Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
- 
				ron-swanson

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Ισχυει οτι θα κουμπωναν πολυ καλα, αλλα δεν θελει να ερθει το παλικαρι αφου.
Επισης ο Ινσαουραλδε ειναι πολυ καλος στοπερ, αλλα με Μιγκελ Βιτορ και Ρικαρντο Κοστα εχουμε ηδη αργο διδυμο στοπερ. Αμα βαλουμε και τον Χουαν... Θελουμε εναν γρηγορο επιτελους.

Επισης ο Ινσαουραλδε ειναι πολυ καλος στοπερ, αλλα με Μιγκελ Βιτορ και Ρικαρντο Κοστα εχουμε ηδη αργο διδυμο στοπερ. Αμα βαλουμε και τον Χουαν... Θελουμε εναν γρηγορο επιτελους.
αν πέσει η Ντέπορ δεν ξές τi γίνεται...
στα στόπερ είπαμε. μαυρούκος, διεθνής, σφαίρας και απο το καλοκαίρι free to go.
http://www.transfermarkt.co.uk/jonathan ... ler/110622

στα στόπερ είπαμε. μαυρούκος, διεθνής, σφαίρας και απο το καλοκαίρι free to go.
http://www.transfermarkt.co.uk/jonathan ... ler/110622
Ο Βάγκνερ Λοβ ψάχνεται για ευρώπη(ακούστηκε για τον αστέρα 
 ) δεν κάνουμε καμιά κίνηση?
διεθνής βραζιλιάνος 30 χρόνων έχει παίξει αντίπαλος καλή περίπτωση μου φαίνεται.

διεθνής βραζιλιάνος 30 χρόνων έχει παίξει αντίπαλος καλή περίπτωση μου φαίνεται.
Θα έκανε παπάδες στον ΠΑΟΚ.
Παιχταράς και σε καλή ηλικία.
Δεν χρειάζεται να κάνουμε παράθεση του αμέσως προηγούμενου ποστ.K_geo

Παιχταράς και σε καλή ηλικία.
Δεν χρειάζεται να κάνουμε παράθεση του αμέσως προηγούμενου ποστ.K_geo
- GiorgosAtha

Αν είναι να πάρουμε επιθετικό από την Corinthians και να τα "σκάσουμε" (γιατί ο βαψομαλλιάς δεν παίρνει και λίγα...) προτιμώ τον "Πολεμιστή"  

- GiorgosAtha

Μιλάω για τα μισθά... αν δεις τι παίρνουν θα σου φύγει το κλαπέτο.
Γενικά στο Μπραζίλ για βαριά ονόματα τα σκάνε -όπως και σε αρκετές ομάδες στην Λ. Αμερική-, γιατί πολλοί νομίζουν ότι εκεί παίζουν για ένα καρβέλι την εβδομάδα.

Γενικά στο Μπραζίλ για βαριά ονόματα τα σκάνε -όπως και σε αρκετές ομάδες στην Λ. Αμερική-, γιατί πολλοί νομίζουν ότι εκεί παίζουν για ένα καρβέλι την εβδομάδα.
- 
				ron-swanson

Απο sportdog penalty πριν απο λιγο. Πιστευω οτι στο sportdog penalty γραφει ο Ευαγγελος Μιχος που γραφει και στο Goal, αφου εχει τυχει αρκετες φορες να διαβασω τα ιδια ακριβως πραγματα στα 2 σαιτς. Εχει μανατζεροκονε ο συγκεκριμενος, αλλα δεν ξερω κατα ποσο ισχυουν καθε φορα.
 . Σε ρεφλεξ γαμαει παντως

Αν ισχυει χαιρομαι γιατι θελω εναν καλο πρωτο τερματοφυλακα στον ΠΑΟΚ. 2 αρνητικα παντως: 1) οτι η Μαλαγα τον πηρε ελευθερο πριν 1 χρονο και 2) οτι μου κανει για Τοχουρογλου των πλουσιωνΜου γαβγισαν πως ο ΠΑΟΚ στην ισπανική αγορά δεν κοιτάει μονο για τεχνικό διευθυντή και κόουτς αλλά & για γκολκίπερ...
Μάλιστα έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχυ αφού ασχολείται με την δυσκολη & ακριβή περιπτωση του Μεξικανου Γκιγιέρμο Οτσόα ...
Ο 29χρονος κιπερ που πήγε το περασμενο καλοκαίρι ως ελεύθερος στην Μάλαγα βρίσκεται στην... σκιά του Καμενι & ψάχνεται να την κανει...
Ο Οτσοα κοστολογειται 2,5εκ.ενω η Μάλαγα τον δανείζει κιόλας αρκει ο ΠΑΟΚ να αναλάβει το100% του συμβολαίου,που'ναι πανω απο μυριο το χρονο
Μου ειπαν πάντως πως την υποθεση Οτσόα...παρακολουθεί διακριτικα και ο ΟΣΦΠ για την περιπτωση που φύγει ο Ρομπερτο...
Εντάξει Οτσοα,οι μανατζερικοι θα πανηγυρίζουν
Κορυφαίο ταλεντο στο μανατζερ τις προηγούμενης δεκαετίας

Κορυφαίο ταλεντο στο μανατζερ τις προηγούμενης δεκαετίας
παπατζης μεγας και κωλογαβρος του ελεους.. εκραζε ΠΑΟΚ τα χριστουγεννα και ελεγε τον ιβαν γυφτο που το μεγιστο συμβολαιο που 8α κανει το χειμωνα ειναι 200.000....
κ 3 μερες μετα εφερε νομποα

κ 3 μερες μετα εφερε νομποα
- john4serres

- GiorgosAtha

Η... γεμάτη νοήμα φωτογραφία του Τσάβες από τον ΠΑΟΚ και την Τούμπα
Με φόντο την Τούμπα!
Μια φωτογραφία που θα συζητηθεί πολύ ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό ο Κριστιάν Τσάβες του ΠΑΣ Γιάννινα...
Ο 27χρονος -όπως αποκάλυψε χθες το PAOK24- βρίσκεται σε επικοινωνία με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ αναφορικά με την μεταγραφή του στον Δικέφαλο. Μάλιστα, τόνισε πως αν και υπάρχει πρόταση από άλλη ομάδα, εκείνος ψηφίζει "δαγκωτό" Τούμπα:
«Έχω αγωνιστεί στο γήπεδο της Τούμπας και μου άρεσε πάρα πολύ η ατμόσφαιρα εκεί. Θα ήθελα να έρθω στη Θεσσαλονίκη και να αγωνιστώ για τον ΠΑΟΚ και αυτό τον κόσμο. Απ' όσο ξέρω υπάρχει πρόταση και από άλλη ομάδα για μένα. Εγώ όμως θέλω πολύ να έρθω στον ΠΑΟΚ».
Φρόντισε να το δείξει κιόλας μέσα από μια φωτογραφία που "ανέβασε" στον προσωπικό του λογαριασμό και απεικονίζει τον γιο του να κάθεται σε σουίτα της Τούμπας με φόντο το γήπεδο...

Από τον λογαριασμό του Chavez σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης...

η επιθυμία σας διαταγή!
 δεν ανέβαινε επειδή το μάξιμουμ είναι 800 πίξελ. μπορείς να αποθηκεύεις τη φώτο που θέλεις, να πηγαίνεις εδώ και να κάνεις resize στα 800 πίξελ και ακολούθως copy το hotlink που σου βγάζει...  
 . Επίσης καλό είναι να βάζεις το κείμενο και όχι το λινκ, όπως το έκανα εγώ.
K_geo

Με φόντο την Τούμπα!
Μια φωτογραφία που θα συζητηθεί πολύ ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό ο Κριστιάν Τσάβες του ΠΑΣ Γιάννινα...
Ο 27χρονος -όπως αποκάλυψε χθες το PAOK24- βρίσκεται σε επικοινωνία με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ αναφορικά με την μεταγραφή του στον Δικέφαλο. Μάλιστα, τόνισε πως αν και υπάρχει πρόταση από άλλη ομάδα, εκείνος ψηφίζει "δαγκωτό" Τούμπα:
«Έχω αγωνιστεί στο γήπεδο της Τούμπας και μου άρεσε πάρα πολύ η ατμόσφαιρα εκεί. Θα ήθελα να έρθω στη Θεσσαλονίκη και να αγωνιστώ για τον ΠΑΟΚ και αυτό τον κόσμο. Απ' όσο ξέρω υπάρχει πρόταση και από άλλη ομάδα για μένα. Εγώ όμως θέλω πολύ να έρθω στον ΠΑΟΚ».
Φρόντισε να το δείξει κιόλας μέσα από μια φωτογραφία που "ανέβασε" στον προσωπικό του λογαριασμό και απεικονίζει τον γιο του να κάθεται σε σουίτα της Τούμπας με φόντο το γήπεδο...

Από τον λογαριασμό του Chavez σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης...
Κλαίω!!!!!!ron-swanson έγραψε:...μου κανει για Τοχουρογλου των πλουσιων. Σε ρεφλεξ γαμαει παντως
η επιθυμία σας διαταγή!
K_geo
- ΑποστόληςΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!
Ο Ochoa έχει συμβόλαιο μέχρι το 2017 με την Malaga, σύμφωνα με το wiki. Αν είναι λοιπόν να σκάσεις τα μύρια που θέλει ο Ochoa (κτήση γύρω στα 3 μύρια και άλλο ένα τουλάχιστον ως αμοιβή) τότε πόσα θα σκάσει για χαφ,. στόπερ και εξτρέμ;
Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.

Ο Ochoa έχει συμβόλαιο μέχρι το 2017 με την Malaga, σύμφωνα με το wiki. Αν είναι λοιπόν να σκάσεις τα μύρια που θέλει ο Ochoa (κτήση γύρω στα 3 μύρια και άλλο ένα τουλάχιστον ως αμοιβή) τότε πόσα θα σκάσει για χαφ,. στόπερ και εξτρέμ;
Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.
Με την χειμερινη καψουρα,τον καρλιτο της Σαντος θα ασχοληθουμε ξανα;
Υ.Γ Ο Οτσοα ειναι οντως ο Τοχουρογλου των πλουσιων.

Υ.Γ Ο Οτσοα ειναι οντως ο Τοχουρογλου των πλουσιων.
α ρε τι μου θύμισαν τώρα... με Οτσόα έπαιρνα τσ.λ στο ακατανόμαστο με τον ΠΑΟΚ πριν καμια 6-7ετία...  

ον τόπικ τώρα, το θεωρώ μέγιστη αρδια κυρίως για τους λόγους που είπε ο ΑποστόληςΑ πιο πάνω.

ον τόπικ τώρα, το θεωρώ μέγιστη αρδια κυρίως για τους λόγους που είπε ο ΑποστόληςΑ πιο πάνω.