14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Dimg4

Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από Dimg4 »

barlow4 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:
barlow4 έγραψε:dim ξεκολλα.μη με μπριζωνεις.ωρες κρατιεμαι να μη γραψω κατι χιουμοριστικο.
γραφουμε το κατιτις και τα ακουμε , γραφεις τα δακρυβρεχτα και δεν ακους τιποτα και πρεπει να κρατηθουμε.ε δεν παει ετσι.
Εχεις καταλαβει οτι ειναι παικτης του ΠΑΟΚ? Γραφετε και τα ακουτε γιατι τον εχετε ξεσκισει στην ειρωνεια στο τρολαρισμα και στα μπινελικιΑ. Οσο γινεται αυτο λογικο οι μοντ να σας βαζουν χερι ρε κεν.
dim δεν εχω κανει κανενα σχολιο σεβομενος τις δυσκολιες των μοντς.εσυ ομως συνειδητα βαζεις φυτιλια.χεστηκα αν ειναι παικτης του ΠΑΟΚ.ας το σκεφτοταν πριν την κανει για λουσα.το προνλημα μου ειναι οτι κανεις σχολια που ειναι προκλητικα σε ενα αυαισθητο τοπικ.
παικτης του ΠΑΟΚ ηταν και ο σπυρο και ο τζαβελλας και χιλιοι δυο που τους σκιζουμε.στον ΠΑΟΚ ειναι και ο βρυζας και ο γκαγκατσης αλλα τους σκιζουμε.και δεν υπαρχει η δικη σου αιαισθησια.
υγ. και οχι δεν τον μισω σαν ανθρωπο.μια χαρα παιδι φαινεται,το καλυτερο μη σου πω .σαν συμβολισμο δεν τον ανεχομαι.ειναι ντροπη η υπαρξη του σε οποιοδηποτε ποστο γυρω απο την ομαδα ακομα και σαν μεσι να επαιζε.δεν ειναι κολυμβηθρα του σιλωαμ ο ΠΑΟΚ να ξεπλενεαι οποιος προσλαμβανουν.
Εαν βρεις ενα ποστ μου που δεν ηταν απαντηση σε καποιο προκλητικο σχολιο τοτε τα ξαναλεμε. Δεν ισχυει κσθολου αυτο που ειπες. Δες τωρα πχ. Θα το σταματησω εδω. Περιμενε τσιγκλισμα απο σταθερα ατομα εδω και μολις γραψω πες οτι προκαλω. Αλλη δουλεια δεν εχω ρε κεν θα ξημερωβραδιαζομαι να προκαλω.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

και εγω τι ιδιο κανω πως γινεται να μαλωνουμε.
τωρα πηρες αφορμη απο σχολιο του ντινου.
και πιο πανω ηταν παραθεση αρθρου απο την αποδελτιωση της κεντρικης σελιδας με ενα εμοτικον που γελαει.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Dimg4 έγραψε:
Dinos_Liverpool έγραψε:Όποιος δεν έχει να γράψει τίποτα, ας μην γράφει για να προκαλέσει τους συνοπαδούς του, παρακαλώ πολύ...

Μαζί με τη δική μου υπομονή, θα τελειώσει και η καριέρα ορισμένων εδώ μέσα, μου φαίνεται!

Για όσους δεν θυμούνται, απλώς να τους θυμίσω ότι, χθες... ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ!
Δεν εχει σημασια που δεν επαιξε. Χαλια ηταν η εμφανιση του
Ένα πρόχειρο παράδειγμα απρόκλητης πρόκλησης.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Απροκλητης? Δες τι προηγηθηκε.. τελος παντων φτανει τοσο. Καλο βραδυ
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Καλό σου βράδυ.
staurostoumpa

Δημοσίευση από staurostoumpa »

Τι είναι αυτό, Σταύρο;

Ντίνος
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Προτεινω να κρεμασει τα παπουτσια του με το που τελειωσει η σεζον και να γινει τεχνικος διευθυντης

Ο ΠΑΟΚ χρειαζεται φιλοτημα παιδια σε τετοια κρισημα ποστα

:twisted:
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Alastor βλέπω πως το ποστ σου εχει ωρα δημοσίευσης 14:14.

Στα του κοντου τωρα πραγματικα πλέον δεν ξερω αν του αξιζει ολο αυτο το στορι αλλα πλην Νατκχο δεν μπορω να θυμηθώ αλλον παιχτη που εφυγε τα τελευταία χρονια και να εφυγε με καλες συνθηκες.

Μηπως πρεπει να το προσεξουμε λιγο αυτο;
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

guardian χωρις να θελω να τον υπερασπιστω η συνεντευξη ειναι ενα χρονο πριν τον τελικο.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Ο παραδούλον έφυεν
ατώρα έρτε και
η σειρά τη χαμόθεου.

On topic

Την Μ. Τριτη,στις 19.58 εβαζα βενζινη στο πρατηριο Shell,στη στροφη Ωραιοκαστρου.
Στην μπροστινη αντλια φουλαριζε ο Σαλπιγγιδης.
Ειχα να τον δω απο κοντα πανω απο 2 μηνες και επαθα πλακα.
Εμφανως αδυνατισμενος,4-5 κιλα(οχι σαν αυτα του Τζαβελλα)
αέρινος σαν εφηβος.

Φρουρε προβλεπω να κανει "παπαδες" στα play off,κι αντε μετα να του βρεις ΤΑΧΙ.

εγω τον στελνω και με το 56. :mrgreen:
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

παοκαρα23 έγραψε:guardian χωρις να θελω να τον υπερασπιστω η συνεντευξη ειναι ενα χρονο πριν τον τελικο.
Τοτε δεν φορουσε τον δικεφαλο στο στηθος? :oops: :oops:
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

guardian4 έγραψε: ..μετα απο 4αρες , και 3 γκολ που εχασες σε κενη εστια σε τελικο κυπελλου που κατεβηκαν 25000 οπαδοι, ενω αλλο ενα το φαγες κατω απ την μασχαλη
εγραψε "μετα" ο φρουρος γι αυτο εγραψα το παραπανω.εννοειται οτι δεν γουσταρω τις δηλωσεις του Σαλπι.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

βασικά, είστε άμπαλοι και οι δύο σας. αν θελετε τόσο πολύ να φύγει, πρεπει να κρατάτε... ασπίλωτο το τοπικ του.

σλλά που να νιώσετε απο μάρκετινγκ να πουμε να πούμε :D
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Εντάξει, έχουμε κατανοήσει πλήρως τη θέση σας στο θέμα αυτό. Όταν δεν έχουμε με τι να ασχοληθούμε, ασχολούμαστε με τον Σαλπιγγίδη...

Μάρλεϊ, Φρουρέ και Παπά, στον επόμενο "αστεϊσμό" για το θέμα αυτό θα πρέπει, δυστυχώς, να αποχωρήσετε από το site... Έχετε εξαντλήσει και τα τελευταία αποθέματα της υπομονής μας!

Μπορείτε να συνεχίστε κάπου αλλού τον "αλυτρωτικό" σας αγώνα...
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

Dinos_Liverpool έγραψε:Εντάξει, έχουμε κατανοήσει πλήρως τη θέση σας στο θέμα αυτό. Όταν δεν έχουμε με τι να ασχοληθούμε, ασχολούμαστε με τον Σαλπιγγίδη...

Μάρλεϊ, Φρουρέ και Παπά, στον επόμενο "αστεϊσμό" για το θέμα αυτό θα πρέπει, δυστυχώς, να αποχωρήσετε από το site... Έχετε εξαντλήσει και τα τελευταία αποθέματα της υπομονής μας!

Μπορείτε να συνεχίστε κάπου αλλού τον "αλυτρωτικό" σας αγώνα...

αν φταιει καποιος ειμαι εγω η η λαθασμενη εκτιμηση και πληροφορηση σου
εγω ανακυκλωσα σαν οπαδος και οχι σαν βαρουφακης μια ειδηση και εκανα 2 σχολια σε ενα οπαδικο σαιτ και οχι καταθεση νομοσχεδιου στην βουλη
χθεσινη αναρτηση
http://www.gazzetta.gr/football/article ... salpiggidi

Ο 34χρονος μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο έως το 2016, ωστόσο σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «SportDay», μόνο σίγουρη δεν θα πρέπει να θεωρείται η παραμονή του στην ομάδα. Ο έμπειρος κυνηγός θα συναντηθεί με τη διοίκηση το ερχόμενο καλοκαίρι, ρίχνοντας στο τραπέζι όλα τα δεδομένα της συνεργασίας τους και μετά τη φετινή χρονιά και τον τρόπο που αυτή εξελίχθηκε δεν θα πρέπει να θεωρείται τίποτα δεδομένο.

τι θελεις να γραψω οτι με ενθουσιαζει η ενδεχομενη στο εγγυς μελλον κοινη λυση της συνεργασιας παε -παιχτη?
εγραψα 70 και σημερα τυχαιος αριθμος και ειπα οτι θα παρει θεση στην παε αν γινει πραξη αυτο
ποιο αλυτρωτο αγωνα διακρινεις?

σε τελικη αναλυση αν δεν αντεχεις πλεον (σεβαστο) κανε πραξη οτι σκεφτεσαι δεν καταλαβαινω τι πετυχενεις με τετοιου ειδους υποδειξεις και αν ειναι ετσι μπαν να φαω εγω εστω και μονιμο αλλα γιατι σκουπα σε γκαρντιαν και παπα?
καλημερα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”