Φανέλα ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
prist64

Re: Φανέλα ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από prist64 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Εξαρτάται από το είδος της συνεργασίας που έχουμε με την nike. Η εταιρία έχει πολύ καλά προϊόντα, δεν το συζητάμε. Αν όμως μας αντιμετωπίζουν σαν ομάδα της Ζιμπάμπουε (λέω ΑΝ), τότε δεν είμαστε ευχαριστημένοι και οφείλουμε, εάν δεν αλλάξουν αυτοί συμπεριφορά, να αλλάξουμε εμείς εταιρία.
+++++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Οι φετινές φανέλες της Macron

http://www.macron.com/shop/eu/en/football.html

Προσωπικά μου αρέσει η της Crystal Palace... απλή, ριγέ, ποδοσφαιρική φανέλα χωρίς φρου-φρου και αρώματα.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

η nike ειναι η αγαπημενη μ εταιρια ,αλλα αν ειναι να φοραω την φανελα που φοραει η καλονη κ τα γιαννενα-παν8ρακας-τριπολη-λιβαδια και καμια 10 απο β κ γ ε8νικη δεν γουσταρω... η macron εχει ωραιες φανελες παντως..
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Εμένα με το που άκουσα για macron με ήρθε στο μυαλό το παρακάτω αριστούργημα της Λάτσιο:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

Demir έγραψε:η nike ειναι η αγαπημενη μ εταιρια ,αλλα αν ειναι να φοραω την φανελα που φοραει η καλονη κ τα γιαννενα-παν8ρακας-τριπολη-λιβαδια και καμια 10 απο β κ γ ε8νικη δεν γουσταρω... η macron εχει ωραιες φανελες παντως..
μα δεν εγινε κατι τετοιο ισα ισα που φετος εχεις φανελα που φτιαχτηκε αποκλειστηκα για τον ΠΑΟΚ. πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι δεν μας αρεσει και θελουν να πανε σε μια εταιρια που το μονο που θα κανει ειναι να φερει λιγοτερα εσοδα.
εγω σε 2 χρονια που ειμαστε στην nike εχω παρει 3 ζακετες 2 φανελες 2 μπλουζες αμα παμε macron μονο φανελα θα παρω και αυτη αν ειναι τελεια, ουτε καν καλη, τελεια
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

H φανέλα της Lazio μου θυμίζει μπλουζάκι για βόλτα.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Όπως λέει και ο paoktzis, η Nike είναι μια εταιρία που αρκετά μεγάλη εμπορική αξία. Δηλαδή πιο εύκολα πιστεύω θα αγοράσει ο άλλος ένα παράπλευρο προϊόν (πέραν της φανέλας δηλαδή), όπως μια ζακέτα ή μια φόρμα, λόγω Nike.
Από κει και πέρα είναι κυρίως ζήτημα οικονομικής συμφωνίας μεταξύ της ΠΑΕ και της εταιρίας αθλητικής ένδυσης. Αυτό είναι που μετράει περισσότερο.
Τώρα αυτό που γράφεται από τους ΑΡΔ για την ποιότητα των προϊόντων, ότι δεν είμαστε ευχαριστημένοι δεν το ξέρω. Σίγουρα δεν υπάρχει αρκετά μεγάλη ποικιλία σε σχέδια κλπ, αλλά το ζήτημα της ποιότητας δεν το καταλαβαίνω. Άλλωστε αυτό θα μπορούσε να ελεγχθεί πριν επισυναφθεί η συμφωνία.
Για τη Macron που γράφτηκε, η αλήθεια είναι ότι δε μου άρεσαν οι φανέλες της. Μου βγάζουν λίγο 90's, αλλά αυτό το βλέπουν οι αρμόδιοι όταν και αν έρθει η ώρα.
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Παιδιά έχετε κολλήσει με τη φανέλα της Lazio ή κάποιες στυλ παραλλαγή της Napoli αυτές τις ζήτησαν ειδικά οι ομάδες έτσι. Της Λάτσιο την θέλαν ρετρό σαν του 1983...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
paoktzis

θα ειναι αυτοκτονια αν παμε σε macron.
θα πρεπει η παε να διεκδικησει μια συμφωνια με φανελες αποκλειστηκα για αυτον, περισσοτερα ρουχα, και λεφτα τουλαχιστον οσα την αεκουλα
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Από thessports.gr:

Φανέλα-έκπληξη από το… παρελθόν ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ

Μέχρι να εκπνεύσει ο Ιούνιος η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα έχει ήδη αποφασίσει ποια θα είναι η νέα αθλητική εταιρεία ένδυσης για την επόμενη χρονιά.
Με την ανακοίνωση της συνεργασίας θα πάρει μπρος και το εμπορικό κομμάτι με την παρουσίαση των επίσημων εμφανίσεων της σεζόν 2015/2016 με τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ να προσανατολίζονται σε εκπλήξεις.
Μία εξ΄αυτών θα αποτελέσει το μεγάλο εμπορικό "στοίχημα", καθώς θα είναι μία φανέλα-έκπληξη που θα φέρνει στο μυαλό ένδοξες μνήμες του παρελθόντος.

Εγώ θέλω αυτή... και οι παίχτες που θα την φοράνε να αγωνίζονται σαν και αυτό που την φοράει...
Εικόνα
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
paoktzis

οτι και να ειναι ελπιζω να ειναι με το καινουργιο σημα και οχι το πολυ παλιο με τα ανοιχτα φτερα που δεν μου αρεσε καθολου. τα φτερα του ΠΑΟΚ θα μεινουν κλειστα μεχρι να ξανα παρουμε τις αλυτρωτες πατριδες ΤΕΛΟΣ
Άβαταρ μέλους
paoktzis

η επετειακη φανελα δεν θα ειναι η ριγε αλλα η δευτερη εμφανιση
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”