τωρα ποιος φυτιλιαζει ρε κεν? χρειαζοταν αυτο τωρα? ελεος δηλαδηbarlow4 έγραψε:αν φερει το φασουλα τι να κανουμε δηλαδη.
Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)
Με το δικό μου δεν έχεις πρόβλημα;Ale έγραψε:Ή να στείλει τον Μπάνε στην Βουλή.barlow4 έγραψε:αν φερει το φασουλα τι να κανουμε δηλαδη.
ΤΕΛΟΣ.
αλλιώς θα έρθει ο Γουιέλμος ΤΕΛΟΣ. ναι, εκείνος με τα τόξα και τα βέλη.
υγ: νταξ, Dimg4 και εγω το ειδα αυτο με το φασουλα, αλλα είναι αστοχοτατο παράδειγμα. καθως ο Ιβάν δεν έφερε κανέναν. εδώ τους βρήκε. άρα δεν χρειάζεται περισσότερα.
αλλιώς θα έρθει ο Γουιέλμος ΤΕΛΟΣ. ναι, εκείνος με τα τόξα και τα βέλη.
υγ: νταξ, Dimg4 και εγω το ειδα αυτο με το φασουλα, αλλα είναι αστοχοτατο παράδειγμα. καθως ο Ιβάν δεν έφερε κανέναν. εδώ τους βρήκε. άρα δεν χρειάζεται περισσότερα.
ρε πλακα κανω ειμαστε σοβαροι?
ποιο φασουλα????
dim αραξε ρε φιλε.ποιο φυτιλιασμα.ειδες να εχω ποτε κανενα προβλημα με τον ιβαν για να ριξω μπηχτη?
τι ειστε πια.
ποιο φασουλα????
dim αραξε ρε φιλε.ποιο φυτιλιασμα.ειδες να εχω ποτε κανενα προβλημα με τον ιβαν για να ριξω μπηχτη?
τι ειστε πια.
-
Ναι, αλλα γιατι εβριζαν τον Τζαβελλα αυτοι που τον εβριζαν; Ξυπνησαν στραβα το πρωι και ειπαν να τον βρισουν;nothu έγραψε:Το να τα πηρε στο κρανιο ο υιος σαββιδη επειδη προχθες ολο το γηπεδο εβριζε τον Τζαβελλα το σκεφτηκες ?ron-swanson έγραψε:Παντως αυτο που εγραψε στο Ινσταγκραμ ο γιος του Σαββιδη για τον Τζαβελλα ειναι μεγαλο φαουλ για μενα.
Και μπορει να του γυρισει μπουμερανγκ, γιατι οι παιχτες καταλαβαινουν οτι στα αποδυτηρια υπαρχουν παιδια και αποπαιδια.
Δηλαδη ο Τζαβελλας μπορει να κανει οτι γουσταρει, αλλα δεν πειραζει, επειδη τον συμπαθει ο γιος του Σαββιδη ολα καλα.
Ε οχι, δεν παει ετσι στις μεγαλες ομαδες. Στην Τριπολη και στον Ατρομητο που εχουν 1000 οπαδους ας κανει οτι γουσταρει ο ιδιοκτητης, στον ΠΑΟΚ ομως οχι.
Και λυπαμαι που σου το λεω, αλλα ο ιδιοκτητης κανει οτι γουσταρει.
Και στο "ο ιδιοκτητης κανει οτι γουσταρει" διαφωνω. Μιλαμε για ομαδα με 1-1,5 εκ. κοσμο. Και οχι απλο κοσμο. Σε μεγαλο ποσοστο τρελαμενο. Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι Donskoy Tabak. Αν ο Ιβαν κανει οτι γουσταρει στο τελος θα παταει το γηπεδο αυτος και τα παιδια του μεχρι να βαρεθει και να φυγει.
Αν ηθελε να παρει μια ομαδα για να κανει οτι γουσταρει ας επαιρνε την ομαδα του χωριου του. Αλλα οταν παιρνεις μια μεγαλη ομαδα οπως ο ΠΑΟΚ, μαζι με την ομαδα παιρνεις και τα καλα και τα ασχημα της. Τα ασχημα ειναι οτι καθε αποφαση του θα κρινεται απο τα κοσμο της ομαδας (πολλες φορες λανθασμενα και αδικα), τα καλα ειναι οτι εχεις απο πισω σου τον λαο του ΠΑΟΚ που ειναι τεραστια δυναμη για εναν επιχειρηματια.
Ετσι οπως εχει φτασει η κατασταση ολοι στην τσιτα ειναι, ετσι οπως το εγραψες δεν φανηκε οτι κανεις πλακα. Το ποδοσφαιρο το δηλητηριασαμε, ας αφησουμε το μπασκετ ησυχοbarlow4 έγραψε:ρε πλακα κανω ειμαστε σοβαροι?
ποιο φασουλα????
τι ειστε πια.
- abc_o_ karpouzas
τζαβελα μην ακους κανεναν
εγω σε γουσταρω
τωρα θελω καρελια ο υιος σαββιδη να κανει και μια μεγαλη αγκαλια στον .....14

εγω σε γουσταρω

Είναι ο μόνος που τη χρειάζεται, πλάκα πλάκα.abg12d34 έγραψε:τζαβελα μην ακους κανεναν
εγω σε γουσταρω
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι ειπε δηλαδη?ron-swanson έγραψε:Παντως αυτο που εγραψε στο Ινσταγκραμ ο γιος του Σαββιδη για τον Τζαβελλα ειναι μεγαλο φαουλ για μενα.
Και μπορει να του γυρισει μπουμερανγκ, γιατι οι παιχτες καταλαβαινουν οτι στα αποδυτηρια υπαρχουν παιδια και αποπαιδια.
Δηλαδη ο Τζαβελλας μπορει να κανει οτι γουσταρει, αλλα δεν πειραζει, επειδη τον συμπαθει ο γιος του Σαββιδη ολα καλα.
Ε οχι, δεν παει ετσι στις μεγαλες ομαδες. Στην Τριπολη και στον Ατρομητο που εχουν 1000 οπαδους ας κανει οτι γουσταρει ο ιδιοκτητης, στον ΠΑΟΚ ομως οχι.
Karelias έγραψε:Είναι ο μόνος που τη χρειάζεται, πλάκα πλάκα.abg12d34 έγραψε:τζαβελα μην ακους κανεναν
εγω σε γουσταρω
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- abc_o_ karpouzas
ρε κουφαλα φρουρε.......
παω στοιχημα οτι την σταματίνα την γουσταρεις ασχημα
παω στοιχημα οτι την σταματίνα την γουσταρεις ασχημα
- Μπαρκαρούτσος
Μια ο Τζαβέλλας με τα instagram, μια ο γιός του Σαββίδη. Τι να πω. Ένα σοβαρό club στον κόσμο βρείτε μου που γίνονται αυτά τα πράγματα...