Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
- aisiodoksos
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Του χρονου να δεις προσδοκιες Ρομαν και με το δικιο μας...πολυ υπομονη εχει γινει απο ολους...RoMaN έγραψε:Θα έρθει η αλλαγή κλίματος και εδώ μέσα και γενικότερα στον πλανήτη Π.Α.Ο.Κ.! Η γκρίνια οφείλεται στις υψηλές προσδοκίες, να ξέρεις..
Να θυμηθώ να πλύνω τα φίλτρα του κλιματιστικού.RoMaN έγραψε:Θα έρθει η αλλαγή κλίματος και εδώ μέσα και γενικότερα στον πλανήτη Π.Α.Ο.Κ.!
- Μπαρκαρούτσος
Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχεις πάθει (μαζί μου; )...
Ντροπή, γι'αυτό που είπες στο άλλο topic.. Είμαι Πόντιος και βλέπω στο πρόσωπο του Σαββίδη έναν Πόντιο που αγαπάει τις ρίζες του και με δυνατότητες για πολλά.. Ονειρεύομαι παμποντιακές δράσεις για να αναγνωριστεί επιτέλους η γενοκτονία από τα μεμέτια... Δεν θέλω να πεθάνω και να μην έχει γίνει αυτό.. Ήδη πάνε σχεδόν 100 χρόνια...
Τόσο παράλογο είναι;
Ντροπή, γι'αυτό που είπες στο άλλο topic.. Είμαι Πόντιος και βλέπω στο πρόσωπο του Σαββίδη έναν Πόντιο που αγαπάει τις ρίζες του και με δυνατότητες για πολλά.. Ονειρεύομαι παμποντιακές δράσεις για να αναγνωριστεί επιτέλους η γενοκτονία από τα μεμέτια... Δεν θέλω να πεθάνω και να μην έχει γίνει αυτό.. Ήδη πάνε σχεδόν 100 χρόνια...
Τόσο παράλογο είναι;
Η Λευκορωσα η Μαϊμουνα ανταποκρινόταν στο όνομα της. Άραγε έτσι τη φωνάζει μόνο ο φίλος της, και οι υπόλοιποι σκέτο Μουνα;
Η Γεωργιανή Πολύ ωραία επίσης, στην ηλικία μου...
Α, περάσαμε κιόλας
Η Γεωργιανή Πολύ ωραία επίσης, στην ηλικία μου...
Α, περάσαμε κιόλας
- Μπαρκαρούτσος
- Μπαρκαρούτσος
Καλή, αλλά οι άλλες καλύτερεςKourdos έγραψε:Eurovision semi-finals, η Αλβανίδα ήταν η πιο όμορφη IMHO.

- kataramenos5
Το συνδρομο του "εχασα και φετος το πρωτάθλημα".Η μάστιγα του ΠΑΟκτσηδικου κοσμου.RoMaN έγραψε:Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχεις πάθει (με ολους )...fixed
- Dinos_Liverpool
RoMaN έγραψε:Ααααααααααα γηουροβύζιον, ναι...
Πού κατήντησαν τα καφενεία...

Θυμάμαι, μια εποχή, όχι πολύ μακρινή, που αυτό το forum, δεν ήταν τόσο ''μυγιάγκιχτο''.RoMaN έγραψε:Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχεις πάθει (μαζί μου; )...
Τόσο παράλογο είναι;
Δεν έχω τίποτα μαζί σου, προφανώς.
Σχετικά πρόσφατα. Μετά, σιγά σιγά, άρχισε να γίνεται μια κάποια ''αλλαγή'' η οποία έχει αναλυθεί πολλάκις
και από πολλούς, όχι πλέον παρόντες, οπότε δεν είναι σωστό να ειπωθεί κάτι πάνω σ αυτό το ζήτημα.
Μια εποχή, που δεν χρειαζόταν να εξηγήσεις κανένα αστείο ή/και ''αστείο'', ειδικά σε κάτι τύπους που δεν θα καταλάβαιναν έτσι κι αλλιώς. Κόσμος φεύγει, για περίπου τον ίδιο λόγο πάντα, εδώ και κάποιο καιρό, τροφή για σκέψη. Ξέρω, ξέρω το paokmania είναι μεγάλο και τρανό, ωραία, δέκα χιλιάδες ζήτω.
Για το προκείμενο. Κι εγώ έχω Ποντιακές ρίζες, απ τη μεριά του παππού της μάνας μου.
Ντροπή δεν ήταν επ ουδενί, δεν σχολίασα το γεγονός της γενοκτονίας (αν είναι δυνατόν) αλλά μου φάνηκε αστείο, να ζητιέται απ τον Σαββίδη, σαν να είναι η Τζοβάνα Φραγκούλη στο ''Κάνε μια ευχή'', κάτι τόσο απλό μεν, αλλά εξαιρετικά πολύπλοκο ώστε να υλοποιηθεί από έναν και μόνο άνθρωπο και τις προσπάθειές του.
Ορίστε, εξήγησα το αστείο κι ως εξ ορισμού, παύει να είναι πλέον αστείο.
Ας ακροπατώ λοιπόν, στις μύτες των ποδιών και κάθε από κάθε αραιό ποστ να βάζω υπότιτλους, αστερίσκους, εικόνες ίσως για να μπορεί να καταλαβαίνει ο κάθε -γκουχ-γκουχ- ένας, ότι μπορεί να καταλάβει.
Καλή καρδιά, καλές θάλασσες.
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Karelia
να βάζεις emoticon γελάκια και διαβολάκια, είναι της μόδας.
Roman
Νταξει λαιμαι ρε, δεν έγινε και τιποτα ξερω γω. ΠΑΟΚ είσαι.
να βάζεις emoticon γελάκια και διαβολάκια, είναι της μόδας.
Roman
Νταξει λαιμαι ρε, δεν έγινε και τιποτα ξερω γω. ΠΑΟΚ είσαι.
- kataramenos5
Υπαρχουν και χειροτερα.Φανατσου να ησουν 6ος 7ος στη σειρά (αλλα να θεωρεις τον εαυτο σου αφεντικο της αναμονής)και να ερχεται καποιος με ασπρομαυρα να σου παιρνει το νουμερο και να σε ριχνει 60 θεσεις κατω.pgetsos έγραψε:Είμαι στο ΙΚΑ. Είναι το 59 από τις 11:30. Είμαι το 169. Σχεδόν απελπιζομαι
Μετα οταν επιτελους πλησιάζει η σειρά σου ακους οτι δε θα πάρουν αλλον παρα μονο τον προηγούμενο απο σενα.
Και μενεις με το χαρτακι στο χερι.
Δες κι εδω για να καταλαβεις καλύτερα τι εννοώ
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.gazzetta.gr/football/g-ethniki/standings