθηματισμο που θα φτιαξει ομαδα απο το μηδεν με παικτες μεταγραφες απο το εξωτερικο με ποδοσφαιρικη παιδεια,μετρημενους εμπειρους Ελληνες και max εναν παικτη ισως 2 απο καθε φουρνια ακαδημιων και αυτον μονο αν πραγματικα αξιζει.
Βασικά γράφεις αυτό μόνο και γίνεσαι κατανοητός, χωρίς να μηδενίσεις «μηδένα προ του τέλους» :lol: και χωρίς να προξενἠσεις αχρείαστες αντιδράσεις.

ΥΓ: Κατ, έγραψες αυτό με το όνομα του κατασκόπου των Εβραίων και μου βγήκε ο καφές από τη μύτη, ρε!
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

K_geo έγραψε:Ο Νίκος Κοροβέσης κέρδισε το βραβείο της καλύτερης ασίστ στη φετινή Superleague, για την ενέργεια που έκανε στην αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με την Ξάνθη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του "Δικεφάλου" ευχαρίστησε μάλιστα πριν από λίγο τον κόσμο που τον ψήφισε, "ανεβάζοντας" στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram το συγκεκριμένο βίντεο (δείτε ΕΔΩ).

----------------

το γκόλ ο./..Τσάβες. 8-)
δεν τρελαθηκα κιολας.
θεωρω κακη επιλογη τον κοροβεση , οπως και τον τσαβεζ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

stephanos έγραψε:
ΥΓ: Κατ, έγραψες αυτό με το όνομα του κατασκόπου των Εβραίων και μου βγήκε ο καφές από τη μύτη, ρε!
Ε μα τι να του πω του γκρινιαρη,ολο μιρλα μιρλα μιρλα χρονια τωρα.Να το κανει Tsaltidis καλύτερα? :lol:
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

john4serres έγραψε:
K_geo έγραψε:Ο Νίκος Κοροβέσης κέρδισε το βραβείο της καλύτερης ασίστ στη φετινή Superleague, για την ενέργεια που έκανε στην αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με την Ξάνθη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League.

----------------

το γκόλ ο./..Τσάβες. 8-)
δεν τρελαθηκα κιολας.
θεωρω κακη επιλογη τον κοροβεση , οπως και τον τσαβεζ
Αλήθεια ρε k_geo τι μας το λες; μας βάζεις κ μούρη για τον τσαβεζ λες κ είναι κανένας υπερπαιχτης. Δε βλέπεις πως κοιμόμαστε;
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Ο Junior Moraes εκλεισε στην Ντιναμο Κιεβου και ο Gael Kakuta παει στην Σεββιλη.

O Danny παντως δηλωσε οτι φευγει απο την Ζενιτ.

Ο Αρνεσεν στο Αμβουργο παντως ειχε φερει πολλα απο τα ταλεντα που ειχε παει στην Τσελσι.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Προβλεπω μεγαλες δοξες σ αυτο το τοπικ φετος...

Απλη προβλεψη!
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Και κοντεψε να πεσει κατηγορια,οχι δανεικους μακρια λαιμαι.
Εγω εχω ηρεμησει,πηραμε εναν αποδεδειγμενα γνωστη του χωρου αν τον αφησουν να δουλεψει ολα θα πανε καλα.
Ανυπομονω για το νεο προπονητη,το οτι ο δανος ειπε οτι εχουμε αργησει μονο ευχαριστα ακουγεται στα αυτια μου.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

STARTING LINE-UP PAOK FC 2015
1.Sergio Romero
2.Σκόνδρας
5.Rat
34.Khacheridi
20.Ricardo Costa
27.Denisov
16.Noboa
8.Danny
33.Κλάους
77.Taison
9.Devic
6 δηλαδή πρωτοκλασσάτους για 11άδα!
Ονειρο ............σαν τον Arnesen.......
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μην περιμένετε μεταγραφές πριν το τέλος των play-offs...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”