Νεος Τεχνικός Διευθυντής
-
Re: Νεος Τεχνικός Διευθυντής για νέα αρχή
Σωστή η κίνηση με τον Παμπλο Γκαρσία, θα έχει το ρόλο που έχουν στον οσφπ μητρόπουλος και θεοδωρίδης. Έλειπε κάποιος απο αυτή τη θέση. Ελπίζω να γίνει σωστή επιλογή στον τεχνικό διευθυντή. Προπονητής μου μυρίζει κονσεισάο ή πάολο σόουζα. Είδωμεν.
-
Εγω πιστευω οτι ο Παμπλο ερχεται για να βοηθησει τον ΤΔ να καταλαβει σε ποια ομαδα ηρθε. Την ιδια γλωσσα (ισπανικα) θα μιλανε και ο Παμπλο ξερει τις ιδιαιτεροτητες και τις απαιτησεις της φανελας του ΠΑΟΚ.
Δηλαδη αν την ομαδα της επομενης σεζον την εφτιαχνε ο νεος ΤΔ με τον Αγγελιδη πχ, θα υπηρχε προβλημα με το γεγονος οτι και οι 2 ειναι ξενοι με την νοοτροπια του ΠΑΟΚ. Ο Αγγελιδης ακομα μας μαθαινει και το ιδιο προβλημα θα εχει ο νεος ΤΔ που θα θελει καιρο για να καταλαβει την ομαδα. Ε, βαζεις τον Παμπλο που και μπαλα εχει παιξει σε τοπ επιπεδο και ξερει τελεια την ιδιοσυγκρασια του ΠΑΟΚτση οποτε βοηθας τον νεο ΤΔ να μπει στο κλιμα.
Μια αποψη ειναι αυτη...
Δηλαδη αν την ομαδα της επομενης σεζον την εφτιαχνε ο νεος ΤΔ με τον Αγγελιδη πχ, θα υπηρχε προβλημα με το γεγονος οτι και οι 2 ειναι ξενοι με την νοοτροπια του ΠΑΟΚ. Ο Αγγελιδης ακομα μας μαθαινει και το ιδιο προβλημα θα εχει ο νεος ΤΔ που θα θελει καιρο για να καταλαβει την ομαδα. Ε, βαζεις τον Παμπλο που και μπαλα εχει παιξει σε τοπ επιπεδο και ξερει τελεια την ιδιοσυγκρασια του ΠΑΟΚτση οποτε βοηθας τον νεο ΤΔ να μπει στο κλιμα.
Μια αποψη ειναι αυτη...
παιδιά, παρακαλώ οποιαδήποτε κουβέντα για τον Pablo Gabriel Garcia Perez στο τόπικ του.
Είχα την εντύπωση ότι πηγαίνουμε επιτέλους για κάτι σοβαρό τη νέα χρονιά,επιτέλους.
Τα σενάρια περί Γκαρσία ΤΔ,δείχνουν ακριβώς το αντίθετο.Πειραματισμοί κ Άγιος ο Θεός .
Θα κρατήσει κ κάνα προπονητή ΓΧ κ του χρόνου θα Τους φωνάζουν τους οπαδούς ονομαστικά από τα ηχεία
Δηλαδή ρε παλιό αρδ,που είναι που Ο ΤΔ είναι ιβιρας που έχεις συμφωνήσει εδώ κ καιρό αλλά περιμένουμε να ολοκληρώσει της υποχρεώσεις του για να ανακοινωθεί ?
Τα σενάρια περί Γκαρσία ΤΔ,δείχνουν ακριβώς το αντίθετο.Πειραματισμοί κ Άγιος ο Θεός .
Θα κρατήσει κ κάνα προπονητή ΓΧ κ του χρόνου θα Τους φωνάζουν τους οπαδούς ονομαστικά από τα ηχεία
Δηλαδή ρε παλιό αρδ,που είναι που Ο ΤΔ είναι ιβιρας που έχεις συμφωνήσει εδώ κ καιρό αλλά περιμένουμε να ολοκληρώσει της υποχρεώσεις του για να ανακοινωθεί ?
- kataramenos5
Ανέκδοτο.Επειδη δε ξερουμε το ονομα του νεου ΤΔ ριχνουμε μια π...ρια για να πουλήσουμε σημερα κι αυριο εχει ο θεος.Εξάλλου ποιος θα το θυμάται?karlat85 έγραψε: Τα σενάρια περί Γκαρσία ΤΔ,δείχνουν ακριβώς το αντίθετο.Πειραματισμοί κ Άγιος ο Θεός .
- thanos-xanthi
σημερα λογικα πρεπει να κλεισει, αν ηταν απο το ισπανικο πρωταθλημα οπως διερρεαν
ηδη εχουμε παει ενα μηνα πισω τον προγραμματισμο
προπονητη δεν εχουμε βρει
παιχτες ηδη πρεπει να αρχισουμε να κλεινουμε γιατι κατα τα φαινομενα το ροστερ ειναι αδειο και φτωχοτατο
ηδη εχουμε παει ενα μηνα πισω τον προγραμματισμο
προπονητη δεν εχουμε βρει
παιχτες ηδη πρεπει να αρχισουμε να κλεινουμε γιατι κατα τα φαινομενα το ροστερ ειναι αδειο και φτωχοτατο
-
Φανταζεστε να περιμενουμε 3,5 μηνες για ΤΔ να ακουμε συνεχεια "κλεινει τις επομενες 10 μερες" και τελικα να φερουν Παμπλο; Χαχαχα μονο στον ΠΑΟΚ αυτα ρε! 

Να σας πω εμένα τι μου μυριζει ?Μακάρι να έχω λάθος
Διαβάσω θα συνυπάρξουν με ΤΔ αλλά μπορεί να πάρει κ αυτήν την θέση ο Γκαρσία
Κάτι μου λέει ότι αυτός που είχαν στο μάτι και ήταν ντεμέκ κλεισμένος τους έριξε.άκυρο,ίσως λόγω μπάτζετ η γενικά λογω πρότζεκτ
Κ λεν αν καθυστερήσει και άλλο το θέμα Ποιος τους ακούει τους αρουγκαλους
Με ποιό.όνομα θα κάνουν τουμπεκί το 90% των ΠΑΟΚτσιδων?
ΤΙΜΗ Κ ΔΟΞΑ
Κάτι μου λέει ότι αυτός που είχαν στο μάτι και ήταν ντεμέκ κλεισμένος τους έριξε.άκυρο,ίσως λόγω μπάτζετ η γενικά λογω πρότζεκτ
ΤΙΜΗ Κ ΔΟΞΑ
Ούτε σήμερα κάποιο νέο. Περνάνε οι μέρες και αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους τα φίδια που θα αρχίσουν να με ζώνουν σιγά-σιγά.
-
- ace79grpaok
Ολως τυχαιως τα δημοσιεύματα για τδ σήμερα δεν υπάρχουν,τδ ο πγ και άγιος ο θεός .karlat85 έγραψε:Να σας πω εμένα τι μου μυριζει ?Μακάρι να έχω λάθος
ΤΙΜΗ Κ ΔΟΞΑ
μωρε ας είναι και ο Γκαρσία. ένας τδ δεν φέρνει την άνοιξη. αλλά ένα οργανωμένο τιμ ανθρώπων, απο σκαουτερ μέχρι γυμναστή και ιατρό, με διακριτούς ρόλους, μπορούν να φέρουν πολλά πράγματα....
ο Γκαρσία με ένα Προπονητή που θα μπορέσει να δώσει στην ομάδα ότι και ο Σάντος (πέρα δλδ απο τα προπονητικά) τότε δεν θα είναι τόσο θέμα. ή ακόμα περισσότερο με ένα Μπολόνι (λεμε τώρα) να δημιουργήσει ένα συνολικό πλάνο αγωνιστικής ανάπτυξης...
ένας Γκαρσίας μόνος του, την άνοιξη όμως δεν φέρνει....
ο Γκαρσία με ένα Προπονητή που θα μπορέσει να δώσει στην ομάδα ότι και ο Σάντος (πέρα δλδ απο τα προπονητικά) τότε δεν θα είναι τόσο θέμα. ή ακόμα περισσότερο με ένα Μπολόνι (λεμε τώρα) να δημιουργήσει ένα συνολικό πλάνο αγωνιστικής ανάπτυξης...
ένας Γκαρσίας μόνος του, την άνοιξη όμως δεν φέρνει....
Συμφωνώ απόλυτα. Το θέμα είναι ποιος θα βρει και ποιος θα οργανώσει αυτό το ''οργανωμένο'' τιμ. Και ειδικά αυτό με τους διακριτούς ρόλους μεγάλο αγκάθι της εποχής Σαββίδη.