21.Νίκος Σπυρόπουλος
- Josey Wales
Re: 21.Νίκος Σπυρόπουλος
Επιτέλους μπήκε η άνοιξη και δεν θα χρειαστούμε άλλο το παλτό, άντε κλειδώστε το τώρα να ησυχάσουμε.
- Mario Jardel
δλδ εγω που ξερω ενα παιχτακι 14 ετών, Σπυρόπουλο, να τον θεωρώ απο τώρα τελειωμένο απο τον ΠΑΟΚ;marley 4 έγραψε:ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

- Mario Jardel
Οντως! Πως το καταφερες ρε σπυροπουλε?Μαυρο Χιονι έγραψε:Πραγματικά ΔΕΝ θυμάμαι ΟΥΤΕ ΜΙΑ καλή στιγμή στα δύο χρόνια που ήταν στην ομάδα. Στο ταξί και σβέλτα!

[youtube]aW3q_my78ik[/youtube]
Ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω και ο νοών νοείτω.
Ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω και ο νοών νοείτω.
- VictorAK47
καλημερα
πρωτο ποστ στο τοπικ του νικολα εδω:
Η βαζελοπαρέα των κουβάδων μεγαλώνει μέχρι να φτάσει σε ικανοποιητικά επίπεδα. Καλως ήρθες Clichy των Ιωαννίνων, Coentrao των μιζών, Abidal της πλατείας στη ν. Σμύρνη, Evra του αλή πασά, Ashley Cole του Τότη Φυλακούρη.
Παικταρά μου μάγεψε μας, ήδη κλαίνε τα ζέλια με την απώλειά σου. Υγεία Εθνόσημο και καλή καριέρα, ποιός Πόουλσεν γατάκια http://static.pblogs.gr//197038-argoodaki.jpg
βρειτε τις διαφορες
και μια προταση
καποιος που διατηρει, συντηρει, επιτρεπει τον ΚΑΡΚΙΝΟ στο σωμα του ΠΑΟΚ δεν πρεπει να αντιμετωπιζεται με καχυποψια? μονο μερικοι οι οποιοι δικαιωνονται στο τελος? πετας διαγραφες μπαν και τετοια σε διπλανα τοπικ και οταν φευγουν πετας ενα κλειδωμα σε μια μερα και ολα καλα? ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
προταση μου, να γινει ψηφοφορια
να μπαναρονται για καποιο καιρο μελη η και μοντ που διατηρουν τον καρκινο
στηριξες πχ σπυροπουλο και τον φιλο του? ενα μηνακι...μη πω 2..κανονικα οριστικη διαγραφη αλλα θα ειμαι ηπιος.
ακουω αν συμφωνουν τα μελη.
πρωτο ποστ στο τοπικ του νικολα εδω:
πρωτο ποστ στο τοπικ του σπυρό σε διπλανο φορουμ (paokworld) :Dimg4 έγραψε:"Αύριο το βράδυ φτάνει στο Leoben ο Lucas Perez, ενώ τη Δευτέρα αναμένεται και ο Νίκος Σπυρόπουλος"
Απο την επισημη σελιδα του ΠΑΟΚ στο facebook
Καλως ηρθες και σιδεροκεφαλος!
Η βαζελοπαρέα των κουβάδων μεγαλώνει μέχρι να φτάσει σε ικανοποιητικά επίπεδα. Καλως ήρθες Clichy των Ιωαννίνων, Coentrao των μιζών, Abidal της πλατείας στη ν. Σμύρνη, Evra του αλή πασά, Ashley Cole του Τότη Φυλακούρη.
Παικταρά μου μάγεψε μας, ήδη κλαίνε τα ζέλια με την απώλειά σου. Υγεία Εθνόσημο και καλή καριέρα, ποιός Πόουλσεν γατάκια http://static.pblogs.gr//197038-argoodaki.jpg
βρειτε τις διαφορες
και μια προταση
καποιος που διατηρει, συντηρει, επιτρεπει τον ΚΑΡΚΙΝΟ στο σωμα του ΠΑΟΚ δεν πρεπει να αντιμετωπιζεται με καχυποψια? μονο μερικοι οι οποιοι δικαιωνονται στο τελος? πετας διαγραφες μπαν και τετοια σε διπλανα τοπικ και οταν φευγουν πετας ενα κλειδωμα σε μια μερα και ολα καλα? ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
στηριξες πχ σπυροπουλο και τον φιλο του? ενα μηνακι...μη πω 2..κανονικα οριστικη διαγραφη αλλα θα ειμαι ηπιος.
- GiorgosAtha
- Dinos_Liverpool
@DASKALOS4
Τι εννοείς; Δεν θα τον στηρίζαμε, από τη στιγμή που ήρθε στην ομάδα;
Και τι μας νοιάζει τι γράφεται σε άλλο site, όπου το υβρεολόγιο έχει την τιμητική του;
Έχεις καμία πρόταση για μπανάρισμα κανενός μέλους ή μοντ; Γίνε λίγο πιο σαφής, σε παρακαλώ πολύ.
Τι εννοείς; Δεν θα τον στηρίζαμε, από τη στιγμή που ήρθε στην ομάδα;
Και τι μας νοιάζει τι γράφεται σε άλλο site, όπου το υβρεολόγιο έχει την τιμητική του;
Έχεις καμία πρόταση για μπανάρισμα κανενός μέλους ή μοντ; Γίνε λίγο πιο σαφής, σε παρακαλώ πολύ.
- Trilofiotis
Και γιατι να σταματήσουμε στο ban??DASKALOS4 έγραψε:...
και μια προταση
Θαλαμο αερίων και σαπούνι μετά.
Ακους εκεί να στηρίξεις παίχτη όταν έρχεται;;; ΣΑΠΟΥΝΙ ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΚΑΦΡΙΛΕΒΑΝΤΑ.
Άντε κλείστε το να ησυχάσουμε (λίγο)
- Dinos_Liverpool
DASKALOS4,
Σε έχω ρωτήσει αρκετές φορές κάποια πράγματα, αλλά ποτέ δεν έχεις απαντήσει. Θα περιμένω ακόμα λίγο την απάντησή σου...
Σε έχω ρωτήσει αρκετές φορές κάποια πράγματα, αλλά ποτέ δεν έχεις απαντήσει. Θα περιμένω ακόμα λίγο την απάντησή σου...
Έχουν μεγάλο γέλιο πάντως, οι πρώτες σελίδες αυτού του τόπικ. 
Ειδικά οι σελίδες 8-9.

Ειδικά οι σελίδες 8-9.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Karelias την Πέμ 16 Απρ 2015, 11:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.