Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos
-
+1 αυτο δεν μπορω να καταλαβω και εγω 8)freeman4 έγραψε:ενα μικρο παραπονακι μονο..να εκανε τις αλλαγες νωριτερα απο τη στιγμη που μπηκε το 3ο γκολ σχετικα νωρις στο β ημιχρονο κ κλειδωσε το ματσ κ οχι στο 80++ που τις εκανε
δεν πειραζει οσο παμε καλα συνεχιζουμε ετσι και η στιριξη και στον σαντος τον κανει καλυτερο.
Ζω για μια μερα χωρις γκρινια χωρις λογο...απορω που υπαρχουν πολλοι που γκρινιαζουν ακομη για Σαντος κλπ...τι αλλο θελουμε ρε γμτ απο ενα προπονητη?
εχει αναφερθει ως ο πιο σταθερος στην Ελλαδα την ιδια ωρα που οι των αθηνων ειναι στον αερα..
εχει κανει την πιο προσανατολισμενη στο παιχνιδι της ομαδα...την μονη αηττητη...
οτι ειπε απο περσι για τους στοχους της ομαδας με τον Ζαγορ,τα τηρει κατα γραμμα...
και πολλοι ακομη ασχολουντε και γκρινιαζουν στη κερκιδα για επιλογες του κλπ κλπ...ειδαμε και τους νεους που δεν παιρνανε ευκαιριες τοσο καιρο τι μπαλαρα παιξανε με Μακεδονικο...
Για αυτο...ΜΟΝΟ ΣΤΗΡΙΞΗ-ΟΧΙ ΣΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ
εχει αναφερθει ως ο πιο σταθερος στην Ελλαδα την ιδια ωρα που οι των αθηνων ειναι στον αερα..
εχει κανει την πιο προσανατολισμενη στο παιχνιδι της ομαδα...την μονη αηττητη...
οτι ειπε απο περσι για τους στοχους της ομαδας με τον Ζαγορ,τα τηρει κατα γραμμα...
και πολλοι ακομη ασχολουντε και γκρινιαζουν στη κερκιδα για επιλογες του κλπ κλπ...ειδαμε και τους νεους που δεν παιρνανε ευκαιριες τοσο καιρο τι μπαλαρα παιξανε με Μακεδονικο...
Για αυτο...ΜΟΝΟ ΣΤΗΡΙΞΗ-ΟΧΙ ΣΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ
Fernanto Santos
Λογικό και αυτονόητο στα πλαίσια της ελευθερίας της άποψης και του λόγου, ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ στα πλαίσια της ΜΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΥΜΑΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΒΟΥΛΩΝ "ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ" είναι ότι πιο υγιές να λέει ο καθένας την γνωμη του....το θέμα δεν είναι να συμφωνούμε , το θέμα είναι να μπορόυμε να τα λέμε, ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ...
οπότε θα πώ και εγώ, ανεξάρτητα αποτελεσμάτων ότι ο ΣΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ... για τον ΠΑΟΚ που ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ.....

οπότε θα πώ και εγώ, ανεξάρτητα αποτελεσμάτων ότι ο ΣΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ... για τον ΠΑΟΚ που ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ.....

Συνεχισε τοτε mi8rio να το λες γιατι αυτο ειναι το προβλημα της ομαδας και δεν παιρνει πρωταθλημα οπως τοσα χρονια ειμασταν συνηθισμενοι..
ο ΠΑΟΚ των ονειρων μας ειναι ο ΠΑΟΚ που θα παιρνει το Τσαμπνιονς λιγκ και ετσι ας κοιμομαστε μια ζωη....
Περσυ που λεγαμε "πεφτουμε-δε πεφτουμε" συζητουσαμε για τον "ΠΑΟΚ που ονειρευομαστε"?ή μηπως περασαν οι δυσκολοι καιροι και δεν το καταλαβαμε?
Πραγματικα μαλλον ειμαι χαζος και δεν σας καταλαβαινω...
ο ΠΑΟΚ των ονειρων μας ειναι ο ΠΑΟΚ που θα παιρνει το Τσαμπνιονς λιγκ και ετσι ας κοιμομαστε μια ζωη....
Περσυ που λεγαμε "πεφτουμε-δε πεφτουμε" συζητουσαμε για τον "ΠΑΟΚ που ονειρευομαστε"?ή μηπως περασαν οι δυσκολοι καιροι και δεν το καταλαβαμε?
Πραγματικα μαλλον ειμαι χαζος και δεν σας καταλαβαινω...
Re: Fernanto Santos
Τα επιχειρήματα σου με ΚΑΙΝ γιατι εισαι ποντιακο ΜΑΝΕΚΕΝ (κ εγω ποντιος είμαι μη παρεξηγηθείς,παοκ εισαι..).mi8rio έγραψε:Λογικό και αυτονόητο στα πλαίσια της ελευθερίας της άποψης και του λόγου, ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ στα πλαίσια της ΜΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΥΜΑΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΒΟΥΛΩΝ "ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ" είναι ότι πιο υγιές να λέει ο καθένας την γνωμη του....το θέμα δεν είναι να συμφωνούμε , το θέμα είναι να μπορόυμε να τα λέμε, ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ...
Ολοι γραφουν σχόλια μεγάλων παιχτών,συνεντεξεις και λοιπα επιχειρήματα και εσυ λές ένα "Ο σαντος δε κανει για τον ΠΑΟΚ..." με ΤΕΡΑΣΤΙΑ γραμματοσειρά και επιχειρηματολόγησες??
Και φίλε μου δεν είναι ο σκοπός ενός φόρουμ να λέει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του αλλα να γίνεται ΔΙΑΛΟΓΟΣ έστω με υποτυπώδη επιχειρήματα...
Για το Σαντος Λενε όλα αυτα ολοι αυτοι στα προηγούμενα ποστς. Για το Σαντος Έχεις τους μισούς παιχταράδες που πήρες. Για το Σάντος είσαι 2ος με 1 βαθμό απτον πρώτο στο πρωτάθλημα με μια άμυνα απο τις καλύτερες ευρωπαικά...
Αμα με αντικρουσεις θα σε πώ κ εγς ότι δε κάνει αλλα με μεγάλες γραμματοσειρές δε με πείθεις...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eleos την Πέμ 30 Οκτ 2008, 12:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Fernanto Santos
Αδέρφια, ΟΛΟΙ κρίνονται εκ του αποτελέσματος........εχθές ο εργοτέλης, μια ομάδα που όλοι ξέρουν τι μπάτζετ έχει (πολύ χαμηλότερο από το δικό μας) και τί δυναμική έχει (μηδαμινη) , ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ τους πράσινους λαγούς......μήπως θυμάστε τι παιχνιδι κάναμε με τους λαγούς εμείς?????
ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, και αυτό δεν θα σταματήσει την εξέλιξη της ομάδας.....Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΑΝΤΟΣ, Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΡΥΖΑ ΠΟΥ ΕΦΡΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ....
από εκεί και πέρα καθώς θα μπούμε στην διαδικασία να αποδίδουμε τα του Καίσαρως το Καίσαρι που λένε, ας είμαστε προσεχτικοί και ας μην παρασυρόμαστε.....
Α, για να προλάβω παρεξηγησεις, δεν διαφωνω με τις αποψεις των προλαλησαντων, απλα παραθετω και μια αλλη διασταση στο θεμα...
ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, και αυτό δεν θα σταματήσει την εξέλιξη της ομάδας.....Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΑΝΤΟΣ, Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΡΥΖΑ ΠΟΥ ΕΦΡΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ....
από εκεί και πέρα καθώς θα μπούμε στην διαδικασία να αποδίδουμε τα του Καίσαρως το Καίσαρι που λένε, ας είμαστε προσεχτικοί και ας μην παρασυρόμαστε.....
Α, για να προλάβω παρεξηγησεις, δεν διαφωνω με τις αποψεις των προλαλησαντων, απλα παραθετω και μια αλλη διασταση στο θεμα...
Εσύ θυμάσαι αυτή η ομάδα που έβαλε στον παο 3 στην ΕΔΡΑ ΤΟΥ πόσα μας έβαλε στην ΕΔΡΑ ΤΗΣ?mi8rio έγραψε:εχθές ο εργοτέλης, μια ομάδα που όλοι ξέρουν τι μπάτζετ έχει (πολύ χαμηλότερο από το δικό μας) και τί δυναμική έχει (μηδαμινη) , ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ τους πράσινους λαγούς......μήπως θυμάστε τι παιχνιδι κάναμε με τους λαγούς εμείς?????
0 μας έβαλε... Και άν κάναμε καλύτερο παιχνίδι επιθετικά θα το παίρναμε κιόλας.
Αλλα ξέχασα ο Σάντος φταίει για ολα....
ΥΓ:Novito ΑΛΗΤΑΡΑ τοχα διορθώσει ήδη!!

επιχειρηματα πολλα....eleos έγραψε:Τα επιχειρήματα σου με ΚΑΙΝ γιατι εισαι ποντιακο ΜΑΝΕΚΕΝ (κ εγω ποντιος είμαι μη παρεξηγηθείς,παοκ εισαι..).mi8rio έγραψε:Λογικό και αυτονόητο στα πλαίσια της ελευθερίας της άποψης και του λόγου, ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ στα πλαίσια της ΜΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΥΜΑΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΒΟΥΛΩΝ "ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ" είναι ότι πιο υγιές να λέει ο καθένας την γνωμη του....το θέμα δεν είναι να συμφωνούμε , το θέμα είναι να μπορόυμε να τα λέμε, ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ...
Ολοι γραφουν σχόλια μεγάλων παιχτών,συνεντεξεις και λοιπα επιχειρήματα και εσυ λές ένα "Ο σαντος δε κλανει για τον ΠΑΟΚ..." με ΤΕΡΑΣΤΕΙΑ γραμματοσειρά και επιχειρηματολόγησες??
Και φίλε μου δεν είναι ο σκοπός ενός φόρουμ να λέει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του αλλα να γίνεται ΔΙΑΛΟΓΟΣ έστω με υποτυπώδη επιχειρήματα...
ο ΠΑΟΚ παιζει φοβισμενα και αμυντικα
τα περισσοτερα γκολ μας εχουν μπει λόγω της κλασης των παιχτων και οχι αποτελεσμα ομαδικο
ο Σαντος ειχε πολυ μεγαλη ανοχη απο ολους και το μεγαλυτερο μπατζετ των τελευταιων (μαυρων) χρονων που διανυουμε....περσι ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ... και παρολα αυτα ΕΧΕΙ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.....
να πω και αλλα????
αν αδερφε μου χαιρομαστε που δεν φαγαμε γκολ απο τον τελη τοτε παμε πισω ... οχι μπροστα.....eleos έγραψε:Εσύ θυμάσαι αυτή η ομάδα που έβαλε στον παο 3 στην ΕΔΡΑ ΤΟΥ πόσα μας έβαλε στην ΕΔΡΑ ΤΗΣ?mi8rio έγραψε:εχθές ο εργοτέλης, μια ομάδα που όλοι ξέρουν τι μπάτζετ έχει (πολύ χαμηλότερο από το δικό μας) και τί δυναμική έχει (μηδαμινη) , ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ τους πράσινους λαγούς......μήπως θυμάστε τι παιχνιδι κάναμε με τους λαγούς εμείς?????
0 μας έβαλε... Και άν κάναμε καλύτερο παιχνίδι επιθετικά θα το παίρναμε κιόλας.
Αλλα ξέχασα ο Σάντος φταίει για ολα....
ΥΓ:Novito ΑΛΗΤΑΡΑ τοχα διορθώσει ήδη!!![]()
![]()
Όχι γιατι αν είναι σαν κ αυτα καλύτερα να μη τα πείς...
Να φέρουμε αμα είναι τον όγιος που είχαν τα ερπετά να λήγουν τα ματς 5-7 να είσαι ευχαριστημένος απο την αφοβησια....
Έχει στηριχτεί πέρσι γιατι δεν έκανε τήν ομάδα ΟΥΤΕ ΚΑΙ προετοιμασια και γιατι ο πρόεδρος νοιώθει και ξέρει απο μπάλα..
Και όσο για τον εργοτέλη. Ναι και χαίρομαι που δε φάγαμε γκόλ και μπροστά με πάει. ΠΕΡΣΙ όταν έτρογες μέσο όρο 2 γκόλ σε κάθε μάτς και φέτος 0.2 ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ. Και ο εργοτέλης είναι μιά πολύ επικίνδυνη ομάδα... Ρώτα και το λαγό που ΕΧΑΣΕ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ. Αυτός πάει πίσω φίλε,όχι εμείς.
Να φέρουμε αμα είναι τον όγιος που είχαν τα ερπετά να λήγουν τα ματς 5-7 να είσαι ευχαριστημένος απο την αφοβησια....
Έχει στηριχτεί πέρσι γιατι δεν έκανε τήν ομάδα ΟΥΤΕ ΚΑΙ προετοιμασια και γιατι ο πρόεδρος νοιώθει και ξέρει απο μπάλα..
Και όσο για τον εργοτέλη. Ναι και χαίρομαι που δε φάγαμε γκόλ και μπροστά με πάει. ΠΕΡΣΙ όταν έτρογες μέσο όρο 2 γκόλ σε κάθε μάτς και φέτος 0.2 ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ. Και ο εργοτέλης είναι μιά πολύ επικίνδυνη ομάδα... Ρώτα και το λαγό που ΕΧΑΣΕ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ. Αυτός πάει πίσω φίλε,όχι εμείς.
fotis52 έγραψε:EΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΕΠΑΙΞΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ?mi8rio έγραψε:Αδέρφια, ΟΛΟΙ κρίνονται εκ του αποτελέσματος........εχθές ο εργοτέλης, μια ομάδα που όλοι ξέρουν τι μπάτζετ έχει (πολύ χαμηλότερο από το δικό μας) και τί δυναμική έχει (μηδαμινη) , ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ τους πράσινους λαγούς......μήπως θυμάστε τι παιχνιδι κάναμε με τους λαγούς εμείς?????
Σε αλλο γηπεδο ησουνα? Ταμπουρι επαιξε ο βαζελος στην Τουμπα! Τι κριτηρια ειναι αυτα ρε? Επειδη κερδισε ο Εργοτελης με 3 αντεπιθεσεις τον βαζελο, ετσι θελετε να παιζει ο ΠΑΟΚ?
Και προπερσι κερδισαμε τον γαυρο στον Πειραια....Κι εχουμε βγαλει και πολλα διπλα που ταμπουρονομασταν πισω και βαζαμε στις αντεπιθεσεις....Αυτος ειναι ο ΠΑΟΚ που θελεις εσυ? Διπλα στους μεγαλους και κλαρινα απ τους μικρους στην εδρα του? Ξεσηκωθηκατε τωρα απ το διπλο του Εργοτελη και το χ της γριας.....
Δηλαδη Εργοτελης με ΠΑΟ νικη, ΠΑΟ με ΠΑΟΚ ισοπαλια αρα Εργοτελης καλυτερος απ τον ΠΑΟΚ.........Τι να πω ρε.......
αδερφε, εσυ μαλλον βλεπεις εναν αλλον ΠΑΟΚ.....διοτι ο Σντος κατεβαζει την ομαδα αμυντικα και παιζει με αντεπιθεσεις....σε παρακαλω μην δημιουργεις εντυπωσεις και μεινε στην ουσια.....δεν θελω να την πω σε κανεναν, το καλο της ομαδας οσο το θες εσυ το θελω και εγω...
αλλα μην λεμε και παραδειγματα αστοχα..