PLAY - OFF 2015
Re: PLAY - OFF 2015
Προαίσθημα είναι άλλα εγώ λέω 1-1 η 1-2 θα δούμε τι θα γίνει .....παντα ο ατρόμητος του βγάζει την πιστη ......
- thanos-xanthi
γιατι θα περασει ευκολα ο λαγος απο το περιστερι?
οσο δυσκολα θα ειναι για ματς στην τριπολη, με ενα μεγαλο ΑΛΛΑ...
τελευταια αγωνιστικη ,και η τριπολη μπορει να ειναι τελειως αδιαφορη
συνεπως παμε για 2 σερι νικες στην Τουμπα και βλεπουμε
οσο δυσκολα θα ειναι για ματς στην τριπολη, με ενα μεγαλο ΑΛΛΑ...
τελευταια αγωνιστικη ,και η τριπολη μπορει να ειναι τελειως αδιαφορη
συνεπως παμε για 2 σερι νικες στην Τουμπα και βλεπουμε
Στατιστική είναι η επιστήμη σύμφωνα με την οποία αν βάλεις τα πόδια σου στο φούρνο και το κεφάλι σου στο ψυγείο, κατά μέσο όρο θα είσαι μια χαρά.
Το γραφω παλι.Αυτη η 'ομαδα' με το ροστερ βουλινου και χωρις προπονητη,αν καταφερει να περασει εστω εναν απο τριπολη και χαλκηδονα θα ειναι τρομερη επιτυχια.
Το γραφω παλι.Αυτη η 'ομαδα' με το ροστερ βουλινου και χωρις προπονητη,αν καταφερει να περασει εστω εναν απο τριπολη και χαλκηδονα θα ειναι τρομερη επιτυχια.
εγω ρε μάγκες απο χθες έχω ένα προαίσθημα που λέει ότι τον Ιούνιο, θα είμαστε καλά. πολύ καλά μάλιστα...
τι να πω άλλο;....

υγ: ψιλοάκυρο, αλλά μου είπαν χθες για μια συνέντευξη νιόπλια, που έγινε παλαιότερα, και που αναφέρει ενδιαφέροντα πράγματα για τη σχέση του με τον ΠΑΟΚ (Κοζανίτης γαρ)... έχει κανείς καμιά σκέψη επι τούτου;;;

τι να πω άλλο;....

υγ: ψιλοάκυρο, αλλά μου είπαν χθες για μια συνέντευξη νιόπλια, που έγινε παλαιότερα, και που αναφέρει ενδιαφέροντα πράγματα για τη σχέση του με τον ΠΑΟΚ (Κοζανίτης γαρ)... έχει κανείς καμιά σκέψη επι τούτου;;;

Η ομάδα εφυγε αλώβητη από τον Ατρόμητο όπερ σημαίνει ότι με νικη επί Ατρόμητου στην Τούμπα (που θα γίνει), ένας αντίπαλος φεύγει από την μέση στην κούρσα για την πρώτη θέση.
Έτσι πρέπει να το βλέπουμε εάν θέλουμε να λέμε ότι θα βγούμε πρωτοι.
Μένουν άλλοι 2. Αστέρας και ΠΑΟ.
Είναι ξεκάθαρο πως και νίκη να κάναμε εχθές, στην Λεωφόρο θα θέλαμε πάλι ισοπαλία. Ο βασικότερος λόγος είναι ότι υστερούμε σε ισοβαθμία με ΠΑΟ αρα θέλουμε 4 βαθμούς στα μεταξύ μας.
Ας μην μιζεριάζουμε και άς στηρίξουμε την ομάδα στα εντός. Είναι υποχρέωση μας.
Υ.Γ. Θα είναι κρίμα να βγει πρώτος ο Νίνης
Είναι ξεκάθαρο πως και νίκη να κάναμε εχθές, στην Λεωφόρο θα θέλαμε πάλι ισοπαλία. Ο βασικότερος λόγος είναι ότι υστερούμε σε ισοβαθμία με ΠΑΟ αρα θέλουμε 4 βαθμούς στα μεταξύ μας.
- kataramenos5
Τελικα εισαι κρυφο-Αγγελοσκυλο μ ενα μηνα καθυστέρησηK_geo έγραψε:εγω ρε μάγκες απο χθες έχω ένα προαίσθημα που λέει ότι τον Ιούνιο, θα είμαστε καλά. πολύ καλά μάλιστα...

υγ: ψιλοάκυρο, αλλά μου είπαν χθες για μια συνέντευξη νιόπλια, που έγινε παλαιότερα, και που αναφέρει ενδιαφέροντα πράγματα για τη σχέση του με τον ΠΑΟΚ (Κοζανίτης γαρ)... έχει κανείς καμιά σκέψη επι τούτου;;;:roll

- GiorgosAtha
Ολόσωστος... πρέπει να το εμπεδώσουμε και γι αυτό το κάνω παράθεση.northend4 έγραψε:Η ομάδα εφυγε αλώβητη από τον Ατρόμητο όπερ σημαίνει ότι με νικη επί Ατρόμητου στην Τούμπα (που θα γίνει), ένας αντίπαλος φεύγει από την μέση στην κούρσα για την πρώτη θέση.
Πρακτικά θες 3 νίκες στην έδρα σου και να μη χάσεις εκτός.
kat5 έψαξα και δεν βρήκα, για αυτό και το έγραψα εδώ μπας και πάρω τη βοήθεια του...φόρουμ...
μου το είπαν με αφορμή κουβέντα μου που έλεγε ότι ο νιόπλιας θα το δώσει στον βάζελο....
μου το είπαν με αφορμή κουβέντα μου που έλεγε ότι ο νιόπλιας θα το δώσει στον βάζελο....
- kataramenos5
Θυμάμαι οτι ο νιοπλας συμπαθούσε τις ομάδες τις θεσνικης για βαζελο δε θυμάμαι κατι
PLAY - OFF 2015
Την εχω ακούσει τη συνέντευξη live. Την ειχε δώσει στον Πετρουλάκη στο Μετροπολις. Θέμα ήταν αν θυμάμαι το Μουντιάλ η κάποια άλλη διοργάνωση με εθνικές. Στο τέλος της συνέντευξης τον ρώτησε ο Πετρουλακης τι ομαδα ειναι και η απάντηση του ήταν οτι τυγχάνει να υποστηρίζει ομάδες που οι αρχηγοί τους εκείνη τη περίοδο ήταν και αρχηγοί των εθνικών ομάδων που αγωνίζονται. Και λέει στην Ιταλία ειμαι Μίλαν και εννοούσε τον Μαλντινι, είπε μια ομαδα απο Αγγλία και έκλεισε λέγοντας "καταλαβαίνεις τι ομαδα ειμαι και στην Ελλαδα" και λογικά εννοούσε τον ΠΑΟΚ γιατι τότε αρχηγός του ΠΑΟΚ και της εθνικής ήταν ο Ζαγοράκης...
Πρεπει να ήταν το 98 για το Μουντιάλ η συνέντευξη τότε που πίστευα ακομα οτι οι δημοσιογράφοι στα αθλητικά ραδιόφωνα της πόλης ήταν σοβαροί και τους άκουγα

Sent from my iPhone using Tapatalk
Πρεπει να ήταν το 98 για το Μουντιάλ η συνέντευξη τότε που πίστευα ακομα οτι οι δημοσιογράφοι στα αθλητικά ραδιόφωνα της πόλης ήταν σοβαροί και τους άκουγα

Sent from my iPhone using Tapatalk
ωραίος chrisg4. και εγώ την είχα ακούσει (νομίζω όχι '98 αλλά το 2002...τεσπα...) και αυτό θυμόμουν, απλά δεν το βρίσκω κάπου καταγεγγραμένο γμτ μου....
Η διαφορά μας με τον βάζελο είναι η εξής μία και απλή:
Με 0-2 εμείς στην Τρίπολη, το χαμε φάει κάπου στο 60-65 και θα χαροπαλεύαμε για να κρατήσουμε το 1-2 (και θα το κρατούσαμε) κι οι βάζελοι κάνουν το 0-4 κι εμείς λέμε για τύχη, συγκυρία, ανάδρομους Ερμήδες και αμφίδρομους Γανιμύδηδες.
Με 0-2 εμείς στην Τρίπολη, το χαμε φάει κάπου στο 60-65 και θα χαροπαλεύαμε για να κρατήσουμε το 1-2 (και θα το κρατούσαμε) κι οι βάζελοι κάνουν το 0-4 κι εμείς λέμε για τύχη, συγκυρία, ανάδρομους Ερμήδες και αμφίδρομους Γανιμύδηδες.
eorptol έγραψε:Και εγώ το πιστεύω και μακάρι να γίνειK_geo έγραψε:Για αυτό και έβαλα τα στατιστικά Tzelas. ακτός απο τις φάσεις, κοίτα και τα κορνερ. 8-1. μετά κοίτα τις επεμβάσεις και τα γεμίσματα. μαγική εικόνα σίγουρα και ξαναλέω, πιστεύω ότι το μάτς της Κυριακής στη λεοφώρο είναι χ.
το ματς ειναι διπλο δυο γκολ ο ναπολεονι