14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Dimg4

Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από Dimg4 »

eorptol έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Παρακμή.
Ξεφτίλα όπως και να το δεις κανένας σεβασμός και στον σκόρερ πάπ που χθες ήταν καλός, είμαι σίγουρος ότι αυτοί που το λέγανε δεν δέχονται με τίποτε τέτοιου είδους χιούμορ για αυτούς
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Dinos_Liverpool έγραψε:Όποιος δεν έχει να γράψει τίποτα, ας μην γράφει για να προκαλέσει τους συνοπαδούς του, παρακαλώ πολύ...

Μαζί με τη δική μου υπομονή, θα τελειώσει και η καριέρα ορισμένων εδώ μέσα, μου φαίνεται!

Για όσους δεν θυμούνται, απλώς να τους θυμίσω ότι, χθες... ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ!
Δεν εχει σημασια που δεν επαιξε. Χαλια ηταν η εμφανιση του
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

dim ξεκολλα.μη με μπριζωνεις.ωρες κρατιεμαι να μη γραψω κατι χιουμοριστικο.
γραφουμε το κατιτις και τα ακουμε , γραφεις τα δακρυβρεχτα και δεν ακους τιποτα και πρεπει να κρατηθουμε.ε δεν παει ετσι.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

και εγω ετοιμος ειμαι, παιζει κανα χιτακι?
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ΟΧΙ. ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

μλκ, πως το είχε πει ο Ντίνος;

α ναι! θα αυτοπυρποληθώ ρε.

και εχω μικρό παιδί, το νου σας. το κρίμα στο λαιμό σας.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Το νόημα που θέλει προφανώς να περάσει ο Dimg4 είναι πως δε μπορείς να χρεώσεις το κοντό για το χάλι της ομάδας μας.

Και δεν έχω πρόβλημα να τον υπερχρεώσουμε , αλλά κάνοντας αυτό απομακρυνόμαστε από τους πραγματικούς υπευθύνους του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

μαλλον στο συγκεκριμενο τοπικ τον διαβαζεις πρωτη φορα.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

ή απλά σκέφτομαι τι νόημα θα ήθελα να περάσω εγώ με ένα τέτοιο ποστ ;)
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

barlow4 έγραψε:dim ξεκολλα.μη με μπριζωνεις.ωρες κρατιεμαι να μη γραψω κατι χιουμοριστικο.
γραφουμε το κατιτις και τα ακουμε , γραφεις τα δακρυβρεχτα και δεν ακους τιποτα και πρεπει να κρατηθουμε.ε δεν παει ετσι.
Εχεις καταλαβει οτι ειναι παικτης του ΠΑΟΚ? Γραφετε και τα ακουτε γιατι τον εχετε ξεσκισει στην ειρωνεια στο τρολαρισμα και στα μπινελικιΑ. Οσο γινεται αυτο λογικο οι μοντ να σας βαζουν χερι ρε κεν.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Dimg4 έγραψε:
ΠΑΡΑΚΜΗ

Η λέξη αυτη τα λέει όλα δεν χρειάζονται πολλά λόγια
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

barlow4 έγραψε:μαλλον στο συγκεκριμενο τοπικ τον διαβαζεις πρωτη φορα.
Μαλλον δε μπορεις να καταλαβεις οτι ειμαι απο τους πρωτους που πιστευουν οτι ουτε δεξια μπορει να παιξει αλλα ουτε βασικος γενικα. Η διαφορα μας ειναι πως τον κρινω αγωνιστικα, το μισος προς αυτον σε παραπλανει μερικες φορες.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Dimg4 έγραψε:
barlow4 έγραψε:dim ξεκολλα.μη με μπριζωνεις.ωρες κρατιεμαι να μη γραψω κατι χιουμοριστικο.
Εχεις καταλαβει οτι ειναι παικτης του ΠΑΟΚ? Γραφετε και τα ακουτε γιατι τον εχετε ξεσκισει στην ειρωνεια στο τρολαρισμα και στα μπινελικιΑ. Οσο γινεται αυτο λογικο οι μοντ να σας βαζουν χερι ρε κεν.
dim δεν εχω κανει κανενα σχολιο σεβομενος τις δυσκολιες των μοντς.εσυ ομως συνειδητα βαζεις φυτιλια.χεστηκα αν ειναι παικτης του ΠΑΟΚ.ας το σκεφτοταν πριν την κανει για λουσα.το προνλημα μου ειναι οτι κανεις σχολια που ειναι προκλητικα σε ενα αυαισθητο τοπικ.
παικτης του ΠΑΟΚ ηταν και ο σπυρο και ο τζαβελλας και χιλιοι δυο που τους σκιζουμε.στον ΠΑΟΚ ειναι και ο βρυζας και ο γκαγκατσης αλλα τους σκιζουμε.και δεν υπαρχει η δικη σου αιαισθησια.
υγ. και οχι δεν τον μισω σαν ανθρωπο.μια χαρα παιδι φαινεται,το καλυτερο μη σου πω .σαν συμβολισμο δεν τον ανεχομαι.ειναι ντροπη η υπαρξη του σε οποιοδηποτε ποστο γυρω απο την ομαδα ακομα και σαν μεσι να επαιζε.δεν ειναι κολυμβηθρα του σιλωαμ ο ΠΑΟΚ να ξεπλενεαι οποιος προσλαμβανουν.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Φφφφφφφτάνει, όμως! Τα ίδια και τα ίδια ανακυκλώνετε, ρε λεβέντες... τον μπελά που βρήκαμε μέσα!
chris.paok.mytilene

Δημοσίευση από chris.paok.mytilene »

H επανάληψη είναι η μητέρα της μαθήσεως
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”