Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
- Dinos_Liverpool
Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)
Εγώ πάλι πιστεύω πως ότι κάνει, το κάνει από ενθουσιασμό και δεν παρεξηγώ τον μικρό. ΟΚ, δεκτό ότι ίσως κάποια είναι too much, αλλά το να σκαλίζω το παραμικρό είναι σαν να τρωγώμαστε με τα ρούχα μας. Χίλιες φορές να έχει πάθος και όρεξη, πραγματικά, από το να είναι αδιάφορος.
Σωστά αποψη γνώμη έχει μόνο ο καρελιας η ο eorptol και όχι ο ο υιός σαββιδη απαγορεύετε αυτό .....ρε τι διαβάζουμεKarelias έγραψε:Κύριε Σαββίδη, μαζέψτε λίγο το γιό σας, δεν είμαστε ιθαγενείς.
-
Παντως αυτο που εγραψε στο Ινσταγκραμ ο γιος του Σαββιδη για τον Τζαβελλα ειναι μεγαλο φαουλ για μενα.
Και μπορει να του γυρισει μπουμερανγκ, γιατι οι παιχτες καταλαβαινουν οτι στα αποδυτηρια υπαρχουν παιδια και αποπαιδια.
Δηλαδη ο Τζαβελλας μπορει να κανει οτι γουσταρει, αλλα δεν πειραζει, επειδη τον συμπαθει ο γιος του Σαββιδη ολα καλα.
Ε οχι, δεν παει ετσι στις μεγαλες ομαδες. Στην Τριπολη και στον Ατρομητο που εχουν 1000 οπαδους ας κανει οτι γουσταρει ο ιδιοκτητης, στον ΠΑΟΚ ομως οχι.
Και μπορει να του γυρισει μπουμερανγκ, γιατι οι παιχτες καταλαβαινουν οτι στα αποδυτηρια υπαρχουν παιδια και αποπαιδια.
Δηλαδη ο Τζαβελλας μπορει να κανει οτι γουσταρει, αλλα δεν πειραζει, επειδη τον συμπαθει ο γιος του Σαββιδη ολα καλα.
Ε οχι, δεν παει ετσι στις μεγαλες ομαδες. Στην Τριπολη και στον Ατρομητο που εχουν 1000 οπαδους ας κανει οτι γουσταρει ο ιδιοκτητης, στον ΠΑΟΚ ομως οχι.
- Trilofiotis
Ο Τζαβέλας σίγουρα δεν ειναι το καλύτερο παιδί.
Αλλα η κίνηση των παιχτών να τον προστατέψουν (που διέρρευσε η ΠΑΕ) στα αποδυτήρια, δείχνει ότι οι συμπαίχτες του δε τον θεωρούν και το χειρότερο.
Άσε που όσοι παίχτες μιλάνε πλέον, φωτογραφίζουν την πίεση απο τον κόσμο σαν το ν1 πρόβλημα τους. Κανένας δεν αφήνει αιχμές για τους συμπαίχτες, αλλα όλοι ψιλοφωτογραφίζουν εμας... (Κωνσταντινίδης, Ρατς, Μακ κλπ κλπ)
Αλλα η κίνηση των παιχτών να τον προστατέψουν (που διέρρευσε η ΠΑΕ) στα αποδυτήρια, δείχνει ότι οι συμπαίχτες του δε τον θεωρούν και το χειρότερο.
Άσε που όσοι παίχτες μιλάνε πλέον, φωτογραφίζουν την πίεση απο τον κόσμο σαν το ν1 πρόβλημα τους. Κανένας δεν αφήνει αιχμές για τους συμπαίχτες, αλλα όλοι ψιλοφωτογραφίζουν εμας... (Κωνσταντινίδης, Ρατς, Μακ κλπ κλπ)
Το να τα πηρε στο κρανιο ο υιος σαββιδη επειδη προχθες ολο το γηπεδο εβριζε τον Τζαβελλα το σκεφτηκες ?ron-swanson έγραψε:Παντως αυτο που εγραψε στο Ινσταγκραμ ο γιος του Σαββιδη για τον Τζαβελλα ειναι μεγαλο φαουλ για μενα.
Και λυπαμαι που σου το λεω, αλλα ο ιδιοκτητης κανει οτι γουσταρει.
ας μη σκιζουμε αλλο το τζαβελινιο.εδω συγχωρουσαμε τον ουντεζε καθε φορα που γυρνουσε απο την ουντεζία οποτε γουσταρε.επισης συγχωρεσαμε το πουλαιν φουτσινι οταν μετα απο κρισιμο γκολ που σκοραρε (δε θυμαμαι ακριβως ποιο τωρα) αντι να το αφιερωσει στο λαο το αφιερωσε στον εαυτο του.συγχωρεσαμε τον Πία που στις 3:00 τα ξημερωματα ηταν τυφλα και περασε σκαστος 4 κοκκινα στην εγνατια και την αλλη μερα παιζαμε.συγχωρεσαμε τον μαριφαλιεφ που στο 85' σε ματς με ρειντζερς (δεν ειμαι και σιγουρος) εκτελεσε το κρισιμοτερο κορνερ και εστειλε τη μπαλα στο κεντρο.συγχωρεσαμε τον μαχμουντ αμπντελ ραζεκ φαντλαλα που προτιμησε να παει 4 χρονια στρατο παρα να συνεχισει εδω.
εχουμε ιστορικο συγχωρεσεων.ας μην εξαντλησουμε την αυστηροτητα μας στο τζαβελινιο.
μια αγκαλιτσα για τον τζαβε.
εχουμε ιστορικο συγχωρεσεων.ας μην εξαντλησουμε την αυστηροτητα μας στο τζαβελινιο.
μια αγκαλιτσα για τον τζαβε.
- Dinos_Liverpool
καλή καρδία τα λέει μωρέ για αυτό του τα συγχωράω.
θα τον βαρέσω εγώ. από κοντά

θα τον βαρέσω εγώ. από κοντά

- Dinos_Liverpool
Χαβαλετζήδες... μόλις παει να σοβαρέψει η κουβέντα, τα κάνετε όλα μου...λάρι!

μην έχεις ράμματα γενικά.
ε, τελος τα οφ τοπικ, ειμαι και μοντ θα με κραζουν.

ε, τελος τα οφ τοπικ, ειμαι και μοντ θα με κραζουν.