Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Χαχα...

Ο Κωστομανώλης ήτανε, αλλά μετά από λίγο τα έσβησε μόνος του και έμεινε το δικό μου στον "αέρα".

Παπά, είσαι καλά ή τα έχεις τσούξει λίγο; Θενκς, πάντως!
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Εγω ημουν, αν και καποια στιγμη εψαχνα ποιος εκανε τα ορθογραφικα!!
:p
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

eorptol έγραψε:Τι έγινε στην ξανθη στα γιαννενα στην Τρίπολη στον ΟΦΗ ? πάλι ψάχνουμε φαντάσματα να δικαιολογήσουμε ποιον η ποιους ? ευθύνες πρώτα πρωτα στον αγγελο και μετά στον βρυζα για το χαλι ,όλα τα άλλα είναι χαμε να λέγαμε .....
Ρε Πτολεμαιδα δε διαφωνω.Εγω στη Ξανθη ειδα μια ομαδα τελειωμένη απο δυνάμεις και τραυματισμούς.Καποιοι αλλοι λεν οτι κατι αλλο εγινε.Κι επειδη εχει γραφτει απο αρκετους θελω να ξερω εννοούν .Τι ειναι αυτο το μυστήριο.Κακό ειναι?
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Dinos_Liverpool έγραψε:Χαχα...

Ο Κωστομανώλης ήτανε, αλλά μετά από λίγο τα έσβησε μόνος του και έμεινε το δικό μου στον "αέρα".

Παπά, είσαι καλά ή τα έχεις τσούξει λίγο; Θενκς, πάντως!
Εγω καλα ειμαι,εσυ εισαι λιγο αργοστροφος και δεν μπορεις να καταλαβεις καποια πραγματα.

Μολις παρει πτυχιο ο RoMaN,θα σε στειλω για ρεκτιφιε.

Αν κι ειχα εσενα,με τιναν θα ετάβιζα?
Τη γαρη μ΄ επουγαλεφτα τεν ;)

Τέρεν και την υπογραφη μ΄ .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος prist64 την Κυρ 03 Μάιος 2015, 09:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

kataramenos5 έγραψε:
eorptol έγραψε:Τι έγινε στην ξανθη στα γιαννενα στην Τρίπολη στον ΟΦΗ ? πάλι ψάχνουμε φαντάσματα να δικαιολογήσουμε ποιον η ποιους ? ευθύνες πρώτα πρωτα στον αγγελο και μετά στον βρυζα για το χαλι ,όλα τα άλλα είναι χαμε να λέγαμε .....
Ρε Πτολεμαιδα δε διαφωνω.Εγω στη Ξανθη ειδα μια ομαδα τελειωμένη απο δυνάμεις και τραυματισμούς.Καποιοι αλλοι λεν οτι κατι αλλο εγινε.Κι επειδη εχει γραφτει απο αρκετους θελω να ξερω εννοούν .Τι ειναι αυτο το μυστήριο.Κακό ειναι?
Πολλά έγιναν Κατ, άλλα είχαν να κάνουν με χρήμα, άλλα με το ποιός κάνει κουμάντο στην ομάδα και άλλα με το ότι πήραν τα μυαλά αέρα, και μπάχαλο τα αποδυτήρια. Σε αυτό έβαλε το δακτυλάκι η απραξία της διοίκησης. Όμως τίποτα από αυτά - που μπορεί να είχαν συνέπεια 2-3 στραβές εμφανίσεις - από μόνο του δεν καταδίκασε την πορεία της ομάδας.

Φταίει βέβαια ότι ξύπνησε και ο gay και ξαφνικά γίναμε στόχος- αλλά ούτε και αυτό μόνο του ήταν καθοριστικό.
Αυτό που βασικά έπαιξε τον σημαντικότερο ρόλο - για εμένα- είναι η δραματική αλλαγή κατεύθυνσης και στόχων, στη μέση της χρονιάς, σε συνδυασμό βέβαια με όλα τα παραπάνω.

Η ομάδα ήταν σαν ένα μικρομεσαίο αμάξι, που το κατεβάζεις σε αγώνες ράλλυ, κάνοντας δοκιμές εξέλιξης μηχανολογικών του τμημάτων (κινητήρας, κιβώτιο, ανάρτηση) με στόχο του χρόνου να τρέξεις με σοβαρές διεκδικήσεις.

Ξαφνικά προηγείσαι και αποφασίζεις να πας για την πρωτιά. Το αμάξι δεν είναι έτοιμο όμως, το τεχνικό τιμ (διοίκηση) δεν σε υποστηρίζει σωστά, και οι αγωνοδίκες παίζουν πουστιές .

Ε λοιπόν σαν μηχανικός πιο παραστατικά δεν μπορώ να το γράψω!!!!! 8-)
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Ρε σεις θα με τρελανετε.Συγκεκριμένα πραγματα ζηταω κιο ενας μου λεει για Ξανθη Γιαννενα και οφη κι ο αλλος κανει γενικη ανάλυση.Εγω αναφερομαι σε ποστ οπως αυτο
από loukas karadimos » Τετ Φεβ 04, 2015 7:06 pm
omerta76 έγραψε:
loukas karadimos έγραψε:
Μηπως τελικα πρεπει να μας πει καποιος τι εγινε με το ξενοδοχειο στην ξανθη?
;)
Τι έγινε ρε φίλε; Ξέρεις κάτι;;;
Πολλα ακουστηκαν με κοινο παρονομαστη οτι εκει χαλασαν τα αποδυτηρια.
Απο εκεινο το σημειο και μετα η ομαδα ειναι αγνωριστη,αρα μπορω να υποθεσω οτιδηποτε.
και το τελευται ο του Κρις
chris.paok.mytilene έγραψε:
.Επίσης να μας εξηγίσουν τί έγινε στο ξενοδοχείο στην ξάνθη και γιατί δεν παίζαν οι παίκτες μπάλα .............
Εγινε καποιο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ γεγονος ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ της ΞΑΝΘΗΣ και τι ηταν αυτό?Λυπηθειτε με
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

Να γκαζώνει ο Τρελός με συνοδηγό τον Σέλφι και στο πίσω κάθισμα ο βοηθός Κοντού να κάνει μασάζ σε ένα κότσι.
Στο πορτ μπαγάζ κουλουριασμένος στη ρεζέρβα ο ΓουΧου να καρτερά την ευκαιρία του να οδηγήσει και στην οροφή ο Ιβάν, δεμένος με σχοινιά, να χαιρετά τα πλήθη.
Στα πιτς περιμένουν με τα στραβοκατσάβιδα στο χέρι ο Ζησάο κι ο Σβούρας. Ο Τζιόλης θα επιστρατευτεί μόνο σε περίπτωση αλλαγής φλάντζας.
Τη φθορά των ανταγωνιστών την επιμελείται ο Μπιλ και οι Ρουμάνοι Ρατς & Μπαρκαουάν.
Το μπουθ τής περιγραφής του αγώνα το μοιράζονται ο Βασιλόπουλος με τον Ζαϊρη. Στην καταγραφή τού ρεπορτάζ ο Κόλκας έχοντας σε ανοιχτή ακρόαση τον Κυρκυρ.
Οι αφοί Σαββίδη μαζί με το Μαράκι παρακολουθούν τον αγώνα από το ελικόπτερο. Πιλότος είναι ο Γλύκος που ξέρει από πουλιά (τα πτηνά).
Στο τέλος της ημέρας δίνεται ραντεβού στου Σαράτση για κανα μπριζολίδι.
Τη λάτζα θα την κάνει ο Ιτάνζ. Μόνος του.

** Απόψε ειμαστε με Σπερς & Μάνι
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

kataramenos5 έγραψε:
chris.paok.mytilene έγραψε:
.Επίσης να μας εξηγίσουν τί έγινε στο ξενοδοχείο στην ξάνθη και γιατί δεν παίζαν οι παίκτες μπάλα .............
Εγινε καποιο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ γεγονος ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ της ΞΑΝΘΗΣ και τι ηταν αυτό?Λυπηθειτε με
αυτο που ακουστηκε(χωρις να λεω οτι ειναι αληθεια) ειναι οτι μερικοι παικτες παθαν τροφικη δηλητηριαση στο ξενοδοχειο(απ τα νερα απ το φαγητο θα σε γελασω).
καποιος απο Ξανθη που θα χει καποια σχεση με το ξενοδοχειο η καποιον που εργαζεται εκει θα μποσουσε να μας διαφωτισει καλυτερα για το τι εγινε,αν εγινε κατι ουσιαστικα και δεν ειναι ραδιο αρβυλα αυτες οι φημες.
βεβαια αν σταθουμε σ αυτο θα χασουμε την ουσια.το θεμα ειναι οτι μας χτυπουσαν κυριολεκτικα απο παντου και με καθε τροπο κι εμεις αντι να ειμαστε πληρως συσπειρωμενοι κι επικεντρωμενοι στη θωρακιση της ομαδας,πλακωνομασταν μεταξυ μας.Εδω ο ΤΔ εκανε μεταγραφες για του χρονου απο κει και περα τι να συζηταμε. γιατι τον Βρυζα δεν τον εχω για τοσο χαιβανι να φερει παικτες που ειναι ανετοιμοι απο λαθος.Με λιγα λογια εμεις (οι οπαδοι) αντι να στηριξουμε απεχαμε,παικτες με προπονητη σκοτωνονταν μεταξυ τους και η διοικηση κατα τη γνωμη μου δεν το κυνηγησε επειδη ηξερε οτι στο τελος δεν προκειται να το παιρναμε.Δεν ειχε κι αδικο αλλα αυτο δεν συμβαδιζει καθολου με το "μαχη και θυσια" που ειναι ριζωμενο στο dna του ΠΑΟΚτση.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

παοκαρα23 έγραψε:το θεμα ειναι οτι μας χτυπουσαν κυριολεκτικα απο παντου και με καθε τροπο κι εμεις αντι να ειμαστε πληρως συσπειρωμενοι κι επικεντρωμενοι στη θωρακιση της ομαδας,πλακωνομασταν μεταξυ μας.Εδω ο ΤΔ εκανε μεταγραφες για του χρονου απο κει και περα τι να συζηταμε. γιατι τον Βρυζα δεν τον εχω για τοσο χαιβανι να φερει παικτες που ειναι ανετοιμοι απο λαθος.Με λιγα λογια εμεις (οι οπαδοι) αντι να στηριξουμε απεχαμε,παικτες με προπονητη σκοτωνονταν μεταξυ τους και η διοικηση κατα τη γνωμη μου δεν το κυνηγησε επειδη ηξερε οτι στο τελος δεν προκειται να το παιρναμε.Δεν ειχε κι αδικο αλλα αυτο δεν συμβαδιζει καθολου με το "μαχη και θυσια" που ειναι ριζωμενο στο dna του ΠΑΟΚτση.
Το έθεσες αρκετά σωστά!!!
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

αλλοι λένε για χαλασμένα νερά, άλλοι για χαλασμένες...σχέσεις μεταξύ προπονητή και τδ, άλλοι για χαλασμένα μυαλά του προπονητή, άλλοι για χαλασμένα μυαλά του τδ, άλλοι για χαλασμένα μυαλά μερικών παιχτών.

εγώ λέω για χαλασμένη νοοτροπία.... που καθόμαστε και ψάχνουμε στα...χαλάσματα....
astronaut έγραψε: ** Απόψε ειμαστε με Σπερς & Μάνι
αν μπορείς, να σου δώσω δυο τρία ματσάκια να είσαι με τους αντίπαλους;;; πλζ, είναι και οι καιροί δύσκολοι... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Σωστό και αυτό ;)
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Αν γνωρίζει κάποιος πώς θα γίνει η μετάδοση από την νόβα, ΠΑΟΚ -σουβλατζίδικο, ή ενδεχόμενο streaming ας βοηθήσει. Τώρα με τα ταυτόχρονα ματς είναι πολύ δύσκολο εδώ στη χαβούζα να δω ΠΑΟΚ!

Joesy στο Άλσος τί θα δείχνουν άραγε;;;; :? :? :?
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

K_geo έγραψε: εγώ λέω για χαλασμένη νοοτροπία.... που καθόμαστε και ψάχνουμε στα...χαλάσματα....
Δηλαδη αν εσυ πηγαινες στη καφετερια και ακουγες απ τα φιλαράκια σου να συζητάνε οτι στη Ξανθη χασαμε για εξωαγωνιστικούς λόγους δε θα σ ενδιεφερε να μαθεις τι ακούστηκε(οχι τι έγινε) .Θα λεγες για χαλασμενες νοοτροπιες και θα σφυριζες αδιάφορα.
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

Καλά να πάθουν οι Σπερς.
Μόνο στην τελευταία περίοδο είχαν 9 επιθετικά ριμπάουντ και δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν.
Είχαν απέναντί τους έναν Πολ να παίζει τραυματίας όλο το δεύτερο ημίχρονο αλλά να τους κάνει χαβαλέ σκοράροντας απ'όπου ήθελε & με όποιον τρόπο ήθελε.
Τουλάχιστον δεν χάθηκε το στοιχηματικό αβάντζο των 2.5 πόντων για τους Σπερς.
Οι Τελικοί τής Δύσης θα είναι ανεπανάληπτοι. Απ'τη μια οι διαστημικοί Κάρυ & Τόμσον κι απ'τη άλλη το στριτ μπάσκετ των Χάρντεν & Χάουαρντ.

Όσο για την "μάχη τού αιώνα", μια νερόβραστη σούπα που κρίθηκε στα σημεία.
Ψιλο-αβαβά ήταν για ξαναγίνει της τατιάνας τον Σεπτέμβρη που θα είναι το τελευταίο ματς στην καριέρα τού Μεηγουέδερ
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

κατ5 μου φαίνεται τελευταία δεν με πιάνεις... :)

οχι φίλε μου καλέ. αν πηγαινα στο καφενείο και γινόταν μια τέτοια συζήτηση και άκουγα αυτά:
K_geo έγραψε:αλλοι λένε για χαλασμένα νερά, άλλοι για χαλασμένες...σχέσεις μεταξύ προπονητή και τδ, άλλοι για χαλασμένα μυαλά του προπονητή, άλλοι για χαλασμένα μυαλά του τδ, άλλοι για χαλασμένα μυαλά μερικών παιχτών.
τότε η μοναδική μου απάντηση θα ήταν "δουλειά δεν είχε ο διάολος και πήδαγε τα παιδιά του".

πιστεύω τώρα με κατανοείς. ;)

@astronaut αυτό. Κρίς Πολ. τεράστιος. όσο για τη μάχη Κάρυ & Χαρντεν μιλάμε για ΤΟΝ διαγωνισμό τριπόντων!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”