Πάρτε μια εικόνα του μπαμπά σας κωλόγαυροι!!!!
Καλίτερα μη ρωτάς.Karelias έγραψε:Δεν έχω ιδέα, γι αυτό και ρωτάω.
Όλα τούτα τα θαυμαστά, έχουν γίνει με τη Ελληνικός Χρυσός ή αυτοί έφυγαν τότε, με τα σκηνικά που είχαν γίνει;
η ελληνικος χρυσος δεν υφισταται σαν χορηγια απο περυσι.. αυτο τουλαχιστον ειπωθηκε στη τελευταια συνελευση του ΑΣ.. σε καθε περιπτωση μια χορηγια ειναι μια χορηγια.. τα θαυμαστα γινανε με αυτους τους παικτες,προπονητη,διοικηση.. γτ πρεπει να ψαξουμε κατι αλλο?dimbar έγραψε:Καλίτερα μη ρωτάς.Karelias έγραψε:Δεν έχω ιδέα, γι αυτό και ρωτάω.
Όλα τούτα τα θαυμαστά, έχουν γίνει με τη Ελληνικός Χρυσός ή αυτοί έφυγαν τότε, με τα σκηνικά που είχαν γίνει;
το εχω δει (και το κλεινω εδω) εγω αυτο που ειπα πιο πριν ηταν απλως οι δηλωσεις του προεδρου στο τελευταιο συμβουλιο ΑΣ στο οποιο ειχε δημιουργηθει και θεμα.. απο τη στιγμη που επεισε τον Κατσαρη εγω τι μπορω να κανω.. σε καθε περιπτωση αυτη η ομαδα μας θελει διπλα της και μας το δειχνει.dimbar έγραψε:Αδελφέ μόνο για την αποκατάσταση της αλήθειας, μπορείς να διαπιστώσεις αν είναι ή οχι και μόνος σου μπαίνοντας στο σάιτ του ΤΑΠ.Στα δεξιά που αναφέρονται οι χορηγοί.
Τίποτα άλλο πάνω σ αυτό.
Μπράβο στην ομάδα!