Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Τα χει πει ο Μπου
mpouJr έγραψε:
αλλα ο μοναδικος λογος που δεν γραφουν οι πιο πολλοι που μπαινουν κ διαβαζουν ειναι επειδη βαρεθηκαν τις ανουσιες κοντρες σε καθε "φλεγον" θεμα κ τις ειρωνειες που θα ακουσουν ειτε απο την μια ειτε απο την αλλη πλευρα,δεν γουσταρουν να λογομαχουν με τον καθε τυπο εδω μεσα που δεν εχει τιποτα καλυτερο να κανει απο το να αναβει φωτιες κ να ειρωνευεται,κ αν εχετε αμφιβολιες ρωτηστε τους φιλους σας γιατι δεν γραφουν.
Απ την αλλη οσο κι αν δε τον παω τον Βεροιωτη :mrgreen: ενας μοδ μονος του δε μπορει να φερνει βολτα το φορουμ.

ΥΓ Τον ενα τον πηρανε φανταρο,τον αλλο τον πηρε η θαλασσα ,ο ποντιος( Σουρμ) τι εγινε?
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Η λύση είναι απλή, κάντε με εμένα mod να έχουμε ηρεμία :mrgreen:

Υπάρχει και ο Ντίνος, μην τον αδικεις :P
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Σσσστ,αυτος ειναι μυστικός .Κυκλοφορεί άχρωμος
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Καφενείο το καταντήσατε το τόπικ!
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Ναι, αλλά γράφει ΕΓΧΡΩΜΑ!
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

kataramenos5 έγραψε:Τα χει πει ο Μπου
mpouJr έγραψε:
αλλα ο μοναδικος λογος που δεν γραφουν οι πιο πολλοι που μπαινουν κ διαβαζουν ειναι επειδη βαρεθηκαν τις ανουσιες κοντρες σε καθε "φλεγον" θεμα κ τις ειρωνειες που θα ακουσουν ειτε απο την μια ειτε απο την αλλη πλευρα,δεν γουσταρουν να λογομαχουν με τον καθε τυπο εδω μεσα που δεν εχει τιποτα καλυτερο να κανει απο το να αναβει φωτιες κ να ειρωνευεται,κ αν εχετε αμφιβολιες ρωτηστε τους φιλους σας γιατι δεν γραφουν.
Απ την αλλη οσο κι αν δε τον παω τον Βεροιωτη :mrgreen: ενας μοδ μονος του δε μπορει να φερνει βολτα το φορουμ.

ΥΓ Τον ενα τον πηρανε φανταρο,τον αλλο τον πηρε η θαλασσα ,ο ποντιος( Σουρμ) τι εγινε?
εγώ σας πάω. όλους. ακόμα και τον αστροναύτη. βασικά τούτον τον έχω αδυναμία αλλά αυτό το κατανοούν μόνο όσοι με ξέρουν. ;)

στα άλλα εγώ θεωρώ ότι ένα φόρουμ, μπορεί υπό προϋποθέσεις να λειτουργήσει και χωρίς μοντ. αρκεί να κυριαρχεί η σύνεση, η σοβαρότητα, το αίσθημα ευθύνης και ο σεβασμός στο συνομιλητή στα μέλη του φόρουμ.

ουτοπικό δλδ... :evil:

φυσικά και θα κάνω λάθη, φυσικά και εγώ έχω την άποψη μου (αυτιστικά πολλές φορές μάλιστα), φυσικά και θα πρέπει και εγώ να ακολουθώ γενικότερους κανόνες του φόρουμ.

άντε, άλλη μια αυτοκριτική... :lol:
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Εγώ δεν κατάλαβα ότι σταμάτησαν να γράφουν ο Κεν και ο Άλε. Ίσως δεν έχουν χρόνο αυτόν τον καιρό, όπως και πολλοί άλλοι (και γω μέσα σ' αυτούς). Εάν παρελπίδα, όμως, συνέβη κάποια παρεξήγηση, ευχαρίστως (και επιβάλλεται, θα έλεγα) να τη λύσουμε πάραυτα.

Εορ, όντως από λάθος άτομα ζητάς συγγνώμη.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Ενταξει αν με καποιον εχεις.. θεμα για καιρο δυσκολα να ζητησεις συγνωμη.Με το ζορι δε γινεται και δε λεει και τιποτα.
Δεν ειναι εκει το θεμα .Απ την αλλη κι εγω με.. καποιους..καποτε... καπως ετσι..μπλέχτηκα.Αμα σου τη δωσει....
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

georgedoulk2008 έγραψε:eortpol
Απο λαθος ατομα ζητας συγγνωμη.

Kgeo
By whose book? Για αλλη μια φορά απομακρύνθηκαν ατομα απο το φόρουμ. Για σκεψου γιατί επί ημερών σου σταματησαν να γράφουν ο Μπαρλοου και ο Αλε. Κανε και μια αυτοκριτική.

prist
Πονανε τα μυαλά σου. Ηρεμησε και μην σηκώνεις την μπαντιερα της εξεγερσης. Δεν εχουμε τους συσχετισμούς μαζί μας.
Αν εννοείς τον αστροναύτη όχι από τα σωστά άτομα ζητάω συγνώμη και το ξαναλέω αυτό θα το δείξει ο χρόνος αν έχω δίκαιο η όχι και δεν θα διστασω καθόλου να το παραδεχτω αν δεν έχω δίκαιο
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ψιλοάκυρο...

αλλά να...σκεφτόμουν..

ότι αν ο Κοντονής κατορθώσει να αλλάξει το ελλ.ποδόσφαιρο,

τότε σίγουρα ο Τσακ Νόρις όταν μεγαλώσει θα θέλει να γίνει Κοντονής! :P
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Για να διευκρινησουμε κατι
και να ξεκαθαρισουμε κατι, γιατι εχουν φαει καποια ατομα ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ να γραφουν δυο λογια και να προσπαθουν να τους βγαλουν τρελους.
γιατι απο οτι βλεπω δεν γραφονται ψεματα αλλα μισες αληθειεσ.

Τι εννοειτε δεν ξερετε γιατι εφυγε ο μπαρλοου, τι εννοειτε δεν ξερετε γιατι εφυγε ο Αλε, ο οποιος πρωτος ειπε ξεκαθαρα γιατι εφυγε στο τοπικ της ιερης αγελαδας της κοντος αε.Την ιδια μερα αποχωρησε ΚΑΙ ο μαρλει, οπως ΚΑΙ εγω, εκτος απο μια ή δυο παρεμβάσεις(ποστ) ΕΚΤΟΤΕ.

Να παραδεχτειτε λοιπον την αληθεια και να μην το παιζετε δεν ξερω τι εγινε , και , Ω!, μα πως και λειπει ο μπαρλου, Ω! μα πως λειπει ο μαρλει(α ναι, ουτε λογος για αυτον) , Ω! πως και σταματησε ο γκαρντιαν.

Ολοι αυτοι μηπως λεγαν ψέματα? Μηπως εβριζαν? Μηπως έλεγαν την αποψη τους?
Μηπως απειληθηκαν (εδω γελαμε να απειλεις ΠΑΟΚτση να τουμπεκιασει), οτι θα φανε μπαν 300 φορες ο καθενας.
Μηπως διαγραφτηκαν 500 ποστ απ τον καθενα.

Μηπως την τελευταια αυτη μερα Διαγραψατε 10 σελιδες που σας εξηγουασαμε με καθε δυνατο τροπο και υπαρκτη φιλοσοφια ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ οτι καποιοι δεν πρεπει να κοβουν και να ραβουν θεματα που αφορουν τον ΠΑΟΚ, και να γερνουν την ζυγαρια εκει που """""βολευει"""".

Με αυτα τα μυαλα θα ειχαμε ακομα γουμενο μπατ και ζαγορακη.

Λοιπον, δεν με νοιαζει. Οσοι απορειτε εχουμε ξενερωσει τελείως με το φιμωτρο και τον κατευθυνομενο λογο που προωθει η διευθηνση της κοινοτητας και ως εκ τουτου δεν γραφουμε.

Γιατι κατι εναντιον του ΠΑΟΚ, δεν γραψαμε, δεν βρισαμε, οποτε.....ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ?
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΥΚΡΙΝΟΖΟΤΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΑΠΟΨΕΙΣ?
Και αυτο εγινε και πιο παλια με διοικητικους που πηγαν να ριξουν τον ΠΑΟΚ, ΚΑΙ ΛΕΓΑΝ ΨΕΜΑΤΑ.
Οι ιδιοι που τωρα καλυπτουν το πιο αναπηρο υπαλληλο της ΠΑΕ, να παιζει και να κρυβουν την αγανακτιση του κοσμου.

Αυτο ,

Και αυτα τα γραφω γιατι καποιοι εχουν αποριες σχετικα με απουσιες μελων, και λενε οτι δεν ξερουν γιατι,οτι δεν εχουν χρονο, επισης διαβασαμε για αιφνιδιαστικες εξαφανισεις, για σιλβερ αλερτ, για νικολουλη, και το ενα το λενε μλοτοφ, και το αλλο δεν ξερω και γω τι το λενε.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Dinos_Liverpool έγραψε:Εγώ δεν κατάλαβα ότι σταμάτησαν να γράφουν ο Κεν και ο Άλε. Ίσως δεν έχουν χρόνο αυτόν τον καιρό, όπως και πολλοί άλλοι (και γω μέσα σ' αυτούς). Εάν παρελπίδα, όμως, συνέβη κάποια παρεξήγηση, ευχαρίστως (και επιβάλλεται, θα έλεγα) να τη λύσουμε πάραυτα.
Απλώς βλέπεις το τελευταίο τοστ του Μπάρλοου εδώ.

Και το τελευταίο του Αλε, στην αμέσως επόμενη σελίδα.

Προσωπικά (και με όλο το σεβασμό στους αποχωρήσαντες), περισσότερο μου λείπουν τα τοστ του Μάρλει. :(
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Μάλιστα!

Σβήστηκαν ποστ που συνέχιζαν την αναμπουμπούλα και δεν μπορούσαν να σεβαστούν τις παρακλήσεις για ηρεμία και την παύση του αναμασήματος των ίδιων και των ίδιων. Την τελευταία φορά σβήστηκαν μαζικά και χλωρά μαζί με τα ξερά, με την έννοια να γυρίσουμε μία μέρα πίσω, σα να μην γράφτηκε τίποτα την τελευταία μέρα. Εξαιρέθηκαν ορισμένα σχόλια, τα οποία ήταν αδύνατον να σβηστούν.

Σας ζητήσαμε πολλές φορές να σεβαστείτε το γεγονός ότι δεν είναι ωραίο αυτό που γίνεται εις βάρος ενός ποδοσφαιριστή που αν και έκανε ορισμένα λάθη, εν τούτοις έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα μας. Πάρα πολλά! Παρ' όλα αυτά εσείς θεωρείτε σωστό να λοιδωρείτε και να χλευάζετε! Αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει από μένα.

Εάν αυτός, όντως, είναι ο λόγος της απόχωρησης του Αλέξιου και του Μπάρλοου, τότε να πω ότι στεναχωριέμαι πάρα πολύ, διότι δεν το περίμενα από τα παιδιά αυτά. Τουλάχιστον περίμενα να καταλάβουν ότι προσπαθούμε να κρατήσουμε ισορροπίες και να το δουν λίγο διαφορετικά το θέμα.

Ομοίως και για τον φρουρό και τον Μάρλει των οποίων το λόγο εκτιμώ και αναγνωρίζω το πάθος τους. Όμως, καλά μου παιδιά, ο ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο ο Σαλπιγγίδης και ο κάθε Σαλπιγγίδης. Υπάρχουν και πολλά άλλα θέματα που απασχολούν και καίνε την ομάδα μας. Πολύ πιο σοβαρά από ένα θέμα που έγινε για εσάς μείζονος σημασίας και μονοπωλεί το ενδιαφέρον σας.

Κάποιοι εκτίμησαν πριν από πέντε χρόνια, ότι παρ' ότι έγινε ότι έγινε, θα μπορούσε να προσφέρει ακόμα και αποφάσισαν να τον φέρουν πίσω. Καλώς ή κακώς, έτσι αποφάσισαν. Δεν συνδιοικούσαμε, ούτε συνδιοικούμε! Πάρθηκε μία απόφαση, την οποία μία μερίδα του κόσμου, οργανωμένοι κυρίως, αλλά και μη δεν την στήριξαν. Έχει καλώς! Άλλο αυτό, όμως, και άλλο οι συνεχείς αποδοκιμασίες, οι ύβρεις και ο χλευασμός. Και αν αυτά γίνονται στο γήπεδο, τουλάχιστον εδώ μέσα θα έπρεπε να είμαστε πιο συγκρατημένοι.

Τόσο απλά!

Καλώ, λοιπόν, όσους έχουν αποχωρήσει για το λόγο αυτό να το ξανασκεφτούν.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Να σβήνονται ποστ προβοκατορικα να το καταλαβω.

Να σβηνονται για τον αμπαλο ομως;

Και να φέυγουν και μέλη για τον αμπαλο;

ΥΓ το χω καιμο να δω στο γηπεδο φιλαθλο με φανελα Σαλπι. Γιατι τωρα τελευταία ειδα καποιον με φανελα Βελλη, κι εμεινα μ@λ@κ@ς.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”