Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
- Ekatnetworkltd
- PAOK_Antarctica
Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)
Φοβάμαι να αφήσω τον εαυτό μου να χαρεί. Όποιος καεί απ'τον χυλό...
Αν δεν βγει η ανακοίνωση που λέει πως είμαστε καθαροί, δεν πιστεύω τίποτα.
Αν δεν βγει η ανακοίνωση που λέει πως είμαστε καθαροί, δεν πιστεύω τίποτα.
Πολύ κοντά είναι η μέρα που θα ανακοινωθεί ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Ζήση Βρύζα. Ο Ιβάν Σαββίδης αναμένεται μέσα στην εβδομάδα στην Θεσσαλονίκη και η αφιξή του θα "τρέξει" τις εξελίξεις στο συγκεκριμένο ζήτημα και όχι μόνο. Θα φανεί αν, τελικά, ο "εκλεκτός" θα είναι μία από τις επιλογές του Αγγελίδη ή κάνει κάποια προσωπική ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν οι εναλλακτικές είναι στέλεχος με εμπειρία από την Δυτική Ευρώπη ή κάποιος από το ανατολικό μπλοκ που θα γνωρίζει και την ρωσική γλώσσα και θα μπορεί να μιλά απευθείας με τον Σαββίδη. Δεν αποκλείεται μάλιστα ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ να γνωστοποιήσει την επιλογή του μαζί με την ανακοίνωση διευθέτησης για τα χρέη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν οι εναλλακτικές είναι στέλεχος με εμπειρία από την Δυτική Ευρώπη ή κάποιος από το ανατολικό μπλοκ που θα γνωρίζει και την ρωσική γλώσσα και θα μπορεί να μιλά απευθείας με τον Σαββίδη. Δεν αποκλείεται μάλιστα ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ να γνωστοποιήσει την επιλογή του μαζί με την ανακοίνωση διευθέτησης για τα χρέη.
Για πείτε μας ρε παιδιά, αυτό να το εκλάβουμε ως ΑΡΔιαK_geo έγραψε:Πολύ κοντά είναι η μέρα που θα ανακοινωθεί ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Ζήση Βρύζα. Ο Ιβάν Σαββίδης αναμένεται μέσα στην εβδομάδα στην Θεσσαλονίκη και η αφιξή του θα "τρέξει" τις εξελίξεις στο συγκεκριμένο ζήτημα και όχι μόνο. Θα φανεί αν, τελικά, ο "εκλεκτός" θα είναι μία από τις επιλογές του Αγγελίδη ή κάνει κάποια προσωπική ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ.![]()
ή ως πραγματική προοπτική;
-
ron-swanson
- desperando
- Επικοινωνία:
ή θα βρέξει ή θα χιονίσει ή καλό καιρό θα κάνειK_geo έγραψε:Πολύ κοντά είναι η μέρα που θα ανακοινωθεί ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Ζήση Βρύζα. Ο Ιβάν Σαββίδης αναμένεται μέσα στην εβδομάδα στην Θεσσαλονίκη και η αφιξή του θα "τρέξει" τις εξελίξεις στο συγκεκριμένο ζήτημα και όχι μόνο. Θα φανεί αν, τελικά, ο "εκλεκτός" θα είναι μία από τις επιλογές του Αγγελίδη ή κάνει κάποια προσωπική ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ.![]()
- Ekatnetworkltd
Είμαι σίγουρος ότι μετά τις δηλώσεις Αντρέου βάζεις και εκεί λεφτά!Μπράβο από εμένα αν συμβαίνει αυτό!
Ευθεως το ειπε ο ανδρεου! Οτι εβακε το χερακι του κ ο σαββιδηςEkatnetworkltd έγραψε:Είμαι σίγουρος ότι μετά τις δηλώσεις Αντρέου βάζεις και εκεί λεφτά!Μπράβο από εμένα αν συμβαίνει αυτό!
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Δινε φραγκα σε ΜΠΑΝΕ και Ανδρεου και παρακολουθα απο μακρυα.Και επειδη δεν μπορεις χωρις λεζαντα θα σ αφησουμε να βγαινεις φωτο με τις κουπες

Taseos έγραψε:Ευθεως το ειπε ο ανδρεου! Οτι εβακε το χερακι του κ ο σαββιδηςEkatnetworkltd έγραψε:Είμαι σίγουρος ότι μετά τις δηλώσεις Αντρέου βάζεις και εκεί λεφτά!Μπράβο από εμένα αν συμβαίνει αυτό!
Παρά πολύ σημαντικο αυτό ......
Sekeris4 έγραψε:Δινε φραγκα σε ΜΠΑΝΕ και Ανδρεου και παρακολουθα απο μακρυα.Και επειδη δεν μπορεις χωρις λεζαντα θα σ αφησουμε να βγαινεις φωτο με τις κουπες![]()
![]()
Χμ και γουμενος ψωφουσε για λεζάντα με μια μικρή μικρή διαφορα όμως
-
ron-swanson
http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/st ... 22604.html
Ελπιζω οτι αν γινει ο γαμος με την Gazprom ο Ιβαν θα εχει τα κονε για καμια χορηγια.
Ελπιζω οτι αν γινει ο γαμος με την Gazprom ο Ιβαν θα εχει τα κονε για καμια χορηγια.