Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από barlow4 »

Dinos_Liverpool έγραψε:Δεν ξέρω, Εορδαϊκάρα, εάν δεν είνει τρολ, ξέρω ότι η "γλώσσα" του έχει ξεφύγει πάρα πολλές φορές, πολύ πέρα των ορίων.
η γλωσσα του ξεφευγε τοσο πολυ που μου ηταν πολυ δυσκολο να του κρατησω κακια.μου ειχε πει καποτε και κατι πολυ πικαντικα σεξουαλικα και δεν το κρυβω , ενοιωσα κολακευμενος.με τις αποφασεις που παιρνετε θα γινουμε καψιμι στο τελος.
τωρα που το σκεφτομαι εχω και μερικες πολυ ωραιες προτασεις για το φορουμ.
το καφενειο ΠΑΟΚμανια ας πουμε να ονομαστει λαουντζ πιεφσι και να το χειριζεται ο κ_γεο που ειναι και μοντερνος.
το δημητριος σαλπιγγιδης να ονομαστει μετα τον ΠΑΟΚ τι?
το νικος σπυροπουλος να μην κλειδωσει και να ονομαστει συνταξη στα 18 στρατο στα 100.
του ζηση βρυζα δε μαν χου στεαρ ατ γκοουτς και να συγχωνευτει με το "πιθανος νεος τεχνικος διευθυντης.
του πιθανου νεου προπονητη σε λαζλο σαντος.
το πιθανοι μεταγραφικοι στοχοι σε "σκαουτινγκ του τελευταιου αντιπαλου".
να αποφορτιστουν λιγο τα τοπιξ απο τη φορτιση που φερουν οι τιτλοι τους και να αποκτησουμε μια πιο ευρωπαικη εσανς.
αυτα για τωρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Παρ 17 Απρ 2015, 01:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Να σου πω ρε ντινο, ο δασκαλος4 γιατι μπαναριστηκε. Για μενα ειναι σωστη η προταση του. Αν ενας μοντ στηριζει στελεχος ή παικτη ο οποιος αποδηχτει κουράδα, τον οποιο υποστηριζε με νυχια και με δοντια πρεπει να τρωει μπαν.

Ετσι ειναι δημοκρατια. Ολοι κρινονται ισα. Τα μελη οταν ξεφεγουν αλλα και οι μοντς.

Και για ποιο λογο ακριβως εγινε μπαν ο δασκαλος4?
Αυτο ισα ισα βαζει περισσοτερο σασπενς στο σαιτ.

Επισης νομιζω οτι ο πρεπει να γινουν μερικες αρσεις μπαν. Δεν ειναι θεμα υβρεολογιου, εγω τοσο καιρο στο σαιτ εχω και δεν εχω δει 10 βρισιες.Τα 95% των ποστ που σβηνονται ειναι λογο διαστασης αποψεων.

Και ο δασκαλος εχει δικαιο , γιατι οταν καποτε καποιοι σταυρωναν και σουταραν οποιον μιλουσε για Ζαγορακη και στο τελος μας αφησε μια ομαδα που ξεπουλουσε οτι εκτισε, ειχε φαει πουλο απο Ευρωπη λογο οικονομικων, και ειμασταν 13 χαρτια μεσα, μετα επρεπε παραδειγματικα να τιμωρηθουν οσοι μπαναρανε.
Και δινω σχετικα παλιο παραδειγμα για να δοθει σωστο νοημα.

Εγω βλεπω οτι ατομα με ιδιες αποψει απομακρυνονται σιγα σιγα ενας ενας απο το σαιτ, τι κρανατοι δασκαλοι ατροναυτες κτλπ κτλπ και μετα ακουμε προειδοποιησεις εγω ο μαρλει και ο παπας.

Ε ναι, δεν φταιει το υβρεολογιο.
Αν εχετε προβλημα πειτε το ανοιχτα και φευγουμε.
δυο μετρα και δυο σταθμα λογο διαφορετικων αποψεων δεν δεχομαι.
Ουτε 2 βδομαδες δεν περασαν που ειχα φαει 3 μηνες μπαν το οποιο ανακαλεστηκε.
Θελω να μου πειτε ΕΝΑΝ που εφαγε μπαν που υπεαρσπιστηκε σαλπι μετα το κολοδακτυλο προς ΠΑΟΚτσηδες τελευταιο ματς περσι?
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να περασει του καθενος η "μαγκια" εστω κ εδω μεσα,αν δν κανω λαθος υπαρχουν οροι για να συναπαρξουμε ολοι στο φορουμ,αν εχει μπαναριστει ο οποιοςδηποτε εδω μεσα βασει των κανονισμων (ακομα κ εγω) δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να το ψαχνουμε κ παρα πολυ,αν ειναι αδικος (βασει κανονισμων) τοτε ναι να γινει της ποπης,αλλωστε κανενας δεν μας αναγκαζει να γραφουμε εδω μεσα ουτε υπαρχει κανενας που να ειναι σωστος 100% ολοι εχουμε κανει την παρασπονδια μας.
Δεν εχω δει (οσα εχω δει) να πεφτουν καμπανες ανευ λογου κ αιτιας,τωρα το οτι υπαρχουν 3-4 φωνες εδω μεσα που ειναι λιγο πιο "αιχμηρες" δεν νομιζω οτι πειραζει κανεναν τοσο πολυ,η αντιπαραθεση σε λογικα πλαισια ειναι λογικοτατο να υπαρχει κ να οξυνθουν οι τονοι σε αρκετες περιπτωσεις αλλα υπαρχουν φορες που το θεμα κατανταει κουραστικο,π.χ εσυ ρε φυλακα (χωρις παρεξηγησεις) εχει πανσεληνο κ κατηγορεις τον σαλπι,ενταξει ειπαμε ειναι οτι ειναι διακοσες φορες δεν υπαρχει λογος να το συνεχιζεις επ αοριστον κατανταει κουραστικο κ προκαλεις τους "υποστηρικτες" του να ερθουν σε αντιπαραθεση μαζι σου,ειναι σαν να το ζητας ρε φιλε να γινει σασιρμας,ε μια δυο τρεις θα αλληλοκατηγορηθειτε λογικο ειναι....
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Με την πανσεληνο μπορει και να ειχε ενα δικιο,
μεχρι πριν λιγο καιρο.

Εδω ειχε εκλειψη ηλίου και ο Φρουρος εκραζε τον Σαλπιγγιδη
γιατι εκρυβε τον ηλιο η..................................................

αφάνα του,
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

barlow4 έγραψε:
Dinos_Liverpool έγραψε:Δεν ξέρω, Εορδαϊκάρα, εάν δεν είνει τρολ, ξέρω ότι η "γλώσσα" του έχει ξεφύγει πάρα πολλές φορές, πολύ πέρα των ορίων.
η γλωσσα του ξεφευγε τοσο πολυ που μου ηταν πολυ δυσκολο να του κρατησω κακια.μου ειχε πει καποτε και κατι πολυ πικαντικα σεξουαλικα και δεν το κρυβω , ενοιωσα κολακευμενος.με τις αποφασεις που παιρνετε θα γινουμε καψιμι στο τελος.
τωρα που το σκεφτομαι εχω και μερικες πολυ ωραιες προτασεις για το φορουμ.
το καφενειο ΠΑΟΚμανια ας πουμε να ονομαστει λαουντζ πιεφσι και να το χειριζεται ο κ_γεο που ειναι και μοντερνος.
το δημητριος σαλπιγγιδης να ονομαστει μετα τον ΠΑΟΚ τι?
το νικος σπυροπουλος να μην κλειδωσει και να ονομαστει συνταξη στα 18 στρατο στα 100.
του ζηση βρυζα δε μαν χου στεαρ ατ γκοουτς και να συγχωνευτει με το "πιθανος νεος τεχνικος διευθυντης.
του πιθανου νεου προπονητη σε λαζλο σαντος.
το πιθανοι μεταγραφικοι στοχοι σε "σκαουτινγκ του τελευταιου αντιπαλου".
να αποφορτιστουν λιγο τα τοπιξ απο τη φορτιση που φερουν οι τιτλοι τους και να αποκτησουμε μια πιο ευρωπαικη εσανς.
αυτα για τωρα.
Έλα να σουρρεαλιστούμε, ντάρλινγκ.
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

guardian4 έγραψε:Να σου πω ρε ντινο, ο δασκαλος4 γιατι μπαναριστηκε. Για μενα ειναι σωστη η προταση του. Αν ενας μοντ στηριζει στελεχος ή παικτη ο οποιος αποδηχτει κουράδα, τον οποιο υποστηριζε με νυχια και με δοντια πρεπει να τρωει μπαν.

Ετσι ειναι δημοκρατια. Ολοι κρινονται ισα. Τα μελη οταν ξεφεγουν αλλα και οι μοντς....
Έτσι ειναι ο Ναζισμος θα έλεγα, γιατί όσοι στηρίζανε Εβραίους τρώγανε μπαν απ'το να ζουν... Και τότε κριτές των πάντων ήταν οι Γερμανοί, τώρα ποιοί θα κρίνουν; Εσύ;
Πχ για μένα ο Σάλπι δεν ειναι "κουραδα" όπως αναφέρεις τον όρο, ενώ για σενα ειναι. Ο Αναστασιάδης για μενα ήταν κουράδα, ο Σπυρό, ο Φιλομένο, αυτοι. Ποιος αποφασίζει, εγώ ή εσύ; Άσε που ΔΕ ΘΕΛΩ να μπαναρονται παιδιά που στήριξαν ακόμα κ αυτους εγώ. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ.

Και δηλαδή αν κάποιος ήταν καλοπροαίρετος όταν ήρθε ο Σπυρό ή ο Φιλομένο και τους στήριξαν μέχρι να "αποδειχθούν κουράδες", να τον μπανάρουμε ε; Επειδή στήριξε ΠΑΟΚ!

Μάλλλλιιισταααααα Έμα, τυμί - Χροισό ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ.

Εγώ προτιμώ να μπανάρονται τα υπερτρολ με 150 ποστς συγκαλυμμένου μίσους σε κάθε τόπικ "κουραδας" (κατα τη γνώμη τους), παρά όσοι στηρίζουν κάποιον που φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Φρούραρχε, εάν έστω και μία από τις 3-4 φορές που είπε κάτι και του ζήτησα να εξηγήσει τι ακριβώς εννοεί απαντούσε, τότε θα είχε διαφορετική αντιμετώπιση. Εάν μας "γράφει" επιδεικτικά και κατ' επανάληψη, τότε δεν έχει θέση εδώ μέσα.

1) Μας ανέφερε κάτι που γράφτηκε σε άλλο site, ενώ είναι γνωστό σε όλους ότι εμείς ακολουθούμε άλλη πολιτική στο ύφος των σχολίων που επιτρέπονται. Δικαίωμα των παιδιών είναι εκεί, δικαίωμά δικό μας είναι εδώ. To να προπαγανδίζουμε, όμως, το άλλο site (και στο παρελθόν έγινε αυτό) και δη σαν σωστό, είναι μία θέση που δεν την δεχόμαστε.
2) Συστάσεις και υποδείξεις για τιμωρία άλλων μελών ή και μοντ (!!!) δεν είναι επιτρεπτές. Μας πρότεινε να τιμωρήσουμε φίλο ή φίλους που στήριξαν τον Σπυρόπουλο όταν ήρθε. Να τιμωρηθούν, δηλαδή, αυτοί που έκαναν το αυτονόητο! Να τιμωρηθούν και μοντ που δίνουν από τον προσωπικό τους χρόνο για να έχουμε όλοι ένα μέρος που μπορούμε να ανταλλάσσονται απόψεις μέσα σε κάποια καλά επίπεδα και όχι σε ύφος χαμαιτυπίου, όπως αλλού! Υποδείξεις για τη στάση μας, επίσης, και σε άλλο τόπικ. Ε, όχι!

Επίσης παλαιότερα:
1) Έχει προσπαθήσει και στο παρελθόν να πείσει μέλη να αποχωρήσουν από το Παοκμάνια και να πάνε αλλού,
2) Μίλησε υποτιμητικά για μέλη και μοντ (φασίστες, υποτιμητικά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ - θαρρείς και μπλέξαμε ποτέ τα πολιτικά εδώ μέσα).
Δεν δόθηκε έκταση τότε, αλλά όλα μαζί συσσωρεύονται, φίλτατε guardian4.

Εσύ βρίσκεις ότι έχει δίκιο, εμείς όχι!

Όσο για το θέμα του να πούμε ανοικτά εάν θέλουμε την αποχώρηση τη δική σου και των Μάρλει, παπά, είναι παραπάνω από σαφές ότι δεν την θέλω (θέλουμε) με τίποτα! Τις συνεχείς επαναλήψεις για τα γνωστά θέματα που μας έχουν όλους στεναχωρήσει δεν θέλουμε. Εξυπνάδες που προκαλούν χωρίς λόγο συνοπαδούς μας. Καταλαβαινόμαστε, πιστεύω!

Έχουμε απόψεις 180 μοίρες απέναντι σε πολλά θέματα, αλλά αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα, όταν εκφράζονται χωρίς να προκαλούν.

Σε σέβομαι, ακούω την ουσία αυτών που λες και σε (σας) εκτιμώ πολύ ως γνήσια πετσιά Παοκτσάκια! Θέλω λίγη κατανόηση και από εσάς, που μέχρι σήμερα δεν την έχετε δείξει ή την έχετε δείξει ελάχιστα.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Trilofiotis έγραψε:
guardian4 έγραψε:Να σου πω ρε ντινο, ο δασκαλος4 γιατι μπαναριστηκε. Για μενα ειναι σωστη η προταση του. Αν ενας μοντ στηριζει στελεχος ή παικτη ο οποιος αποδηχτει κουράδα, τον οποιο υποστηριζε με νυχια και με δοντια πρεπει να τρωει μπαν.

Ετσι ειναι δημοκρατια. Ολοι κρινονται ισα. Τα μελη οταν ξεφεγουν αλλα και οι μοντς....
Έτσι ειναι ο Ναζισμος θα έλεγα, γιατί όσοι στηρίζανε Εβραίους τρώγανε μπαν απ'το να ζουν... Και τότε κριτές των πάντων ήταν οι Γερμανοί, τώρα ποιοί θα κρίνουν; Εσύ;
Πχ για μένα ο Σάλπι δεν ειναι "κουραδα" όπως αναφέρεις τον όρο, ενώ για σενα ειναι. Ο Αναστασιάδης για μενα ήταν κουράδα, ο Σπυρό, ο Φιλομένο, αυτοι. Ποιος αποφασίζει, εγώ ή εσύ; Άσε που ΔΕ ΘΕΛΩ να μπαναρονται παιδιά που στήριξαν ακόμα κ αυτους εγώ. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ.

Και δηλαδή αν κάποιος ήταν καλοπροαίρετος όταν ήρθε ο Σπυρό ή ο Φιλομένο και τους στήριξαν μέχρι να "αποδειχθούν κουράδες", να τον μπανάρουμε ε; Επειδή στήριξε ΠΑΟΚ!

Εγώ προτιμώ να μπανάρονται τα υπερτρολ με 150 ποστς συγκαλυμμένου μίσους σε κάθε τόπικ "κουραδας" (κατα τη γνώμη τους), παρά όσοι στηρίζουν κάποιον που φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
Λες αλήθειες έτσι είναι ......αλλα είπαμε σαν κλασικοί Έλληνες είμαστε δημοκράτες οσο οι άλλοι συμφωνούν μαζυ μας αν δεν μας αρέσει η γνώμη τους αρχίζουμε την ισοπέδωση πρόβατα κλπ.
Οσο για την προπαγάνδα για αλλο σαιτ ναι γινόταν σε τακτά χρονικά διάστημα για το σαιτ των στραβοστομηδων κάνανε ντου συγκεκριμένοι προπαγανδίζανε και εξαφανιζόταν μετα ,ευτυχως εδώ δεν έχουν εδώ ποιοτικά καμμιά σχέση με αυτό το σαιτ συνεχιστε την καλή δουλειά με τα όποια λάθη κάνετε
Άβαταρ μέλους
Kid Shelleen

Δημοσίευση από Kid Shelleen »

Dinos_Liverpool έγραψε:...

Έχουμε απόψεις 180 μοίρες απέναντι σε πολλά θέματα, αλλά αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα, όταν εκφράζονται χωρίς να προκαλούν.

....
Δηλαδή δεν διαφωνείς κάθετα :mrgreen: . Επιτέλους και κάποιος που επιμένει στην σωστή χρήση της εκ διαμέτρου αντίθεσης, σε … αντίθεση με το νεολογισμό της κάθετης αντίθεσης. Άμα ο άνθρωπος έχει επίπεδο, κοινωνική θέση (μοντ) και είναι πολύ μικρός στην ηλικία :roll: :roll: :roll: , όσο και να πεις είναι αλλιώς. Μπαρμπα Ντίνο :) έχεις την ειλικρινή εκτίμησή μου.
Trilofiotis έγραψε:

Τριλοφιώτη συμφωνώ με το σκεπτικό σου, αλλά όχι απόλυτα με τα συμπεράσματά σου :? . Πιστεύω πως σε ένα παοκτσήδικο φόρουμ ανήκουν σίγουρα και τα πετσιά ακόμα και όταν έχουν κάπως ακραίες απόψεις (δεν συμφωνώ όμως πως εκφράζουν ναζισμό). Εκείνοι που δεν ανήκουν είναι, όπως λες κι εσύ, τα τρολ και οι αλλόθρησκοι με φερετζέ.

Edited, για το προφανές του λάθους που έκανε ο Kid, παρασυρόμενος από κάτι χούφταλα που διαβάλλουν με ασύστολα ψεύδη το όργανον...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

με την ίδια λογική, αν κάποιος πχ την πέφτει απο την αρχή σε κάποιον λέγοντας τον κουράδα (πχ Τζιόλης) ή παίχτη-παλτό απο τα αζήτητα της β΄γερμανίας (πχ μακ) και αυτό δεν αποδείχνεται στη συνέχεια, να τρώει μπαν. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ αυτό που λες ρε guardian4.... σκέψου το λίγο καλύτερα λέω εγω... ;)
guardian4 έγραψε:Επισης νομιζω οτι ο πρεπει να γινουν μερικες αρσεις μπαν. Δεν ειναι θεμα υβρεολογιου, εγω τοσο καιρο στο σαιτ εχω και δεν εχω δει 10 βρισιες.Τα 95% των ποστ που σβηνονται ειναι λογο διαστασης αποψεων.
δλδ τα προχθεσινά πχ του LoverBoy δεν ήταν ύβρεις.... χείριστου τύπου μάλιστα!

ε! τώρα νομίζω ότι με κάνετε πλάκα....
guardian4 έγραψε:Εγω βλεπω οτι ατομα με ιδιες αποψει απομακρυνονται σιγα σιγα ενας ενας απο το σαιτ, τι κρανατοι δασκαλοι ατροναυτες κτλπ κτλπ και μετα ακουμε προειδοποιησεις εγω ο μαρλει και ο παπας.
εδώ έχεις τεράστιο λάθος. άλλο οι απόψεις οι δικές σου και το πως τις εκφράζεις, άλλο ο κρανάτος και ο δάσκαλος (που έχουν και αυτοί πολλάκις ξεφύγει με ύβρεις και απειλές) και εντελώς άλλο πράγμα ο αστροναύτης (πχ) που προπαγανδίζει χωρίς να δίνει επαρκής εξηγήσεις για όλα όσα λέει αλλά και αντιδρά με ειρωνικά σχόλια σε όσους έχουν "απηυδήσει" με αυτόν.

συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια guardian4 και απο το δημοτικό μάθαμε ότι αυτό είναι λάθος.

Δεν ξερω τι κανουν σε άλλα φορουμ και αν και τι υπάρχουν. εμένα με νοιάζει τι γίνεται εδω μέσα. και ένα (δυο) πράγματα αποζητώ. σεβασμό στο συνομιλητή αλλά και αίσθημα ευθύνης έναντι της ομάδας μας (όσο το δυνατόν περισσότερο φυσικά) κατι που σημαίνει, ότι πρώτα βουτάμε τη γλώσσα στο μυαλό και μετά τα χέρια στο πληκτρολόγιο.

δεν νομίζω ότι λεω κάτι περίπλοκο.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Αγαπητε Dino,
Επειδη βλεπω πυκνα συχνα θεμα αποπομπης μεταξυ άλλων και του "παπα",
θα σου πω το εξης.

Ο "παπας" ειναι 51 χρονων,ειχε την τιμη και την χαρα απο παιδακι,να ζησει μεσα στην Τουμπα.
Γνωρισε προσωπικα παικτες ΚΟΛΟΣΣΟΥΣ και ειχε την χαρα να πανηγυρισει Πρωταθληματα και
Κυπελα οταν η πλειοψηφια των "επικριτων" του ηταν ακομα αγεννητοι ή σε ηλικια
που δεν μπορουσαν να καταλαβουν τι εστι Π.Α.Ο.Κ.
Ναι ο "παπας" εγινε Π.Α.Ο.Κ. απο τους τιτλους και απο το καταπληκτικο ποδοσφαιρο που εβλεπε απο
την ομαδα που απαρτιζοταν απο παικτες προσωπικοτητες,ταλαντουχους και οχι απο "γατακια"
με ψυχολογικα προβληματα.

Ο "παπας" μεγαλωσε και επαιζε μπαλα σε αλανες και "ετρωγε" ξυλο απο τη μανα του
οταν γυριζε στο σπιτι νε ματωμενα γονατα.
Δεν επαιζε ποδοσφαιρο στο play station και στον υπολογιστη.

Ο"παπας" μεγαλωσε σε ενα περιβαλλον που "μυριζε" Π.Α.Ο.Κ.
Για να καταλαβεις,η μανα του εδιωξε απο το σπιτι ενα φιλο του πατερα του
επειδη της εκανε καζουρα μετα απο ενα ματς που χασαμε.

Ο "παπας" επαιρνε στο γηπεδο για τρια χρονια εναλλαξ τις κορες του
σε ολα τα εντος εδρας για να τις πορωσει με τον Π.Α.Ο.Κ.
και ειναι υπερηφανος που τα καταφερε.
Ξερεις γιατι?
Για να μη του φερουν αυριο κανενα μ@λ@κα αλλοθρησκο για γαμπρο
και για να γεννησουν ,με το καλο,κι αυτες Π.Α.Ο.Κ.τσακια.

Ο "παπας" μεγαλωσε με αξιες και αρχες που δυστυχως σημερα τεινουν να εκλειψουν.
Μια απο αυτες ειναι "εκει που φτυνεις δεν γλυφεις".
Αυτες προσπαθει να περασει και στις κορες του.

Λοιπον Dino,σε ενα ματς που ΟΛΟ το γηπεδο τραγουδουσε(ακομα και οι σημερινοι υποστηρικτες)
το γνωστο τραγουδακι για τον Σαλπιγγιδη η μικρη του κορη τον ρωτησε, γιατι τον βριζουνε.
Και ο "παπας" της εξηγησε αυτο που ξερουμε ΟΛΟΙ.
Την επομενη χρονια που επεστρεψε,τον ρωτησε:
-Καλα ρε μπαμπα αυτο τον....................γιατι τον πηρανε πισω?
Ο "παπας" δεν απαντησε μεχρι και σημερα.
Επειδη ο "παπας" ειναι κολλημενο και αγυριστο μυαλο( οτονούμ)
μπορει καποιο "ανοιχτο" μυαλο,να τον βοηθησει στην απαντηση που περιμενει η μικρη?

"Ποπα" αν σ΄ατό το φορουμ,επορουν και υπομένε εναν μασχαράνο
που σεντελίζ απο καμμίαν,καλόν εν,αν κι πορούν
πατ απάν.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Και δέβα πλαν.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

γιατί πες την, όπως και η ζωή, ο αθλητισμός έχει γυρίσματα. τη μια που κάποιον επειδή είναι κάπου αλλού μπορεί να τον χλευάζουμε αλλά την άλλη όταν με το καλό είναι (παλι) με το μέρος μας να τον επευφημούμε. that's life.

επίσης, πές της, ότι ένα σημαντικότατο γνώρισμα για τον άνδρα τον...σωστό (μια που θες να βρεί ένα τέτοιο! :) ) είναι το να παραδέχεται το λάθος του όταν το καταλαβείνει αλλά και να επιμένει στην άποψη του όταν αυτή την θεωρεί σωστή.

αυτά! :) :) :)
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Δηλαδη να της πω,εκει που φτυνει να γλυφει?

Να της πω οτι,ΟΛΟΙ εμεις που τον.................τραγουδουσαμε ήμασταν............λαθος?

ΕΣΥ πιστευεις οτι ΟΛΑ οσα εκανε,ο τροπος που εφυγε,τα ΣΣΣΣΣΣΣ,τα κωλ@δακτυλα,
ηταν ...................τι ηταν?

Ο Θεος συγχωρει,ο "παπας",οι κορες του και ο ΛΑΟΣ του Π.Α.Ο.Κ.,
πλην ελαχιστων εξαιρεσεων, ΟΧΙ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος prist64 την Παρ 17 Απρ 2015, 12:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Εσύ, ποπά, απ' όσα είπασε, σκ@τόν εγρίξες, νουνίζω!

Μασχαράνον τεμόν ο ποπάς; Άλλο μη ξαναλές ατο! Θα θυμών ο Μάρλεϊ και ποίος ακούει ατον μετά!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”