Ζητάω προκαταβολικά συγνώμη από τον prist, που θα προσπαθήσω να λύσω μια παρεξήγηση, χωρίς να είναι αυτή η δουλειά μου.
ZamanFou έγραψε:Για μενα κανενα μπραβο..
Ηταν και ειναι και αυτος μερος του ολου φιασκου της φετινης πορειας της ομαδος..Εχει βαλει και αυτος το χερακι του στο συνονθυλευμα αυτο..Δεν ηρθε απο το πουθενα..εκει ηταν..!στον παγκο και φετος και περσι και προπερσυ..
Εχω κουραστει να δινω συχωροχαρτια δεξια και αριστερα σε καθε μαθητευομενο μαγο,σε καθε αταλαντο ποδοσφαιριστη και σε καθε βαριεστημενο μισθοφορο και για ευχαριστω να μου μαυριζουν τις κυριακες..
Το ολο θεμα θυμιζει το πολιτικο σκηνικο εδω και τοσα χρονια στην ελλαδα που οταν εβγαινε ενα εκ των 2 κομματων στην κυβερνηση ελεγε το ξακουστο "παραλαβαμε καμμενη γη" και παντα μεναμε στα ιδια και στα ιδια..
Αισχος που βρισκεται ακομη στον παγκο του ΠΑΟΚ και αυτος και πολλοι αλλοι εκει μεσα στην ΠΑΕ..
desperando έγραψε:ρε συ ζαμαν φου τι σχέση έχει το φέτος με το περσι?
Ήταν φέτος στην ομάδα ο γχ?
μάλλον τα έχεις μπερδέψει λιγο
kataramenos5 έγραψε:desperando έγραψε:ρε συ ζαμαν φου τι σχέση έχει το φέτος με το περσι?
Ήταν φέτος στην ομάδα ο γχ?
μάλλον τα έχεις μπερδέψει λιγο
Ειπα εγω οτι ηταν?Μαλλον εσυ μπερδευεσαι.Τι σχεση εχουν αυτα που εγραψα με αυτα που λες?Εσυ μπερδευεσαι.
Ασε δε συνεννοούμαστε.
Κατ, ο Despe απευθύνεται στον ZamanFou. Δεν έβαλε βέβαια παράθεση, αλλά... γράφει το νικνέιμ του.
Δεν απευθύνεται σε σένα, ασχέτως που το δικό σου γραπτό είναι ακριβώς από πάνω.
ΥΓ: Αν πάλι πιστεύετε ότι κάνω λάθος, ρίξτε κι άλλη βενζίνη στην πυρκαγιά, να δω τί θα καταλάβουμε.
ΥΓ2: Στην ερώτηση του Βεροιώτη. ΑΝ ο ΓΧ μας βγάλει δεύτερους στην κανονική διάρκεια και πρώτους στα πλέι οφ, τότε, ΝΑΙ, θα είναι επιτυχημένος ΦΕΤΟΣ. Και θα του ζητήσουμε όμορφα και ωραία, να πάει (όπως ο Χάβος, ο Δερμιτζάκης και ίσως ο Ίβιτς) να αναλάβει πρώτα μία ομάδα σούπερλιγκ ή φουτμπολ λιγκ, να την δουλέψει 2-3 χρόνια, να δείξει κάποιο αποτέλεσμα και μετά - αν όλα πάνε καλά γι' αυτόν, αλλά εμείς ξαναχρειαζόμαστε προπονητή - ας γυρίσει να κάνει το επόμενο βήμα. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν γράφουμε το προφανές. Πιθανόν γιατί δεν γουστάρουμε την αχαριστία, αλλά αυτό δεν είναι αχαριστία, είναι η λογική κίνηση που προφυλάσσει και τα δύο μέρη. Ο βάζελος και ο γάβρος έχουν διώξει προπονητές που πήραν νταμπλ, προπονητές που ξεκίνησαν και τέλειωσαν τη χρονιά, αυτό, ναι, είναι αχαριστία.