Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
- mitsotakis
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Μέχρι τώρα μόνο εγώ έλεγα πως η κατάσταση στο μπάσκετ, όπου φυτοζωούμε ,δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Χαίρομαι που επιτέλους ακούγονται κι άλλες φωνές.
Του χρόνου που ο Άρης και η ΑΕΚ θα μας έχουν στη σφαλιάρα αν δε βρούμε επενδυτή , είμαι σίγουρος πως όλοι θα γκρινιάξετε. Αλλά η μαγκιά είναι να έχεις την περηφάνεια και να μην ανέχεσαι 15 χρόνια φάπες από τους δύο της Αθήνας και όχι να περιμένεις το συμπολίτη να σε τραβήξει απ'τη μιζέρια.
Του χρόνου που ο Άρης και η ΑΕΚ θα μας έχουν στη σφαλιάρα αν δε βρούμε επενδυτή , είμαι σίγουρος πως όλοι θα γκρινιάξετε. Αλλά η μαγκιά είναι να έχεις την περηφάνεια και να μην ανέχεσαι 15 χρόνια φάπες από τους δύο της Αθήνας και όχι να περιμένεις το συμπολίτη να σε τραβήξει απ'τη μιζέρια.
πιστεύω ότι οι κατα καιρούς δηλώσεις του Υιού Σαββίδη δείχνουν προς αυτή την κατεύθυνση. δλδ την εμπλοκή τους στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ με ακόμα πιο ενεργό ρόλο.
Επί Χοχοχό άρχισε η δυναστεία του πράσινου στο μπάσκετ. Σε κάθε περίπτωση, ο Σαββίδης είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Κανείς ποτέ δε θα τολμούσε να κράξει λαίκίστικα τον Κρόκους από το βήμα της Βουλής όπως έκανε ο γιος του γρουσούζη για τον Σαββίδη, αν και απέφυγε να τον κατονομάσει.karlat85 έγραψε:Τρικυμία ο Κόκκαλης Μια χαρά τις πήγαινε κ τις δύο ομάδες
Ο Σαββίδης δεν είναι μονόδρομος. Επαναλαμβάνω ότι δε λέω όχι γενικά και αόριστα σε οποιαδήποτε εμπλοκή, φέτος γλίτωσε το τμήμα από... κακοτοπιές και σίγουρα θα είναι κομμάτι του οποιουδήποτε επενδυτικού σχεδίου πέσει στο τραπέζι για το τμήμα. Απλά δεν πρέπει να τον βλέπουμε σαν πανάκεια διά πάσα νόσον και μαλακίαν τού συλλόγου. Για να γίνει ανταγωνιστική ομάδα στο μπάσκετ, απαιτείται εφταψήφιο-οχταψήφιο μπάτζετ την ίδια στιγμή που θα πρέπει να τα χώνει και στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ.
Ο μπασκετικός ΠΑΟΚ δεν είναι ελκυστικός όσο οι μπασκετικοί κίτρινοι γιατί είναι λιγότερο εμπορικός, αυτή είναι η πικρή αλήθεια. Δεν έχει καμία σημασία που είμαστε περισσότεροι, η γενική τάση είναι όχι απλά να αδιαφορούμε αλλά να μισούμε το μπάσκετ. Ο Κοντομηνάς δυσκολότερα θα έλεγε όχι σε μεγαλύτερη εμπλοκή του σε έναν ΠΑΟΚ των 5-6.000 ανά παιχνίδι στις κερκίδες. Τελευταία φορά κατάφερε και μας μάζεψε ένας απατεώνας που κόντεψε να μας εξοντώσει και κατέφυγε στη Μάλτα και τόσο καιρό δεν έχει καταφέρει να μας μαζέψει ολόκληρος Πρέλεβιτς.
- Μπαρκαρούτσος
Ο Σαββίδης θα μπει τη νέα σεζόν στην Κ.Α.Ε., εδώ θα είμαστε...(καλά, εγώ θα είμαι εδώ που είμαι, αλλά καταλαβαίνεις..mitsotakis έγραψε:Μέχρι τώρα μόνο εγώ έλεγα πως η κατάσταση στο μπάσκετ, όπου φυτοζωούμε ,δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Χαίρομαι που επιτέλους ακούγονται κι άλλες φωνές.

-
Εντάξει, μην υπερβάλετε για τις οικονομικές δυνατότητες των συμπολιτών και της ΑΕΚ. Ούτε για τις μεταγραφές τους.
Και οι δύο αυτές ομάδες ξέρετε που πήγαν στο ποδόσφαιρο. Είναι επιρρεπείς σε "επενδυτές"-απατεώνες και οικονομικά ανοίγματα γιατί πάσχουν απο το σύνδρομο της μεγαλομανίας, το οποίο είναι διασκεδαστικό για εμάς τους υπόλοιπους.
Εγώ προτιμώ τον τίμιο και καθαρό αγώνα του Μπάνε με τον Σταυρόπουλο και φυσικά τον Μαρκόπουλο, απο τα "οικονομικά-ανοίγματα" με άφραγκους επενδυτές και να τρέχουμε μετά με Χρέη. Είδατε που μας έφτασαν Γουμενοπαγώνηδες και Μπάτμαν στο ποδόσφαιρο, αλλά και οι μετέπειτα μπαλαδόφατσες του τεο.
Αγωνιστικά, τον βάζελο τον κοντράρουμε στα ίσια και σήμερα. Το πρόβλημα είναι οτι έχει στήσει παράγκα στο άθλημα και με την επιρροή που έχουν οι διαιτητές στο άθλημα απο τη φύση του, δεν πρόκειται να σε αφήσουν να τον κερδίσουμε ποτέ. Πάρτε το απόφαση για να μην χαλιέστε. Ακόμη και αν ανεβάσεις το Μπάτζετ στα 2εκ. (του βάζελου είναι κοντά στα 8) δεν θα μας αφήσουν και το απέδειξαν φέτος στο Κύπελλο.
Τον Γαύρο οικονομικά δεν μπορούμε να τον κοντράρουμε, ούτε με επενδυτή. Αγωνιστικά κάποια στιγμή πριν 4-5 χρόνια μπορούσαμε να τον κοντράρουμε, όμως έχει ανέβει επίπεδο πλέον. Κάποια στιγμή θα πέσει πάλι.
Προσωπικά δεν καίγομαι να δώ τους Σαββίδιδες στο Μπάσκετ. Το να ανέβει το Μπάτζετ στα 2-3εκ δεν θα έχει κάποιο σοβαρό αντίκτυπο στην ομάδα, της οποίας την ηρεμία μπορεί να χαλάσουν. Καλύτερα να βοηθήσουν το βόλευ αν Κυριαρχίσει σε Ελλάδα και Ευρώπη και φυσικά να βάλουν τα δυνατά τους για το καλύτερο στο ποδόσφαιρο.
Και οι δύο αυτές ομάδες ξέρετε που πήγαν στο ποδόσφαιρο. Είναι επιρρεπείς σε "επενδυτές"-απατεώνες και οικονομικά ανοίγματα γιατί πάσχουν απο το σύνδρομο της μεγαλομανίας, το οποίο είναι διασκεδαστικό για εμάς τους υπόλοιπους.
Εγώ προτιμώ τον τίμιο και καθαρό αγώνα του Μπάνε με τον Σταυρόπουλο και φυσικά τον Μαρκόπουλο, απο τα "οικονομικά-ανοίγματα" με άφραγκους επενδυτές και να τρέχουμε μετά με Χρέη. Είδατε που μας έφτασαν Γουμενοπαγώνηδες και Μπάτμαν στο ποδόσφαιρο, αλλά και οι μετέπειτα μπαλαδόφατσες του τεο.
Αγωνιστικά, τον βάζελο τον κοντράρουμε στα ίσια και σήμερα. Το πρόβλημα είναι οτι έχει στήσει παράγκα στο άθλημα και με την επιρροή που έχουν οι διαιτητές στο άθλημα απο τη φύση του, δεν πρόκειται να σε αφήσουν να τον κερδίσουμε ποτέ. Πάρτε το απόφαση για να μην χαλιέστε. Ακόμη και αν ανεβάσεις το Μπάτζετ στα 2εκ. (του βάζελου είναι κοντά στα 8) δεν θα μας αφήσουν και το απέδειξαν φέτος στο Κύπελλο.
Τον Γαύρο οικονομικά δεν μπορούμε να τον κοντράρουμε, ούτε με επενδυτή. Αγωνιστικά κάποια στιγμή πριν 4-5 χρόνια μπορούσαμε να τον κοντράρουμε, όμως έχει ανέβει επίπεδο πλέον. Κάποια στιγμή θα πέσει πάλι.
Προσωπικά δεν καίγομαι να δώ τους Σαββίδιδες στο Μπάσκετ. Το να ανέβει το Μπάτζετ στα 2-3εκ δεν θα έχει κάποιο σοβαρό αντίκτυπο στην ομάδα, της οποίας την ηρεμία μπορεί να χαλάσουν. Καλύτερα να βοηθήσουν το βόλευ αν Κυριαρχίσει σε Ελλάδα και Ευρώπη και φυσικά να βάλουν τα δυνατά τους για το καλύτερο στο ποδόσφαιρο.
τι γινεται παιδες? ξερεις κανεις αν θα μπει τελικα ο Ιβαν στο μπάσκετ ή θα χουμε μια από τα ιδια και φετος?
περναει ο καιρος γιατι...εγω παντως το διαρκειας μου το πηρα...
περναει ο καιρος γιατι...εγω παντως το διαρκειας μου το πηρα...
Καπου πηρε το ματι μου πως κοβει μαχαιρι τη βοηθεια στο μπάσκετ, ο Κοντομηνας χαιρετησε κι εμεινε ο Μπανε κλασικα μονος μεχρι να τα βροντηξει κι αυτος...
Ναι και γω το είδα εχει ρεπορτάζ στο ινπαοκ
Κομμενο του Κοντομηνά , τελος ο σαββιδης αν υπήρξε και το Μπατζετ ξοδεύτηκε παραπανω γιατι υπολόγιζαν 500 και τωρα γυρνάμε στα 350..παρολαυτα θελουμε Βασιλειάδη
Κομμενο του Κοντομηνά , τελος ο σαββιδης αν υπήρξε και το Μπατζετ ξοδεύτηκε παραπανω γιατι υπολόγιζαν 500 και τωρα γυρνάμε στα 350..παρολαυτα θελουμε Βασιλειάδη
Καλά, απ οτι λέγεται ο Κοντομηνας ούτε για την περσινή χρονιά εδωσε τπτ.
Ο Ιβαν πληρωνει τα χρεη προς το δημοσιο.
Στο ιδιο ρεπορταζ του ινπαοκ παντως,λενε οτι θα κλεισει κι ο Βασιλειαδης (με εσοδα μελοντικων χρονων
?)
Κατι δεν παει καλα,μιας και δεν βγαινουν τα νουμερα ετσι.
Την ιδια στιγμη στην αρενα,εχει ρεπορταζ οτι μπαινει τελικα ο Ιβαν.Αντε βγαλε ακρη....
Ο Ιβαν πληρωνει τα χρεη προς το δημοσιο.
Στο ιδιο ρεπορταζ του ινπαοκ παντως,λενε οτι θα κλεισει κι ο Βασιλειαδης (με εσοδα μελοντικων χρονων

Κατι δεν παει καλα,μιας και δεν βγαινουν τα νουμερα ετσι.
Την ιδια στιγμη στην αρενα,εχει ρεπορταζ οτι μπαινει τελικα ο Ιβαν.Αντε βγαλε ακρη....

με το υπάρχον ρόστερ και με τις μετεγγραφές Markovic-Uros Που δεν ήταν και ΟΙ απαραίτητες κινήσεις το μπάτζετ αυτή τη στιγμή είναι στα 250 απ' ό,τι λέει το inpaok (δεν έχω ιδέα αλλά το νούμερο μου ακούγεται λογικό για 9 συμβόλαια). αν το μπάτζετ είναι στα 350, μένουνε 100 χιλιάρικα για 4 αμερικανούς. με 2.500 χιλιάδες ευρώ το μηνα αμερικανούς ο ΠΑΟΚ νομίζω μόνο επί εποχής Petway πρέπει να πλήρωνε. Δεν μου κάνει λογικό αλλά ας περιμένουμε. ναι μια λύση είναι βασιλειάδης 0 και 3 αμερικανοί με 3-4 χιλιάρικα το μήνα άντε να πείς οτι κάτι βρίσκεις χωμένους στα πανέρια...
είναι πολύ κριμα για τα παιδια που τρεχουν τον σύλλογο...Μπανε , Ματζικ κτλ. Με λιγα χρηματα παραπανω θα χαν κανει παπαδες! Ελπιζω να ναι αστοχο το ρεπορτάζ του ινπαοκ..
ρε παιδια μολις ειδα το εξωφυλλο από αρενα που λεει ότι ο Ιβαν πληρωνει το αρθρο 99 και μπαινει!!τι φαση???σοβαρα τωρα. παιζουν με την παρτη μας καποιοι?
Το ρεπορταζ του ινpaok είχε ένα τρόπο γραφης λίγο διαφορετικό απ οτι συνήθως. Ήταν και ανυπόγραφο, νομίζω;
Κρατάω μεγάλη πισινή γι αυτά που λέει και το αν θα επαληθευθούν. Υπομονή και θα φανεί...
Κρατάω μεγάλη πισινή γι αυτά που λέει και το αν θα επαληθευθούν. Υπομονή και θα φανεί...
Μη διαβάζετε ούτε το inpapaok ούτε το paparena, κανένα απο τα δύο δεν ισχύει. Τίποτα μέχρι στιγμής δεν έχει τελεσιδικήσει και τίποτα ακόμα δεν είναι σίγουρο ούτε για Ιβάν, ούτε για Κοντομηνά. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Ιβάν αυτά που έδινε πέρυσι θα τα δώσει και φέτος. Τώρα το αν θα μπεί και ιδιοκτησιακά αυτό ακόμα αιωρείται..Για τους αμερικανούς θα δώσουμε γύρω στα 50 χιλιάδες δολλάρια για τον καθένα, αλλά θα αργήσουμε γιατί στοχεύουν σε παίχτες που αυτή τη στιγμή είναι στα 100+ και περιμένουν να πέσουν τα κασέ τους..
- Μπαρκαρούτσος
Πώς θα μας φαινόταν εμπλοκή σε διαχειριστικό ρόλο του Chistyakov;;; Αφού άλλωστε ο άνθρωπος αυτό σπούδασε...