14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Ο σαλπι αγωνιστικά πλέον δεν μπορεί να προσφέρει αλλά είναι το λιγότερο ανηθικο να του χρεωνουμε ενα σωρό εξωαγωνιστικα που είναι απλά τερατουργηματα..... Αλε στο ματς με αεκ εδώ στο κύπελλο στο 0-1 πρώτη φορά είδα τόσο άθλιο τον βιερινια η μπάλα έφευγε κάτω από τα πόδια του ένα κοντρολ δεν μπορούσε να κάνει τι να πω ότι ήταν στημενος προδοτης κλπ.; τι είναι αυτά που λέτε.....
Ο Σαλπιγγίδης είναι ένας παίκτης που μπορεί να μπαίνει μετά το δεύτερο ημίχρονο ή ακόμη και κόντρα σε μικρού βεληνεκούς ομάδες, ώστε να ξεκουράζει τον όποιο βασικό θα έχουμε και του χρόνου.
Ναι, προφανώς δεν έχει πια την ταχύτητα και την εκρηκτικότητα που είχε στο πρόσφατα παρελθόν (και μετά την επιστροφή του) όμως ποτέ δεν τον είδα να αδιαφορεί, να μην ιδρώνει, να περπατάει. Όσα κι αν άκουσε (και άκουσα πάρα πολλά) πάντα το πάλευε.
Ναι έχει ταβάνι, έχει βαρύ συμβόλαιο, χάνει ευκαιρίες, όμως είναι πολυτέλεια να τον έχεις αλλαγή και ''δάσκαλο'' για τους ανερχόμενους αντικαταστάτες του. Ο Κουλούρης και ο κάθε Κουλούρης μπορούν να μάθουν πολλά από το πάθος που επιδείχνει, την εμπειρία του με την Εθνική και πάνω απ'όλα το ήθος του.
Και όχι, δεν έκατσα ποτέ να ασχοληθώ με τα παρασκηνιακά, ούτε να αφήσω τον οποιοδήποτε να μου περάσει την εικόνα του κακού ή καλού Σάλπι, απλά τον κρίνω με βάση όσα βλέπω στον αγωνιστικό χώρο.
Ας ανανεώσει έστω έναν χρόνο, με μειωμένες αποδοχές και να κλείσει εδώ την μεγάλη καριέρα του, γιατί έχει όντως κάνει σπουδαία πράγματα με οδηγό το τσαγανό του και όχι το ταλέντο.
Ναι, προφανώς δεν έχει πια την ταχύτητα και την εκρηκτικότητα που είχε στο πρόσφατα παρελθόν (και μετά την επιστροφή του) όμως ποτέ δεν τον είδα να αδιαφορεί, να μην ιδρώνει, να περπατάει. Όσα κι αν άκουσε (και άκουσα πάρα πολλά) πάντα το πάλευε.
Ναι έχει ταβάνι, έχει βαρύ συμβόλαιο, χάνει ευκαιρίες, όμως είναι πολυτέλεια να τον έχεις αλλαγή και ''δάσκαλο'' για τους ανερχόμενους αντικαταστάτες του. Ο Κουλούρης και ο κάθε Κουλούρης μπορούν να μάθουν πολλά από το πάθος που επιδείχνει, την εμπειρία του με την Εθνική και πάνω απ'όλα το ήθος του.
Και όχι, δεν έκατσα ποτέ να ασχοληθώ με τα παρασκηνιακά, ούτε να αφήσω τον οποιοδήποτε να μου περάσει την εικόνα του κακού ή καλού Σάλπι, απλά τον κρίνω με βάση όσα βλέπω στον αγωνιστικό χώρο.
Ας ανανεώσει έστω έναν χρόνο, με μειωμένες αποδοχές και να κλείσει εδώ την μεγάλη καριέρα του, γιατί έχει όντως κάνει σπουδαία πράγματα με οδηγό το τσαγανό του και όχι το ταλέντο.
με τις ευχές/προτροπές του priest λοιπόν, όποιος απο τούδε και στο εξής ξανακάνει κλήση στο παρελθόν του παίχτη του ΠΑΟΚ, διαγράφεται το ποστ του και μια μέρα μπαν απο εμένα. και μην μου πείτε μα τι να πουμε για μπάλα; γιατί χθες πήγαμε να κανουμε μια σοβαρή συζήτηση και κάποιοι μιλούσαν για πρέζες και για ban πριν απο μήνες/χρόνια σε άτομα που ποτέ δεν σεβάστηκαν το χώρο που τους φιλοξενεί και τους δίνει βήμα έκφρασης. άντε λίγο.
οκ;
οκ;
Ακάλυπτος έγραψε:Ο Σαλπιγγίδης είναι ένας παίκτης που μπορεί να μπαίνει μετά το δεύτερο ημίχρονο ή ακόμη και κόντρα σε μικρού βεληνεκούς ομάδες, ώστε να ξεκουράζει τον όποιο βασικό θα έχουμε και του χρόνου.
Ψιλα γραμματα αυτα που λες αδελφε....ΟΛΟΣΩΣΤΑ, αλλα για μερικους μοιαζουν τοσο δυσκολο να τα καταλαβουν οσο η πυρηνικη σχαση...
λοιπον εμενα δε με εκφραζει αυτη η επικρατουσα λογικη τουλαχιστον εδω.
φτασαν αλλοι να λενε αν ανηκουμε στη οικογενεια κ αλλα γραφικα.
επισης αντιλαμβανομαι πως εχω φαει κολλημα με προσωπικη αποψη κ οχι με καποια αρχη οπως νομιζα κ πρεπει βα χαλαρωσω.
σας χαιρετω.
φτασαν αλλοι να λενε αν ανηκουμε στη οικογενεια κ αλλα γραφικα.
επισης αντιλαμβανομαι πως εχω φαει κολλημα με προσωπικη αποψη κ οχι με καποια αρχη οπως νομιζα κ πρεπει βα χαλαρωσω.
σας χαιρετω.
Ακάλυπτος έγραψε:Ο Σαλπιγγίδης είναι ένας παίκτης που μπορεί να μπαίνει μετά το δεύτερο ημίχρονο ή ακόμη και κόντρα σε μικρού βεληνεκούς ομάδες, ώστε να ξεκουράζει τον όποιο βασικό θα έχουμε και του χρόνου.
Φιλε μου,μιας και πιασαμε τα αγωνιστικα,
αυτο που μπορει πλεον να κανει το "βαρυ" συμβολαιο,
μια χαρα το κανει ο Ποζογλου και ο Δελληγιανιδης, με "ψιχουλα"
και παιρνοντας τις ευκαιριες τους,σχηματιζεις και την αποψη για το αν μπορουν ή δεν μπορουν
να ανταπεξελθουν στο "βουητο" της Τουμπας.
Και καταληγεις στο συμπερασμα αν αξιζει να τους κρατησεις ή τους στελνεις
να βρουν αλλου να βρουν την τυχη τους,γιατι απλα δεν κανουν για τον Π.Α.Ο.Κ.
Τι μαθηματα θα παρουν απο τον "δασκαλο" οταν εξ αιτιας του
Βρισκοναι μονιμως εκτος αποστολης?
Οι "ανερχομενοι αντικαταστατες" θελουν εμπειριες μεσα απο παιχνιδια
και οχι μονο, "μαθηματα" στις προπονησεις.
Τα "μαθηματα" περι ων ο λογος,μπορουν να γινουν και παρακολουθωντας
ξενα πρωταθληματα,champions league,απο την TV και οχι απο τις κερκιδες της Τουμπας
ή απο τη nova βλεποντας τα εκτος εδρας του Π.Α.Ο.Κ. για την super league.
Ετσι το βλεπω εγω,μπορει να κανω και λαθος.
κεν ξερεις οτι δεν ειπε αυτο αλλα τεσπα. μου την έχει δωσει στα νεύρα απο χθες. δεν φταις εσυ, αλλα ενω ξερεις ρίχνεις και αλλο λαδι στη φωτια. ε ρε φιλε, δλδ τι περιμενεις να γινει; να μεινουν απαθεις; δλδ εμένα ο μάρλευ που μου έγραφε χθες ότι είναι σαν να θέλω το μανιάτη αρχηγό του ΠΑΟΚ τί έπρεπε να πω; ο άλλος με "απειλούσε" ότι αν φύγει και δεν αφήσω το τοπικ ανοιχτό για να βρίζουν θα έχω άσχημα ξεμπερδέματα... πάμε καλά τώρα; τί μενος είναι αυτό ρε παιδιά;
και καθομαι ο μλκς λες και άλλη δουλειά δεν εχω, είτε να απαντώ, είτε να κρίνω αλλά κυρίως να διαγράφω. έλεος πια. σαν παιδιά του δημοτικού.
τεσπα ξαναλεω. αν δεν θες, τι να σε κανω. αν πιστεύεις οτι ο ΠΑΟΚ ξεκινάει και τελειώνει σε κάποιον Σαλπιγγίδη δεν μπορώ να το αλλάξω εγω αυτό φίλε μου καλέ. εχουμε αγώνα σήμερα και εδώ και δυο ημέρες χωρίς λογο και αφορμή ασχολούμαστε ξανα μανα μέ το Σάλπι. έ ήμαρτον πια.
και καθομαι ο μλκς λες και άλλη δουλειά δεν εχω, είτε να απαντώ, είτε να κρίνω αλλά κυρίως να διαγράφω. έλεος πια. σαν παιδιά του δημοτικού.
τεσπα ξαναλεω. αν δεν θες, τι να σε κανω. αν πιστεύεις οτι ο ΠΑΟΚ ξεκινάει και τελειώνει σε κάποιον Σαλπιγγίδη δεν μπορώ να το αλλάξω εγω αυτό φίλε μου καλέ. εχουμε αγώνα σήμερα και εδώ και δυο ημέρες χωρίς λογο και αφορμή ασχολούμαστε ξανα μανα μέ το Σάλπι. έ ήμαρτον πια.
συγνωμη ακαλυπτε αλλα αυτο που περιγραφεις το εκαναν ο μπακαγιοκο και ο αναστασακος ενα φεγγαρι στον ΠΑΟΚ με το 1/6 των χρηματων του συγκεκριμενου παιχτη και με πολυ μεγαλυτερη επιτυχια...Ακάλυπτος έγραψε:Ο Σαλπιγγίδης είναι ένας παίκτης που μπορεί να μπαίνει μετά το δεύτερο ημίχρονο ή ακόμη και κόντρα σε μικρού βεληνεκούς ομάδες, ώστε να ξεκουράζει τον όποιο βασικό θα έχουμε και του χρόνου.
οσο αναφορα το "δασκαλεμα" που μπορει να κανει ο συγκεκριμενος απλα με τρομαζει η σκεψη αλλα αυτο ειναι απαγορευμενη ιστορια και καλυτερα να μην την πιασουμε...
η αληθεια ειναι πως το μονο που κραταει τον συγκεκριμενο ποδοσφαιριστη σταθερα στην ομαδα ειναι το ονομα του και τιποτα παραπανω...οποιοσδηποτε αλλος επαιρνε τα λεφτα του και ειχε αυτη την προσφορα θα ηταν με το 1,5 ποδι εκτος τουμπας...
υγ barlow η ιστορια ειναι κωμικοτραγικη...δεν σε αδικω...
- aisiodoksos
kgeo ειχε κατι το ποστ μου και διαγραφηκε?
ναι. διάβασε παρακαλώ τα τελευταία μου ποστ και θα καταλάβεις. kgeo
ναι. διάβασε παρακαλώ τα τελευταία μου ποστ και θα καταλάβεις. kgeo
- aisiodoksos
μα το διαβασα και για αυτο σε ρωτησα! Τελος παντων αν εκρινες οτι επρεπε να κοπει it's fine by me! Συγνωμη αν προκαλεσα και προβλημα πραγματικα δεν το ηθελα! 

Σχετικά με τις απαντήσεις στην θέση που εξέφρασα παραπάνω.
Προφανώς ο Σαλπιγγίδης, ακόμα και στα καλά του χρόνια δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο τεχνικά, όμως πάντοτε τα έδινε όλα και έτρεχε όταν οι υπόλοιποι τα παρατούσαν αμαχητί.
Κάποια πράγματα δεν είναι τυχαία στο ποδόσφαιρο. Πως να το πω; Δεν είναι τυχαίο που η Ιταλία και η Μίλαν σάρωσαν τα πάντα με δύο κατά γενική ομολογία, άμπαλους. Τον Γκατούζο και τον Ιντζάγκι. Ο πρώτος μόνο έτρεχε και ίδρωνε, ο δεύτερος απλά ήξερε να σκοράρει κι ας έχανε ευκαιρίες κι ας ήταν ''γεννημένος οφσάιντ''. 1+1 κάνουν δύο, βρείτε τις ομοιότητες. Ο Σάλπι, έχει προσφέρει στην ομάδα πολλά, τόσο με τα γκολ του όσο και με το πάθος του. Το ίδιο και με την Εθνική.
Δεν γίνεται να βάζουμε στην ίδια πρόταση ούτε τον Μπακαγιόκο λοιπόν ούτε τον Αναστασάκο, καμία σχέση ούτε σε παραστάσεις ούτε σε προσφορά. Όσο μέτριος κι αν έχει υπάρξει ο Σάλπι, ποτέ κανείς δεν βγήκε να τον πει περιπατητή ή έστω ότι δεν προσπάθησε όσο έπρεπε.
Όσον αφορά, το παράδειγμα προς τους νέους. Κανείς Κουλούρης και κανείς Πόζογλου, δεν θα ρίξει το φταίξιμο στον Σαλπιγγίδη για το γεγονός πως δεν έπαιξαν μέχρι τώρα. Δεν φταίει ο Σαλπιγγίδης, που ο Αναστασιάδης δεν τους επέλεξε, ακόμα και όταν υπήρξε τραυματίας. Για κάποια παιδιά ένας παίκτης που έχει αγωνιστεί σε δύο Μουντιάλ, έχει παίξει Ευρωπαικούς αγώνες και έχει πάρει πρωτάθλημα και κύπελλα είναι παράδειγμα. Είναι παράδειγμα για το πάθος του, το ήθος του και την εμπειρία του. Ταλέντο έχουν μπόλικο οι μικροί μας, καλό είναι να πάρουν κάτι και από το τσαγανό ορισμένων εκεί πέρα και ο ''κοντός'' έχει μπόλικο. Και όποιος παρακολουθεί τι γράφω, είμαι από αυτούς που ζητάνε να παίξουν και να μπουν στα βαθιά οι μικροί.
Προφανώς ο Σαλπιγγίδης, ακόμα και στα καλά του χρόνια δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο τεχνικά, όμως πάντοτε τα έδινε όλα και έτρεχε όταν οι υπόλοιποι τα παρατούσαν αμαχητί.

Κάποια πράγματα δεν είναι τυχαία στο ποδόσφαιρο. Πως να το πω; Δεν είναι τυχαίο που η Ιταλία και η Μίλαν σάρωσαν τα πάντα με δύο κατά γενική ομολογία, άμπαλους. Τον Γκατούζο και τον Ιντζάγκι. Ο πρώτος μόνο έτρεχε και ίδρωνε, ο δεύτερος απλά ήξερε να σκοράρει κι ας έχανε ευκαιρίες κι ας ήταν ''γεννημένος οφσάιντ''. 1+1 κάνουν δύο, βρείτε τις ομοιότητες. Ο Σάλπι, έχει προσφέρει στην ομάδα πολλά, τόσο με τα γκολ του όσο και με το πάθος του. Το ίδιο και με την Εθνική.
Δεν γίνεται να βάζουμε στην ίδια πρόταση ούτε τον Μπακαγιόκο λοιπόν ούτε τον Αναστασάκο, καμία σχέση ούτε σε παραστάσεις ούτε σε προσφορά. Όσο μέτριος κι αν έχει υπάρξει ο Σάλπι, ποτέ κανείς δεν βγήκε να τον πει περιπατητή ή έστω ότι δεν προσπάθησε όσο έπρεπε.
Όσον αφορά, το παράδειγμα προς τους νέους. Κανείς Κουλούρης και κανείς Πόζογλου, δεν θα ρίξει το φταίξιμο στον Σαλπιγγίδη για το γεγονός πως δεν έπαιξαν μέχρι τώρα. Δεν φταίει ο Σαλπιγγίδης, που ο Αναστασιάδης δεν τους επέλεξε, ακόμα και όταν υπήρξε τραυματίας. Για κάποια παιδιά ένας παίκτης που έχει αγωνιστεί σε δύο Μουντιάλ, έχει παίξει Ευρωπαικούς αγώνες και έχει πάρει πρωτάθλημα και κύπελλα είναι παράδειγμα. Είναι παράδειγμα για το πάθος του, το ήθος του και την εμπειρία του. Ταλέντο έχουν μπόλικο οι μικροί μας, καλό είναι να πάρουν κάτι και από το τσαγανό ορισμένων εκεί πέρα και ο ''κοντός'' έχει μπόλικο. Και όποιος παρακολουθεί τι γράφω, είμαι από αυτούς που ζητάνε να παίξουν και να μπουν στα βαθιά οι μικροί.
- hasio_john
Με αυτά που βλέπω τώρα στο γήπεδο, μια χαρά θα ήταν ο Δημήτρης στην 11δα!
-