Πιθανός Νέος Προπονητής
Re: Πιθανός Νέος Προπονητής
Για μενα πρώτα απ ολα πρεπει να υπάρξει διοικηςη με κακαλα που δε θα τη νοιάζουν πρόσκαιρα αποτελέσματα που θα προσπαθήσει να μας αλλάξει νοοτροπία
Διοικηση με κ@κ@λ@?ειχα την ιδεα οτι πρεπει να ξεφυγουμε απο αυτα κ να παρουμε τεχνοκρατες να μην εχουν σχεση με παρεακια ουτε να μπορουμε να τους συνδεσουμε με το αμαρτωλο παρελθον της ομαδας......
Θα ηθελα παντως να μου πεις ενα ονομα ετσι υποθετικα να το σχολιασουμε
Ο κονσεισαο εκτος απο "τρελος" ειναι κ πολυ καλος προπονητης κ το εχει ηδη αποδειξει,συνεχιζω ομως να θελω καποιον που εχει κανει πρωταθλητισμο....
Αρχισαν τα ονοματα να κανουν παρελαση βλεπω,,,,,
Θα ηθελα παντως να μου πεις ενα ονομα ετσι υποθετικα να το σχολιασουμε
Ο κονσεισαο εκτος απο "τρελος" ειναι κ πολυ καλος προπονητης κ το εχει ηδη αποδειξει,συνεχιζω ομως να θελω καποιον που εχει κανει πρωταθλητισμο....
μακαρι να ερχοταν ο Βαλβερδε..
προπονητης με επιθετικη φιλοσοφια που αρεσκεται στο πρεσσινγκ.θα βλεπαμε μπαλαρα αν και δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναερθει Ελλαδα.
με τη δουλεια που εχει κανει στη μπιλμπαο σιγουρα θα τον ζητουσουν μεγαλα κλαμπ.
προπονητης με επιθετικη φιλοσοφια που αρεσκεται στο πρεσσινγκ.θα βλεπαμε μπαλαρα αν και δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναερθει Ελλαδα.
με τη δουλεια που εχει κανει στη μπιλμπαο σιγουρα θα τον ζητουσουν μεγαλα κλαμπ.
mpouJr έγραψε:Διοικηση με κ@κ@λ@?ειχα την ιδεα οτι πρεπει να ξεφυγουμε απο αυτα κ να παρουμε τεχνοκρατες να μην εχουν σχεση με παρεακια ουτε να μπορουμε να τους συνδεσουμε με το αμαρτωλο παρελθον της ομαδας......
Θα ηθελα παντως να μου πεις ενα ονομα ετσι υποθετικα να το σχολιασουμε![]()
Το διοικηςη με κακαλα δεν εχει να κανει αν ειναι τεχνοκράτες η οχι...εχει να κανει με ανθρώπους που κοιτάνε μακροπρόθεσμα και οχι κοντόφθαλμα με γνώμονα τη θεσούλα τους
Για μενα το ιδανικό ειναι να υπάρχουν και τεχνοκράτες και άξιοι απο τα πέριξ της ομαδας
Για προπονητή εγω ειμαι σαντικος .. Αμυντικόγενης προπονητης με πειθαρχία
Σαντος τον ξεχνάμε..τον παλιό της Ρούμπιν λόγω φάτσας
- Kostas_Peraia4
http://www.paok24.com/podosfairo/42037/ ... ulo-soouza
Για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Πάουλο Σόουζα κάνει λόγο η πορτογαλική A Bola...
Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι στην ηλεκτρονική έκδοση της A Bola, ρόλο -κλειδί στην υπόθεση αναμένεται να παίξει ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης και οι φιλικές σχέσεις που διατηρεί με τον Σόουζα.
"Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την πρόσληψη του Πάουλο Σόουζα την επόμενη σεζόν. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ (εκεί που αγωνίζονται οι Μιγκέλ Βίτορ και Ρικάρντο Κόστα) καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να τον φέρει στην Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ.
Υπάρχει ένας ισχυρός δεσμός ανάμεσα στους δύο άνδρες που συνυπήρχαν για αρκετό διάστημα και στην Μακάμπι Τελ Αβίβ. Δεν αποκλείεται -λοιπόν- να ξαναβρεθούν στον ΠΑΟΚ..." αναφέρουν χαρακτηριστικά.
Για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Πάουλο Σόουζα κάνει λόγο η πορτογαλική A Bola...
Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι στην ηλεκτρονική έκδοση της A Bola, ρόλο -κλειδί στην υπόθεση αναμένεται να παίξει ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης και οι φιλικές σχέσεις που διατηρεί με τον Σόουζα.
"Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την πρόσληψη του Πάουλο Σόουζα την επόμενη σεζόν. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ (εκεί που αγωνίζονται οι Μιγκέλ Βίτορ και Ρικάρντο Κόστα) καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να τον φέρει στην Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ.
Υπάρχει ένας ισχυρός δεσμός ανάμεσα στους δύο άνδρες που συνυπήρχαν για αρκετό διάστημα και στην Μακάμπι Τελ Αβίβ. Δεν αποκλείεται -λοιπόν- να ξαναβρεθούν στον ΠΑΟΚ..." αναφέρουν χαρακτηριστικά.
http://www.transfermarkt.co.uk/paulo-so ... ainer/8369
αυτή τη στιγμή προπονητής στη Βασιλεία, ομάδα που πέρασε στους 16 του τσ.λ απο όμιλο με Λουντογκόρετς, Ρεάλ και την (απαράδεκτη-σόρρυ Ντίνο) Λίβερπουλ. αποκλείστηκε απο την Πόρτο με 1-1 στην Ελβετία και...4-0 εκεί μέσα...
στο πρωτάθλημα πρώτος και με διαφορά, όπερ και σημαίνει ότι το τσ.λ και του χρόνου το έχει σίγουρο...
δεν ξέρω...πολύ δύσκολο μου φαίνεται.....
αυτή τη στιγμή προπονητής στη Βασιλεία, ομάδα που πέρασε στους 16 του τσ.λ απο όμιλο με Λουντογκόρετς, Ρεάλ και την (απαράδεκτη-σόρρυ Ντίνο) Λίβερπουλ. αποκλείστηκε απο την Πόρτο με 1-1 στην Ελβετία και...4-0 εκεί μέσα...
στο πρωτάθλημα πρώτος και με διαφορά, όπερ και σημαίνει ότι το τσ.λ και του χρόνου το έχει σίγουρο...
δεν ξέρω...πολύ δύσκολο μου φαίνεται.....
- Panos Fanfaras
Πέρσι πρωταθλητής με Μακάμπι και φέτος θα είναι πρωταθλητής χαλαρά με τη Βασιλεία. Έφτασε στους 16 του Champions League. 45 ετών, Πορτογάλος, φιλόδοξος και επιτυχημένος και γνωρίζει καλά τον Αγγελίδη με τον οποίο φέρεται να έχει καλές σχέσεις. Σαν περίπτωση φαντάζει ιδανική, ότι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ. Το βρίσκω εξαιρετικά δύσκολο να φύγει από τη Βασιλεία για να έρθει στην Ελλάδα ενώ μπορεί άνετα να βρει καλύτερη ομάδα σε καλύτερο πρωτάθλημα, αν φυσικά θέλει να φύγει από εκεί.
- Kostas_Peraia4
Εχει συμβολαιο μεχρι το 2017,εχει γενικα ανοδικη πορεια αφου εχει κοουτσαρει ομαδες της premier league και της championship(Leicester,QPR,Swansea) και τωρα κοουτσαρει μια ομαδα η οποια θα παιζει ισοβια στο champions league κατι ποθ μπορει να του φερει πρπονιτικη ανελιξη.Δεν βρισκω λογο για να ερθει στον ΠΑΟΚ.Ασε που το κασε του θα ειναι αρκετα υψηλο
Εdit : Εχουν αρχισει να το παιζουν ολα τα site και τα ραδιοφωνο.Επισης η Α Bola ειναι αρκετα εγκυρη πηγη.Βρε λες....
Εdit : Εχουν αρχισει να το παιζουν ολα τα site και τα ραδιοφωνο.Επισης η Α Bola ειναι αρκετα εγκυρη πηγη.Βρε λες....
Αυτός ο Πάολο Σοσα είναι το "παλληκάρι που δεν μπορεί" κατά Άγγελο όταν τον είχε παίκτη στο βάζελο;
- ΑποστόληςΑ
Θα γίνει μόλις έρθει στον ΠΑΟΚkataramenos5 έγραψε:Δηλαδη αυτος δεν ειναι... γραφικος?![]()
![]()
είναι πρωην βάζελος. Θα κάνει κομμα με κοντοσπυροτζιοληδες και δε ξερω πως θα το πάρει ο guardian

-
ron-swanson
Για Paulo Sousa μου φαινεται αδυνατο.
Εδω πριν μερικες βδομαδες επαιζε το ονομα του για την Ντορτμουντ.
Αυτος θα θελει να κοουτσαρει σε καμια Ισπανια, Γερμανια, Αγγλια λογικα.
Εδω πριν μερικες βδομαδες επαιζε το ονομα του για την Ντορτμουντ.
Αυτος θα θελει να κοουτσαρει σε καμια Ισπανια, Γερμανια, Αγγλια λογικα.
- sourmenetes
- Moderator
Επικο σχολιο....kataramenos5 έγραψε:Δηλαδη αυτος δεν ειναι... γραφικος?![]()
![]()
giapas έγραψε:είναι πρωην βάζελος. Θα κάνει κομμα με κοντοσπυροτζιοληδες και δε ξερω πως θα το πάρει ο guardian![]()
Αχ αυτό το παρεακι θα κανει καινούρια μέλη
- kataramenos5
Αν και καψουρα ο Σερτζιο (ως παικτης ) θα συμφωνήσω.Εχει δρομο ακόμα.mpouJr έγραψε: Ο κονσεισαο εκτος απο "τρελος" ειναι κ πολυ καλος προπονητης κ το εχει ηδη αποδειξει,συνεχιζω ομως να θελω καποιον που εχει κανει πρωταθλητισμο....
giapas έγραψε:είναι πρωην βάζελος. Θα κάνει κομμα με κοντοσπυροτζιοληδες και δε ξερω πως θα το πάρει ο guardian![]()