Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Σορυ αλλα νομιζω οτι η αποχωρηση απο ενα φορουμ για τον παραπανω λογο ειναι τουλαχιστον ακυρος
"αποχωρησα και αποχωρω γιατι δεν εχω τιποτα να προσφερω στις συζητησεις που να μη δημιουργει αντιπαραθεση."
Δηλαδη κατω απο αυτη την λογικη κ την "δικαιολογια" δεν πρεπει να γραφει κανεις εδω αν δεν συμφωνει με το 90% του φορουμ.....ε οχι ρε φιλε δεν ειναι ετσι λαθος τα βλεπεις τα πραγματα.
"στο μυαλο μου ο ΠΑΟΚ ειναι ενα συνολο αρχων.αυτες οι αρχες διαπιστωσα οτι δεν ειναι κοινες.ειναι κατι που εγω θεωρησα πως ειναι τετοιες."
Δεν ξερω τι ακριβως εννοεις με την προταση αυτη κ θα ηθελα να το συζητησουμε αν εχεις την διαθεση κ τον χρονο,αυτες οι αρχες που αναφερεις (κ αναφερουν κ αρκετοι αλλοι) θα ηθελα να τις κατονομασεις κ να δεις οτι τουλαχιστον το 90% αυτων που γραφουν εδω μεσα εχουν τις ιδιες η τουλαχιστον παρομοιες.
Οταν υπαρχει κατι που σε ενοχλει σε αυτο το φορουμ η δεν σου αρεσει προσπαθεις να το κανεις καλυτερο με διαλογο κ επιχειρηματα,το να αποχωρησεις επειδη δεν συμπιπτουν οι οποιες "αρχες" που δεν τις κατονομαζεις αλλα απλα τις αναφερεις δεν αφηνει ασφαλη συμπερασματα,δηλαδη θελω να μου αναφερεις αυτη την σωρεια επιλογων κοντρα στις αρχες σου κ να δεις οτι στο παρελθον υπηρξαν αν οχι παρομοιες σιγουρα χειροτερες κ αυτες δεν μεταλλαξαν κανενα dna,πολλες φορες ειναι αναγκαιο κακο να κανεις λαθος επιλογες.....
Στο περιθωριο μπηκες μονος σου δεν σε εβαλε κανεις,εσυ κ οσοι αποχωρουν απο το φορουμ για παρομοιους λογους μπορουσατε να αλλαξετε το φορουμ,αν κ δεν συμφωνουμε σε πολλα με εσενα κ κανα 2 ακομα παιδια που σταματησαν αυτο δεν σημαινει οτι δεν σεβομαι τις αποψεις σας η οτι δεν θα κατσω να διαβασω προσεκτικα ολα τα επιχειρηματα σας που πολλες φορες βγαζουν εμενα λαθος κ τις αποψεις μου,ακομα κ να αλλαξουν τον τροπο που βλεπω τα πραγματα να τα δω απο μια δοαφορετικη γωνια που αν δεν διαβαζα εσας δεν θα το εβλεπα ποτε,το προβλημα ειναι οτι πρεπει αυτο να ειναι αμφιδρομο κ να εχεις ολη την καλη διαθεση να διαβασεις κ καμμια μαλακια παραπανω χωρις να τα παρεις.....
Αυτη ειναι η αποψη μου κ το πως βλεπω τα πραγματα,μπορει να ειμαι λαθος σε πολλα η ακομα κ σε ολα.
"αποχωρησα και αποχωρω γιατι δεν εχω τιποτα να προσφερω στις συζητησεις που να μη δημιουργει αντιπαραθεση."
Δηλαδη κατω απο αυτη την λογικη κ την "δικαιολογια" δεν πρεπει να γραφει κανεις εδω αν δεν συμφωνει με το 90% του φορουμ.....ε οχι ρε φιλε δεν ειναι ετσι λαθος τα βλεπεις τα πραγματα.
"στο μυαλο μου ο ΠΑΟΚ ειναι ενα συνολο αρχων.αυτες οι αρχες διαπιστωσα οτι δεν ειναι κοινες.ειναι κατι που εγω θεωρησα πως ειναι τετοιες."
Δεν ξερω τι ακριβως εννοεις με την προταση αυτη κ θα ηθελα να το συζητησουμε αν εχεις την διαθεση κ τον χρονο,αυτες οι αρχες που αναφερεις (κ αναφερουν κ αρκετοι αλλοι) θα ηθελα να τις κατονομασεις κ να δεις οτι τουλαχιστον το 90% αυτων που γραφουν εδω μεσα εχουν τις ιδιες η τουλαχιστον παρομοιες.
Οταν υπαρχει κατι που σε ενοχλει σε αυτο το φορουμ η δεν σου αρεσει προσπαθεις να το κανεις καλυτερο με διαλογο κ επιχειρηματα,το να αποχωρησεις επειδη δεν συμπιπτουν οι οποιες "αρχες" που δεν τις κατονομαζεις αλλα απλα τις αναφερεις δεν αφηνει ασφαλη συμπερασματα,δηλαδη θελω να μου αναφερεις αυτη την σωρεια επιλογων κοντρα στις αρχες σου κ να δεις οτι στο παρελθον υπηρξαν αν οχι παρομοιες σιγουρα χειροτερες κ αυτες δεν μεταλλαξαν κανενα dna,πολλες φορες ειναι αναγκαιο κακο να κανεις λαθος επιλογες.....
Στο περιθωριο μπηκες μονος σου δεν σε εβαλε κανεις,εσυ κ οσοι αποχωρουν απο το φορουμ για παρομοιους λογους μπορουσατε να αλλαξετε το φορουμ,αν κ δεν συμφωνουμε σε πολλα με εσενα κ κανα 2 ακομα παιδια που σταματησαν αυτο δεν σημαινει οτι δεν σεβομαι τις αποψεις σας η οτι δεν θα κατσω να διαβασω προσεκτικα ολα τα επιχειρηματα σας που πολλες φορες βγαζουν εμενα λαθος κ τις αποψεις μου,ακομα κ να αλλαξουν τον τροπο που βλεπω τα πραγματα να τα δω απο μια δοαφορετικη γωνια που αν δεν διαβαζα εσας δεν θα το εβλεπα ποτε,το προβλημα ειναι οτι πρεπει αυτο να ειναι αμφιδρομο κ να εχεις ολη την καλη διαθεση να διαβασεις κ καμμια μαλακια παραπανω χωρις να τα παρεις.....
Αυτη ειναι η αποψη μου κ το πως βλεπω τα πραγματα,μπορει να ειμαι λαθος σε πολλα η ακομα κ σε ολα.
έμαθες για καμιά μεταγραφή εκεί στη Σιγκαπούρη; βρήκατε μήπως το εξτρέμ που ναυάγησε;; και αν ναι, πότε γυρνάτε να τον φέρετε;;;RoMaN έγραψε:SPOILER ALERT
Ετοιμαστείτε σιγά σιγά για άνοιγμα ενός μεγάλου topic...μεγάλου από πολλές απόψεις...

υγ: ωραίος ο mpouJr.
- Μπαρκαρούτσος
Realcon, από πού στην Αυστραλία είσαι;;
Το βαπόρι όταν πηγαίνει Αυστραλία, πάει Dampier..και σε άλλο ένα λιμάνι που δεν ξέρω ποιο είναι..
Το βαπόρι όταν πηγαίνει Αυστραλία, πάει Dampier..και σε άλλο ένα λιμάνι που δεν ξέρω ποιο είναι..
- ΑποστόληςΑ
RoMaN έγραψε:...Το βαπόρι όταν πηγαίνει Αυστραλία, πάει Dampier..και σε άλλο ένα λιμάνι που δεν ξέρω ποιο είναι...

Ωπ, τώρα είδα αποχώρηση (και) Μπάρλου.
Κακέ Κεν, που απομονωθηκες κι έφυγες.
Κακέ Κεν, που απομονωθηκες κι έφυγες.
ναι. και έχει αφήσει και ένα στοίχημα στη μέση με ένα παλικάρι που έγραφε (;) στο φορουμ.... ένα αρρωστημένο κάθαρμα.... 

- kataramenos5
Αργησα ...λιγο να το δω αλλα καλιο αργά..
ΥΓ Με το που φυγαν καποιοι γκαντεμηδες απ το φορουμ κατι αρχισε ν αλλαζει.Εφυγε ο Ζησης,πληρώθηκαν τα χρεη, ο γαύρος παει κατηγορούμενος.....Ποιος να ναι ο μαυρογατος?
Εισ' ωραιοςRoMaN έγραψε:efthimis_paok έγραψε:Μονο το παοκμανια δεν εχει βγαλει ανακοίνωση ακόμα.
Κοιμάστε ρε μπλεεε...
Στην αρχή διάβασα "μπεεε"![]()
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ MOD-ADMINS PAOKMANIA
Λευτεριά στα ανέκδοτα του Roman!
![]()
Η φαλάκρα δεν είναι ντροπή!
![]()
![]()
![]()
Ο ραδιοφωνικός παραγωγός δεν είναι ανάγκη να 'χει ραδιοφωνική φωνή, αρκεί να 'ναι ΠΑΟΚτσάκι!
![]()
![]()
![]()
![]()
Το φανταριλίκι και ο φραπές δεν μαλώσανε ποτέ!
![]()
Η αναβάθμιση θα τελειώσει σύντομα!
![]()
![]()
![]()
![]()
Τα ζώα μου αργά!
ΥΓ Με το που φυγαν καποιοι γκαντεμηδες απ το φορουμ κατι αρχισε ν αλλαζει.Εφυγε ο Ζησης,πληρώθηκαν τα χρεη, ο γαύρος παει κατηγορούμενος.....Ποιος να ναι ο μαυρογατος?
- sourmenetes
- Moderator
Ασε που τωρα με τα γραφρα που εδωσε ο Βανιας στο δημοσιο θα μοιραστει και καμια συνταξουλα..

- Μπαρκαρούτσος
Τελικά έφαγε βρίσιμο ο Ευρωβουλευτής, ο Βρύζας και η παρέα τους;; Αλλά κυρίως για τους δύο συγκεκριμένους ρωτάω..
Ποιες ήταν οι 11άδες;
Ποιες ήταν οι 11άδες;
Ρε γκεο,σορρυ για το οφ τοπικ,αλλά σαν Βεροιωτης που εισαι
και πιθανον Ποντιος,
Εχω χρονια να μαθω νεα για ενα φιλο μου.
Ολοι τον φωναζαμε Σπαρκυ,εκ του Σπινθηροπουλος.
Αν θες απαντα στο καφενειο,βαλε κι αυτο εκει.
και πιθανον Ποντιος,
Εχω χρονια να μαθω νεα για ενα φιλο μου.
Ολοι τον φωναζαμε Σπαρκυ,εκ του Σπινθηροπουλος.
Αν θες απαντα στο καφενειο,βαλε κι αυτο εκει.
ηλικία περίπου; γιατί υπάρχουν πολλοί. Επίσης, απο Βέροια ή Νάουσσα;; αν και Σπάρκυ... δεν μου έρχεται κανείς στο μυαλό....
υγ: "καταραμένη" ράτσα είμαι. μισός Πόντιος, μισός Μ.Ασιάτης, μια ζωή στην προσφυγιά....

υγ: "καταραμένη" ράτσα είμαι. μισός Πόντιος, μισός Μ.Ασιάτης, μια ζωή στην προσφυγιά....

Γυρω στα εξηντα,παλιος χορευτης(φιρμα στην Βεροια),
απο τα χορευτικα τον γνωρισα.
Τουλαχιστον μια δεκαετια,ανεβαινα την παραμονη της Παναγιας,
ξημερωναμε με μουχαμπετι,τα πρωτα χρονια χορευαμε κιολας το πρωι και φευγαμε.
Τον Σπαρκυ τον εβλεπα μια φορα το χρονο,την παραμονη της Παναγιας
που ξημερωναμε.
Α!! ρε γκεο ,τι θυμησες ξυπνησες.
απο τα χορευτικα τον γνωρισα.
Τουλαχιστον μια δεκαετια,ανεβαινα την παραμονη της Παναγιας,
ξημερωναμε με μουχαμπετι,τα πρωτα χρονια χορευαμε κιολας το πρωι και φευγαμε.
Τον Σπαρκυ τον εβλεπα μια φορα το χρονο,την παραμονη της Παναγιας
που ξημερωναμε.
Α!! ρε γκεο ,τι θυμησες ξυπνησες.