+1Dinos_Liverpool έγραψε:Μήπως να ανοίγατε και κανένα fun club "Apostolos";
Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
- ΑποστόληςΑ
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
- ΑποστόληςΑ
Ευχαριστώ για τις ευχές σας! Η κατάστασή μου πλέον είναι καλή. Μετά την υποτροπή φοβήθηκε ο γιατρός και με έβαλε να κάνω triplex αρτηριών και φλεβών των κάτω άκρων, αλλά όλα καλά.
Είπα στον γιατρό ότι θα ήταν μεγάλη έκπληξη να με έβρισκαν κάτι, όταν περπατάω 5 χιλιόμετρα καθημερινά και η διατροφή μου είναι προσεγμένη.
Με είπε να μην το λέω αυτό γιατί αν έχω άγχος θα δημιουργηθεί το πρόβλημα κάποια στιγμή.
Τον είπα ότι δεν έχω άγχος.
Με είπε γιατί δεν έχεις; Δεν είσαι ΠΑΟΚι;
Τον απάντησα: γι' αυτό δεν έχω. Ξέρω εκ των προτέρω ότι δεν θα πάρω τίποτε (εκτός από τα συνηθισμένα που παίρνω κάθε χρόνο).
Είπα στον γιατρό ότι θα ήταν μεγάλη έκπληξη να με έβρισκαν κάτι, όταν περπατάω 5 χιλιόμετρα καθημερινά και η διατροφή μου είναι προσεγμένη.
Με είπε να μην το λέω αυτό γιατί αν έχω άγχος θα δημιουργηθεί το πρόβλημα κάποια στιγμή.
Τον απάντησα: γι' αυτό δεν έχω. Ξέρω εκ των προτέρω ότι δεν θα πάρω τίποτε (εκτός από τα συνηθισμένα που παίρνω κάθε χρόνο).
- Dinos_Liverpool
Αυτό με το άγχος είναι όντως μεγάλη παγίδα.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ευχαριστώ για τις ευχές σας! Η κατάστασή μου πλέον είναι καλή. Μετά την υποτροπή φοβήθηκε ο γιατρός και με έβαλε να κάνω triplex αρτηριών και φλεβών των κάτω άκρων, αλλά όλα καλά.
Περαστικά.
Αν όντως θέλεις γίνεις οινοχόος, ξέχνα την Θεσσαλονίκη.barlow4 έγραψε:μας εκαψες ρε ακαρδε.
βαλτε ρε πμ να συνεννοηθουμε.θεμε να γινουμε σομελιεδες λεμε.
Μιλάμε όντως για γαλατικό χωριό.
Αγριογούρουνο (γύρος), μαγικό φίλτρο (μαλάμω), Ρωμαίοι (σκουλήκια, γαύροι, γριές κλπ) και τα υπόλοιπα ναπαναγ@μηθούν.
- kataramenos5
Ale έγραψε: Μιλάμε όντως για γαλατικό χωριό.
Αγριογούρουνο (γύρος), μαγικό φίλτρο (μαλάμω), Ρωμαίοι (σκουλήκια, γαύροι, γριές κλπ) και τα υπόλοιπα ναπαναγ@μηθούν.

Βαλε κι αυτο για μας τους ΠΑΟΚτσηδες κι εισαι μεσα 100%

5 χρονια και μερικες εκατονταδες φιαλες μετα σε πληροφορώ δε πιανει.Δε ξερω αν ο Φουντης που δεν εχω δοκιμάσει εχει βρει το φαρμακο.Αν ναι τον βλεπω να ξεπουλαει σε Βορεια Ελλάδα.Ale έγραψε: Ταυτόχρονα κατεβάζεις μια γερή γουλιά από Ναουσαία και αφήνεις το αεράκι να σε φυσάει.
Μετά δεν σε συγχίζει ούτε ο ίδιος ο ζβ.

Ευχαριστουμε για την συμβουλή παντως.
- Μπαρκαρούτσος
Έχω περάσει το Cape Town και ανεβαίνω... Είχε ένα κούνημα τις προάλλες γάμησέ τα, από 20 μέχρι 30 μοίρες..12 μποφόρ ανέμοι..
Με λείπει ρε ο Π.Α.Ο.Κ., το Παλατάκι, η ομάδα στο Παλατάκι, οι Volcanoz στο Παλατάκι, η ατμόσφαιρα που κάναμε με Α.Ε.Κ., οι cheerleaders, η ατμόσφαιρο που κάναμε στη ματσάρα με το βάζελο, οι cheerleaders, η πόρωση του Σήφη στο μικρόφωνο..α και τα κορίτσια που κάνουν cheerleading με λείπουν...
Με λείπει ρε ο Π.Α.Ο.Κ., το Παλατάκι, η ομάδα στο Παλατάκι, οι Volcanoz στο Παλατάκι, η ατμόσφαιρα που κάναμε με Α.Ε.Κ., οι cheerleaders, η ατμόσφαιρο που κάναμε στη ματσάρα με το βάζελο, οι cheerleaders, η πόρωση του Σήφη στο μικρόφωνο..α και τα κορίτσια που κάνουν cheerleading με λείπουν...
δεν ξερω που να το βαλω.οποτε το αφηνω εδω.
διαβαζω οτι ο μανατζερ του τζανδαρη πηρε κ κατσε με κωνσταντινιδη.
λαμπρα.
προβλεπω ομορφιες.
λαμπρα.
προβλεπω ομορφιες.
μεχρι και στο ακατανόμαστο Κεν πλέον έχει επιλογή "ask player to leave agent"..... 

Γι' αυτό σε λέω.barlow4 έγραψε:δεν ξερω που να το βαλω.οποτε το αφηνω εδω.
λαμπρα.
προβλεπω ομορφιες.
Τί κάθεσαι Θεσσαλονίκη;
Έλα εδώ να κάνουμε την ε.ο. "το ανοιχτήρι".
Λιγότερο νταλκά θα τραβάς.
μπαγιοκο εχει το κρασι η θα το πινουμε με στραγαλι?
υγ.κ_γεο αν δεν εδιωξα μανατζερς..
στο βασιλειο της μικρας ασιας βεβαια στο τελος και ο ιβαν θα τον παρει για μανατζερ του.
υγ.κ_γεο αν δεν εδιωξα μανατζερς..
στο βασιλειο της μικρας ασιας βεβαια στο τελος και ο ιβαν θα τον παρει για μανατζερ του.
ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!kataramenos5 έγραψε:Ale έγραψε: Μιλάμε όντως για γαλατικό χωριό.
Αγριογούρουνο (γύρος), μαγικό φίλτρο (μαλάμω), Ρωμαίοι (σκουλήκια, γαύροι, γριές κλπ) και τα υπόλοιπα ναπαναγ@μηθούν.![]()
![]()
![]()
![]()
Βαλε κι αυτο για μας τους ΠΑΟΚτσηδες κι εισαι μεσα 100%
![]()

Νταξ.barlow4 έγραψε:μπαγιοκο εχει το κρασι η θα το πινουμε με στραγαλι?
Δεν είμαστε και barristers, αλλά το γουστάρουμε το φουαγκρά το επιούσιο.
- Μπαρκαρούτσος
Πώς πάει το volley; Μπορεί κανείς να γράψει 1-2 κουβέντες γενικά για να καταλάβω; Με το μπάσκετ τι γίνεται; Πότε ξαναξεκινάνε τα πρωταθλήματα; Μπάλα παίζουμε ή ακόμη θα ευχόταν ο ΠΑΟΚτσής να ήταν τυφλός; Ο Noboa βγάζει το φίδι από τη τρύπα, ή κλάταρε κι αυτός; O Mak, o Pereyra;