Πάλι σε λάθος τόπικ πόσταρα...ΑποστόληςΑ έγραψε:Γιατί τι είχε το ΠΑΣΟΚ; Ανθρωποκεντρικό κόμμα υπήρξε, με στόχο την παύση της εκμετάλλευσης του ανθρώπου από άνθρωπο και το πρώτο κόμμα που υπέγραψε συμβόλαιο με το λαό.barlow4 έγραψε:καλα ρε δε ντρεπεστε δασκαλος κ μαθητης?
βαθυ πασοκ το κανατε!
Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
- ΑποστόληςΑ
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Το "ζουμί" της ιστορίας είναι ότι κάποιες καταστάσεις διχάζουν.K_geo έγραψε:Mapogo έγραψε:Θα ήθελα να κάνω 3 ερωτήσεις.
1. Θέλω να ρωτήσω πότε ήτανε η τελευταία φορά που κλειδώδηκε τοπικ του αγώνα την ίδια μέρα. Παρακαλώ η απάντηση να είναι σκέτα μιά ημερομηνία. αυτο δεν το γνωρίζω και δεν μπορώ να το απαντήσω
2. Γιατί κλειδώθηκε ? γιατί χθες το βράδυ έπρεπε ενας μλκς (δλδ εγω) να κάθεται 2 ώρες να διαβάζει του κοσμου τις .... για ενα νικηφόρο μαλιστα ματς της ομάδας μας. και γιατί; γιατί καποιοι είναι είτε αντι"τετοιος" (όπου τετοιος βαλε όνομα καποιου απο το φορουμ) είτε φιλο"τετοιος". και το έκαναν αχταρμά. καλά έκανε ο σουρμε και το κλείδωσε γιατι η κατασταση ξεφυγε με χαρακτηρισμούς που δεν ταιριάζουν σε ένα φορουμ που αν μη τι άλλο σεβεται και προωθεί την ορθή διαδικασία διαλόγου και το σεβασμό στην άποψη και τα επιχειρήματα του καθενός. για τον ΠΑΟΚ είμαστε εδω. όχι για να δούμε ποιος έχει πιο μεγάλο...πλήκτρολόγιο![]()
3. Τι θα είχε γίνει αν κάποιος που δεν πίστευε στον Αγγελο , πχ εγώ , μετά την 1η ήττα (την 1η ΛΑΙΜΑΙ) έλεγε κάτι που ίσως θα μπορούσε να θεωρηθει αρνητικό ?δεν ηταν κατι τοσο απλο. κυριως ειχε να κανει με προσωπικες αντεγκλησεις μεταξυ μελων.
Κ δεν εννοώ ότι διχάζει ο Αγγελος. Τα Αγγελόσκυλα όμως διχάζουν.
Κ σαν διευκρίνηση για το άλλο ποστ (στο τόπικ του Τζαβέλλα) , το λέω εντελώς ξεκάθαρα , ότι αισθάνομαι να υπάρχει εδώ μεροληπτική συμπεριφορά υπέρ την Αγγελόσκυλων. Κ ξεθαρρεύουν.
Κ μια απαραίτητη διευκρίνιση.
Αγγελόσκυλο δεν ονομάζω αυτόν που νομίζει ότι ο Αγγελος είναι ο καλύτερος για τον ΠΑΟΚ. Ο καθένας ας νομίζει ότι θέλει.
Αγγελόσκυλο λέω αυτόν που επειδή θέλει τον Αγγελο , νοιώθει πιο ΠΑΟΚτσης κ πρέπει σώνει κ καλά να μας τον επιβάλει φανατικά , δια πυρός κ σιδήρου. Μέχρι , εμείς οι Απιστοι να ενστερνιστούμε την μοναδική Αλήθεια που πρεσβεύει.
όνειρα βλέπεις και τα μπερδεύεις με τη πραγματικότητα.
Η έκφραση "ξεθαρρεύουν" είναι άκρως ενδεικτική.
Η έκφραση "ξεθαρρεύουν" είναι άκρως ενδεικτική.
- Dinos_Liverpool
Δεν μπορώ να βρω την καλή σας, ρε αλητάμπουρες...
Βρε σεις, μην τσιγκλάτε τον άλλο!
Βρε σεις, μην τσιγκλάτε τον άλλο!
- ΑποστόληςΑ
Συμφωνώ με τον Dino, με τον οποίο δεν έχουμε κοινά σημεία (πλην του ΠΑΟΚ). Σήμερα είναι η 44η ημέρα που δεν πίνω τον αγαπημένο μου καφέ (frappe). Επίσης το πόδι μου είναι αρκετά καλύτερα τώρα που μπήκε ο Απρίλης, μετά την mini περιπέτεια που είχα (ρήξη μακρού πελματικού της γαστροκνημίας).
- kataramenos5
Ενας απ του λογους που ξαναμπηκα ειναι γιατι μ εχει φαει η αγωνια.Γιατι ρε Αποστολε δε πινεις φραπε εδω και τοσες μερες?Ομοιοπαθητική,νηστεία(φραπογαλο) στομάχι?Τι?
Περαστικα κιολας.
Περαστικα κιολας.
Αποστόλη ,μιας και έχουμε καιρό να τα πούμε , πάμε για κανά καφεδάκι απο βδομάδα?
Φραπεδάκι , έτσι ?

Φραπεδάκι , έτσι ?

- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Μπορεί να πίνει ελληνικό βρε παιδιά! Ή φίλτρου. Μπορεί να το γύρισε στο τηλιο. Πάντως Αποστόλη περαστικό να είναι ο,τι έχεις.
- Μπαρκαρούτσος
Ο Αποστόλης έχει ξεπεράσει τη γραμμή που κάτι μπορεί να είναι περαστικό και να φύγει.
Από μια ηλικία και πάνω, δεν επανέρχεσαι .... ότι σπάσει , έσπασε ...δε κολλάει !!!

Από μια ηλικία και πάνω, δεν επανέρχεσαι .... ότι σπάσει , έσπασε ...δε κολλάει !!!

- ΑποστόληςΑ
Μέσα έπεσες (σχεδόν). Λόγω νηστείας βρίσκω την ευκαιρία να στερηθώ και τον αγαπημένο μου καφέ, γιατί η αλήθεια είναι ότι έχω εξάρτηση από τον Nescafe. Κατά τα άλλα τον καφέ δεν μου τον απαγορεύει η νηστεία, γιατί τον πίνω άνευ γάλακτος, απλά χρειάζομαι κάποιες μέρες για αποτοξίνωση.kataramenos5 έγραψε:Ενας απ του λογους που ξαναμπηκα ειναι γιατι μ εχει φαει η αγωνια.Γιατι ρε Αποστολε δε πινεις φραπε εδω και τοσες μερες?Ομοιοπαθητική,νηστεία(φραπογαλο) στομάχι?Τι?
Περαστικα κιολας.
- Dinos_Liverpool
Τώρα που είπατε Nescafe (Nestle):
http://www.confectionerynews.com/Manufa ... l-proceeds
Πιείτε τον στην υγειά τους.
(άσε που είναι και σκέτη χημεία)
http://www.confectionerynews.com/Manufa ... l-proceeds
Πιείτε τον στην υγειά τους.
(άσε που είναι και σκέτη χημεία)