Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.
Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.
Αφού δεν τον γουσταρεις γιατί κάθεσαι και τον διαβάζεις ρε φιλέ; Εγώ δεν σχολιασα τι έγραψε εκείνος, αλλά τα λιγα που έγραψε εσύ.
...
λοιπόν...
μάλλον παρεξήγησες το οτι δεν λεμε κατι για το κείμενο ή τον αρθογράφο, αλλά λέμε ότι η ουσία είναι ότι όντως παίζουμε πιο αμυντικά και με πιο μεγάλη προσήλωση στο αποτέλεσμα.
άσχετα με τις μπαρούφες που πετάει ο αρδ στο κείμενο.
σου λέει ο nothu ότι δεν το διάβασε καν, αλλά με τον τίτλο συμφωνεί. όπως και εγώ, όπως και πολλοί άλλοι είμαι σίγουρος.
ελπίζω τώρα να κατανοείς.
και για δευτερη φορά, λίγο πιο ήρεμα παρακαλώ.
λοιπόν...
μάλλον παρεξήγησες το οτι δεν λεμε κατι για το κείμενο ή τον αρθογράφο, αλλά λέμε ότι η ουσία είναι ότι όντως παίζουμε πιο αμυντικά και με πιο μεγάλη προσήλωση στο αποτέλεσμα.
άσχετα με τις μπαρούφες που πετάει ο αρδ στο κείμενο.
σου λέει ο nothu ότι δεν το διάβασε καν, αλλά με τον τίτλο συμφωνεί. όπως και εγώ, όπως και πολλοί άλλοι είμαι σίγουρος.
ελπίζω τώρα να κατανοείς.
και για δευτερη φορά, λίγο πιο ήρεμα παρακαλώ.
- Trilofiotis
Ουτε με τον τίτλο συμφωνώ με τον οποίο εσείς συμφωνείτε παιδιά, αλλά εγραψα ότι ειχα να γράψω και αφού το βλέπετε έτσι εσείς όπως είπα, πάω πάσο. Απλά ήθελα να εκφράσω την οπτική μου, δεν ειχα πρόθεση να αντιπαραταθώ, ειλικρινά στην αρχή νόμιζα ότι με τρόλαρε και παρότι το έγραψες 2 φορές, ειμαι αρκετά ήρεμοςTrilofiotis έγραψε:...Ο εν λόγω "αρθογράφος" μπερδεύει μάλλον την παραγωγικότητα με την αποτελεσματικότητα...

Μου αρέσει να γνωρίζω το τι γράφεται για την ομάδα μου, γι αυτο και τον διαβάζω.nothu έγραψε:Αφού δεν τον γουσταρεις γιατί κάθεσαι και τον διαβάζεις ρε φιλέ; Εγώ δεν σχολιασα τι έγραψε εκείνος, αλλά τα λιγα που έγραψε εσύ.
Εσύ δλδ πιστεύεις οτι η ομάδα σφυροκοπαει; Ασχετα από το κείμενο.
- Trilofiotis
Όχι δε θεωρώ ότι σφυροκοπάει, ούτε καν μέτριους μας θεωρώ.
Αλλά μας θεωρώ καλύτερους απ'ότι ήμασταν απ'το Δεκέμβρη και μετά και αυτο ειναι σημαντικό. Ότι σταμάτησε η κατρακύλα.
Αλλά μας θεωρώ καλύτερους απ'ότι ήμασταν απ'το Δεκέμβρη και μετά και αυτο ειναι σημαντικό. Ότι σταμάτησε η κατρακύλα.
- ΑποστόληςΑ
Εδώ που τα λέμε όλες οι ομάδες έχουν τα χάλια τους. Από τον ΠΑΟ, μέχρι τον Αστέρα που τον θεωρούσαμε σπουδαίο...
-
Σύμφωνα με τον πτολεμαιο εφημερίδα της Πτολεμαΐδας στον νόμο για τις 100 δόσεις μπαίνει και η ΔΕΥΑΠ(νερό) Πτολεμαΐδας για 4 εκατομμύρια χρέος μπαίνουν και πολλες άλλες επιχειρήσεις..... Στον κατά τα άλλα φωτογραφικό για τον ΠΑΟΚ νόμο
ελα ρε τι το ψάχνεις. μονο εδω εγω ξερω πάνω απο 10 επιχειρήσεις και συνεταιρισμούς που θα μπουν στη νέα ρύθμιση. τι να λεμε τώρα. οργανισμοί που χρωστούν ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ευρω.... στο σύνολο τους πολλά περισσότερα απο όλα όσα χρωστάει η παε ΠΑΟΚ....
τι να λέμε τωρα....
τι να λέμε τωρα....
- desperando
- Επικοινωνία:
Αυτά όλα να τα μαζέψει ο Διοίκηση και να στείλει στα δικαστήρια όλους αυτούς,όπως και τον αντενα όπου στο βραδυνό του Δελτίο την πέμπτη έκανε λόγο για ταύτιση της ΠΑΕ. ΠΑΟΚ με τον κοντωνη έπειτα από την φωτογραφική ρύθμιση για τα χρέη του ΠΑΟΚ