Ο κόσμος παίζει μπάλα
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα
Μα δεν θα περασει ο μπουφον με τον πιρλο,κλασικο θα εχουμε στις 6 Ιουνιου και θα κλαψουνε μανουλες. 

- The_Stalker
Από τη Μπάρτσα με άρεσε πολύ ο Ράκιτιτς.
Από το γκολ του Μέσι, αποδεικνύεται ότι είχε παρακολουθήσει τον ΓΧ στον τελικό με το σκουλήκι..
Από το γκολ του Μέσι, αποδεικνύεται ότι είχε παρακολουθήσει τον ΓΧ στον τελικό με το σκουλήκι..
Θεε, Παναγιά, Χριστέ, Αλλάχ, Μωάμεθ, Βούδα, Ίσις και Οσίρις, ω! μα πολυπράγμων Δία και Αφροδίτη Θεά της ομορφιάς!...
ευχαριστώ!!! που με δώσατε τη χαρά να μπορώ -έστω απο την τηλεόραση- να βλέπω αυτόν τον παίχτη...
[youtube]l-jCKR9VPys[/youtube]
υγ: ο πατέρας μου -πλέον στα early 80s της ζωής του- χθες μου είπε ότι ναι, είναι ο καλύτερος που έχει δει ποτέ στη ζωή του.... ούτε Μαραντόνας ούτε Κρόιφ ούτε τπτ. Μέσσι (ας)
υγ2: 7 γκολ στα επόμενα 7 ματς (αν δεν κανω λάθος) θέλει η τριάδα Μέσσι,Νέυμαρ,Σουάρεζ για να κάνει ρεκόρ στην ιστορία του ποδοσφαίρου σε γκολ που έβαλε μια επιθετική τριάδα σε μια χρονιά.....
ευχαριστώ!!! που με δώσατε τη χαρά να μπορώ -έστω απο την τηλεόραση- να βλέπω αυτόν τον παίχτη...
υγ: ο πατέρας μου -πλέον στα early 80s της ζωής του- χθες μου είπε ότι ναι, είναι ο καλύτερος που έχει δει ποτέ στη ζωή του.... ούτε Μαραντόνας ούτε Κρόιφ ούτε τπτ. Μέσσι (ας)
υγ2: 7 γκολ στα επόμενα 7 ματς (αν δεν κανω λάθος) θέλει η τριάδα Μέσσι,Νέυμαρ,Σουάρεζ για να κάνει ρεκόρ στην ιστορία του ποδοσφαίρου σε γκολ που έβαλε μια επιθετική τριάδα σε μια χρονιά.....
- GiorgosAtha
Όχι ο μόνος...pgetsos έγραψε:Πρέπει να είμαι ο μόνος που τον αντιπαθεί,ε;

- kataramenos5
Σορρυ αλλα...K_geo έγραψε:Θεε, Παναγιά, Χριστέ, Αλλάχ, Μωάμεθ, Βούδα, Ίσις και Οσίρις, ω! μα πολυπράγμων Δία και Αφροδίτη Θεά της ομορφιάς!...

[youtube]3pnSvfHiUqk[/youtube]
soory kat5 αλλά.... το έχει τσεκάρει ΚΑΙ αυτό στη λίστα ο...νέος...
[youtube]nXzXsdZJ5AQ[/youtube]

- GiorgosAtha
Όταν ο νέος τσεκάρει και αυτό στη λίστα...

Τότε το συζητάμε...
ΥΣ. Άλλο το να περνάς τους αμυντικούς επιπέδου Αλμερίας (νομίζω)... και άλλο παίχτες της Εθνικής Αγγλίας σε επίπεδο Παγκοσμίου Πρωταθλήματος

Τότε το συζητάμε...

ΥΣ. Άλλο το να περνάς τους αμυντικούς επιπέδου Αλμερίας (νομίζω)... και άλλο παίχτες της Εθνικής Αγγλίας σε επίπεδο Παγκοσμίου Πρωταθλήματος
- kataramenos5
Αυτος δεν ειναι που ξερνοβολαγε στα κρίσιμα παιχνιδια του μουντιαλ?K_geo έγραψε:soory kat5 αλλά.... το έχει τσεκάρει ΚΑΙ αυτό στη λίστα ο...νέος...![]()

ΥΓ Για να μη το παιδευουμε παικτουρα κι ο Λιο αλλα μια ομαδα οπως η Αργεντινη δε μπορει να τη σηκώσει μονος του οπως ο Diego.Ακομα.
Ευχαριστώ Θεε μου που βλεπω ζωντανα τον καλύτερο παιχτη όλων των εποχων.Στα γκολ του τρελάθηκα σε φαση τι εκανε το ατομο.είχα καιρό να πανηγυρισω έτσι γκολ .Πλέον επιβεβαιωθηκε πως ο Λιο είναι μαγος και εριξε εξουσιαστική κατάρα στον δυσμοιρο μποατενγκ
Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Απ’ ό, τι θυμάμαι ο speaker σχολίασε χθες, στο 2-0, ότι η τριάδα της Barca:K_geo έγραψε:υγ2: 7 γκολ στα επόμενα 7 ματς (αν δεν κανω λάθος) θέλει η τριάδα Μέσσι,Νέυμαρ,Σουάρεζ για να κάνει ρεκόρ στην ιστορία του ποδοσφαίρου σε γκολ που έβαλε μια επιθετική τριάδα σε μια χρονιά.....
1. Luis Alberto Suárez Díaz
2. Lionel Andrés Messi
3. Neymar da Silva Santos Júnior
έχει πετύχει φέτος 110 γκολ με το ρεκόρ να το κατέχει η Real M με 118 της περιόδου 2011 – 2012 με 118. Η τριάδα της Ρεάλ ήταν:
1. Cristiano Ronaldo
2. Karim Benzema
3. Gonzalo Higuaín
Ήδη η τριάδα της Barca έχει πετύχει 111 γκολ, μετά το 3-0 του Neymar, αλλά απ’ ό, τι είπε απομένουν άλλοι 6 αγώνες:
1. Τρεις αγώνες για το πρωτάθλημα
2. Ο τελικός κυπέλλου Ισπανίας και
3. Ένας ή δύο αγώνες στο Ch.L. (2ος ημιτελικός και τελικός).
Δε νομίζω να περνούσε σέντερ μπακ επιπέδου Αλμερία χθες.GiorgosAtha έγραψε:ΥΣ. Άλλο το να περνάς τους αμυντικούς επιπέδου Αλμερίας (νομίζω)... και άλλο παίχτες της Εθνικής Αγγλίας σε επίπεδο Παγκοσμίου Πρωταθλήματος
O Μεσσι ολη τη χρονια περσι ηταν τραυματιας και σε κακη κατασταση. Μολις τωρα επανερχεται σιγα σιγα στα κανονικα επιπεδα. Και παλι ηταν ο καλυτερος παικτης της αργεντινης.
Αυτον το μυθο του Μαραντονα τον εχω βαρεθει τοσα χρονια τωρα. Φοβερα υπερτιμημενος παικτης. Ολοι ξερουν καποια χαιλαιτς και νομιζουν αυτα τα εκανε σε καθε ματς. Ποιος εχει δει τον μαραντονα να παιζει ρε οταν η TV τοτε δεν εδειχνε ολα τα ματς ολων των πρωταθληματων οπως τωρα?
Εναντιον του ΠΑΟΚ το 88 ο Μαραντονα σε δυο ματς, 180+ λεπτα, δεν εκανε ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ. Εναντιον καποιου ΠΑΟΚ...
Αυτον το μυθο του Μαραντονα τον εχω βαρεθει τοσα χρονια τωρα. Φοβερα υπερτιμημενος παικτης. Ολοι ξερουν καποια χαιλαιτς και νομιζουν αυτα τα εκανε σε καθε ματς. Ποιος εχει δει τον μαραντονα να παιζει ρε οταν η TV τοτε δεν εδειχνε ολα τα ματς ολων των πρωταθληματων οπως τωρα?
Εναντιον του ΠΑΟΚ το 88 ο Μαραντονα σε δυο ματς, 180+ λεπτα, δεν εκανε ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ. Εναντιον καποιου ΠΑΟΚ...

- ΑποστόληςΑ
Για να τους συγκρίνουμε θα πρέπει να παίζουν συγχρόνως. Αυτό δεν είναι δυνατόν. Επίσης το ότι δεν σήκωσε παγκόσμιο κύπελλο δεν χρεώνεται στον Messi. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό και όχι ατομικό άθλημα, γι' αυτό άλλωστε ένας παίκτης που καταπλήσσει σε μια ομάδα, με την οποία βρίσκεται με κλειστά μάτια με τους συμπαίκτες του, μπορεί να έχει μειωμένη απόδοση αν πάει σε κάποιαν άλλη ομάδα.kataramenos5 έγραψε: ΥΓ Για να μη το παιδευουμε παικτουρα κι ο Λιο αλλα μια ομαδα οπως η Αργεντινη δε μπορει να τη σηκώσει μονος του οπως ο Diego.Ακομα.
Το ότι κάποια στιγμή έκανε εμετό στο περυσινό mundial τι σημαίνει; Ότι χαπακώνεται; Και εάν ναι, μπορεί κάποιος να αποδείξει ότι αυτό δεν ίσχυε για τον Diego;
Προς το παρόν πάντως γκολ με το χέρι δεν έχει βάλει.