14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
chris.paok.mytilene

Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από chris.paok.mytilene »

Έχουμε την καλύτερη ομάδα αντί να κοιτάμε τους αγώνεςπου έρχονται κοιτάμε το μέλλον , ..... μια ζωη γιατί ; Ο Δημήτρης δεν μπορεί είναι καλό παιδί αλλά δεν βγάζει πάθος ξέρω οτι έκανε όνειρα .... όταν επέστρεψε πχ ήθελε αυτός να βάλει το γκολ μέσα στην πόλη αλλά δεν προσπάθησε για την ομάδα πραγματικά όσο μπορούσε, φέτος είχε χρυσή ευκαιρία με τον προπονητή που τον ανέδειξε ..... αλλά στράβωνε δίχως λόγο και άδικα και ως μεγαλύτερος με βαρύνουσα άποψη στα αποδυτήρια δε συγκράτησε τους υπόλοιπους που είχε επιρροή με αποτέλεσμα η ομάδα να γίνει μπάχαλο , ενώ κάναμε ονειρικό ξεκίνημα μετά γίναμε οι χειρότερη ομάδα όλων των εποχών σαφώς και δεν έχουν μόνο ευθύνες ο ΖΒ και ο ΑΑ ......πρέπει δυστιχώς κάποιοι να αδειάσουν τη γωνιά........

Το αν διχάζει κάτι δε φαίνεται στο τοπικ αλλά φαινεται στο γήπεδο στις κερκίδες ...... δεν ειναι ο κόσμος της ομάδας προβληματικός καθόλου , προβληματικοί είναι αυτοί που έφεραν την ομάδα σε αυτό το σημείο ....
Τον Μουρίνιο μπορεί να μην τον συμπαθώ ιδιαιτερα αλλά είναι έξυπνος πολύ και ξέρει από ποδόσφαιρο ......
Στην τελευταία του συνέντευξη είπε σε μια ομάδα αυτό που προσέχεις πρώτα είναι ο κόσμος οι φίλαθλοι , μετά ο πρόεδρος μετά οι παίκτες και τελευταίος ο προπονητής , ..... εδώ τί κάνουμε στην ομάδα μας τα τελευταία χρόνια ;

Έχουμε τον κόσμο μας τον καλύτερο κόσμο που υπάρχει ....... στο δακρυγόνο , στην φάπα και ότι τον κάνει πραγματικά υπερήφανο .... κάνουμε ακριβώς το αντί8ετο ως διοίκηση ......από αυτό που θέλει και ευχαριστεί τον μέσο αγνό φίλαθλο της ομάδος μας ......

Παραδείγματα πάρα πολλά αλλά όταν σε μία ομάδα υπάρχει αναξιοκρατεία πώς θα πας μπροστά όταν δεν μένει ο καλύτερος αλλά ο κολλητός ο φίλος και όχι ο αγαπητός στη μάζα και στον κόσμο......
προσπαθούν τα πρασινοκόκκινα ΜΜΕ της ομάδας να κατασκευάσουν νέα είδωλα .... και να απαξιώσουν παικταράδες όταν κάνουν δηλώσεις που ενοχλούν ........διστυχός κάτι τέτοιο προσπαθούν να κάνουν με τον Φακούντο .........

Τες πα είμαστε πολύ περήφανει που είμαστε ΠΑΟΚ που είδαμε το Μαραντόνα που μίλησε για αυτό τον κόσμο .....που πήραμε αυτούς τους τίτλους γιατί τους αξίζαμε .......

Πρέπει όμως να κάνουμε μεγάλη ομάδα .....είναι κατάντια ο Σταφυλίδης να δηλώνει δεν έρχομαι ακόμα στην ομάδα , μην έρχεσαι ρε φίλε δε σε θέλουμε ..........
Δε πρέπει η ομάδα να έχει μόνο όριμους παίκτες πρέπει να υπάρχουν τα νιάτα και ο ενθουσιασμός ......φέτος έγινε μια αρχή και σταμάτησε η γάγραινα των δανεικών ........πρέπει όμως η ομάδα να έχει όλους της τους παίκτες δε μπορει να δίνει μια ντουζίνα παίκτες δανεικούς ......... και να πετά το μεγαλύτερο ποσό του ετήσιου μπάτζετ της......

Ελπίζω ο Δημήτρης να πάρει κανονική μεταγραφή και να φύγουν και όλοι εκείνη που είναι στον περίγυρό του .......

Για ένα Π.Α.Ο.Κ. ενιαίο δυνατό ανε3άρτητο και Πρωταθλητή !
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

barlow4 έγραψε:στεφανε
ισως δεν τα εξηγω καλα εγω.δεν ξερω.
διχαστικα επι της ουσιας ειναι λιγα θεματα.
ηταν ο γκαγκατσης που ηταν η μεγαλυτερη ξεφτιλα στη νεοτερη ιστορια της ομαδας (ουτε καν ο γιος του)
ηταν ο σαλπιγγιδης.
ηταν κ καποια ακομα που δεν μπορω να σκεφτω τωρα.
ειναι η συμπεριφορα της παε σε ανθρωπους που τιμησαν κατα γενικη ομολογια την ομαδα.
ο μπολονι ειναι μια προσωπικη εκτιμηση που μικρη σημασια εχει και απο αποψη αρχων δεν εχει καμια αξια.δε διχαζει καν.μπορει να λεω το κοντο μ κ το μακρυ μας αλλα ειναι μια προσωπικη ανευ ουσιας εκτιμηση.
δεν υπονοησα οτι η παε πρεπει να ικανοποιει τα γουστα ενος εκαστου.
φανταζομαι τωρα καταλαβαινεις τι εννοω.
Κεν.
Διχαστικό δεν είναι ένα θέμα όπου κάποιοι απλώς διαφωνούν;
Μου αναφέρεις όχι απλώς διχαστικά θέματα, αλλά κυρίως σημαντικά για σένα. Για μένα σημαντικό ήταν ο πατήρ Γκαγκάτσης (στον αγύριστο!). Σημαντικό θα είναι να αλλάξει π.χ. το έμβλημα της ομάδας, όχι το λίφτινγκ που έγινε για εμπορικούς λόγους, αλλά να μπει ας πούμε ως σήμα το φύλλο του καπνού. :mrgreen: Σημαντικό είναι να παραμείνει το γήπεδο στον ΑΣ, ή να μήν πέσει η ομάδα στη Γ, λόγω χρεών. Όλα αυτά ταυτοχρόνως είναι θέματα «διχαστικά», αφού όλο και κάποιος θα υπάρχει που θα πει «φέρε Γκαγκάτση να πάρω πρωτάθλημα», «πάρε την Τούμπα Ιβάν και κάντην οικόπεδα», ή «στείλε την ομάδα στη Γ και μήν πληρώνεις φράγκο».

Διχαστικά όμως δεν είναι μόνο τα παραπάνω. Είναι σχεδόν ΟΛΑ τα θέματα, σημαντικά (για μένα ή για σένα) ή μή: Από την τιμή του εισιτηρίου, μέχρι την στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος, πάντα θα υπάρχουν διαφωνίες, οπότε «για να μήν υπάρχει διχασμός», τί κάνουμε; Δεν λαμβάνονται αποφάσεις; Μα κι αυτό «διχασμό» προκαλεί, «κοιμάται η ΠΑΕ» θα σου πει ο άλλος.

Καταλήγω στο ότι, κανείς πραγματικά δεν δίνει δεκάρα για την ύπαρξη οποιουδήποτε διχασμού. Απλώς ο καθένας που χρησιμοποιεί τον όρο, προσπαθεί να προβάλλει την δική του άποψη.

Παραπλήσια λογική έχει η χρησιμοποίηση του όρου «να είμαστε ενωμένοι». Ενωμένοι δεν μπορούμε να είμαστε ούτε για όλα τα θέματα, ούτε για πάντα. Η μόνη διαφορά με παραπάνω είναι ότι μπορούμε να είμαστε (εν γνώσει μας) ενωμένοι εν όψει συγκεκριμένου θέματος ή για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Π.χ. ενωμένοι στο θέμα της εγκληματικής οργάνωσης ή ενωμένοι για τα πλέι οφ.

Ενωμένοι στο θέμα του Σαλπι (για να γυρίσω στο θέμα) δεν μπορούμε να είμαστε. Εδώ οι πολέμιοι οι ίδιοι δεν ξέρουν τί θέλουν. Παίζει, τον βρίζουν. Δεν παίζει, τον βρίζουν. Μένει, τον βρίζουν. Φεύγει, τον βρίζουν. Ζωντανό να τον φάνε, δεν θα χορτάσουν. Τόσο μίσος ούτε για τον επίτιμο (τον κανονικό, όχι τον κόουτς που γράφει εδώ), ούτε για τον χοντροΠακιστανό. Να τον χοντρύνω λίγο, τόσο μίσος που πάει στα χαμένα. :mrgreen:

Τουλάχιστον όμως, ας προσπαθήσουμε να ακούμε και την άλλη άποψη, αρκεί να είναι άποψη και όχι καντήλια.

Edit: Επισημαίνω την πολύ ενδιαφέρουσα άποψη του «Μυτιληνιού» παραπάνω, με μία μόνο μικρή διαφωνία (νάτος πάλι ο διχασμός!): μένει ο καλύτερος, ΟΥΤΕ ο κολλητός ο φίλος, ΟΥΤΕ ο αγαπητός στη μάζα και στον κόσμο.

ΥΓ: Σουρεάλ μου φαίνεται να απαντάς σε έναν «Στέφανο» κι εγώ να απαντάω σε έναν «Κεν». Παγκοσμιοποίηση ftw! :lol:

ΥΓ2: Guardian, με όλο το σεβασμό, δεν γίνονται έτσι οι δημοσκοπήσεις. Αν πάω στο γήπεδο της Τούμπας και ρωτήσω είκοσι χιλιάδες κόσμο «τί ομάδα είσαι», δεν σημαίνει ότι όλοι οι κάτοικοι της Ελλάδας είναι ΠΑΟΚ. ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stephanos την Παρ 17 Απρ 2015, 19:35, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Στέφανε απο μένα τα συγχαρητήριά μου για το μεστό σου λόγο , ιδίως για τη τελευταία απάντηση στο Μπαρλοου.
Είχα ξεκινήσει να απαντάω κι εγώ αλλά ευτυχώς σταμάτησα γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να τα έγραφα καλύτερα.

Προσωπικό μου χαιλαιτ ( θα έλεγα 6μηνου ) εκεί που γράφεις για το διχασμό και πως τον επικαλούμαστε όταν θέλουμε να προωθήσουμε την άποψή μας.

Για μένα η άποψη "Μη κάνεις αυτό γιατί θα διχάσει" , είναι από τις πιο "δικτατορικές" απόψεις που έχω συναντήσει και προφανώς διαφωνώ όσο δε πάει. Ποιός θα μου ορίσει αυθαίρετα το διχασμό στο όνομα του οποίου πρέπει να κάνω ή να μη κάνω κάτι?

Δύσκολοι καιροί για τέτοια διλήμματα
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

Ο Γάλλος συγγραφέας και φιλόσοφος Αλμπέρ Καμύ υπήρξε στα νιάτα του τερματοφύλακας. Βιώνοντας λοιπόν από μέσα το ποδόσφαιρο και την φιλοσοφία του δήλωσε: «Το ποδόσφαιρο μου έμαθε ό,τι ξέρω για την ηθική και την αίσθηση καθήκοντος».

Ας μην υποτιμούμε αβασάνιστα την ηθική, τις αρχές και την ανυποχώρητη στάση ορισμένων αδερφών απέναντι σε ορισμένα "διχαστικά" ζητήματα στο ποδόσφαιρο. Δεν πιστεύω πως υπάρχει άγνοια σχετικά με το τι αποτελεί "διχαστικό" ζήτημα. Η «λεπτή κόκκινη γραμμή» και ο «ανένδοτος» νομίζω πως είναι σαφές ότι ξεκινάν από την παραβίαση ηθικής, αρχών και αξιών. Η καταδίκη της προδοσίας είναι πχ προφανέστατα «ζήτημα τιμής». Η τιμή του εισιτηρίου όμως ή το πόρισμα για το προπονητικό μέγεθος του Σάντος, του Μπόλονι και του Στέφενς δεν αποτελούν «ζήτημα τιμής». Νομίζω πως είναι απολύτως σαφής η αιτία για κάθε πιθανό διχασμό, όπως είναι απολύτως σαφής η αιτία για μια βεντέτα είτε στην Σικελία είτε στην Κρήτη, ασχέτως αν ορισμένοι την θεωρούν απαράδεκτο μεσαιωνικό κατάλοιπο.

Και μια που το έριξα στα αποφθέγματα, ας παραθέσω κι ένα ακόμα που μου ήρθε στο νου κάποιες φορές που διάβαζα το κράξιμο στον Σαλπιγγίδη.

O διάσημος δεξιός οπισθοφύλακας της μεγάλης Γκλάντμπαχ του 70 (που μάγευε με τα ασπρόμαυρα) και της εθνικής Γερμανίας Μπέρτι Φογκτς δήλωσε κάποτε αγανακτισμένος για την άδικη στοχοποίησή του από κάποιους: «ακόμα κι αν περπατήσω πάνω στο νερό, θα με κατηγορήσουν ότι δεν ξέρω να κολυμπάω»!

Αν λοιπόν η κριτική προς τον «Μήτσο» δεν θυμίζει αυτήν την δήλωση, τότε θεωρώ πως είναι δίκαιη όσο σκληρή κι επίμονη αν είναι, ειδικά αν αφορά ζητήματα τιμής. Κάποιες φορές όμως πραγματικά κατηγορείται ότι δεν ξέρει να κολυμπάει… Και αυτό δεν είναι ούτε ζήτημα τιμής ούτε κριτική.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Ευγε Othin,
"γεννησες" λογο που "κυοφορουσε" ο νους μου.
Βεβαια τα εγραψες πολυ καλυτερα απ΄ οτι θα το εκανα εγω.

Η πλειοψηφια θεωρει το θεμα του Σαλπι "ζητημα τιμης"
οπως θα επρεπε να ειναι για ολους.
Γιατι αν μια ομαδα δεν εχει αρχες,οπως πολυ σωστα εγραψε ο barlow4,
και δεν αντιμετωπιζει τα "ζητηματα τιμης" οπως οφειλει να τα αντιμετωπιζει,
θα παραμενει ομαδα της πλακας.

Η Barcelona αποκυρηξε ολοκληρο Figo,κι εμεις πεσαμε στα μεζεα του κοντου :oops:

Κανεις δεν ασχοληθηκε με το αν γνωριζει κολυμπι.
Περα απο το "ζητημα τιμης",μονο με την αγωνιστικη προσφορα,
η οποια ειναι απ΄τη μια να γελας κι απο την αλλη να κλαις.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Λοιπόν, θα τα πάρω αμπάριζα όλα, εκτός του Othin, του Στέφανου και κανά δυο ακόμα, όπως του Μυτιληνιού.

Προτιμώ αυτή τη λύση από την άλλη!

Και αυτή είναι η τελευταία φορά, Μάρλει που στη χαρίζω. Ναι, ρε φίλε, δεν έχεις το δικαίωμα να μιλάς με αγένεια σε μοντ, ειδικά όταν πρώτα τον έχεις πάει στα "κόκκινα"...

Στο τόπικ αυτό ΜΟΝΟ αγωνιστικά θέματα ή θέματα της επικαιρότητας για τον Σαλπιγγίδη. Οι παρελθοντολογίες, όταν θυμόμαστε ξαναχαιρόμαστε για τα παλιά και πλακίτσες θα φεύγουν μαζί με τον συγγραφέα τους!
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Παρότι μου σβήστηκε ποστ που δεν έβριζε και δεν προκαλούσε αλλά και ποστ συνμφορουμίτη που μου απαντούσε εξίσου κόσμια και δεν καταλαβαίνω ούτε γιατί σβήστηκε και αυτό ..εγώ καταθέτω τη συνέχεια της άποψής μου

"Η εν λόγω υπόθεση δεν αφορά πράξεις και παραλήψεις ενός αλλά από ότι ξέρω πράξεις πολλών και παραλήψεις άλλων τόσων με συνέπειες θετικές ή αρνητικές στην πορεία κάποιου, στην διαμόρφωση της γνώμης πολλών αλλά και συνέπειες σε πολλούς άλλους ...... Τώρα όταν συμμετέχουν τόσοι πολλοί εγώ δεν μπορώ να ζυγιάσω ευθύνες ούτε και να δικάσω!

Αλλά είπαμε ΠΑΟΚ είμαστε όλοι!!!

Πάντως για το μόνο που εγώ κρίνω το συγκεκριμένο άτομο είναι η απόδοσή του ή μη στο γήπεδο .... ΤΕΣΠΑ!"

Νικόλα, κράτησα 7-8 από όλη τη μέρα! Το δικό σου μαζί με τα δικά μου και πολλά άλλα, έφυγαν, με τη λογική σαν να γυρνάγαμε μία μέρα πίσω... Μία κακή μέρα για το φόρουμ! Μάλλον και το δικό σου μπορούσε να μείνει, αλλά το πήρε και αυτό η μπάλα. Sorry!

Ντίνος
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Οκ Ντίνο καλύφτηκα! ;)
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Εχει ξεφυγει η κατασταση...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Για γέλια και για κλάματα
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Ντίνε, το δικό μου το έκοψες από συνήθεια προφανώς, ε;

Ναι!

Ντίνος
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

θα μας πει καποιος πως τα παει ο δημητρης με το ποδηλατο;
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Ενδιαφέρεσαι για την αποθεραπεία όλων των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ ή ειδικά του Σαλπιγγίδη;
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ντίνο χαρά στο κουράγιο σου, το σκηνικό είναι ωραία στημένο να συζητάνε εδώ και πολύ καιρό οτιδήποτε άλλο εκτός του αγωνιστικού το οποίο έχει πλέον εξαντληθεί
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

λοιπόν...

επειδή χθες με αφορμή μην πω τι άρχισαν μερικοί να γράφουν το μακρύ και το κοντό τους, οτιδήποτε πλησιάσει το χθεσινό, διαγράφεται απευθείας. το σχόλιο. αν συνεχίσει, διαγράφεται και ο ίδιος.

αντε, γιατί προσπαθούμε να κανουμε μια κουβέντα και μου αρχίζετε ότι θεωρία και ότι άσχετο μπορεί να σκεφτείτε.

τελος. και ας βγω εγώ ο μλκας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”