Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
- kataramenos5
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Εγω παντως οταν ακουω καποιον να εχει διαφορετικη αποψη απο μενα και ισχυρίζεται οτι κατι διαφορετικο εγινε θελω να μαθω.Ουτε για νερα, ουτε για χαλασμένα μυαλά ηξερα και για αυτο ρώτησα.
- kataramenos5
Μου φυγε η περιέργεια.Ενας γριφος λιγότερος.Τωρα θα κοιμάμαι ποιο ησυχος τα βραδια.Σταματα ν απαντας στα ποστ μου θα χασουμε το γηπεδο. 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάπως έτσι περιμένεις/ανυπομονείς για ένα ποστ μου

- kataramenos5
Re: Καφενείο
Ρε πτολεμαιδα κανε λιγο κρατει.eorptol έγραψε:σήμερα βέβαια εισουν οπαδός του λεβαδειακου άλλα δεν πειράζει .....και πανθηρας εδώ και 1 ώρα:)

Δηλαδή «ακούστηκε» ότι μας δηλητηρίασαν τους παίκτες επίτηδες και εμείς τους βρίζαμε;παοκαρα23 έγραψε:αυτο που ακουστηκε(χωρις να λεω οτι ειναι αληθεια) ειναι οτι μερικοι παικτες παθαν τροφικη δηλητηριαση στο ξενοδοχειο (απ τα νερα απ το φαγητο θα σε γελασω).kataramenos5 έγραψε:Εγινε καποιο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ γεγονος ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ της ΞΑΝΘΗΣ και τι ηταν αυτό?Λυπηθειτε μεchris.paok.mytilene έγραψε:
.Επίσης να μας εξηγίσουν τί έγινε στο ξενοδοχείο στην ξάνθη και γιατί δεν παίζαν οι παίκτες μπάλα .............

Ή μήπως δηλητηριάστηκαν μόνοι τους, για να διώξουν τον προπονητή;

Όπως κατάλαβες Κατ, ρώτησες για ένα θέμα που έχει αναφερθεί από 3-4 εδώ μέσα και - κλασικά - σου απάντησε ΕΝΑΣ.
Θέλουμε την αλήθεια σου λέει μετά ο άλλος.

K_geo έγραψε:αν μπορείς, να σου δώσω δυο τρία ματσάκια να είσαι με τους αντίπαλους;;; πλζ, είναι και οι καιροί δύσκολοι...astronaut έγραψε: ** Απόψε ειμαστε με Σπερς & Μάνι
Κορυφαίο τρολάρισμα από τον Eorptol. Απορώ ρε Αστροναύτη πώς δεν το κατάλαβες.eorptol έγραψε:σήμερα βέβαια ησουν οπαδός του λεβαδειακου άλλα δεν πειράζει .....και πανθηρας εδώ και 1 ώρα:)
Και αυτος ο γχ μισό μηδέν μισό μηδένastronaut έγραψε:Κατ, χειρότερο απ'το "είσουν" δεν υπάρχει

- kataramenos5
Ασε ρε Στεφανε ξενερωσα τελειως τι νερα και π...ριες.Εγω περιμενα κανενα "κατεβηκε ο Ζησαρος κι ειπε στους παικτες Ή εγω ή αυτός" ,κανενα "δε παιζουμε άλλο μας εχεις πεθάνει" ή "δε θελουμε να παμε σ αλλο μοναστηρι"stephanos έγραψε:Δηλαδή «ακούστηκε» ότι μας δηλητηρίασαν τους παίκτες επίτηδες και εμείς τους βρίζαμε;kataramenos5 έγραψε:
Εγινε καποιο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ γεγονος ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ της ΞΑΝΘΗΣ και τι ηταν αυτό?Λυπηθειτε με![]()
Ή μήπως δηλητηριάστηκαν μόνοι τους, για να διώξουν τον προπονητή;![]()
Όπως κατάλαβες Κατ, ρώτησες για ένα θέμα που έχει αναφερθεί από 3-4 εδώ μέσα και - κλασικά - σου απάντησε ΕΝΑΣ.
Θέλουμε την αλήθεια σου λέει μετά ο άλλος.![]()
η εστω το Σαλπι να λεει" Θελω να αφήσω χαιτη και να ακουω Heavy Metal,δε θα μου πεις εσυ τι θα κάνω"
Οσο σκέφτομαι τα βράδια που πέρασα μες στην αγωνιά περιμένοντας να μαθω την αλήθεια...

μιας που είμαστε στο καφενείο...prist64 έγραψε:Τι εγινε,οι mods ακομα δεν γυρισαν απο την Τουμπα?
εγώ πάντως πάτερ, να πώ την ...αμαρτία μου, όταν γύρισα, πάτησα το Power, άκουσα το τζιζ απο το τροφοδοτικό και μετά ήμουν κάπως αν τον μαυρούκο του αστροναύτη....

ευτυχώς πάντα, που υπάρχει ο Στέφανος και βάζει τα πράγματα στη θέση τους!!!

και κανα δυο περίσσια τροφοδοτικά στην αποθήκη του μαγαζιού....

- Μπαρκαρούτσος
Ένα ενδιαφέρον ερωτηματολόγιο μιας φίλης, φοιτήτριας στη Σχολή Εμπορίας και Διαφήμισης, που αφορά καταναλωτικές προτιμήσεις, κυρίως σε ψάρια και φρούτα-λαχανικά...
[url]https://docs.google.com/forms/d/1WhM13hIiTY293SmUcs2WgMX9NbIUBi8d6uz2OMexY8s/viewform[/url]
[url]https://docs.google.com/forms/d/1WhM13hIiTY293SmUcs2WgMX9NbIUBi8d6uz2OMexY8s/viewform[/url]