14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από K_geo »

ε και εσύ ρε μαρλευ πιο ενεργή θ.ενότητα Δημήτρη Σαλπιγγίδη έχεις. εντάξει. νομίζω ότι το παρακάνετε (όχι λίγες φορές μάλιστα!)
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

K_geo έγραψε:ε και εσύ ρε μαρλευ πιο ενεργή θ.ενότητα Δημήτρη Σαλπιγγίδη έχεις. εντάξει. νομίζω ότι το παρακάνετε (όχι λίγες φορές μάλιστα!)
ειπα εγω οχι?

αλλα οχι και δεν ειχα τι κανω και ασχολουμαι στο ξαφνικο μια ειδηση βγηκε μαλλον φημη οχι ειδηση
και σχολιασα
ουτε στο ασχετο ουτε εβρισα η κατι παρομοιο

ρε συ γκεο απο τα χθεσινα τι ηταν το μεπτο το ταξι η το ασανσερ?
μηπως δινουμε υπερβολικη σημασια σε καθετι εδω σε αυτο το τοπικ?
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

όποιος έχει καεί απο το χυλό, φυσάει και το γιαούρτι λένε.... ;)
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Πήραν αφορμή από το δικό σου, Μάρλεϊ, και άρχισαν πάλι το χαβαλέ οι υπόλοιποι.

Βρε συ, Μάρλεϊ, προ ημερών με έφτασες στο αμήν με το να μην απαντάς σε ότι σε ρωτούσα και σε άφησα στο παραλήρημά σου χωρίς να δώσω συνέχεια. Εσύ δεν κατάλαβες ότι ακροβατούσες; Δεν το εκτίμησες αυτό; Δεν έχεις καταλάβει ότι ΔΕΝ θέλω να φτάσω στα άκρα με κανέναν από τους τρεις σας, ειδικά γι' αυτό το χαζό λόγο; Ε, μην μου λες να κάνω πράξη, τότε, κάτι που ΔΕΝ θέλω!

Δεν μπορείς (μπορείτε) να καταλάβετε ότι δεν γουστάρω άλλους χαβαλέδες για το θέμα αυτό; Δεν μπορεί να καταλάβεις ότι το θέμα έχει παραγίνει; Φτάνει! ΦΤΑ-ΝΕΙ!
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Αγαπητε Dino,
λιγος χαβαλες δεν εβλαψε ποτε κανεναν.

Οσον αφορα το περιστατικο στο βενζιναδικο,ειναι περα για περα αληθινο.
Παρελειψα να αναφερω κατι,για να μη με κακοχαρακτηρισει ο Φρουρος. :mrgreen:

Για να δεις το μεγαλειο της ψυχης μου θα το πω,κι ας με συγχωρησει ο Φρουρος.

Οταν περιμενα να φουλαρω,πλησιασα τον Σαλπιγγιδη και αφου του ειπα Χριστος Ανεστη
και του ευχηθηκα χρονια πολλα,τον ρωτησα για την κατασταση της υγειας του και
σε τι κατασταση βρισκεται η αποθεραπεια του.
Συνομιλησαμε 1-2 λεπτα και στη συνεχεια,αφου μου ευχηθηκε κι αυτος,
του ευχηθηκα γρηγορη επανοδο και να προσφερει αυτα που επιθυμει
ο κοσμος του Π.Α.Ο.Κ. ;) ,και ειδικα ο φιλος μου ο Dimg4,με τον οποιο δεν εχω κανενα προβλημα ουτε ειμαι εμπαθης απεναντι του.

Να αναφερω δε οτι,η γυναικα μου με ρωτησε με ποιον συνομιλουσα.
Της απαντησα οτι ειναι ποδοσφαιριστης του Π.Α.Ο.Κ. και μου ειπε:
αυτο το παιδακι?(για του λογου το αληθες πως ξανανοιωσε).
-Και ποιος ειναι?
-Ο Σαλπιγγιδης.
-Καλα αυτος δεν ειναι που λεγατε ενα τραγουδακι με την Θεοδωρα πριν 4-5 χρονια?
-Τοτε ηταν αλλού,τωρα φοραει το δικεφαλο στο στηθος.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

συμφωνω οτι λιγος χαβαλες δεν εβλαψε ποτε και κανεναν.
Εγω ειχα πληροφορηση απο ταριφα οτι ο σπυρο ελεγε δεν φευγω χωρις εσενα και τετοια και οτι θα περνουσε με το ταξι απο σπιτι του για να αποχαιρετηστουν.

Ο μαρλει το παιρνει πανω του, αλλα οπως βλεπεις η αληθεια ειναι οτι εγω τους παρεσυρα.
Οποτε εγω παίρνω την ευθυνη.

Παπα δεν εκανες κατι κακο. Παντως εγω ακουσα οτι οπως εφευγες προσπαθησες να του πατησεις με το αμαξι το δακτυλο :lol:
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

Dinos_Liverpool έγραψε:Πήραν αφορμή από το δικό σου, Μάρλεϊ, και άρχισαν πάλι το χαβαλέ οι υπόλοιποι.

Βρε συ, Μάρλεϊ, προ ημερών με έφτασες στο αμήν με το να μην απαντάς σε ότι σε ρωτούσα και σε άφησα στο παραλήρημά σου χωρίς να δώσω συνέχεια. Εσύ δεν κατάλαβες ότι ακροβατούσες; Δεν το εκτίμησες αυτό; Δεν έχεις καταλάβει ότι ΔΕΝ θέλω να φτάσω στα άκρα με κανέναν από τους τρεις σας, ειδικά γι' αυτό το χαζό λόγο; Ε, μην μου λες να κάνω πράξη, τότε, κάτι που ΔΕΝ θέλω!

Δεν μπορείς (μπορείτε) να καταλάβετε ότι δεν γουστάρω άλλους χαβαλέδες για το θέμα αυτό; Δεν μπορεί να καταλάβεις ότι το θέμα έχει παραγίνει; Φτάνει! ΦΤΑ-ΝΕΙ!
εσυ γραφεις 2 φορες φτανει εγω 102

δεν δεχομαι τα περι παραληρηματος αλλα πες το και ετσι η αφορμη για το παραληρημα ηταν ενα ποστ για 2 φορσ απευθυνομενος σε εμενα που μου ελεγε '' τι ΠΑΟΚτσηδες ειστε εσεις δεν φορατε παντελονια πειτε στα ισια ΙΒΑΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ να τελειωνουμε γιατι κρυβεστε" στο χωριοι μου αυτο το ονομαζουμε πουστριλικια και οργιζομαστε οταν μας καταλογιζουν τετοιες συμπεριφορες η οργη λοιπον για εμενα παραληρημα για εσενα ξεκινησε απο εκει δεν ξερω πως θα αντιδρουσε ο κθενας αλλα δεν με νοιαζει κιολας

στα χθεσινα αν πηραν αφορμη απο εμενα η φταιω εγω και μονο εγω και οχι ομαδικη ευθυνη η μη με ανακατευεις
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΘΕΛΑ ΣΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΣΤΙΓΜΑ?
δηλαδη εσυ τι πιστευεις οτι μας αρεσει εμας η ειμαστε στα @@ μας?

σου ειπα να κανεις πραξη την σκεψη σου οποια και αν ειναι αυτη δεν ζητησα μπαν
επισης ειπα σεβαστο να φαω αλλα επετρεψε μου να θεωρω αδικη την αποφαση
οπως λες και εσυ για ενα χαζο λογο

ονοματα δεν θα σου πω γιατι παγια τακτικη μου ειναι να σβηνω πρωσοπικες διενεξεις και οχι να βαζω φωτιες
οπως μπορει να σε διαβεβεωσει καθε μοντ
και μια που ειπα μοντ χωρις καμια προθεση για διενεξη προς τον γκεο
η πιο ενργη θεματικη ενοτητα μπορει να ειναι οποιαδηποτε δεν ειναι μεμπτο και δεν καταλαβαινω την αιτια τις αναφορα σου
επεισης το 50% ειναι συνομιλιες με τους μπλε χαζομαρες πασης φυσεως και αλλα
αντιθετα υπαρχει ενας αριθμος ποστ σε αλλες ενοτητες περι σαλπι για να ειμαι δικαιος
δεν καταλαβαινω λοιπον προς τι η αναφορα σου γκεο θα ηθελα μια απαντηση σε παρακαλω

λοιπον ντινο για να καταληξω οπως ξεκινησα αν εσυ εχεις κουραστει 2 φορες εγω 500
γιατι γνωριζω την καταληξη και βαριεμαι τα ιδια και τα ιδια
αν νομιζεις οτι δεν εκτιμω πραγματα εισαι λαθος θα μπορουσα να βαζω φωτιες καθε μερα
μεχρι τελικης πτωσεως αλλα δεν
μη βλεπεις μονο τι γραφω-με αλλα δες και ποσα δεν γραφουμε ποτε σταματαμε ποτε δεν δινουμε συνεχεια και ΚΥΡΙΩΣ δες αν αλλοι ξεκινηνουν και εμεις απανταμε και το αντιθετο φυσικα

τοση απολογια δεν εκαναν οι χριστιανοι και οι μαρξιστες οσο εχουμε κανει καποιοι εδω ελεος δηλαδη

υγ σου επαναλαμβανω οτι παρακουραστικα καθε 3 και λιγο μαρλει το ενα και το αλλο και τις ομαδικες ευθυνες λες και ειμαστε απο αλλο στρατοπεδο εμεις οι 2-3...10 παραβλεπω οτι δεν εχει γινει καμια απολυτως προσωπικη συσταση στους "αλλους"
θεωρεις τοσο μεγαλο θεμα τον χαβαλε σε αυτο το τοπικ? δικαιωμα σου και η αποφαση ειναι δικη σου

γκαρντιαν αμπαλε καλεσε ενα ταξι για εμενα...
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Σημερα αποχωρησε απο τον ΠΑΟΚ ο Νικόλαος Σπυρόπουλος και εχετε ακομη όρεξη για βραδινές σαλπιδομαχίες;;;
Ο χαβαλες Ντινο και Κγεο είναι στοιχειο και γνωρισμα του Παοκτση. Δεν κοβεται.
Μην γινομαστε μυγιαγγιχτοι. Αν καποιοι δεν σηκωνουν "χαβαλε" ας μην απαντάνε.

Προχθες εγραψα για πλάκα "Μπραβο, εξαιρετική εμφανιση" και εγινε κακος χαμος, διαγραφηκε το σχόλιο και τρίχες κατσαρες.
Σιγά ρε παιδιά.
Στον Λαο που ανακαλυψε την ΑΜΠΑΛΑΕΑ και τις πλατες ανηκουμε.
Κανε μου τη χαρη δηλαδη-δηλαδη.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Όχι, δεν το βλέπω σαν τρολιά, διότι είναι προφανές ότι τα παιδιά ανήκουν σε μία όχι τόσο μικρή μειοψηφία που έχει θέσεις λίγο έως πολύ ακραίες, ειδικά για το γνωστό θέμα. Το βλέπουμε τριγύρω μας, άλλωστε, αυτό: στο γήπεδο, στη δουλειά, στο καφενείο. Όχι, de facto 100%, δεν μιλάμε για τρολιά, επί του προκειμένου.

Δικηγόρε, Μάρλει, ζήτησα όχι άλλο χαβαλέ στο θέμα Σαλπιγγίδη και μόνο. Δεν ζήτησα όχι άλλο χαβαλέ! Εγώ είμαι από τους πρώτους του "χαβαλέ", εν γένει! Μην κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε, ρε σεις!

Να μην το συνεχίσουμε, όλοι έχουμε κουραστεί. Δείτε το ως παράκληση και μόνο, διότι περί παράκλησης πρόκειται.
chris.paok.mytilene

Δημοσίευση από chris.paok.mytilene »

Μακάρι τα σημερινά δημοσιεύματα να έχουν βάση μακάρι να σωθεί η ομάδα της Βέροιας εγώ πάντως όταν 8α έρ8ει στην ομάδα ως αντίπαλος θα τον χειροκροτήσω όχι για τη προσφορά του την δεύτερη φορά που ήρθε στην ομάδα (δίχασε όσο κανένας άλλος ) αλλά για την γενναία απόφασή του να φύγει .......μακρυά και αγαπημένοι ...... Η Τούμπα θα πάρει άλλη όψη γιορτινή και θα είναι η σπίθα για να γυρίσει ο κόσμος στο σπίτι του .......

Για ένα Π.Α.Ο.Κ. ανε3άρτητο δυνατό ενιαίο και Πρωταθλητή !!!
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

marley 4 έγραψε:
Trilofiotis έγραψε:Απο τότε που η τρολιά βαπτίστηκε "χαβαλες", χάθηκε το φιλότιμο (sic).
ε ναι το γνωστο λεγε λεγε στα @@ σου ο μαρλει η γκαρντιαν θα την πληρωσουν σωστα?

ντινο ελεος και για ονομα του θεου μπροστα σου ειναι το ποστ μου διαφωνουμε συμφωνουμε αλλα επανω σε αυτα που γραφω

θεωρεις τοσο μεγαλο θεμα τον χαβαλε σε αυτο το τοπικ? δικαιωμα σου και η αποφαση ειναι δικη σου

δες ξανα τι σου εγραψα και δες τι μου απαντας
Φίλε marley4 δε ξέρω καν αν έχουμε ξαναμιλήσει ο ένας στον άλλο, πάντως δεν είχα εσένα υπόψιν μου όταν το έγραφα αυτό. Και ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν ειμαι ηλίθιος για να πω ότι όλοι οι χαβαλέδες ειναι τρολς... Απλά το είπα γιατί πολλά Τρολ κρύβονται πίσω απτον ντεμεκ χαβαλέ τους και κάνουν ΚΑΚΟ.

Όταν λέμε ένα αστείο (και 2ο και 3ο), ακόμη και για έναν παίχτη, ειναι χαβαλές.
Όταν κάνουμε "χαβαλέ" για 100η φορά σε τόπικς ναρκοπέδια, ή όταν το 99% των ποστς μας ειναι ειρωνικά και/ή τα βγάζουμε απτο κεφάλι μας και τα παρουσιάζουμε ως δεδομένα, ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΟΛ.

Οπότε το ποιός θα την πληρώσει φίλε, ειναι δικό του θέμα. Αν μπαίνεις μέσα μονο για να τρολάρεις (όπως πολλοί) και παίζεις στα όρια των κανόνων ΝΑΙ. Και εσύ κ εγώ και ο γκάρντιαν και ο οποιοσδήποτε, ορθώς να μπαναριστούμε μπας και ηρεμίσει η κατάσταση.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

τριλοφιοτη
η ολη αντιπαραθεση εχει να κανει με το οτι το παρον τοπικ ειναι ναρκοπεδιο μονο για οσους δεν το γουσταρουμε κ η αιτιολογια ειναι ειναι οτι ο ΠΑΟΚειναι πανω απο ολα κ ο κοντος παικτης του ΠΑΟΚ αρα δε βαζουμε τον ΠΑΟΚ πανω απο ολα,για την ηρεμια της ομαδας κλπ.
εμεις παλι λεμε οτι ο ΠΑΟΚ δεν ειναι σκετη μπιζνα χωρις ηθικα στεγανα να φερνεις κοκκινα πανια κ να μην αντιδραει κανεις μονο κ μονο για να μπει το γκοαλ(λολ).πρεπει να υπαρχουν αρχες.μπορει να ειμαστε τρομπες αλλα κ εμεις σκεφτομενοι οτι ο ΠΑΟΚ ειναι πανω απο ολα κινουμαστε κ δεν πρεπει να κινειται ο ΠΑΟΚ σα ληγουρι που βλεπει παικτη διχαστικο κ κοιταει μονο τα νουμερα.ο φιγκο πεθανε για την μπαρτσα.μαλλον κομπλεξικοι θα ειναι κ εκει.αυτο λεμε.ο τεραστιος ΠΑΟΚ δε χρειαζεται κανεναν για να αντλησει υπαρξη.κ ο κοντος νοιωθουμε οτι μικρυνε την ομαδα.
το ξαναλεω οτι μπορει να ειναι τρομπια για μερικους η σκεψη μας αλλα δεν τη λεμε για να κανουμε κακο αλλα για να μην ξαναγινει το κακο.
κ η αντιπαραθεση ξαναλεω εχει να κανει με το οτι το παρον τοπικ ειναι ναρκοπεδιο μονο για οσους δεν το γουσταρουμε.
αλλωστε για αγωνιστικη αναλυση δεν προσφερεται πλεον το παρον.στην παρουσα φαση ειναι απο τους χειροτερους ποδοσφαιριστες που εχουν περασει ποτε απο την ομαδα.περαν του πρεσινγκ δεν εχει καμια αλλη αρετη.οποτε τι να συζητησεις.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

barlow4 έγραψε:δεν πρεπει να κινειται ο ΠΑΟΚ σα ληγουρι που βλεπει παικτη διχαστικο
Κεν, μια απορία την έχω· πολλές δηλαδή, αλλά ας πιάσουμε τη μία, να γίνει η αρχή:
Όταν λέμε «διχάζει», τί εννοούμε ακριβώς; Έχουμε ένα σύνολο ας πούμε 100.000 ανθρώπων· σχεδόν απίθανο να συμφωνούν σε ένα - οποιοδήποτε - θέμα όλοι. Αν διαφωνεί ένας μόνο, είναι διχαστικό ή ένας δεν φτάνει; Πόσοι χρειάζονται; 5%; 10%; 50% τζαστ;

Γιατί αύριο έρχεται π.χ. ο Μπόλονι και δεν τον θέλεις εσύ, ένα ποσοστό οπαδών και η πλειοψηφία των ΠΑΟΚογράφων, θα πούμε ότι «να μήν έρθει για να μήν διχάσει»; 'Η τρελαίνεται ο Ιβάν, σκάει 3 χαρτιά και φέρνει τον Μάγκατ, εγώ και πέντεδέκα άλλοι δεν τον χωνεύουμε, πάλι «να μήν έρθει γιατί θα διχάσει»;

ΥΓ: Τελικά μόνο ο Σπυρόπουλος δεν δίχασε, καλή κουβέντα δεν πρέπει να άκουσε από ΠΑΟΚτσή. :lol:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

στεφανε
ισως δεν τα εξηγω καλα εγω.δεν ξερω.
διχαστικα επι της ουσιας ειναι λιγα θεματα.
ηταν ο γκαγκατσης που ηταν η μεγαλυτερη ξεφτιλα στη νεοτερη ιστορια της ομαδας (ουτε καν ο γιος του)
ηταν ο σαλπιγγιδης.
ηταν κ καποια ακομα που δεν μπορω να σκεφτω τωρα.
ειναι η συμπεριφορα της παε σε ανθρωπους που τιμησαν κατα γενικη ομολογια την ομαδα.
ο μπολονι ειναι μια προσωπικη εκτιμηση που μικρη σημασια εχει και απο αποψη αρχων δεν εχει καμια αξια.δε διχαζει καν.μπορει να λεω το κοντο μ κ το μακρυ μας αλλα ειναι μια προσωπικη ανευ ουσιας εκτιμηση.
δεν υπονοησα οτι η παε πρεπει να ικανοποιει τα γουστα ενος εκαστου.
φανταζομαι τωρα καταλαβαινεις τι εννοω.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ώπα λίγο Μπάρλοου να κανω μια παρένθεση απο τα εγκωμιαστικά σχόλια και να το παίξω ο...κακός μοντ της φάσης... :lol: :P

λές:
barlow4 έγραψε:η ολη αντιπαραθεση εχει να κανει με το οτι το παρον τοπικ ειναι ναρκοπεδιο μονο για οσους δεν το γουσταρουμε κ η αιτιολογια ειναι ειναι οτι ο ΠΑΟΚειναι πανω απο ολα κ ο κοντος παικτης του ΠΑΟΚ αρα δε βαζουμε τον ΠΑΟΚ πανω απο ολα,για την ηρεμια της ομαδας κλπ.
εμεις παλι λεμε οτι ο ΠΑΟΚ δεν ειναι σκετη μπιζνα χωρις ηθικα στεγανα να φερνεις κοκκινα πανια κ να μην αντιδραει κανεις μονο κ μονο για να μπει το γκοαλ(λολ).πρεπει να υπαρχουν αρχες.μπορει να ειμαστε τρομπες αλλα κ εμεις σκεφτομενοι οτι ο ΠΑΟΚ ειναι πανω απο ολα κινουμαστε κ δεν πρεπει να κινειται ο ΠΑΟΚ σα ληγουρι που βλεπει παικτη διχαστικο κ κοιταει μονο τα νουμερα.ο φιγκο πεθανε για την μπαρτσα.μαλλον κομπλεξικοι θα ειναι κ εκει.αυτο λεμε.ο τεραστιος ΠΑΟΚ δε χρειαζεται κανεναν για να αντλησει υπαρξη.κ ο κοντος νοιωθουμε οτι μικρυνε την ομαδα.
οκ, δεν διαφωνώ. ίσα ίσα. άλλωστε το έχουμε μιλήσει πολλάκις το συγκεκριμένο θέμα...

(ώπα! πρόσεξε τι είπα; πολλάκις....κρατα το αυτό)..

αλλά πιο κατω ρε συ κέν με λές:
barlow4 έγραψε: το ξαναλεω οτι μπορει να ειναι τρομπια για μερικους η σκεψη μας αλλα δεν τη λεμε για να κανουμε κακο αλλα για να μην ξαναγινει το κακο.
κ η αντιπαραθεση ξαναλεω εχει να κανει με το οτι το παρον τοπικ ειναι ναρκοπεδιο μονο για οσους δεν το γουσταρουμε.
αλλωστε για αγωνιστικη αναλυση δεν προσφερεται πλεον το παρον.στην παρουσα φαση ειναι απο τους χειροτερους ποδοσφαιριστες που εχουν περασει ποτε απο την ομαδα.περαν του πρεσινγκ δεν εχει καμια αλλη αρετη.οποτε τι να συζητησεις.
ρε μπρό. το έχουμε καταλαβει τι παίχτηκε με το Σάλπι. το ίδιο απο ότι φαίνεται και στην παε. βασικά, ακόμα και ένα περιπτερά στην άκρη της Γαύδου να ρωτήσεις, θα ξερει τι παίζει με ΠΑΟΚ και Σάλπι...

άρα... λέω εγώ τώρα... μήπως το καταλάβαμε/νε και δεν χρειάζεται καθημερινά και σε κάθε (ακόμα και άσχετη πχ οταν δεν παίζει και είναι ενα μήνα εκτός τραυματίας ;) ) ευκαιρία να επανερχόμαστε ξανα μανα στα ίδια; και παρε ειρωνία (πριν το γραψω, με πρόλαβε ο φύλακας παραπάνω) και δώσε φωτο με πράσινα τσιρότα και άλλα παρόμοια και δώσε και δώσε και δώσε....

ή όλο αυτό γίνεται στο στυλ "Ίμια, δεν ξεχνώ" ;;;; :lol: :twisted:

και στην τελική, δες το και αλλιώς.

παραπονιόμαστε ότι "μια ζωή τα ίδια στον ΠΑΟΚ"...

εμεις τι κάνουμε; αλλάξαμε κάτι;;

υγ: δεν δεχομαι απαντήσεις περι "εκσυγχρονιστών" κτλ κτλ. στο λέω να σε προλάβω! :lol: :P

υγ2: ποιος μίλησε για μειοψηφίες ή πλειοψηφίες; εγώ είδα καθαρή διάθεση ακόμα και για 50-50 :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”