nothu έγραψε:GiorgosAtha έγραψε:ΥΣ. Άλλο το να περνάς τους αμυντικούς επιπέδου Αλμερίας (νομίζω)... και άλλο παίχτες της Εθνικής Αγγλίας σε επίπεδο Παγκοσμίου Πρωταθλήματος
Δε νομίζω να περνούσε σέντερ μπακ επιπέδου Αλμερία χθες.
Μιλάω για την σύγκριση των 2 γκολ στο video.
CCCP... το ότι δεν έδειχνε η TV όλα τα match δεν σημαίνει ότι είναι υπερτιμημένος... Μη λέμε και ότι να 'ναι...
Όπως μπορείς να πεις ότι απέναντι στον ΠΑΟΚ ο Diegito ήταν ανύπαρκτος έτσι μπορώ να σου πω και εγώ 15 παιχνίδια που ο Messi δεν υπήρχε στο γήπεδο.
Ούτε το ήταν τραυματίας και τώρα επανέρχετε μου λέει κάτι... για ρωτήστε και τον Diego για τον "Χασάπη του Μπιλμπάο"
Απόστολε...
"Επίσης το ότι δεν σήκωσε παγκόσμιο κύπελλο δεν χρεώνεται στον Messi. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό και όχι ατομικό άθλημα"
Αν πάρουμε αυτή την πρόταση απλά ισχυροποιείτε το γεγονός ότι ο Diegito είναι καλύτερος....
Ο ένας σήκωσε παγκόσμιο σχεδόν μόνος! Ενώ πήρε από το χέρι μια "Napoli" και την έβαλε στον ποδοσφαιρικό χάρτη και πάλι σχεδόν μόνος!
Ενώ ο άλλος έχει/είχε συμπαίχτες όπως o Neymar, ο Suarez, ο Xavi, ο Iniesta, ο Puyol, ο Ibra, ο Henry κτλ κτλ κτλ... Εμφανίστηκε και απογειώθηκε σε μια ομάδα "έτοιμη" που πρόσφατα -πριν και μαζί με αυτόν- υπήρχαν παίχτες όπως ο Ronaldo, o Roni, o Ribo, o Figo κτλ. που είχαν ήδη στρώσει τον δρόμο... και σε επίπεδο εθνικών σε μια ομάδα "ατομικά" καλύτερη από την τότε στο σύνολο των παιχτών δεν έχει καταφέρει να φανεί και να την οδηγήσει σε κάποια διάκριση (ακόμα και στο παιχνίδι που λέει ο K_geo με το χαμένο τετ-α-τετ του Higuain ήταν... "ανύπαρκτος")...