Όταν νομίζουμε οτι έχουμε δίκιο μια χαρα σφαζόμαστε όλοι.Ανθρώπινο.Μαυρο Χιονι έγραψε: και είμαι ο τελευταίος που θα κατακρίνω τα γραφόμενα σε αυτό το φόρουμ.
16.Cristhian Noboa
- kataramenos5
Re: 16.Cristhian Noboa
Δε το πηρα προσωπικά αλλα και τι έγινε αν το λεγες.Και άσε τα διπλωματικά
Εγώ πάντως περιμένω να δω τον πραγματικό Noboa την επόμενη σαιζόν.
Επίσης, μου φαίνεται πως θα κάνει συντήρηση δυνάμεων λόγω του Κόπα Αμέρικα που έρχεται σύντομα.
Μιας και θα το παρακολουθήσω, πιστεύω θα έχω σφαιρικότερη άποψη για τον παίκτη που πήραμε. Κατ'εμε, ότι έχουμε δει απ'αυτόν μέχρι στιγμής δεν είναι αντιπροσωπευτικό της ποιότητας του.
Επίσης, μου φαίνεται πως θα κάνει συντήρηση δυνάμεων λόγω του Κόπα Αμέρικα που έρχεται σύντομα.
Μιας και θα το παρακολουθήσω, πιστεύω θα έχω σφαιρικότερη άποψη για τον παίκτη που πήραμε. Κατ'εμε, ότι έχουμε δει απ'αυτόν μέχρι στιγμής δεν είναι αντιπροσωπευτικό της ποιότητας του.
- GiorgosAtha
Φύγε όσο είναι καιρός... δεν μας αξίζεις... όπως δεν μας αξίζουν παίχτες του επιπέδου σου.
Για κάνα Teteh και κάνα Ναζλίδη είμαστε...
Για κάνα Teteh και κάνα Ναζλίδη είμαστε...
Δεν είπε κανεις να φύγει αδερφέ. Αλλα αυτό που βλέπουμε δεν είναι εικόνα ποδοσφαιριστή της αξίας του.
- Ekatnetworkltd
- GiorgosAtha
Κάνε μια βόλτα σε άλλα topic και σε άλλα forum... και έλα να μου το ξαναπείς αυτό.nothu έγραψε:Δεν είπε κανεις να φύγει αδερφέ...
Φτάσαμε στο σημείο να ευχόμαστε να κάνει ένα καλό Copa America για να τον δώσουμε κάνα 3αρι... έναν παίχτη που η χρηματιστηριακή του αξία είναι πάνω από τα διπλά και πριν ένα χρόνο παρακαλούσαμε να έρθει η ώρα να δούμε τέτοιου επιπέδου παίχτες στο χορτάρι της Τούμπας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Δευ 25 Μάιος 2015, 12:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kataramenos5
Οχι ρε παλικαρε, εμεις δε του αξιζουμε που παμε και ψηνόμαστε 2 ωρες μες τη νταλα να βγαλουμε φωνή(βραχνιασμενος ειμαι σημερα) μπας και αξιωθει να τρεξει, να κοψει καμια μπαλια.ΠαικταράςGiorgosAtha έγραψε:Φύγε όσο είναι καιρός... δεν μας αξίζεις...
αλλα εδω μαλλον για τουρισμό ηρθε οπως και πολλοι αλλοι πριν απ αυτόν.Ισως και να απελπίστηκε
με την εικόνα που ειδε .Προπονητης ενας ψυχακιας με την εικονα της Παναγιας να τους τρεχει στα μοναστηρια
που στο τελος ολοι τον εγραφαν στα @@@ τους(Τζαβ) και δεν ετρεχε τιποτα και μετα ΓΧ (Who?)
Οχι τωρα που το λεω εχει δικιο το παλικάρι ,σε ομαδα πανηγύρι(για να μη πω τιποτα πιο βαρυ) τι θελουμε να κάνει
ο Νομποα?Ο οποιος Νομπόα .Κι εγω αραχτός θα μουνα και θα περιμενα να περάσει ο καιρός.
πάντως σχόλιο που να αναρωτιέται πως θα βγάλει 4 ματς σε 2 εβδομάδες (αυτός και ο Κάτσε ΜΟΝΟ) δεν έχω δεί...
μόνο ότι δεν βγάζει τα χλμ που θέλουμε...
χμμ....
μόνο ότι δεν βγάζει τα χλμ που θέλουμε...
χμμ....
- GiorgosAtha
Να υποθέσω ότι έβγαλες αυτό το συμπέρασμα από τα 4-5 μέτρια παιχνίδια που έχει κάνει τον τελευταίο καιρό σε μια ομάδα ρδελομπού που κανείς δεν ξέρει που πατά και που βρίσκετε ενώ ανήκει σε αυτή μόλις 6 μήνες, υπό τις οδηγίες ενός δήθεν προπονητή που αντικατέστησε έναν "παρανοϊκό", χωρίς ΤΔ και μια πίεση από την κερκίδα που θυμίζει χύτρα ταχύτητας που έχει μείνει πολύ ώρα στο μάτι.kataramenos5 έγραψε: αλλα εδω μαλλον για τουρισμό ηρθε οπως και πολλοι αλλοι πριν απ αυτόν.
Ρε φύγε λέμε να γλιτώσεις!!!!
Ο Νομποα θα δειξει το αν μπορει η οχι απ του χρονου.Με κανονικη προετοιμασια και συγκεκριμμενο ρολο σε ενα δουλεμμενο συνολο απο κανονικο προπονητη.
Το οτι δεν εχει αποδωσει τα αναμενομενα ειναι το μονο σιγουρο.
Το οτι δεν εχει αποδωσει τα αναμενομενα ειναι το μονο σιγουρο.
Απο το ''παίξε ρε μεγάλε λίγο καλύτερα''
πως πάνε μερικοί στο
''ναι βγάλτε τον κι αυτόν άμπαλο,τι θέλετε, να φύγει κι αυτός; ''
είναι κάτι που δεν σταματά να με σαγηνεύει.
πως πάνε μερικοί στο
''ναι βγάλτε τον κι αυτόν άμπαλο,τι θέλετε, να φύγει κι αυτός; ''
είναι κάτι που δεν σταματά να με σαγηνεύει.
- kataramenos5
GiorgosAtha έγραψε:Να υποθέσω ότι έβγαλες αυτό το συμπέρασμα από τα 4-5 μέτρια παιχνίδια που έχει κάνει τον τελευταίο καιρό σε μια ομάδα ρδελομπού που κανείς δεν ξέρει που πατά και που βρίσκετε ενώ ανήκει σε αυτή μόλις 6 μήνες, υπό τις οδηγίες ενός δήθεν προπονητή που αντικατέστησε έναν "παρανοϊκό", χωρίς ΤΔ και μια πίεση από την κερκίδα που θυμίζει χύτρα ταχύτητας που έχει μείνει πολύ ώρα στο μάτι.kataramenos5 έγραψε: αλλα εδω μαλλον για τουρισμό ηρθε οπως και πολλοι αλλοι πριν απ αυτόν.
Ρε φύγε λέμε να γλιτώσεις!!!!
το πρόβλημα είναι στο ότι δεν ξέρουμε τι ζητάμε απο τέτοιους παίχτες. να θυμίσω Μάρτενς; να θυμίσω Νάτχκο; ποιον να θυμίσω;
τους φέρνουμε, τους πληρώνουμε ένα σκασμό λεφτά και μετά εναποθέτουμε τα πάντα στις ορέξεις του Θεού.
ίσα ίσα τον παιχταρά πρέπει να του δώσεις ΣΤΑΘΕΡΟ ρόλο στην ομάδα αλλιώς δεν θα μπορέσεις να εκμεταλευτείς τα χαρακτηριστικά του... τεσπα... τι να λεμε τώρα. το είπε ο κόλκας, σερνεται στην προπόνηση. ευτυχώς που δεν έχει και το Στέφενς γιατί ούτε τρέξιμο ούτε τακτική φαντάσου τι θα γινόταν....
ελεος.
τους φέρνουμε, τους πληρώνουμε ένα σκασμό λεφτά και μετά εναποθέτουμε τα πάντα στις ορέξεις του Θεού.
ίσα ίσα τον παιχταρά πρέπει να του δώσεις ΣΤΑΘΕΡΟ ρόλο στην ομάδα αλλιώς δεν θα μπορέσεις να εκμεταλευτείς τα χαρακτηριστικά του... τεσπα... τι να λεμε τώρα. το είπε ο κόλκας, σερνεται στην προπόνηση. ευτυχώς που δεν έχει και το Στέφενς γιατί ούτε τρέξιμο ούτε τακτική φαντάσου τι θα γινόταν....
ελεος.