Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ρε παιδες παλι γιαγια μπηκε στο φορουμ ?Τι κοπμλεξ εχουν με τον ΠΑΟΚ τουτη ρε ?3 ατομα ως τωρα μπηκαν .. Με το ασανσερ που παιζαμε δεν ειδα να μπαινει κανενας .. Ρε τις γιαγιακες ... Αντε βρε παντε να πλεξετε κανα παλτο γιατι ερχετε δυσκολος χειμωνας στα χωραφια με τραχτερ ... Αιντα πουθεναδες ....
Εγω δεν μπορω να ερθω εξω απο την 10 γιατι φοβαμαι οτι θα μου την πεσουν ολοι.τρεμουν τα ποδια μου και δεν ερχομαι.θελεις εσυ να ερθεις εξω απο την 9??Σορρυ ομως δεν μου περισσευουν 10 χιλιαρικα τα εκανα λουλουδια στα μπουζουκια.....
Που να δείτε τι λέγανε χτες στα ραδιόφωνα..
ότι εμάς η αστυνομία μας έχει στα όπα όπα και αυτούς όταν έρχονται τούμπα τους δέρνουν..τρελάθηκα..γιατί ότι θέλουν θυμούνται..
τα περσινά με τους μπάτσους τα ξέχασαν..τεσπα..
όχι τίποτα, τους συμπαθώ κιόλας..αλλά όχι τώρα να βγάζουν και γλώσσα οι τελευταίοι των τελευταίων..είχαμε τα σκουλίκια με την προπαγάνδα, θα έχουμε και τις γριες τώρα, άντε κοιτάξτε τα αρθριτικά σας ρε...
άντε παοκάρα διπλό και κορυφή..
τσαι χαλβά και π&*τσα στη γρια..
Κι εγώ που νόμιζα πως ο τελευταίος ήταν σοβαρός...
Φίλε,από εκεί που ήρθες!Τα κόμπλεξ βγάλτα μέσα στο γήπεδο,γιατί ξέρουμε πως έχεις.Κατάντησες πιο ενοχλητικός από το ερπετό