Ατρόμητος - Π.Α.Ο.Κ. , 20/05, 20.30, NS1&1HD
Re: Ατρόμητος - Π.Α.Ο.Κ. , 20/05, 20.30, NS1&1HD
Δεν την καταλαβαινω ολη αυτην την απαισιοδοξια.Μπορει οι εμφανισεις στο δευτερο μισο του πρωταθληματος να ηταν επιεικως τραγικες αλλα ας χαλαρωσουμε λιγακι.Μ αυτα που διαβαζω εχω αρχισει να πιστευω οτι αντιπαλοι μας στα πλει οφ θα ειναι η Ρεαλ,η Μπαρτσα κι η Μπαγερν!!
Για μενα ο ΠΑΟΚ πρεπει για πλακα να τους καθαρισει.Στην τελικη τι καλυτερο εχουν απο μας οι αλλοι τρεις;
Ισως περισσοτερη ομοιογενεια ως ομαδες(ο βαζελος κι η Τριπολη) αλλα κι εμεις υπερισχυουμε σε ποιοτικα χαρακτηριστικα.Το εχω ξαναπει οτι για μενα ο ΠΑΟΚ εχει την καλυτερη ενδεκαδα(οχι ροστερ) στο πρωταθλημα.
Εχει αλλη ομαδα παικτες σαν τον Νομποα,τον Κοστα και τον Μακ;Εχει χαφ σκυλι σαν τον Κατσε;
Φουλ μπακ οπως ο Ρατς;Δεξια μπακ το ενα καλυτερο απ το αλλο;
Δεν λεω οτι δεν λειπουν αρκετα στοιχεια ουτε οτι δεν παρουσιαζουμε αρκετες παθογενειες αλλα κι αντιπαλοι μας δεν ειναι και τπτ μεγαθηρια.Η Τριπολη που ειναι κατα τη γνωμη μου η καλυτερη απ τους αντιπαλους μας,στο σκοραρισμα βασιζεται στο κεφαλι του μονοδιαστατου Μπαραλες.Ο καλυτερος εξτρεμ της ειναι ο Γιαννιωτας που αν βρεθει τοιχος μπροστα του ενω τρεχει θα πεσει πανω του!
Ο βαζελος εχει μονο μια ποιοτικη μοναδα τον Μπεργκ.Ολο του το παιχνιδι βασιζεται στην ποιοτητα του συγκεκριμμενου παικτη και στα τρεξιματα των αλλων.Μια ομαδα που με τη δεδομενη κουραση που φερνει μια σειρα παιχνιδιων δυσκολα θα ανταπεξελθει (οποτε ειχε παιχνιδια Τεταρτη-Κυριακη γκελαρε!).
Με το σφιχτο πλανο πανω στο οποιο ετοιμαζει την ομαδα ο ΓΧ(το οποιο απεχθανομαι),αμυντικα πιστευω οτι δεν προκειται να αντιμετωπισουμε προβληματα,οι αντιπαλοι μας δεν εχουν καμια τρομερη ποιοτητα επιθετικα.
Με λιγη βελτιωση στο επιθετικο κομματι και λιγη τυχη(μην χανουμε τις ευκαιριες που χασαμε στα προηγουμενα παιχνιδια και στα πελι οφ) η δευτερη θεση ειναι δικια μας.
Για μενα ο ΠΑΟΚ πρεπει για πλακα να τους καθαρισει.Στην τελικη τι καλυτερο εχουν απο μας οι αλλοι τρεις;
Ισως περισσοτερη ομοιογενεια ως ομαδες(ο βαζελος κι η Τριπολη) αλλα κι εμεις υπερισχυουμε σε ποιοτικα χαρακτηριστικα.Το εχω ξαναπει οτι για μενα ο ΠΑΟΚ εχει την καλυτερη ενδεκαδα(οχι ροστερ) στο πρωταθλημα.
Εχει αλλη ομαδα παικτες σαν τον Νομποα,τον Κοστα και τον Μακ;Εχει χαφ σκυλι σαν τον Κατσε;
Φουλ μπακ οπως ο Ρατς;Δεξια μπακ το ενα καλυτερο απ το αλλο;
Δεν λεω οτι δεν λειπουν αρκετα στοιχεια ουτε οτι δεν παρουσιαζουμε αρκετες παθογενειες αλλα κι αντιπαλοι μας δεν ειναι και τπτ μεγαθηρια.Η Τριπολη που ειναι κατα τη γνωμη μου η καλυτερη απ τους αντιπαλους μας,στο σκοραρισμα βασιζεται στο κεφαλι του μονοδιαστατου Μπαραλες.Ο καλυτερος εξτρεμ της ειναι ο Γιαννιωτας που αν βρεθει τοιχος μπροστα του ενω τρεχει θα πεσει πανω του!
Ο βαζελος εχει μονο μια ποιοτικη μοναδα τον Μπεργκ.Ολο του το παιχνιδι βασιζεται στην ποιοτητα του συγκεκριμμενου παικτη και στα τρεξιματα των αλλων.Μια ομαδα που με τη δεδομενη κουραση που φερνει μια σειρα παιχνιδιων δυσκολα θα ανταπεξελθει (οποτε ειχε παιχνιδια Τεταρτη-Κυριακη γκελαρε!).
Με το σφιχτο πλανο πανω στο οποιο ετοιμαζει την ομαδα ο ΓΧ(το οποιο απεχθανομαι),αμυντικα πιστευω οτι δεν προκειται να αντιμετωπισουμε προβληματα,οι αντιπαλοι μας δεν εχουν καμια τρομερη ποιοτητα επιθετικα.
Με λιγη βελτιωση στο επιθετικο κομματι και λιγη τυχη(μην χανουμε τις ευκαιριες που χασαμε στα προηγουμενα παιχνιδια και στα πελι οφ) η δευτερη θεση ειναι δικια μας.
ΠΑΟΚ-Βάζελος 1-2παοκαρα23 έγραψε:.Στην τελικη τι καλυτερο εχουν απο μας οι αλλοι τρεις;
Βάζελος-ΠΑΟΚ 4-3
ΠΑΟΚ-Σπανός 2-1
Σπανός-ΠΑΟΚ 4-0
Τρίπολη-ΠΑΟΚ 3-0 (τι κάνετε ρε μ@λ@κες;)
ΠΑΟΚ-Τρίπολη 0-0
Αλλά ΠΑΟΚ είσαι.
Βασικά το ματς είναι διπλό. Αν κ ο Καρέλιας δίκαιο έχει. Αλλά είναι διπλό
τα αποτελεσματα δεν παρουσιαζουν παντα την πραγματικη εικονα.
εκτος απ την Τριπολη (με την συμβολη των κορακων στην αρχη) καμια ηττα δεν ηταν 'καθαρη'.
οι βαζελοι ειχαν αρκετη δοση τυχης και στα δυο παιχνιδια.
ο σπανος σκοραρε στην πρωτη ευκαιρια που εκανε(μετα απο αρκετες δικες μας ευκαιριες) και μετα απο 2 λεπτα μειναμε με 10 παικτες.
με την τριπολη στην τουμπα μειναμε στο 0 εχοντας 3-4 κραχτες ευκαιριες.
επισης οι συνθηκες εχουν αλλαξει.
αλλη ψυχολογια,αλλη διαιτησια,διαφορετικη προσεγγιση των αγωνων απ την ομαδα,κοκ
εκτος απ την Τριπολη (με την συμβολη των κορακων στην αρχη) καμια ηττα δεν ηταν 'καθαρη'.
οι βαζελοι ειχαν αρκετη δοση τυχης και στα δυο παιχνιδια.
ο σπανος σκοραρε στην πρωτη ευκαιρια που εκανε(μετα απο αρκετες δικες μας ευκαιριες) και μετα απο 2 λεπτα μειναμε με 10 παικτες.
με την τριπολη στην τουμπα μειναμε στο 0 εχοντας 3-4 κραχτες ευκαιριες.
επισης οι συνθηκες εχουν αλλαξει.
αλλη ψυχολογια,αλλη διαιτησια,διαφορετικη προσεγγιση των αγωνων απ την ομαδα,κοκ
Mε βαση τα παραπανω η καταληψη της 1ης ή ακομα και της 2ης θεσης φανταζει ως μικρο θαυμα.Karelias έγραψε:ΠΑΟΚ-Βάζελος 1-2παοκαρα23 έγραψε:.Στην τελικη τι καλυτερο εχουν απο μας οι αλλοι τρεις;
Βάζελος-ΠΑΟΚ 4-3
ΠΑΟΚ-Σπανός 2-1
Σπανός-ΠΑΟΚ 4-0
Τρίπολη-ΠΑΟΚ 3-0 (τι κάνετε ρε μ@λ@κες;)
ΠΑΟΚ-Τρίπολη 0-0
Αλλά ΠΑΟΚ είσαι.

Αξιοσημειωτο στατιστικο οτι εχοντας λαβει μερος σε 6 διαδικασιες πλει οφ,βγηκαμε πρωτοι 2 φορες και αυτες ηταν οταν απουσιαζε απο τα πλειο οφ ο Παναθηναικος.
Λολ, τι εννοείς ''καθαρή'';
Σε κάποια φάση ο ΠΑΟΚ δεν είχε κερδίζει καμία εκτ ων 8 πρώτων του πρωταθλήματος για κάτι μήνες ξέρω γω.
Απλά τα po είναι μια ακόμα ευκαιρία.
Η εικόνα της ομάδας στο σύνολό της, δεν αποπνέει και καμιά αισιοδοξία και δεν εμπνέει καμιά σιγουριά.
Όταν ρωτάς τι παραπάνω έχουν αυτοί, βασικά, έχουμε μία νίκη μόνο εναντιών του Ατρομήτου.
Έχουν παραπάνω τον ''αέρα'' τουλάχιστον. Κι αν μιλάμε για ''καθαρή'' ότι κι αν είναι αυτό, είχε φάει μια φόλα ο Σηφάκης απ τον Κάτσε που αν την έτρωγε ο Γλύκος, θα τον καίγαμε έξω απ την Αγ. Βαρβάρα (μιας κι είναι επίκαιρη και κοντά στην Τούμπα, βολεύει).
Σε κάποια φάση ο ΠΑΟΚ δεν είχε κερδίζει καμία εκτ ων 8 πρώτων του πρωταθλήματος για κάτι μήνες ξέρω γω.
Απλά τα po είναι μια ακόμα ευκαιρία.
Η εικόνα της ομάδας στο σύνολό της, δεν αποπνέει και καμιά αισιοδοξία και δεν εμπνέει καμιά σιγουριά.
Όταν ρωτάς τι παραπάνω έχουν αυτοί, βασικά, έχουμε μία νίκη μόνο εναντιών του Ατρομήτου.
Έχουν παραπάνω τον ''αέρα'' τουλάχιστον. Κι αν μιλάμε για ''καθαρή'' ότι κι αν είναι αυτό, είχε φάει μια φόλα ο Σηφάκης απ τον Κάτσε που αν την έτρωγε ο Γλύκος, θα τον καίγαμε έξω απ την Αγ. Βαρβάρα (μιας κι είναι επίκαιρη και κοντά στην Τούμπα, βολεύει).
Ο Tσεναμο ηταν μπερδευεσαι.Ο Σηφακης φετος εφαγε φολα απ τον Αφελαι.
Το ματς με τον ατρομητο στην Τουμπα ηταν για 4-0 στο ημιχρονο.
Με το 'καθαρη' ηττα εννοω ξεκαθαρη επικρατηση του αντιπαλου.
Οι τρεις αντεπιθεσεις-δυο γκολ του βαζελου στην Τουμπα ενω τον ειχαμε στο μισο γηπεδο σ ολο το ματς και τα 4 απ τον Ατρομητο ενω παιζαμε με 10 κι ειχαμε ανεβασει την αμυνα στο κεντρο(στην χειροτερη μας περιοδο μεσα στη σεζον)
εμενα προσωπικα δεν με πειθουν.Θεωρω οτι ειναι περισσοτερο συγκιριακια.

Το ματς με τον ατρομητο στην Τουμπα ηταν για 4-0 στο ημιχρονο.
Με το 'καθαρη' ηττα εννοω ξεκαθαρη επικρατηση του αντιπαλου.
Οι τρεις αντεπιθεσεις-δυο γκολ του βαζελου στην Τουμπα ενω τον ειχαμε στο μισο γηπεδο σ ολο το ματς και τα 4 απ τον Ατρομητο ενω παιζαμε με 10 κι ειχαμε ανεβασει την αμυνα στο κεντρο(στην χειροτερη μας περιοδο μεσα στη σεζον)
εμενα προσωπικα δεν με πειθουν.Θεωρω οτι ειναι περισσοτερο συγκιριακια.
Πολλές συγκυρίες μαζεμένες πάντως.
Θα δείξει την Τετάρτη. Με ένα Χι θα είμαι ευχαριστημένος.
Με Χι και καλή εμφάνιση χαρούμενος
Με νίκη και καλή εμφάνιση, ίσως τον παίξω δύο φορές το βράδυ, έτσι για να ηρεμήσω.
0.56-1.13
https://www.youtube.com/watch?v=jifU9MeQaC0
Θα δείξει την Τετάρτη. Με ένα Χι θα είμαι ευχαριστημένος.
Με Χι και καλή εμφάνιση χαρούμενος
Με νίκη και καλή εμφάνιση, ίσως τον παίξω δύο φορές το βράδυ, έτσι για να ηρεμήσω.
0.56-1.13
https://www.youtube.com/watch?v=jifU9MeQaC0
- back in black
Είναι γεγονός ότι οι εμφανίσεις της ομάδας σε συνδυασμό με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για αισιόδοξη προοπτική αποτελέσματος στον αγώνα. Παρόλα αυτά έχω ένα ανεξήγητο προαίσθημα ότι το παιχνίδι ξεκινάει απο το διπλό και ακουμπάει μέχρι το Χ.
-
Απο τότε που ανέλαβε ο γχ ο τζαβελλας βασικός. Τι να υποθέσω;
- abc_o_ karpouzas
οι υποθεσεις μας φαγανε και θα συνεχισουν να μας τρωνε οσο συνεχισουμε να τις κανουμε......
τον λαμογιο τον τζαβελα....
καθως ηρθε ο γχ εφαγε την θεση του...........
.............
ας βοηθήσει καποιος ρε ΠΑΟΚτσακια μου
τον λαμογιο τον τζαβελα....
καθως ηρθε ο γχ εφαγε την θεση του...........
.............
ας βοηθήσει καποιος ρε ΠΑΟΚτσακια μου
Ξέρω γω; οτιτον πιστεύει;;;τσιριγώτης έγραψε:Απο τότε που ανέλαβε ο γχ ο τζαβελλας βασικός. Τι να υποθέσω;
Για πες....
-
Κ τον Κόστα όχι; δεν είναι έτοιμος; όπως τον πίστεψαν όλοι;
εσενα δηλαδή ο Κόστα σε έχει μαγέψει ως τώρα; Δεν λέω ότι είναι καλύτερος αλλά... δεν θα του κόψω και την καλημέρα του ΓΧ αν αύριο βάλει Τζαβέλα αντί Κόστα. Δεν θα αφήσει και τον....Κοντρέρας στον πάγκο. ΠΡΟΣΟΧΗ: δεν μιλάω με βάση την εμπειρία κ την ιστορία του Κοστα,, αλλά τα όσα έχουμε δει ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.τσιριγώτης έγραψε:Κ τον Κόστα όχι; δεν είναι έτοιμος; όπως τον πίστεψαν όλοι;
Φτάνει πια με τις συνομωσίες.