mpouJr έγραψε:Τιποτα δεν εγινε κ λογικα τιποτα δεν θα γινει,τουλαχιστον οχι τοσο συντομα....
Δεν υπαρχει ουτε μια στο μυριο να αποκλειστει ο γκει απο φετινο τσου λου οσο κ αν το θελουμε...
Στην καλυτερη των περιπτωσεων αν αποδειχτει οτι κατι εγινε,του χρονου ισως να εχουμε κ τιμωρια τους αλλα κ παλι χλωμο....
Αδελφέ μην είσαι και τόσο σίγουρος. Από την στιγμή που ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας (εδώ γελάμε) κάνει το λάθος; και ασκεί δίωξη στην Βέροια επειδή ο Ανδρεάδης λέει ότι στήθηκε το ματσάκι είναι κομματάκι δύσκολο να μην ασκηθεί και στον γαύρο εφόσον ο Ανδρεάδης κρίνει ότι έχει συμμετοχή και ο γαύρος. Αυτό σύμφωνα με τα απλά νομικά, αλλά κρατάω μία πισινή επειδή ακριβώς ζούμε στην Ελλάδα. Πάντως, ακόμα και εάν ο ποδ. εισαγγελέας δεν ασκήσει δίωξη κατά του γαύρου, δεν είμαι βέβαιος τι θα κάνει η Ουέφα η οποία προφανώς μπορεί να επέμβει (όπως έκανε στην Τουρκία ή με την Μέταλιστ).
Με απλά λόγια, περιπλέκεται το πράγμα και κατά την άποψη μου πολύ καλά κάνει ο βάζελος που ζητάει να μην επικυρωθεί η βαθμολογία του πρωταθλήματος. Ας προσέχαμε για να μπορούμε να το ζητήσουμε εμείς. Τώρα είναι αργά για δάκρυα.
Το ζήτημα είναι ότι εάν δεν επικυρωθεί η βαθμολογία, ώστε να ανακηρυχθεί πρωταθλητής ο γαύρος, δεν μπορούν και να ξεκινήσουν το πλέι οφ λογικά. Στο ερώτημα ποιός πάει στο τσ. λιγκ εφόσον επικυρωθεί η βαθμολογία και ξεκινήσουν τα π.ο., η απάντηση είναι ο πρώτος των π.ο. αφού αυτός θεωρειται ότι τερμάτισε δεύτερος στην βαθμολογία. Σε διαφορετική περίπτωση ο δεύτερος της κανονικής βαθμολογίας.
Συμπερασματικά, εμάς μας συμφέρει να επικυρωθεί η βαθμολογία ώστε να μπορούμε να διεκδικήσουμε την έξοδο στο τσ. λιγκ μέσω της πρωτιάς στα πλέι οφ. Θεωρητικά φυσικά, αφού με βάση τις άθλιες εμφανίσεις της ομάδας δεν νομίζω ότι μπορούμε να το πετύχουμε. Ελπίζω να διαψευστώ και να μην τραβάμε τις κωλότριχες μας ομαδικά στο τέλος των πλέι οφ.