Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II
- ΑποστόληςΑ
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II
Αναρωτιόμουν πότε μπήκα και έγραψα το παραπάνω!desperando έγραψε:εμένα πάλι πιο πολύ μου αρέσει ο μπαργκαν από Μπεν και καλτσα.
όχι ότι τον θέλω στο ΠΑΟΚ βέβαια
Κι εναν ΠΑΟΚ με παιχτες απο την U21 να μην παιζει Ευρωπη (τα μονα ματς που πραγματικα γουσταρουμε) να μην εχεις Νομποα Νατχο ακομα ακομα Κατσε με τον Σαββιδη να μην βαλει λεφτα γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να τα παρει πισω μιας και φευγουν τα εσοδα της UEFA κι αν ξανανοιξουν τα συνορα να παιζουμε απο τον 1ο προκριματικο γυρο οι παιχτες να μην ερχονται μιας και κανεις δεν τους εγγυατε την Ευρωπαικη καταξιωση και προβολη...Χμμμ ωραια γουστα....Με του ποδαριου τη σκεψη οπως ο Κοντονηςeorptol έγραψε:zizu10 έγραψε:Κατσε μη μας πεταξει εξω ο Κοντονης με την λοξα του και οχι Gago ουτε ποδοσφαιριστη απο την 5η Ιταλιας δε θα μπορεις να φερεις
στον κοντονη και στην λοξα του ,πρωστοτατουν στις αντιδρασεις ο γαβρος με επιστολή στους βουλευτες οι διατητες με απειλες για αποχη και η ΕΠΟ με όλα τα μελη της υπο κατηγορια στα δικαστηρια ......ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΗΝ ΛΟΞΑ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΝΗ
-
ron-swanson
contra.gr
Κι εμενα μου αρεσει ο Μπαργκαν. Εχει πολυ καλη τεχνικη αλλα συμφωνω με k geo οτι απο ουσια δεν... Και αν δεν κανω λαθος εχει μεγαλο προβλημα στο γκολ. Δηλαδη θυμαμαι να χανει απιστευτες φασεις.
Αλλα, αν ειναι να ερθει με 100 χιλιαρικα τον χρονο και να ειναι το 4ο εξτρεμ δεν με χαλαει.
Καλα πραγματικα οτι να ναι οι ΑΡΔ. Αλλα λεει ο ενας, αλλα λεει ο αλλος, αλλα λεει ο παικτης."Προτεραιότητα μου ο ΠΑΟΚ"
Ο Κενάν Μπαργκάν επιβεβαίωσε τις επαφές του με τον Δικέφαλο, τονίζοντας ότι περιμένει τις επόμενες μέρες να επισημοποιηθεί η συμφωνία.
ShareTweet E-mail 0 σχόλια
Τελ. ανανέωση : Απρίλιος 23 2015 13:47
Με δηλώσεις του στο Metropolis 95.5 ο μεσοεπιθετικός της Βέροιας, Κενάν Μπαργκάν, παραδέχθηκε ότι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ.
"Ακόμη δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Μακάρι, όμως, να συμβεί κάτι τέτοιο, αυτά είναι ωραία πράγματα. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και οποιοσδήποτε παίκτης θα ήθελε να παίξει στην Τούμπα. Ελπίζω τις επόμενες μέρες να επισημοποιηθεί κάτι",
Στην συνέχεια ανέφερε: "Εχει γίνει συζήτηση, αλλά δεν υπάρχει κάτι επίσημο έως τώρα. Αν, τελικά, πάω στον ΠΑΟΚ θα είναι καλό και για μένα γιατί θα αγωνιστώ σε πιο υψηλό επίπεδο. Το καλοκαίρι μένω ελεύθερος, αυτό είναι το καλό. Σίγουρα όταν δεν υπάρχει κάποιος τρίτος στην μέση είναι πιο εύκολη μία συμφωνία. Ο κ. Ιβάν έχει τακτοποιήσει οικονομικά τον ΠΑΟΚ και κάθε παίκτης θέλει να πάει σε μία υγιέστατη ομάδα που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα και παίζει στην Ευρώπη. Έχει καλή έδρα και καλό κόσμο".
Τόνισε ότι: "Δεν είναι, πάντως, στο χέρι μου, στον ΠΑΟΚ αυτή την περίοδο έχουν βάλει προτεραιότητα κάποια άλλα πράγματα. Θα δούμε στην συνέχεια".
Επεσήμανε: "Ότι έχει και προτάσεις από το εξωτερικό, αλλά προτεραιότητά του είναι ο ΠΑΟΚ: "Εχω κάποιες προτάσεις από έξω και το σκέφτομαι σοβαρά. Στην Ελλάδα δεν έχουμε πολλές επιλογές, υπάρχουν πολλά προβλήματα. ο ΠΑΟΚ είναι από τις καλές περιπτώσεις. Αν δεν γίνει κάτι με τον ΠΑΟΚ, τότε θα κοιτάξουμε για έξω. Προτεραιότητά μου είναι ο ΠΑΟΚ γιατί το εξωτερικό έχει μεγαλύτερο ρίσκο".
Για τον Βρύζα και το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με την Βέροια σχολίασε: "Ο Ζήσης είναι πολύ καλό παιδί, πιστεύω ότι θα βοηθήσει πολύ την Βέροια. Για τον Ζήση δεν ξέρω αν θα είναι καλό που θα πάει από τον ΠΑΟΚ στην Βέροια, για μένα θα είναι καλό αν θα έρθω από την Βέροια στον ΠΑΟΚ (γέλια)".
Κι εμενα μου αρεσει ο Μπαργκαν. Εχει πολυ καλη τεχνικη αλλα συμφωνω με k geo οτι απο ουσια δεν... Και αν δεν κανω λαθος εχει μεγαλο προβλημα στο γκολ. Δηλαδη θυμαμαι να χανει απιστευτες φασεις.
Αλλα, αν ειναι να ερθει με 100 χιλιαρικα τον χρονο και να ειναι το 4ο εξτρεμ δεν με χαλαει.
o bargan εχει τρομερα στοιχεια αλλα στο μυαλο ειναι φελλος... κ εχει ενα 8εματακι με την νυχτερινη ζωη..
Αν όντως κλείσαμε Μπαργκάν, θα ήθελα να μάθω ποιανού ιδέα ήταν. Προϊόν της γνωστής ''προεργασίας'' του ΖΒ, επιθυμία του Γ.Χ.; Ας μας πει κάποιος να ξέρουμε τι γίνεται.
Και ξανατονίζω το ΑΝ γιατί μιλάμε για δημοσιεύματα: Αν όντως κλείνονται παίκτες για ποιο λόγο αναζητείται ο τεχνικός διευθυντής; Για να αναλάβει ένα συγκεκριμένο καθεστώς που δημιουργήθηκε από προκατόχους; Δε θα ήταν πολύ πιο λογικό να έρθει πρώτα αυτός ο άνθρωπος και μετά να γίνουν οι μεταγραφικές κινήσεις; Και μη μου πείτε ότι βιάζονται να καπαρώσουν το κελεπούρι τον Μπαργκάν.
Και ξανατονίζω το ΑΝ γιατί μιλάμε για δημοσιεύματα: Αν όντως κλείνονται παίκτες για ποιο λόγο αναζητείται ο τεχνικός διευθυντής; Για να αναλάβει ένα συγκεκριμένο καθεστώς που δημιουργήθηκε από προκατόχους; Δε θα ήταν πολύ πιο λογικό να έρθει πρώτα αυτός ο άνθρωπος και μετά να γίνουν οι μεταγραφικές κινήσεις; Και μη μου πείτε ότι βιάζονται να καπαρώσουν το κελεπούρι τον Μπαργκάν.
- Kostas_Peraia4
Δημοσιες σχεσεις και μπιζνες μεταξυ του νεου τεχνικου διευθυντη της Βεροιας και του ΠΑΟΚ μοιριζομαι...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kostas_Peraia4 την Πέμ 23 Απρ 2015, 15:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
απ την Βεροια 2 παικτες αξιζουν Ντουμιτρου και Μπεν.αν ισχυει για Μπαργκαν τι να πω..
με ποιο σκεπτικο τον εκλεισαν;ως αναπληρωματικο;
για μενα καλυτερα ως αναπληρωματικοι να χρησιμοποιηθουν ο Πελκας κι ο Ποζογλου.
με ποιο σκεπτικο τον εκλεισαν;ως αναπληρωματικο;
για μενα καλυτερα ως αναπληρωματικοι να χρησιμοποιηθουν ο Πελκας κι ο Ποζογλου.
απο Βεροια η σειρα που βαζω ειναι Μπεν, Καλτσάς, Ντουμίτρου, Μπαργκάν. επίσης θετικότατη εντύπωση φετος μου έχει κανει ο Βεργώνης.
για τον Ντουμιτρου δεν συμφωνω.τον θεωρω καλυτερο απο Μπεν και Καλτσα.σαν ταλεντο για ν ειμαστε ακριβεις.
τι να το κανω το ταλέντο; και ο κουτσινικούλης ταλεντάρα ήταν. αλλά απο νιονιό υπό του μηδενός....
κάπως έτσι είναι και ο ντουμιτρου...
κάπως έτσι είναι και ο ντουμιτρου...
Kgeo εισαι λαθος εδω.ο Ντουμιτρου εκτος απο γρηγορος εχει ατομικη ενεργεια να διασπασει κλειστες αμυνες,τεχνικη,καλα ποδια και τελειωματα.Εγω πιστευω οτι θα παιξει μεγαλη μπαλα ο συγκεκριμμενος.
Τεσπα ο χρονος θα δειξει ποιος απ τους δυο μας εχει δικιο.

Τεσπα ο χρονος θα δειξει ποιος απ τους δυο μας εχει δικιο.
αν ειναι να μιλαμε για μπαργκαν και ρανταμπλαν να το κλεισουμε το μαγαζι...θα αναστεναξει η παραλια με το ρουμενο οσοι ξερουν θα καταλαβουν...
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ο Ντουμίτρου δεν είναι δανεικός από τη Νάπολι;
Όσο για τον Μπαρκαν όπως τα λέει και ο Σέρα. Ας το κλείσουμε το μαγαζί αν είναι να μιλάμε για τέτοιους παίχτες
Όσο για τον Μπαρκαν όπως τα λέει και ο Σέρα. Ας το κλείσουμε το μαγαζί αν είναι να μιλάμε για τέτοιους παίχτες
για Ντουμίτρου έχω γράψει και στην αρχή της σεζόν αλλά και στο μέσο αυτής. δεν διαφέρει η άποψη μας στο τεχνικό κομμάτι. απλά διαφωνούμε (;) στο αν μπορεί με το χαρακτήρα που έχει, να παίξει σε υψηλό επίπεδο ή όχι. εγώ, λέω όχι.παοκαρα23 έγραψε:Kgeo εισαι λαθος εδω.ο Ντουμιτρου εκτος απο γρηγορος εχει ατομικη ενεργεια να διασπασει κλειστες αμυνες,τεχνικη,καλα ποδια και τελειωματα.Εγω πιστευω οτι θα παιξει μεγαλη μπαλα ο συγκεκριμμενος.
Τεσπα ο χρονος θα δειξει ποιος απ τους δυο μας εχει δικιο.![]()
αν πάει κάπου, που τον κουμαντάρουν και μπορεσει να μπεί σε ένα ορθό καλούπι, τότε μόνο, ναι. Απλά γιατί έχει το ταλέντο να το κάνει.
νομίζω πλεον είμαι κατανοητός.
υγ: ναι, είναι δανεικός απο Νάπολι. αλλά μάλλον είναι για να φεύγει....