Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Τουρλουμπούκι σήμερα
Ρατς το ένα κακό κόρνερ μετά το άλλο, σέντρες με το δεξί, Περέυρα να μη δίνει μπάλα από το αριστερό στο δεξί, Κίτσιου τσαπατσουλίες συνέχεια και διάφορα άλλα χάλια μες στο γήπεδο και συ αντί να βάλεις τις φωνές, να τους συμμαζέψεις λίγο μπας και κάνουμε καμιά οργανωμένη επίθεση καθόσουν και τους κοίταγες
Και κάποιοι σκέφτονται ότι ίσως κάνεις για προπονητής στον Π.Α.Ο.Κ.
Κυνηγητό έξω από το γήπεδο με οπαδό που τον έβριζε…
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ένταση λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή του ΠΑΟΚ με τον προπονητή της ομάδας…
Το γήπεδο του Πανιώνιου είναι από αυτά όπου πάντα κάποιοι περίεργοι που κάθονται στα επίσημα (όχι νεαροί) βρίζουν αισχρά τους αντιπάλους.
Αυτό έγινε απόψε και με τον Γιώργο Γεωργιάδη. Ένας οπαδός του Πανιωνίου που φορούσε φανέλα του Ρεκόμπα, έβριζε τον προπονητή του ΠΑΟΚ πίσω από τον πάγκο, καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης.
Οι εκφράσεις ήταν πραγματικά αισχρές.
Στο τέλος όμως αυτός ο τύπος δεν έφυγε. Περίμενε έξω από το γήπεδο τον Γεωργιάδη και αφού εκείνος μπήκε στο λεωφορείο, συνέχισε να τον βρίζει με τις χειρότερες εκφράσεις.
Κάπου εκεί ο προπονητής του ΠΑΟΚ, έχασε την ψυχραιμία του, πετάχτηκε από την καρέκλα του και κατέβηκε από το λεωφορείο για να ζητήσει εξηγήσεις. Ο οπαδός έκανε να φύγει, ο Γεωργιάδης προσπάθησε να τον κυνηγήσει και σταμάτησε μόλις τον ηρέμησαν οι άνθρωποι της ασφάλειας του ΠΑΟΚ.
Ήταν ένα από τα περίεργα, αλλά από αυτά που συχνά συμβαίνουν στη Νέα Σμύρνη, αλλά και στο Περιστέρι…
Αδερφέ εσύ είσαι ΠΑΟΚ, αυτή η ομάδα τι κοινό έχει με τον ΠΑΟΚ;
Να μου πεις για τα παιδιά του χάντμπολ να το καταλάβω...
Αυτοί ούτε δημόσιοι υπάλληλοι επί ΠΑΣΟΚ δεν είναι
desperando έγραψε:καλα μαλλον πρεπει να εισαι αλλου οταν λες ΄΄ελπιζουμε στην στηριξη του κοσμου στα πλει οφ΄΄
κατσε με την νοβα εσυ
εγω θα ειμαι εκει γιατι ειμαι ΠΑΟΚ...
ελπιζω να καταλαβαινεις τι ενοουμε οταν λεμε.....ΠΑΟΚ εισαι
αυτα τα ωραια καλυτερα πες τα καπου αλλου και οχι σε μενα. για το που θα εισαι εσυ και που εγω.
μπορω να γεμισω απο ΠΑΟΚ και χωρις να παω Τουμπα,οπως κανω τον τελευταιο καιρο
Ας του δώσουμε την ευκαιρία του πρώτου και του χρόνου. Το αξίζει, πρέπει να τον κρατήσουμε πάση θυσία, ήδη τον ζητάνε άσπρα χώματα και ο κεραυνός,ακούω και για μπάσιμο του Θρασύβουλου