Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
-
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
Είμαι σχεδόν σίγουρος πως κάνει μετάδοση στην νεριτ ο Ιωάννου
Για τη νεριτ λέω και γωτσιριγώτης έγραψε:Είμαι σχεδόν σίγουρος πως κάνει μετάδοση στην νεριτ ο Ιωάννου

-
Πάντα θα είναι το ποιο βρώμικο σωματείο σε αυτήν την γη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Παρ 15 Μάιος 2015, 21:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- VictorAK47
Κακά τα ψέματα αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα με το μικρότερο μπάτζετ μακράν του φ4.
Υγ. Εκεί στην ΚΑΕ ΤΣΣΚΑ, κλείστε το το τμήμα να τελειώνουμε, ρεντίκολο έχετε καταντήσει. Ο Κέβιν Ντουράντ πρέπει να ρθει για να πάρετε τρόπαιο;
Υγ. Εκεί στην ΚΑΕ ΤΣΣΚΑ, κλείστε το το τμήμα να τελειώνουμε, ρεντίκολο έχετε καταντήσει. Ο Κέβιν Ντουράντ πρέπει να ρθει για να πάρετε τρόπαιο;
- john4serres
Από τις κορυφαίες ομάδες ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια και με πολλούς Έλληνες παίχτες. Ο Σπανούλης ήταν ο χειρότερος παίχτης του γηπέδου αλλά όταν έπρεπε σήκωσε την ομάδα στις πλάτες του - μεγάλος παιχτης χωρίς ίχνος φόβου. Εγω το χάρηκα και ελπίζω να το σηκώσει στον τελικό και οι Έλληνες παίχτες του να διαπρέψουν και με την Εθνική.
- hasio_john
Αδερφέ pxp920, παρόλο που θα σε χαστούκιζα αν ήσουν κοντά γι' αυτό που λες
, αλλά έχεις απόλυτο δίκιο! Δεν είναι κακό να πούμε και ένα μπράβο στα σιχάματα αυτά! Μπράβο για τον τρόπο που σκέφτεσαι.
Βέβαια εγώ κρατάω μόνο αυτό που είπε ο eorptol !

Βέβαια εγώ κρατάω μόνο αυτό που είπε ο eorptol !

pxp920 έγραψε:Από τις κορυφαίες ομάδες ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια και με πολλούς Έλληνες παίχτες. Ο Σπανούλης ήταν ο χειρότερος παίχτης του γηπέδου αλλά όταν έπρεπε σήκωσε την ομάδα στις πλάτες του - μεγάλος παιχτης χωρίς ίχνος φόβου. Εγω το χάρηκα και ελπίζω να το σηκώσει στον τελικό και οι Έλληνες παίχτες του να διαπρέψουν και με την Εθνική.
Εγώ δεν χάρηκα και αυτές οι μπούρδες για Έλληνες και ελληνικές ομάδες ΕΙΝΑΙ μπούρδες όταν το γαβροσυστημα σε σκίζει όπου σε βρισκει σε αποκαλεί Βούλγαρο πολεμάει τον σαββιδη με τα σκυλιά του μητσοτακηδες και Σία ......εισαι τουλάχιστον αφελής μην πω τίποτε χειρότερο να ευχεσε να κερδίζει αυτό το σιχαμα ......
Και να ήθελα να νικήσει ο γκέυ (φτου-φτου μακριά από μας) η περιγραφή της νεριτ θα μου είχε αλλάξει γνώμη ΑΜΕΣΩΣ. Δεν παίζεται αυτός ο τύπος.