Βαθμολογία Στοιχήματος 2014-15
- WestBlock4
Re: Βαθμολογία Στοιχήματος 2014-15
RE ΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ Η ΜΟΥ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΑ ΠΟΣΤ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΣΒΗΝΕΤΑΙ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ 32 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ Μ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ?
ποστ πάντως, κοιτώντας το ιστορικό συντονιστών, δεν έχει σβηστεί..... 

WestBlock4 έγραψε:RE ΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ Η ΜΟΥ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΑ ΠΟΣΤ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΣΒΗΝΕΤΑΙ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ 32 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ Μ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ?
Επειδή ασχολούμαι εγώ αποκλειστικά με το στοιχημα στο φορουμ σου λεω σίγουρα οτι δεν εχω σβήσει ποστ δικό σου. Δεν έχω σβήσει βέβαια και κανενός αλλου ακόμη και στην περίπτωση που εχουν κανει λάθος και έχουν ποσταρει (είτε σε αγωνιστικές είτε σε αγώνα ΠΑΟΚ για πρόβλεψη σκόρερ και λεπτού) 2 φορές.
Η βαθμολογία σας μετά τους 8 του Cl, τους 8 του El και την 32 αγωνιστική.

ΥΓ1: WestBlock4 το ξαναείδα και το ξαναείδα και το ξαναείδα, δεν υπάρχει περίπτωση να σβηστηκε ποστ σου για την 32 αγωνιστική. Σίγουρα δεν έπαιξες.

ΥΓ1: WestBlock4 το ξαναείδα και το ξαναείδα και το ξαναείδα, δεν υπάρχει περίπτωση να σβηστηκε ποστ σου για την 32 αγωνιστική. Σίγουρα δεν έπαιξες.
- WestBlock4
kai ομως σιγουρα το επαιξα δεν υπαρχει περιπτωση να μη το επαιξα..επρεπε να to εχω βγαλει screenshot τεσπα δε παιζει θεμα
Το ξαναγράφω αδερφέ, δεν υπάρχει περίπτωση είδα τα πάντα.
δεν υπάρχει πουθενα διεγραμμένη δημοσίευση δική σου από μοντ σε βαθος 10 ημερών
δεν υπάρχει επεξεργασμένη δημοσίευση δική σου από μοντ σε βαθος 10 ημερών
δεν υπάρχει διεγραμμένη ή επεξεργασμένη δημοσίευση από εσένα σε βαθος 10 ημερών.
δεν υπάρχει καμία άλλη περιπτωση πέραν των παραπάνω,
εκτός αν ποσταρες αλλά δεν δημοσιευτηκε.
δεν υπάρχει πουθενα διεγραμμένη δημοσίευση δική σου από μοντ σε βαθος 10 ημερών
δεν υπάρχει επεξεργασμένη δημοσίευση δική σου από μοντ σε βαθος 10 ημερών
δεν υπάρχει διεγραμμένη ή επεξεργασμένη δημοσίευση από εσένα σε βαθος 10 ημερών.
δεν υπάρχει καμία άλλη περιπτωση πέραν των παραπάνω,
εκτός αν ποσταρες αλλά δεν δημοσιευτηκε.
- WestBlock4
τι να σοθ πω φιλε .εγω απο κινητο ποσταρο κ το ειδα ποσταρισμενο αφου εβαλα τα σημεια,.. κ μαλιστα απο εδω τα εκανα copy paste gia na ta βαλω σε ενα αλλο διαγωνισμο που εχω με τη παρεα μου σε σελιδα του φβ..τεσπα
- WestBlock4
ARMY μπορω να σου στειλω ενα προσωπικο μνμ? δεν μ αφηνει να το κανω κ δε ξερω πως
Η βαθμολογία της 33ης και της 34ης αγωνιστικής

Έμειναν μόνο οι 4 του cl και οι 4 του el, αλλά μάλον απίθανο να αλλάξει η βαθμολογία.

Έμειναν μόνο οι 4 του cl και οι 4 του el, αλλά μάλον απίθανο να αλλάξει η βαθμολογία.
- Μπαρκαρούτσος
Του χρόνου πάλι... Πού θα πάει... Φέτος έμεινα κατηγορία, του χρόνου πάω για Ευρώπη...
- john4serres