14.Facundo Abel Pereyra
Re: 10.Facundo Abel Pereyra
Συμβαίνουν αυτά, μπήκαν με κεκτημένη ταχύτητα γιατί και οι τρεις διψούσαν να παίξουν ποδόσφαιρο και τώρα πια κάθησαν. Τώρα είναι που βλέπουμε τι μπορούν να προσφέρουν πραγματικά κι από του χρόνου θα δούμε ποιος από αυτούς θέλει και μπορεί να προσφέρει πραγματικά στον ΠΑΟΚ.
- desperando
- Επικοινωνία:
αντε αγορι μου αντε παγαινε να παιξεις ε κανα 5Χ5 που μου την εχεις δει μεσσι και δεν δινεις απο το αριστερο στο δεξι
πάλι καλά που υπάρχει κι ο Φανούρης και κρατάει λίγο την μπάλα & κάνει και καμιά προσωπική ενέργεια
- ΑποστόληςΑ
+1astronaut έγραψε:πάλι καλά που υπάρχει κι ο Φανούρης και κρατάει λίγο την μπάλα & κάνει και καμιά προσωπική ενέργεια
- back in black
Δεν είμαι ειδικός, αλλά μου δίνει την εντύπωση ότι είναι παίχτης παλιάς κοπής, απο αυτούς που παιζανε στηριζόμενοι στο ταλέντο τους αλλα δεν έδιναν σημασία στην αθλητική τους προετοιμασία. Ίσως ισχύει αυτό που λένε για τους αργεντίνους που έρχονται για πρώτη φορά στην Ευρώπη, αλλά εμένα ο Φακ μου δίνει την εντύπωση ότι μέχρι τώρα δεν έχει προσέξει όσο πρέπει το κομμάτι του αθλητή και δεν το λέω αυτό μόνο για τις τελευταίες εμφανίσεις, το λέω και για όταν ήταν καλός με την ομάδα.
+2ΑποστόληςΑ έγραψε:+1astronaut έγραψε:πάλι καλά που υπάρχει κι ο Φανούρης και κρατάει λίγο την μπάλα & κάνει και καμιά προσωπική ενέργεια
και που να την δωσει?
Σ΄ αυτους που δεν θελανε ή
σ΄αυτους που δεν μπορουσαν?
- desperando
- Επικοινωνία:
αν ο φακουντο ηταν κανας ελληνας και ειδικα αν ειχε περασει και απο τον βαζελο θα επεφτε το μπινελικι της αρκουδας.
αυτο το πραγμα που παιζει το παιδι δεν λεγεται ποδοσφαιρο.
οσο για την φαση του τετ α τετ αν δεν μπορεις να βρεις την μπαλα σε σε μια τοσο ευκολη φαση καλυτερα παρατατα
αυτο το πραγμα που παιζει το παιδι δεν λεγεται ποδοσφαιρο.
οσο για την φαση του τετ α τετ αν δεν μπορεις να βρεις την μπαλα σε σε μια τοσο ευκολη φαση καλυτερα παρατατα
Στο τηγάνι τη βρήκε όμως, που εύκολη φάση δεν την λες.desperando έγραψε: οσο για την φαση του τετ α τετ αν δεν μπορεις να βρεις την μπαλα σε σε μια τοσο ευκολη φαση καλυτερα παρατατα
Πρώτη χρονιά εκτός Αργεντινής, σε μια ομάδα που δεν ξέρει τι παίζει και πως εδώ και 5 μήνες, 29ματς 11 γκολ .
Καθόλου άσχημα για κάποιον που είναι να τα παρατήσει.
Μήπως να το ξανασκεφτεί, δεν ξέρω.
εγώ να είμαι ειλικρινής, περίμενα μετά την διακοπή χειμώνα να βρει ρυθμό. εν τέλει έγινε το αντίθετο, καθώς ήρθε φορτσάτος και μετά έκανε τη -φυσιολογική για πρώτη χρονιά στην Ευρώπη- κοιλιά.
πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται και πιο πολύτιμη μονάδα, ειδικά δε αν βρεθεί ένας προπονητής που θα μπορέσει να τον βάλει σε ένα καλούπι "ομαδικότητας" και έτσι να προσφέρει πιο πολύ και στο σύνολο...
πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται και πιο πολύτιμη μονάδα, ειδικά δε αν βρεθεί ένας προπονητής που θα μπορέσει να τον βάλει σε ένα καλούπι "ομαδικότητας" και έτσι να προσφέρει πιο πολύ και στο σύνολο...
-
τσιριγώτης
- Kostomanolis