Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
gerrard

Δημοσίευση από gerrard »

gate4mitsos έγραψε:
konstantin έγραψε:και το ονομα αυτου Humberto Suazo δεν εχει παιξει ποτε ευρωπη και ειναι συμπαικτες με τον κοντρερας στην εθνικη χιλης φανταστειτε αυτον με ζλαταν επιθετικο διδυμο.
http://en.wikipedia.org/wiki/Humberto_Suazo
http://www.youtube.com/watch?v=gPmb6Nj9rfI
http://www.youtube.com/watch?v=L0dX-p0ImkE
http://www.youtube.com/watch?v=qmYc2N0Ban4
http://www.youtube.com/watch?v=gCYXk2UKIH4
τον φανταζομαι στο αεροδρομιο το καλοκαιρι να τον περιμενουν 5000 τρελαμενα ΠΑΟΚΙΑ :) :) :)
Οποιος γνωριζει τον βρυζα ας τον ενημερωσει για αυτο το παιχτακι ειτε με σμς ειτε απο το μσν ειτε με γραμμα ειτε με τηλεφωνο ειτε με επισκεψη στο σπιτι του :lol: .

η ταχυδρομικο περιστερι κανα πελαργο η ακομα και μυνηματα καπνου
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

gate4mitsos έγραψε:Οποιος γνωριζει τον βρυζα ας τον ενημερωσει για αυτο το παιχτακι ειτε με σμς ειτε απο το μσν ειτε με γραμμα ειτε με τηλεφωνο ειτε με επισκεψη στο σπιτι του .
Και αν χτυπησει το θυροτηλεφωνο και δεν ανοιξει να κανουμε ενα ντου. και αν τολμησει να μας πει " αφηστε ρε παιδια δεν ξερω τη δουλεια μου?" ξεφωνητο απο το PAOKmania, ξεφωνητο στο γηπεδο και τον μπουλο... Αν καποιο μελος του PAOKmania ξερει τον παιχτη ας του στειλει συμβολαια να υπογραψει και μετα τα παμε στον ζαγορ...
petros44

Δημοσίευση από petros44 »

lefis έγραψε:
gate4mitsos έγραψε:Οποιος γνωριζει τον βρυζα ας τον ενημερωσει για αυτο το παιχτακι ειτε με σμς ειτε απο το μσν ειτε με γραμμα ειτε με τηλεφωνο ειτε με επισκεψη στο σπιτι του .
Και αν χτυπησει το θυροτηλεφωνο και δεν ανοιξει να κανουμε ενα ντου. και αν τολμησει να μας πει " αφηστε ρε παιδια δεν ξερω τη δουλεια μου?" ξεφωνητο απο το PAOKmania, ξεφωνητο στο γηπεδο και τον μπουλο... Αν καποιο μελος του PAOKmania ξερει τον παιχτη ας του στειλει συμβολαια να υπογραψει και μετα τα παμε στον ζαγορ...

@αμησετα lefis o καθενας γραφει οτι του γκαυλωσει .Προτεινω διπλα στο προφιλ να αναγραφεται και η ηλικια του καθε χρηστη για να ξερουμε ποιους να παιρνουμε σοβαρα και ποιους οχι .

Διαβαζω τοσο καιρο για παικτες τυπου βαλβιδια και το βοσνιο(το χαφ)και ενα σωρο αλλους , Θελω να πιστευω οτι υπαρχει η ειδηση απο εγκυρη πηγη γι αυτους τους παικτες και δεν την παραγει ο καθενας εδω μεσα επειδη γουσταρει τον εκαστοτε παικτη Ηρεμηστε λιγο, η ομαδα εχει βρει τον δρομο της

σορυ αν ειμαι εκτος τοπικ αλλα τι να κανουμε

Υ.Γ. και φτανει πια με το manager ειναι δυνατον να συγκρινεται παικτες απο ενα παιχνιδι?
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Φιλε novito θα συμφωνησω και θα διαφωνησω μαζι σου...
Σιγουρα η ηλικια δεν παιζει ρολο στο τι λεει ο καθενας εχω δει 20χρονα με πολυ ορθο τροπο σκεψης αλλα και κατι 40χρονους να θελουν να κανουν ντου και δεν ξερω γω κολλημενοι στην εποχη μαναβη.οποτε εμενα τουλαχιστον η ηλικια δεν μου δειχνει αν καποιος ειναι οριμος στην σκεψη.Εκει που θα διαφωνησω μαζι σου ειναι στο οτι ο καθενας μπορει να γραφει οτι θελει επειδη το τοπικ ειναι "Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚάρα??".Μπορει να γραψει οποιονδηποτε παιχτη θα ηθελε να ερθει ναι αλλα να ζηταμε να δωσουμε χαρτακι στον τεχνικο διευθυντη παραπαει.....ξεφευγουμε
petros44

Δημοσίευση από petros44 »

novito έγραψε:
απλά να προσέχουμε τι γράφουμε και πως....γενικεύσεις για τις ηλικίες δε νοείται να υπάρχουν....
μια χαρα νοειται γιατι αν δω εγω καποιον να γραφει να στελει σμσ στον βρυζα για να παρει παικτη και δω διπλα ηλικα 15 δε θα δωσω σημασια θα πω παιδακι ειναι
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

petros44 έγραψε:
lefis έγραψε:

@αμησετα lefis o καθενας γραφει οτι του γκαυλωσει .Προτεινω διπλα στο προφιλ να αναγραφεται και η ηλικια του καθε χρηστη για να ξερουμε ποιους να παιρνουμε σοβαρα και ποιους οχι .

Διαβαζω τοσο καιρο για παικτες τυπου βαλβιδια και το βοσνιο(το χαφ)και ενα σωρο αλλους , Θελω να πιστευω οτι υπαρχει η ειδηση απο εγκυρη πηγη γι αυτους τους παικτες και δεν την παραγει ο καθενας εδω μεσα επειδη γουσταρει τον εκαστοτε παικτη Ηρεμηστε λιγο, η ομαδα εχει βρει τον δρομο της

σορυ αν ειμαι εκτος τοπικ αλλα τι να κανουμε

Υ.Γ. και φτανει πια με το manager ειναι δυνατον να συγκρινεται παικτες απο ενα παιχνιδι?
ηρεμησε ρε φιλε. πλακα θα κανει το παιδι.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

O Conseisao μάλλον μένει..

Αλλά για τα τμήματα υποδομής, δίπλα στον ΓουΧου!!
:) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Cypresakos έγραψε:Εγω παιδες εναν θελω να δω στα ασπρομαυρα....

Εικόνα

Τελος!.. :shock: 8) :lol:
Ρε συ, αυτός κουτσός είναι!!!!
Με ένα πόδι θα παίζει???

:) :) :) :) :) :) :) :)

Το μυαλό που είχαμε, το χάσαμε κι αυτό!!!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ki εμείς για τα ξίδια!!!!
john764

Δημοσίευση από john764 »

Θελω DEL PIERO στην ΠΑΟΚΑΡΑ να τρελαθω,φετος κανει οργια με την Γιουβε. Περα απ' την πλακα ο Leonardo της Λιβαδιας μου αρεσει για τον ΠΑΟΚ,οπως και ο Budimir του τελη και ο Marquez της γριας.
Άβαταρ μέλους
iversen

Δημοσίευση από iversen »

Mάγκες Ivica Olic, Κροάτης παίζει στο Αμβούργο. Τον είχα φέρει στο manager 45 γκολ την χρονιά είχε ο κιαρατάς!!! Θυμάμαι με την γριά (καλή ώρα σήμερα) στο Καυτατζόγλειο της ρίχνει ένα τάλιρο και αντίο σας!
Άντε ρε Μusli σήμερα!!!!
psc1998

Δημοσίευση από psc1998 »

DIMITAR BERBATOv απο μικρο παιδια Παοκτσακι αρρωστο παρακαλαει να ερθει αλλα που?????Ηθελα να ξερα ο Ζησης δεν βλεπει???????????Δεν διαβαζει εφημεριδες????????
sorvag

Δημοσίευση από sorvag »

Swordfire έγραψε:Για τερματζη και εγω λεω δασκαλακη δαγκωτο...το παλλικαρι εδω και 2 χρονια ειναι αριστος για την ηλικια του...
Οσο για τον κουτσιανικουλη , αστο τον εχουν κλεισει οι γκει...στον αγωνα με τον εργοτελη τον αποθεωσαν κιολας...
Αφού δήλωσε ότι ειναι γάυρος. Εγώ θέλω Τότι μπορώ???
Dante
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dante »

bobcambos έγραψε:Λεοναρτνο ή Κοτσιανικουλη -- > αριστερα .....
Ρε παιδιά δεν μπορώ να κατάλαβω μερικά πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δηλαδή ο κοτσιανικούλης έγινε παιχτάρα μέσα σε μια νύχτα επειδή έκανε ένα καλό παιχνίδι με τον ανύπαρκτο τον βάζελο? Δεν κατάλαβα? Δεν πρέπει να αναπαραγάγουμε της βλακείες ανύπσρκτων, αγγράματαων, ανίδεων και ηλίθιων δημοσιογράφων που εφευβρίσκουν παιχταράδες κάθε τόσο για να γράφουν κάποιο βροντερό τίτλο? Μην τα τρώτε!!! Τον Κοτσιανικούλη τον ήξερε κανένας πριν αυτό το ματσ? Αυτό με νευριάζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο! κάποιος κάνει ένα καλό παιχνίδι και γίνεται θεός .Το ίδιο ισχύει και για του προπονητές που κάνουν μια καλή χρονιά ή 6 μήνες καλούς και εγιναν προπονητάρες.
ΕΛΕΟΣ
gesualto

Δημοσίευση από gesualto »

και με τον Αρουλη εκανε ενα υπεροχο ματσακι , εκανε χαζι ολοι την αμυνα του αρη , με μας στο παγκριτιο ηταν πολυ καλος . αν δεν εβγενε ο κοντρερας επανο του θα ειχαμε πολλα προβληματα , γενικα ειναι ενας καλος παιχτης που μπορει να βοηθησει , καλυτερος απο τον ανυπαρκτο ιβιτσ .
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”