Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
prist64

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II

Δημοσίευση από prist64 »

bane1980 έγραψε:Τους Γκόμεθ, Χυμένεθ, Κουρνέτα, Ραγκέλ, και Παντακίδη στην ποδοσφαιρική τους version.
Κι ενα CB σαν τον Γκαρά,να καθαριζει τα στημενα και τις σεντρες.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Γλυκός,ιτανζ,τρίτος.η πρώτος.
Σκονδρα,κών.νιδης, Κιτσιου πασπαρτου.
Ρατς,κενό μεγάλο και βαθύ.δεν ξέρω σε τσικο τι παίζει.
Κόστα με σοβαρή φάση μπορεί να είναι στόπερ που θα μας αρέσει. Βιτορ, και εδώ τώρα θέλει κουβέντα.. Τζαβελλα πες ότι πει/πουν οι επόμενοι. Παπατζον ερωτηματικό πλέον, εγώ περιμένω περισσότερα από δαύτον..

Μπροστά και κέντρο θέλω pc.. :-)

Υγ:.Πάλι σέντερ μπακ(ς).θα ψάχνουμε το καλοκαίρι. :lol:
Άβαταρ μέλους
Ακάλυπτος

Δημοσίευση από Ακάλυπτος »

Εμένα πάλι θα μου άρεσε ο Οικονόμου της Μπολόνια.

Αν και γενικά δεν πιστεύω πως θα κινηθούμε σοβαρά για την θέση που καίει, την θέση του σέντερ μπακ.
Και εκεί χρειαζόμαστε δύο παίκτες. Έναν βασικό και έναν αλλαγή κατά προτίμηση νέο.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

για τωρα που ειμαι μπροστα σε ενα απο τα μηχανηματα του διαολου να πουμε και για κεντρο και μπροστα.

6αρια: Κατσε σταθερά βελτιωμένος, Χαρίσης μου άρεσε, Τζιόλης πολύ προβληματισμένος για κατάσταση που θα είναι. ίσως θα θελει και εναν ακόμα εκεί αν πουμε ότι ο Μαντούρος λογικά θα μας αποχαιρετήσει.

8αρια: Νομπόας, Γκολάσα, το χάος... άντε βαλε κανα τσικό που και πάλι. εδώ θελουμε ενίσχυση

10αρια: δεν υπάρχουν πια... τα πάτησε ο Ντελ Πιέρο.... θέλουμε σίγουρα έναν...

εξτρέμ: Μακ. Μακ. Μακ. έλεος. Πόζογλου απο τσικό, πέλκας αν έρθει πίσω, παντα υπάρχει ο Λουκάς (και τα εγκεφαλικά του Τσε4), λογικά και Κοροβέσης για εκεί υπολογίζετε (;) θέλουμε μίνιμουμ 2 εξτρέμ καθώς ο Σάλπι ΔΕΝ...

σεντερ φορ: Κλάους, Παπ (που λήγει όμως συμβόλαιο), Φακ, Κουλούρης. ίσως η θέση που είμαστε καλλυμένοι περισσότερο απο όλες τις άλλες.... μετά το δεξί μπακ φυσικά φυσικά....

σύνοψης:

ΙΣΩΣ 1 τέρμα
1 ή 2 σεντερ μπακ (μπακ απ το ένα 11αδατο το άλλο)
1 αριστερό μπακ (απ)
1 εξάρι στύλ Γοδόι ίσως για να μην αλλάζει η δομή της ομάδας, ψηλό έχω Τζιόλη
1 8αρι (11αδατο)
1 10αρι (11αδατο)
2 εξτρέμ (ενα μπακ απ ένα 11αδα)

έτοιμη η shopping list :mrgreen:
Demir

Δημοσίευση από Demir »

απιστευτο που δεν περνουμε τον ΤΣΑΒΕΖ που ειναι το Α Κ το Ω του πας... κανει παπαδες ,τρομερη κα8ετη,σουταρα,τριπλα,... η ναπολη τον ειχε παρει 2 μυρια,,,,
κ φερνουν τον ρολιστα τον κοροβεση....
ο τσαβεζ για μπακ απ ειναι τελειος...
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

20 μπακαπ έχουμε αυτη τη στιγμή, κανα φροντ-απ να πάρουμε θα έλεγα σιγά σιγά 8-)
Demir

Δημοσίευση από Demir »

μεσοεπι8ετικα δεν εχουμε ΤΙΠΟΤΑ!!!
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

όντως, πολύ καλός ο Τσάβεζ, ειδικά χθες.

κοιτώντας μάλιστα στο τρανσφερμαρκτ κάποιος θα δεί οτι παρά τη...φάτσα του, είναι μόλις 27 ετών. δλδ στην πιο γόνιμη ποδοσφαιρικά ηλικία (θεωρητικά πάντα).

http://www.transfermarkt.co.uk/cristian ... eler/70132

απο την άλλη, θα δεί οτι το συμβόλαιο του λήγει του...χρόνου...

βέβαια, του Χαρίση λήγει το χειμώνα του 2016 και του Κοροβέση το 2017, όπερ και σημαίνει ότι θα πληρώσουμε για να τους αποκτήσουμε....
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Demir έγραψε:μεσοεπι8ετικα δεν εχουμε ΤΙΠΟΤΑ!!!
πραγματικά, μετά τον Μακ το χάος.....Πόζογλου κ ιστορίες είναι αμφίβολο αν μπορούν να κάνουν καριέρα στη πρώτη κατηγορία..
Τον Ιούνιο πρέπει να χουμε πάρει ΔΥΟ εξτρέμ, έναν ποιοτικότατο κ έναν τύπου Μακ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Trilofiotis έγραψε:20 μπακαπ έχουμε αυτη τη στιγμή, κανα φροντ-απ να πάρουμε θα έλεγα σιγά σιγά 8-)
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Εγω για αριστερο μπακ θελω παιχταρα βασικοτατο, εχω χασει πληρως την εμπιστοσυνη μου στον ρουμανο και δεν πιστευω να επανελθει ξανα στα στανταρ προ χριστουγεννων!

ΛΙΝΟΟΟΟΟ, ΛΙΝΟΟΟΟΟΟ
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

K_geo έγραψε:όντως, πολύ καλός ο Τσάβεζ, ειδικά χθες.
Στην αρχή έκανε κάτι κούρσες, όπως στη φάση του γκολ (και με άψογο τελείωμα), που δεν τον προλαβαίναμε. Μετά και ενώ κουράστηκε, ο Σκόνδρας τον είχε πάρει από φόβο και του άφηνε πέντε μέτρα απόσταση. Δεν τον περιορίσαμε καθόλου, αλλά αυτό δεν τον κάνει και παικταρά.
Ειδικά κάτι φάσεις που μπουρδουκλώθηκε με την μπάλα και σωριάστηκε καταγής, δεν θέλω να σκέφτομαι πώς θα αντιδρούσε η κερκίδα, αν τις έκανε φορώντας τη δικιά μας φανέλα. :evil:
Απ' την άλλη βέβαια είναι πολύ συμπαθής φυσιογνωμία, εμένα μου φέρνει κάτι σε Γκόμεζ. :D
Άβαταρ μέλους
kernel

Δημοσίευση από kernel »

Tο εχω γραψει πανω απο 2 φορες εδω η <ομαδα> μας χρειαζεται και να βλεπει την ελληνικη αγορα απο ελευθερους και αλλυς που εκαναν καλη χρονια (ωστε να προσαρμοστουν γνωριζοντας την σουπερλιγδα).. και οπως εγραψε ο Κ_geo xreiazoamste 2-3 ποιοτικους παιχτες (τωρα που λυθηκε ο το θεμα με τα χρεη) + προσθηκη απο ελληνικη αγορα (ενδιαφερομενους παντα του ΠΑΟΚ κ παιχτες (στυλ ΜΑΚ των 200-300χιλιαρικα να δωσεις κανα 2 παιχτες).

Το Ροστερ (οπως θα το ηθελα εγω προσσιτα παντα οχι παρατραβηγμενα συμφωνα με αυτα που εγραψα+ενδιαφερομενους της ομαδος:
Τερμα: Glykos, Itanje(να τον αναναιωσουν) Vellidis
Δεξ Μπακ: Skondras, Kitsiou Konstaninidis (πληρης οπως ειπε και ο K_geo)
Aρ.Μπακ: Rat, Tzavellas 3ος(Παίζει κ ο κλεισμενος Κοροβεσης εν αναγκη)
6αρια: Kace, Godoy, Tziolis
8αρια: Noboa, Abeid, Golasa
σεντερ μπακ: Vitor, R. Costa, Gouta, Papajohn(να τον κρατησουν για backup εγω το χρονο περισσοτερα λέφτα παιρνω απο αυτον το συμβολαιο του)
Δεξ Εξτρεμ: Mak, Torje(προσσιτος ληγει το συμβολαιο του το 2016 ρουμανος κ στελνεται δανεικος απο δω κ απο εκει)
και ο Lucas(αν δεν κανει accept το option αγορας 3μιση χαρτια η ντεπορτιβο)
Αρ. Εξτρεμ: Matei, Chavez ή Βουmale Pelkas(αν δεν κανει accept το option 350.000 η Vitoria Setubal) παιζει κ ο Κοροβεσης
10aria: To έχω γραψει θα το ξαναγραψω η καψουραμου είναι να δωσει 1μυριο συμβολαιο με 1μιση τοσο είναι το κασε του τον ελευθερο Κοnoplyanka ή τον ελευθερο με πιο οικονομικη λυση Valdivia
Επιθετικοι: Aθανασιαδης(αν πωληθει καλη ηλικια να παρει κανενα φραγκο ο συλλογος) εδω θελω που στελνεται απο δω κ απο εκει δανεικος τον Lafferty στυλ (berg) Perreyra Koulouris

*πιστευω με αυτο το ροστερ χτυπας πρωταθλημα ΑΝΕΤΑ οικονομικα κ ωραια κ μια καλη πορια στην ευρωπη
α συμφωνειται οπυ τα λεφτα για να απρθουν αυτοι ειναι παιχτες ελεθθεροι ενδιαφερομενους απο τον ΠΑΟΚ + με προσσιτες τιμες τον 200-300χιλιαρικςν κ 2ονοματα να δωσεις πανω απο 1μυριο συμβολαιο).
Άβαταρ μέλους
kernel

Δημοσίευση από kernel »

*ξεχασα στα 6αρια και τον κλεισμενο Χαριση
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

stephanos έγραψε: Ειδικά κάτι φάσεις που μπουρδουκλώθηκε με την μπάλα και σωριάστηκε καταγής,
:mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”