Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
να πω το μουχαμπέτι μου.
ένα τερματά μαζί με Ιτάνζ καλύτερα να μην δώσεις πολλά λεφτά για τερματά για ελλάδα δν χρειάζεται
Μια σεντερ μπακάρα μαζί με κόστα γρήγορο, αθλητικό στύλ μανωλά
ένα αριστερο μπάκ να παίζει αντί του ράτς
χάφ ένα 6 ρι για αντι μαντούρο μαζί με τζιόλη
8ρια έχεις 3 νομπόα-κάτσε-χαρίση
1 ρι επιπέδου ιμπαγάσα στα 30
2 εξτρεμάρες τουλάχιστον στυλ σκόκο-λέτο-βιερίνια
1 φορ να ποστάρει έξω απ την περιοχή όταν δν τραβάει ο κλάους
Ουσιαστικά τα σκάς για 4 παικταράδες
και τέρμα/αριστ.μπάκ/1εξτρέμ ας είναι παίκτες των 400-500 χιλιάδων δηλαδή διώχνεις τζαβέλα,σάλπι,πουλάς γλύκο
ένα τερματά μαζί με Ιτάνζ καλύτερα να μην δώσεις πολλά λεφτά για τερματά για ελλάδα δν χρειάζεται
Μια σεντερ μπακάρα μαζί με κόστα γρήγορο, αθλητικό στύλ μανωλά
ένα αριστερο μπάκ να παίζει αντί του ράτς
χάφ ένα 6 ρι για αντι μαντούρο μαζί με τζιόλη
8ρια έχεις 3 νομπόα-κάτσε-χαρίση
1 ρι επιπέδου ιμπαγάσα στα 30
2 εξτρεμάρες τουλάχιστον στυλ σκόκο-λέτο-βιερίνια
1 φορ να ποστάρει έξω απ την περιοχή όταν δν τραβάει ο κλάους
Ουσιαστικά τα σκάς για 4 παικταράδες
και τέρμα/αριστ.μπάκ/1εξτρέμ ας είναι παίκτες των 400-500 χιλιάδων δηλαδή διώχνεις τζαβέλα,σάλπι,πουλάς γλύκο
-
Το αυτο ακριβως.....john4serres έγραψε:μακαρι να παμε για αλλον ακραιο
δεν μου λεει κατι αυτος ο εζρα
Οπως ειπε και ενας φιλος...
.αν μιλαμε για εξτρεμ....
..μια κλαση καλυτερος ο Μπεν Χαιμ απο τον ........Γκολασα Νο2
δεν μπορώ να πω οτι ο ένας είναι καλύτερος απο τον άλλον. το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι έχουν διαφορετικά δεδομένα. δλδ:
ο μεν Εζρά (1) λήγει το συμβόλαιο του το 2016, ο δε Μπεν Χαϊμ (2) το 2017 κάτι που λογικά θα επηρεάζει και την τιμή απόκτησης. η αξία τους πάντως στο τρανσφερμαρκτ είναι παραπλήσια (1-728χιλ, 2-560χιλ). επίσης ο 2 παίζει στην πρωτοπόρο Τελ Αβιβ (πρώην ομάδα του Αγγελίδη) ενώ ο 1 στην 4η Χάιφα.
ο 1 είναι πιο ντελικάτος και συμμετέχει πιο πολύ και στην οργάνωση του παιχνιδιού, ο δε 2 όντως είναι πιο εξτρέμ.
ο μεν 1 έχει καλύτερα χτυπήματα της μπάλας (σουτ, πάσα, σέντρα) ο δε 2 έχει καλύτερη τρίπλα και είναι πιο ταχύς.
με λίγα λόγια, μπορει να αποκτηθούν και οι δυο, δεν είναι πανάκεια ο ένας ή ο άλλος καθώς είναι παίχτες με αρκετά διαφορετικά χαρακτηριστικά...
θα μπορούσε υπο προυποθέσεις κάποιος να τους παρομοιάσει τον 1 με Λουκας και τον 2 με Μάκ....
υγ: άκαιρη θεωρώ τη σύγκριση με Γκολάσα, καθώς μιλάμε και για καλύτερους παίχτες αλλά και με διαφορετικά χαρακτηριστικά. κανένας πχ απο τους δυο δεν θα γυρίσει να βοηθήσει στην άμυνα με τη συνέπεια του δικού μας.
ο μεν Εζρά (1) λήγει το συμβόλαιο του το 2016, ο δε Μπεν Χαϊμ (2) το 2017 κάτι που λογικά θα επηρεάζει και την τιμή απόκτησης. η αξία τους πάντως στο τρανσφερμαρκτ είναι παραπλήσια (1-728χιλ, 2-560χιλ). επίσης ο 2 παίζει στην πρωτοπόρο Τελ Αβιβ (πρώην ομάδα του Αγγελίδη) ενώ ο 1 στην 4η Χάιφα.
ο 1 είναι πιο ντελικάτος και συμμετέχει πιο πολύ και στην οργάνωση του παιχνιδιού, ο δε 2 όντως είναι πιο εξτρέμ.
ο μεν 1 έχει καλύτερα χτυπήματα της μπάλας (σουτ, πάσα, σέντρα) ο δε 2 έχει καλύτερη τρίπλα και είναι πιο ταχύς.
με λίγα λόγια, μπορει να αποκτηθούν και οι δυο, δεν είναι πανάκεια ο ένας ή ο άλλος καθώς είναι παίχτες με αρκετά διαφορετικά χαρακτηριστικά...
θα μπορούσε υπο προυποθέσεις κάποιος να τους παρομοιάσει τον 1 με Λουκας και τον 2 με Μάκ....
υγ: άκαιρη θεωρώ τη σύγκριση με Γκολάσα, καθώς μιλάμε και για καλύτερους παίχτες αλλά και με διαφορετικά χαρακτηριστικά. κανένας πχ απο τους δυο δεν θα γυρίσει να βοηθήσει στην άμυνα με τη συνέπεια του δικού μας.
- pisakaipoupoula
Έναν εξτρέμαρο, έναν σεντερμπάκαρο κ ένα 10άρι τύπου Τσόρι..και τέρμα αν φύγει ο Γλύκος
- GiorgosAtha
Επειδή παίζει πολύ αυτό (δεν είναι κάτι προσωπικό με εσένα k_geo)...K_geo έγραψε:...
υγ: άκαιρη θεωρώ τη σύγκριση με Γκολάσα, καθώς μιλάμε και για καλύτερους παίχτες...
Από που και ως που θεωρούμε ότι είναι καλύτεροι παίχτες από τον Golasa?
Από 2-3 βίντεο στο γιουτούμπ και 1 παιχνίδι απέναντι μας πριν 3 χρόνια?
Η με βάση την νεο-ΠΑΟΚτσίδικη λογική που πηγάζει από τους ΑΡΔ... "Αφού είναι αλλουνού είναι παιχταράς, αν ήταν δικός μας θα ήταν λίγος και παλτό."?
ΥΣ. Τον Golasa έστω και πριν 3 χρόνια τον απέκτησε και μια Lazio (ασχέτως αν έμπλεξε με δικαστήρια) και θεωρούταν ο καλύτερο ταλέντο στο Ισραήλ. Οι άλλοι δύο τι ακριβώς έχουν να αντιπαραθέσουν σε αυτό?
αμα κανει κανα τσακαλακι κανα βινδεο με τον γεωργιάδη (οχι τον γχ, τον άλλονα) και του βαλει τιτλο Gerom Georgievich Skills Goals οι εζροεραστες ισα που θα ολοκληρωσετε....
Demir έγραψε:o lucas απο ezra εινια 1 επιπεδο τουλαχιστον πανω...αν και με λουκας -μακ 9ελεις εναν ακομα καλου επιπεδου...
ο κοροβεσης δεν 8εωρω οτι σαν εξτρεμ εχει μελλον στον ΠΑΟΚ.. αν γινει μπακ εχει ελπιδα
Συμφωνω σε αυτα,που λες,ειδικα για Κοροβεση μπακ,αλλα για μενα,αν μεινει ο Λουκας,καλυτερα να τον θεωρουθμε σαν θεση πισω απο τον επιθετικο,οπωε παιζει στην Ντεπορ και οχι σαν εξτρεμ..
- AlexanderAthens
Δεν ξερω ποσο κοστιζει αλλα ο βαρελα της παρμα ειναι ο ωραιος παιχτης
Μόνο εγώ δεν έχω σε καμία εκτίμηση του Ισραηλινούς παίκτες;
Κομματάκι ανύπαρκτοι ρε παιδιά...και το πρωτάθλημα τους, κατώτερο ακόμη και από το δικό μας όπως έχει καταντήσει.
Κομματάκι ανύπαρκτοι ρε παιδιά...και το πρωτάθλημα τους, κατώτερο ακόμη και από το δικό μας όπως έχει καταντήσει.
Θα συμφωνήσω με Ακάλυπτο. Ειδικά μετά τον φετινό, απογοητευτικό Γκολάσα είμαι αρκετά επιφυλακτικός.
-
Ο Γκολάσα όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ είχε 6 μήνες και βάλε να παίξει ποδοσφαιρο .Εχει πολυ καλα στοιχεία και πιστευω πως του χρόνου θα δείξει την αξία του . Κανει μεγάλο παιχνίδι μέσα στην Φιορεντινα που τους κάνει χαζους απο δεξια και βάζουμε το γκολ. Υπομονη δεν είναι τυχαίος παίκτης.
- Μπαρκαρούτσος
+++++ Στον panpangr77!
Ο Παπαδόπουλος (ο ΠΑΟΚτσής) ήταν και φέτος τραυματίας; Πώς τα πήγε στη σεζόν;
Αν ήταν τραυματίας και δεν πολυέπαιζε φέτος, έχω μια υποψία ότι θα έρθει κατά 'δώ.. Ή αυτός, ή ο Χατσερίδης...
Και ο Lucas εναντίον μας έδειξε περισσότερα, από όσα υπέρ μας, συμφωνώ..ron-swanson έγραψε:Απο την αλλη ο Εζρα ηταν πολυ καλος εναντιον μας, αλλα αυτο δεν λεει απαραιτητα κατι.
Ο Παπαδόπουλος (ο ΠΑΟΚτσής) ήταν και φέτος τραυματίας; Πώς τα πήγε στη σεζόν;
Αν ήταν τραυματίας και δεν πολυέπαιζε φέτος, έχω μια υποψία ότι θα έρθει κατά 'δώ.. Ή αυτός, ή ο Χατσερίδης...
- xrictoforoc
Συμφωνώ με τον πανπαν,ο γκολάσα για εμένα μπορεί να γίνει φοβερό παιχτάκι,χρειάζεται προπονητή που θα τον στηρίξει και θα του κάνει σωστή προετοιμασία,μην ξεχνάτε ότι όλο το κόλπο φέτος χάλασε λόγω της κακής προετοιμασίας (και του μικρού ρόστερ φυσικά),εμένα μ'αρέσει ο γκολάσα,ειδικά για παίκτης ροτέισον είναι πένα.Επίσης θέλω λούκας,βλέπω τιτίκα κλπ αλλά δεν έχουμε δει πιο ουσιαστικό παίκτη από αυτόν στις χρονιές σαββίδη,και τώρα απ'ότι διαβάζω προσφέρει αρκετά.Ειδικά για μπακ-απ είναι πολυτέλεια,άσε που είναι λιγότερο τιτίκα από κάτι άλλους που έχουμε τώρα.
- desperando
- Επικοινωνία:
o τσιτσιακοφ εργαζεται πλεον ως μανατζερ,δεν πιστευω οτι ηταν τυχαια η επισκεψη του