Τμήματα Υποδομής & Ανάπτυξης ΠΑΟΚ
Re: Τμήματα Υποδομής & Ανάπτυξης ΠΑΟΚ
Εχω παθει πλακα με τα πιτσιρικια
0-5 στο ημιχρονο(25').Ειδα αυτοματισμους,πασα με τη μια,πιεση ψηλα μεχρι και τον τερματοφυλακα λες και το ματς ειναι 0-0.Καποιοι εκατομμυριουχοι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ.
-
Μπαρκαρούτσος
Παίζουν σε κάποιο τουρνουά; Ποια παιδιά είναι (Κπόσο);
Σας τα έχουμε πει και σε αυτό το topic, κάποιοι που έχουμε δει (εγώ τυχαία) κάποιους αγώνες από τους πιτσιρικάδες του Π.Α.Ο.Κ., τα τσικό μας ΠΕΤΑΝΕ και τέτοιο ποδόσφαιρο δεν παίζει καμιά ανδρική ομάδα στην Ελλάδα, κυρίως από μεγάλες του εξωτερικού έχω δει τέτοια πράγματα.. Πάμε να εισάγουμε κάτι καινούριο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μακάρι να πετύχει..
Σας τα έχουμε πει και σε αυτό το topic, κάποιοι που έχουμε δει (εγώ τυχαία) κάποιους αγώνες από τους πιτσιρικάδες του Π.Α.Ο.Κ., τα τσικό μας ΠΕΤΑΝΕ και τέτοιο ποδόσφαιρο δεν παίζει καμιά ανδρική ομάδα στην Ελλάδα, κυρίως από μεγάλες του εξωτερικού έχω δει τέτοια πράγματα.. Πάμε να εισάγουμε κάτι καινούριο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μακάρι να πετύχει..
τα παιδια του 2002 ειναι απλα ομαδα ονειρο ... οπου μα οπου παει κανει περιπατο.... κερδισε και μπαρτσα...βγηκε πρωτη σε τουρνουα που συμμετηχαν 2000 ομαδες σε ολη την ευρωπη....
το θέμα είναι το 2020 όταν και αυτοί θα είναι κοντα στα 18 τους ο ΠΑΟΚ να μπορεσει να τους χρησιμοποιήσει στην ανδρική ομάδα. και όχι να περιμένουμε να γίνουν 22 ή 23 ετών...
-
john4serres
https://sportway.solidtango.com/live/le ... rena-a?t=0
live streaming
PAOK FC - Juventus
u13 σε τουρνουα στην Σουηδια
live streaming
PAOK FC - Juventus
u13 σε τουρνουα στην Σουηδια
-
ron-swanson
Αυτη η ομάδα δεν εναι που κερδισε τους μικρούς της μπαρτσα στην Βαρκελώνη ?
-
ron-swanson
Ναι αυτη ειναι.
Βλεπεις τις ακαδημιες μας σε σχεση με αλλες ακαδημιες και καταλαβαινεις οτι ειναι σε τοπ επιπεδο. Το θεμα βεβαια ειναι οταν φτανουν 18-19 και μπαινουν με την πρωτη ομαδα να εχουν κι εκει ενα καταλληλο team που θα δουλευει με αυτα τα παιδια και θα τα βελτιωνει. Γιατι αν ειναι ο 18χρονος Ποζογλου να κανει την ιδια προπονηση με τον 34χρονο Παπαδοπουλο (πχ), τα ταλεντα θα μενουν αιωνια ταλεντα.
Βλεπεις τις ακαδημιες μας σε σχεση με αλλες ακαδημιες και καταλαβαινεις οτι ειναι σε τοπ επιπεδο. Το θεμα βεβαια ειναι οταν φτανουν 18-19 και μπαινουν με την πρωτη ομαδα να εχουν κι εκει ενα καταλληλο team που θα δουλευει με αυτα τα παιδια και θα τα βελτιωνει. Γιατι αν ειναι ο 18χρονος Ποζογλου να κανει την ιδια προπονηση με τον 34χρονο Παπαδοπουλο (πχ), τα ταλεντα θα μενουν αιωνια ταλεντα.
Ο μικρος που εβαλε το γκολ στη γιουβεντους εφτασε τα 10 (
) γκολ στο τουρνουα...
-
Μπαρκαρούτσος
Νομίζω ότι προτιμότερο είναι ένας παίχτης που είναι για να μπει στην πρώτη ομάδα, να κάνει κανέναν χρόνο προπόνηση με τη πρώτη ομάδα, κι ας μην μπει σε πάνω από 10 αγώνες, αποκτά εμπειρία έτσι.. Δεν μπορώ να το στηρίξω καλύτερα (και λόγω χρόνου), αν το βλέπω λάθος, ας με πει κανείς την ιδέα του (να παίρνω ιδέες και για το FM).ron-swanson έγραψε:Ναι αυτη ειναι.
-
john4serres