Π.Α.Ο.Κ. - Αστέρας, 0-0, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
-
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Αστέρας, 0-0, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Ουτε ο Νομποα δεν μας κάνει ... πάμε να τον φάμε και αυτόν... .Η κατάσταση του Νομποα ειναι φυσιολογικη ,ο παικτης έρχεται απο το Μουντιαλ,Πρωτάθλημα Ρωσιας και αποχη και τώρα εχει και το Κοπα Αμερικα... Το στυλ επισης αυτό ειναι . Οταν βάζεις Τζιολη -Νομποα μαζι και δεν βάζεις εναν γρηγορο μαζι τους θα έχεις πρόβλημα. Ας τον δωσουμε δανεικο του χρόνου να ψηθει όπως τον Λουκας οπου δεν εκανε και φυσικα δεν εκανε γιατι δεν παίζει στην γραμμη ο ανθρωπος . Οπως ουτε ο Περρειρα παιζει στην γραμμη ουτε δεκαρι είναι ...
Ας βγούμε δευτεροι να ησυχασουμε ,υπαρχει μια περιπτωση να παιζουμε και μονοι μας στο ΕL και τα έσοδα να ειναι ακομα περισσοτερα.
Φερομαστε εως νεοπλουτοι...
Ας βγούμε δευτεροι να ησυχασουμε ,υπαρχει μια περιπτωση να παιζουμε και μονοι μας στο ΕL και τα έσοδα να ειναι ακομα περισσοτερα.
Φερομαστε εως νεοπλουτοι...
Άσχετα με τον εάν έχουν δίκιο ή όχι είναι πουστιά να "δίνουν" στεγνα τον Νομπόα στον αέρα της πόλης. Αυτά είναι εσωτερικά θέματα της ομάδας και πρέπει να τα λύνουν εσωτερικά.ron-swanson έγραψε:Καλα τωρα ακουγα Κολκα-Τσορμπατζογλου και λενε οτι και στις προπονησεις σερνεται ο Νομποα, απλα δεν υπαρχει κανεις μεσα στον ΠΑΟΚ να τον πιασει να του πει σε ποια ομαδα παιζει. Λενε οτι χθες εκνευριστηκαν και οι περισσοτεροι παιχτες μαζι του γιατι περπατουσε.
Ρδελομπου ειμαστε δυστυχως.
Ασχετα με το τι καλο και κακο εκανε ο προηγουμενος οταν ηταν παρων, το θεμα ειναι οτι απο καποια στιγμη και μετα ηταν παρων-απων...οπως και ο ΓΧ ο οποιος δεν ειναι προπονητης αρα ειναι παρών-απών εξορισμού.eorptol έγραψε:Μόνο;
-
Δικιο εχεις, αλλα αυτοι ΑΡΔ ειναι, πουστιες θα κανουν. Εγω το εγραψα μονο και μονο για να ξερουμε τι παιζει μεσα στην ομαδα.northend4 έγραψε:Άσχετα με τον εάν έχουν δίκιο ή όχι είναι πουστιά να "δίνουν" στεγνα τον Νομπόα στον αέρα της πόλης. Αυτά είναι εσωτερικά θέματα της ομάδας και πρέπει να τα λύνουν εσωτερικά.ron-swanson έγραψε:Καλα τωρα ακουγα Κολκα-Τσορμπατζογλου και λενε οτι και στις προπονησεις σερνεται ο Νομποα, απλα δεν υπαρχει κανεις μεσα στον ΠΑΟΚ να τον πιασει να του πει σε ποια ομαδα παιζει. Λενε οτι χθες εκνευριστηκαν και οι περισσοτεροι παιχτες μαζι του γιατι περπατουσε.
Το κατάλαβα ron, και εγώ για αυτούς το έγραψα όχι για την δική σου αναφορά.ron-swanson έγραψε:Δικιο εχεις, αλλα αυτοι ΑΡΔ ειναι, πουστιες θα κανουν. Εγω το εγραψα μονο και μονο για να ξερουμε τι παιζει μεσα στην ομαδα.northend4 έγραψε:Άσχετα με τον εάν έχουν δίκιο ή όχι είναι πουστιά να "δίνουν" στεγνα τον Νομπόα στον αέρα της πόλης. Αυτά είναι εσωτερικά θέματα της ομάδας και πρέπει να τα λύνουν εσωτερικά.ron-swanson έγραψε:Καλα τωρα ακουγα Κολκα-Τσορμπατζογλου και λενε οτι και στις προπονησεις σερνεται ο Νομποα, απλα δεν υπαρχει κανεις μεσα στον ΠΑΟΚ να τον πιασει να του πει σε ποια ομαδα παιζει. Λενε οτι χθες εκνευριστηκαν και οι περισσοτεροι παιχτες μαζι του γιατι περπατουσε.
Πλακα πλάκα εχθές, με τόση λειψανδρία στα άκρα, τολμώ να πώ ότι στην διαρκεια του ματς μου έλειψε ο Σαλπιγγίδης.....
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Επειδη οι ζεστες ξεκινησαν νωρίς και δεν είμαστε σε ηλικιΑ για άγχος, προτείνω να συμβιβαστούμε ΟΛΟΙ με την ιδέα οτι:
ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ
ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ
- ΑποστόληςΑ
Αυτή είναι η νοοτροπία του ΠΑΟΚτσή του 21ου αιώνα;
Η δική μου πάντως δεν είναι. Εγώ όσο ζω ελπίζω.
Η δική μου πάντως δεν είναι. Εγώ όσο ζω ελπίζω.
Και εγώ με τον Αποστόλη (και την ελπίδα) είμαι.
- ΑποστόληςΑ
Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο Γιώργος δεν θα αποδειχτεί σωστός, που είναι και το πιθανότερο. Απλά τον ΠΑΟΚ τον βλέπουμε πρώτα με το συναίσθημα και μετά με τη λογική.
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Αποστολε δεν ειναι θεμα νοοτροπίας του ΠΑΟΚτση.
Απλώς βλεπω την πραγματικότητα καταματα.
Δεν πρεπει να λεμε ψεμματα στον εαυτο μας.
Το ειχα πει και μετά τον Ατρομητο.
Και του χρόνου με υγεια!
Απλώς βλεπω την πραγματικότητα καταματα.
Δεν πρεπει να λεμε ψεμματα στον εαυτο μας.
Το ειχα πει και μετά τον Ατρομητο.
Και του χρόνου με υγεια!
"ποτέ μην παρατάς μια μάχη πριν τελειώσει. ακόμα και αν δεν έχεις ελπίδες νίκης".
δεν το είπε κανείς, εγώ το λεω.
δεν το είπε κανείς, εγώ το λεω.

Καλά κατάλαβες.CCCP έγραψε:Αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι ενα μεγαλο προβλημα του Σαββιδη ολο αυτο τον καιρο ειναι οτι αφουγκραστικε τον κοσμο του ΠΑΟΚ μεν, αλλα δυστηχως ακουσε το λαθος κομματι...την ηχηρη μειοψηφία των ηλιθιων που ειναι και οι ιδιοι που βγαινουν στα ραδια και επιρεαζωνται απο αυτα κτλ. Αυτους που εχουν διώξει την πλειοψηφία απο το γηπεδο.Γερασίμου έγραψε:Ας όψονται αυτοί που πέρσι τέτοιο καιρό φωνάζανε στην Καμάρα το "Αγγελάρα να το ξέρεις, το πρωτάθλημα εσύ θα μας το φέρεις!!!" και την "πέσανε" στον μεγαλομέτοχο για να φέρει τον αποτυχημένο στον ΠΑΟΚ.
Με προετοιμασία και φυσική κατάσταση ίσα-ίσα για 3 μήνες, δεν πας πουθενά.
Με σχεδιασμό ομάδας, χωρίς σέντερ μπακ, οκτάρι, δεκάρι, ακραίο επιθετικό, δεν μπορείς να έχεις υψηλούς στόχους, παρά μόνο την επιβίωση.
Θλάσεις μαστίζουν την ομάδα τον Απρίλιο και Μάιο, αφού τώρα γίνεται προετοιμασία, τη στιγμή που έπρεπε να γίνεται μόνο συντήρηση.
Με Κουλούρη, Σαββίδη και Πόζογλου, είναι αμαρτία να τα βάζουμε, αφού ο ανεκδιήγητος ΑΑ δεν τους έδωσε παιχνίδια και σε ότι αφορά στον τελευταίο (Σ.Π.), όποτε μπήκε (μόνο για μικρό πάντα χρονικό διάστημα), προσπάθησε και έδωσε μια ώθηση στην επίθεση.
Ο Νομπόα είναι ότι καλύτερο διαθέτουμε σήμερα, ποιοτικά, αλλά το μυαλό του ταξιδεύει αλλού.
Με τον βάζελο-το ίδιο εχθρός όσο και ο γαύρος-την Τετάρτη πρέπει να τρώνε σίδερα. Μπεργκ και Καρέλης να φάνε δυο-τρεις γερές κόντρες στα πόδια με το καλημέρα, να πονέσουν, για να δουν ποιος είναι το αφεντικό, τα περί "συναδελφικής αλληλεγγύης" να μην τα ακούω, δεν θέλω να ξαναδώ την αντιμετώπιση που είχαν από τους περσινούς φλώρους στον ντροπιαστικό τελικό-πόνος και αίμα, όπως έδινα παλιότεροι αμυντικοί μέσα στη Τούμπα (Φουντουκίδης, Πέλλιος, Γιούρισιτς κ.α). Νομίζω πως εφικτός στόχος είναι η 2η θέση=απυθείας πρόκριση στους ομίλους του Eu.L.
Ο τεχνικός διευθυντής και ο νέος προπονητής έπρεπε ήδη να έχουν κάτοψη της ομάδας στη φάση των πλέι-ωχ. Πάλι τελευταία στιγμή θα αποφασίσουμε;
- Dinos_Liverpool
Αυτά να τα ακούνε κάτι ρομαντικοί λωκόγεροι, σαν τον κυρ. Απόστολο και σαν τον κυρ. Καταραμένο!DarkBishop έγραψε:....
Α επίσης, αυτά με τις απαγορευμένες γιούχες να τα κόψετε, κυρίως οι παλιοί και ρομαντικοί. .....
Εμείς νεολαίοι μπορούμε άφοβα να αποδοκιμάζουμε όποιον θέλουμε και όποιον γουστάρουμε με την πρώτη στραβή που θα κάνει!

Κατι παλιοι και ρομαντικοι κρατησανε την σημαια ψηλα
για να την παραλαβουν οι νεωτεροι,
οι ψαγμενοι,οι προχωρημενοι,οι γνώστες, οι Π.Α.Ο.Κ. παν΄απ΄ όλα.
Να μη ξεχασω και την επαρχια που γεμιζει το γηπεδο.
για να την παραλαβουν οι νεωτεροι,
οι ψαγμενοι,οι προχωρημενοι,οι γνώστες, οι Π.Α.Ο.Κ. παν΄απ΄ όλα.
Να μη ξεχασω και την επαρχια που γεμιζει το γηπεδο.