20.Ricardo Costa

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
astronaut

Re: 20.Ricardo Costa

Δημοσίευση από astronaut »

Πόσες συμμετοχές ακόμα χρειάζεται αυτός ο τάγαρος για να ανανεωθεί αυτόματα το συμβόλαιό του για του χρόνου?
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Πακέτο με τον Σκόνδρα έχει πουληθεί βρε. :mrgreen:

υγ: 1,5 έτη συμβόλαιο με όρο να πιάσει το 50% των φετινών. do your math. 8-)

υγ2: με την ευκαιρία, ο περυσινός αρχηγός-τάγαρος της Βαλένθια στον ΠΑΟΚ και ο φετινός αρχηγοτάγαρος μάλλον απο το καλοκαίρι στην ΜανΓιουν... :o
Άβαταρ μέλους
astronaut

Προφανώς, ο φετινός αρχηγοτάγαρος της Βαλένθια έχει βάλει όρο στον Φαν Χάλ να μην έχει ανταγωνιστή τον Τζαβελίτα για μια θέση στο κέντρο τής άμυνας...
Κατά τ'άλλα, ο περσινός αρχηγός τής Βαλένθια βλέπει τον ΓουΧου να προτιμάει τον στόπερ τής Μπενφίκα Μπέ -που τυγχάνει αυτή την περίοδο να είναι και τραυματίας.

Εικόνα

** Δεν έχω καμία όρεξη να ψάχνω. Ελπίζω να πάρει τον μπούλο σε τρεις βδομάδες. Μ'αυτά τα χρήματα ο Τσίτσι θα φέρει έναν 30άρη Σίφο και έναν 30άρη Ελ Τσάκο.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

πρώτα απο όλα θα παρακαλούσα περισσότερη ηρεμία και σύνεση στις εκφράσεις μας.

δεύτερον, έχω επανειλημμένα γράψει για τις ανάγκες ενός μίνι πρωταθλήματος και τη διαχείριση των παιχτών.

αν στο επόμενο (εντός έδρας = περισσότερη πίεση, πιό ψηλά η άμυνα) παίζει, τι θα πείς; σκέψου το και έτσι... :roll: :roll:

εγώ υποψιάζομαι ότι θα πείς πως παίζει για να συμπληρώσει συμμετοχές. σωστά; 8-)
Άβαταρ μέλους
astronaut

Πρώτ'απ'όλα θα σε (αφού οι δυο μας μιλάμε) παρακαλούσα να συνεχίσεις την ειρωνία με τα "βρε" και τις προβλέψεις τού τι θα πω στο μέλλον. Είναι άκρως διασκεδαστικό.

Δεύτερον, έχω επανηλλειμένα γράψει τί παίζει στα ενδότερα -αγωνιστικά & διοικητικά. Τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με το καλό τού ΠΑΟΚ. Θα συνεχίσω να το κάνω μέχρι τελευταίας ρανίδος...
Όσο για την αειθαλή σεντερμπακάρα των 5 ηπείρων που μας φόρτωσε ο Μίζας -έπειτα από ψαχτική τριών μηνών- για χάρη τού Καρπουζά & της νέας του εθνικής, ο πάγκος που έφαγε χθες για να παίξει ο τραυματίας Βίτορ είναι η καλύτερη & η μοναδική απάντηση...

Εσύ, και οι φόλοουχέητερς, συνεχίστε το ίδιο τροπάρι. Θα (ξανα)μουγκαθείτε σύντομα όπως και με τον (υ)ιό που τόσο καιρό αραδιάζατε σπερματολογίες για αμαρτίες γονέων που δεν πρεπει να παιδεύουν τα τέκνα, για προσόντα/καθήκοντα/ικανότητες/πρακτικές/νοοτροπίες που δεν έχουν σχέση με την αυτοδιοίκηση αλλά με την πρόοδο της εταιρείας και άλλα τέτοια τραγελαφικά έως ύποπτα.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

μέχρι τότε αέρα-αέρα να φύγει η χολέρα &

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Δεν έχεις γράψει απολύτως τιποτα. Ολο μπηχτες πετάς και αφήνεις υπονοούμενα. Οσο βάλτοι είναι αυτοί στη διοίκηση, όπως λες, άλλο τόσο βαλτός είσαι κι εσύ.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

παω στοιχημα αστρονα.....οτι τα εργαλια στην φωτο τα θελεις για να αφαιρεις τον αερα απο το μυαλο σου ε??

γιατι με αυτα που γραφεις πρεπει να νοιωθεις μια.....πιεση

οντος στην πιεση χρειαζεται βοηθεια

,,,,,,,,,Δεύτερον, έχω επανηλλειμένα γράψει τί παίζει στα ενδότερα -αγωνιστικά & διοικητικά. Τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με το καλό τού ΠΑΟΚ. Θα συνεχίσω να το κάνω μέχρι τελευταίας ρανίδος...,,,,,,,,,

αυτα τα γραφεις σε καποιο σημείο των......συγγραμμάτων σου.......

εαν δεν εχεις ....μερικα bar ....παραπανω απο το κανονικο μεσα στο κεφαλι σου σε παρακαλω αν θελεις δωσε και κανα link για επιβεβαιωση των .....συγγραμματων σου.....
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

"Δεύτερον, έχω επανηλλειμένα γράψει τί παίζει στα ενδότερα -αγωνιστικά & διοικητικά. Τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με το καλό τού ΠΑΟΚ. Θα συνεχίσω να το κάνω μέχρι τελευταίας ρανίδος..."

Αν ξέρεις εσύ τα ενδότερα εγώ είμαι αστροναύτης :):)
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

παρακαλώ τέλος με τα οφ τόπικ. Υπάρχει το καφενείο.
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

Έχω «επανηλλειμένα» :shock: (sic) διασκεδάσει με τις απίθανες νοητικές πτήσεις και πτώσεις αρδοναυτών-γλωσσοπλαστών.

Long live the censor of greek language, also μύχιος γνώστης των ένδον του ΠΑΟΚ και ατρόμητος (όχι περιστερίου) διαφωτιστής-μυαλοπώλης, που αποκαλύπτει ίντριγκες, σκοτώνει imagine dragons (όχι το συγκρότημα, ευτυχώς), ξεβουλώνει νεροχύτες…

Εύχομαι να συνεχίσει τον καλόν αγώνα. Μετά τον θρυλικό ΒΑ-ΖΑ δεν απέμεινε κανένας άλλος που να αγωνίζεται μέχρι τελευταίας ρανίδος για την διαφώτιση, αλλά και το γενικότερο entertainment του ποιμνίου.

ΥΓ. Sorry για την εναλλαγή αγγλικών-ελληνικών, αλλά δεν έχω την τύχη να κατέχω την ελληνική τόσο fluently όσο ορισμένοι άλλοι πολυγραφότατοι ταλαντούχοι.
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Σε ζηλεύω
Άβαταρ μέλους
astronaut

Είχα όλη την καλή διάθεση να μην προσβάλλω τον Κγεο για την -κατά καιρούς- ορθογραφία του, αλλά ήρθε ο φτερωτός βουκεφάλας να βάλει τάξη με τα χλιμιντρίσματά του. Δεκτόν.

Κατά τ'άλλα, επειδή σέβομαι την επιθυμία τού Κγεο και δεν έχω καμία διάθεση για συνέχεια στο καφενείο

η φωτογραφία αφαιρέθηκε. επίσης επιβάλλεται ένας μήνας ban στον astronaut.Κ_geo
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

:?: :?: :?: Τι εγινε παλι?
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Othin έγραψε: ξεβουλώνει νεροχύτες…
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
K_geo έγραψε: υγ: 1,5 έτη συμβόλαιο με όρο να πιάσει το 50% των φετινών. do your math. 8-)
10 ματς έπαιξε από 15 της ομάδας. Μένουν άλλα πέντε, έχει πιάσει ήδη το 50%, οπότε τελείωσε το θέμα.
Εκτός κι αν η ρήτρα λέει 50%+1... :lol:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

kataramenos5 έγραψε::?: :?: :?: Τι εγινε παλι?
ανέβηκε μια φωτογραφία που παρότρυνε τον othin (ή εμένα δεν ήταν ξεκάθαρο) να κλάσουμε μια μάντρα...μέζεα του αστροναύτη...

κατανοείς ότι αυτό δεν είναι αποδεκτό μεταξύ μελών....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”