Π.Α.Ο.Κ.- Ξανθη, 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- paokovios1974
Re: Π.Α.Ο.Κ.- Ξανθη, 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Ζητω συγνωμη απο ολα τα παιδια εξαλου δεν εχω προβλημα με κανεναν,ολοι ΠΑΟΚ ειμαστε.Και οτι λεμε το λεμε πανω στην συζητηση λαμβανοντας υποψιν το απιστευτο ξενερωμα και πικρα που τραβαμε ολοι μας.
Δεν μπορω σε καμια περιπτωση ομως να ζητησω συγνωμη απο αυτον που γραφει (παντα με παραθεση στοχευμενη)με γνωμονα να κανει ρδελομπου το φορουμ.
Για μεγαλο διαστημα δεν του απαντουσα καθως η απαντηση ειναι η τροφη των troll,αλλα απο ενα σημειο και μετα η μη απαντηση μου εκλαμβανετε απο τον συγκεκριμενο ως αδυναμια.
Καμια συγνωμη λοιπον σε αυτον, δεν δεχομαι τα σχολια του ουτε ως αστειο πλεον ,και θα παρακαλουσα να μην ξανασχοληθει μαζι μου γιατι θα πεσει τετοιο μπινελικη που δεν θα τον ξεπλενει ουτε ο νιαγαρας.
Αυτα απο μενα,τιμω ολους τους συνομιλητες μου και χαιρομαι ακομα και να διαφωνω μαζι τους,
αλλα σε καμια περιπτωση δεν μπορω να δεχτω τον χλευασμο απο ενα τρολακι,οχι πλεον τουλαχιστον.
Και καλο θα ειναι απο δω και στο εξης να πεφτει μπαν χωρις προειδοποιηση σε οποιον εξωφθαλμα γραφει κατι μονο και μονο για να δημιουργει αναστατωση.
Δεν μπορω σε καμια περιπτωση ομως να ζητησω συγνωμη απο αυτον που γραφει (παντα με παραθεση στοχευμενη)με γνωμονα να κανει ρδελομπου το φορουμ.
Για μεγαλο διαστημα δεν του απαντουσα καθως η απαντηση ειναι η τροφη των troll,αλλα απο ενα σημειο και μετα η μη απαντηση μου εκλαμβανετε απο τον συγκεκριμενο ως αδυναμια.
Καμια συγνωμη λοιπον σε αυτον, δεν δεχομαι τα σχολια του ουτε ως αστειο πλεον ,και θα παρακαλουσα να μην ξανασχοληθει μαζι μου γιατι θα πεσει τετοιο μπινελικη που δεν θα τον ξεπλενει ουτε ο νιαγαρας.
Αυτα απο μενα,τιμω ολους τους συνομιλητες μου και χαιρομαι ακομα και να διαφωνω μαζι τους,
αλλα σε καμια περιπτωση δεν μπορω να δεχτω τον χλευασμο απο ενα τρολακι,οχι πλεον τουλαχιστον.
Και καλο θα ειναι απο δω και στο εξης να πεφτει μπαν χωρις προειδοποιηση σε οποιον εξωφθαλμα γραφει κατι μονο και μονο για να δημιουργει αναστατωση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokovios1974 την Δευ 06 Απρ 2015, 14:37, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Dinos_Liverpool
@despe
Είναι τόσο δύσκολο να μπορείτε να συνομιλείτε εντός των ορίων μεταξύ σας; Αυτό το απλό πράγμα λέω εγώ και όποιος από εσάς αναγνωρίσει ότι έκανε λάθος, τότε δεν θα υποστεί κυρώσεις. Όλα τα άλλα, φίλε Despe, είναι απλώς αμπελοφιλοσοφίες...
Εάν νομίζεις ότι όλοι οι τίτλοι που έχουν μπει στην κεντρική με βρίσκουν σύμφωνο, κάνεις λάθος. Πολλές φορές έχω πει τη γνώμη μου, βέβαια, αλλά τι άλλο θα μπορούσα να κάνω; Να μπανάρω π.χ. κάποιον που εδώ και 8 χρόνια τραβάει το κουπί σχεδόν μοναχός του για να μπορούμε όλοι εμείς να γράφουμε ελεύθερα την άποψή μας; Ναι, συζητάμε κάποια θέματα, αλλά μέχρι εκεί! Έλεος, με τα απωθημένα που έχετε ορισμένοι με το site!
Εγώ σου ζήτησα να ανακαλέσεις εσύ και οι άλλοι για συγκεκριμένους λόγους και συμπεριφορές και συ μου λες άλλα αντί άλλων. Το γεγονός ότι δεν έπεσαν κατ΄ ευθείαν και μαζικά τα μπαν, αλλά σας δόθηκε μία παραπάνω ευκαιρία για να λήξει το θέμα ωραία και καλά, όχι μόνο δεν το εκτιμάς, αλλά μου μιλάς για απειλές και τακτικές νηπιαγωγίου.
ΟΚ, εγώ θα περιμένω μέχρι το βράδυ... όποιον καταλάβει ότι έκανε κάποιο λάθος. Εάν δεν το καταλάβει, δεν πειράζει. Αρκεί που το καταλάβαμε εμείς.
- Dinos_Liverpool
Paokovie, είσαι μεγάλος λεβέντης, αλλά ηρέμησε, σε παρακαλώ πολύ. Έχουμε γνώση για το τι συμβαίνει εδώ μέσα. Κάνεις [αναφορά] και δεν χρειάζεται να χολοσκάς εάν κάποιος σου την "μπαίνει", γιατί τότε τότε το πράγμα ξεφεύγει και γινόσαστε μαλλιά-κουβάρια και όποιος είναι μέσα εκείνη την ώρα δεν προλαβαίνει να σβήνει! Είπε, μακακία; Σε προσέβαλε; Θα λάβει την απαιτούμενη "περιποίηση", εντός ολίγου. Όταν, όμως, αρχίζεις και συ τον εξάψαλμο, τι υποχρέωση έχουν οι υπόλοιποι να σας διαβάζουν;
- paokovios1974
Ντινο και ο καρελιας μου την "μπηκε¨"πολλες φορες αλλα ξερεις κατι,δεν εχω κανενα προβλημα μαζι του και μαλιστα πιστευω οτι ειναι απο τις καλυτερες πενες εδω μεσα,οπως και με τον buffo που εχω ερθει παρα πολλες φορες σε αντιπαραθεση,ωστοσο δεν μπορω να μην παραγνωρισω οτι το παιδι μιλαει τεκμηριωμενα και υπερασπιζετε την αποψη του(την οποια αποψη του)Και με τον ντεσπε εχουμε εκδιαμετρου αντιθετες αποψεις(μονο περυσι συμφωνουσαμε για τον στεφενς)αλλα και παλι υπαρχει το στοιχειο της τεκμηριωμενης και χωρις δολο αποψης,οπως και για ολα τα παιδια που προανεφερα.
Ολους εκτος απο τον συγκεκριμενο που "εδειξα"
Οπως και να εχει κατανοω οτι δεν χρωστανε τιποτα οι υπολοιποι.
Λιγο περισσοτερη προσοχη απο ολους μας και μια καλυτερη προαιρεση οτι και ο συνομιλητης μας ειναι πικραμενο ΠΑΟΚσακι που ποναει και αγαπαει την ομαδα.
Ολους εκτος απο τον συγκεκριμενο που "εδειξα"
Οπως και να εχει κατανοω οτι δεν χρωστανε τιποτα οι υπολοιποι.
Λιγο περισσοτερη προσοχη απο ολους μας και μια καλυτερη προαιρεση οτι και ο συνομιλητης μας ειναι πικραμενο ΠΑΟΚσακι που ποναει και αγαπαει την ομαδα.
despe εγω τα έσβησα και εγω έκανα τη νιξη στους υπόλοιπους mod.
ξέρεις ότι σε ένα τεράστιο ποσοστό συμφωνούμε, ειδικά στα αγωνιστικά θέματα.
αλλά ρε συ, βλέποντας -πλεον- απο ..μεσα την κατάσταση, παρακαλώ να καταλάβετε και εσείς ότι δεν είναι ότι πιο εύκολο να κάνεις το...ντετέκτιβ όταν αντί να μιλάμε για την ομάδα μας μιλάμε για το ποιο μελος είναι αυτό και ποιο είναι το άλλο και ποιος είναι αγγελόσκυλο και ποιος αγγελομάχος και ποιος είναι πιο πολύ ΠΑΟΚ κτλ κτλ. τα γνωστά δλδ...
και για να είμαι απολύτως ξεκάθαρος πρότεινα μια εβδομάδα μπαν σε 2 συγκεκριμένους και απο μια μέρα σε τέσσερις άλλους. μια μέρα οχι γιατί θα παθουν κατι αν δεν μπουν μια μέρα, αλλά για να κατανοήσουν ότι μερικά πράγματα πρέπει πρώτα εσείς (και εμείς και όλοι μας) να τα σεβόμαστε.
αν δεν μπορούμε σε ένα φορουμ, που δεν υπάρχει η άμεση προσωπική επαφή, να κάνουμε ορθό διάλογο, που είναι η βάση για την ομαλή εξέλιξη μιας οποιασδήποτε κοινωνίας, ε είμαι σίγουρος ότι ΟΥΤΕ μπρίκια δεν κολλάμε. ούτε μπρίκια.
υγ:paokovios έχει μπει στην μπλακ λιστ μου.
και αυτο γιατί μετα απο τόσο καιρό μπήκε μονο και μόνο για να πουλήσει ειρωνία σε άλλο μελος και για κανένα άλλο λόγο. ΑΛΛΑ, την επόμενη φορά, μην του απαντάς και δίνεις αφορμή να συνεχίζει. πάτα αναφορά και θα το δουμε.
ξέρεις ότι σε ένα τεράστιο ποσοστό συμφωνούμε, ειδικά στα αγωνιστικά θέματα.
αλλά ρε συ, βλέποντας -πλεον- απο ..μεσα την κατάσταση, παρακαλώ να καταλάβετε και εσείς ότι δεν είναι ότι πιο εύκολο να κάνεις το...ντετέκτιβ όταν αντί να μιλάμε για την ομάδα μας μιλάμε για το ποιο μελος είναι αυτό και ποιο είναι το άλλο και ποιος είναι αγγελόσκυλο και ποιος αγγελομάχος και ποιος είναι πιο πολύ ΠΑΟΚ κτλ κτλ. τα γνωστά δλδ...
και για να είμαι απολύτως ξεκάθαρος πρότεινα μια εβδομάδα μπαν σε 2 συγκεκριμένους και απο μια μέρα σε τέσσερις άλλους. μια μέρα οχι γιατί θα παθουν κατι αν δεν μπουν μια μέρα, αλλά για να κατανοήσουν ότι μερικά πράγματα πρέπει πρώτα εσείς (και εμείς και όλοι μας) να τα σεβόμαστε.
αν δεν μπορούμε σε ένα φορουμ, που δεν υπάρχει η άμεση προσωπική επαφή, να κάνουμε ορθό διάλογο, που είναι η βάση για την ομαλή εξέλιξη μιας οποιασδήποτε κοινωνίας, ε είμαι σίγουρος ότι ΟΥΤΕ μπρίκια δεν κολλάμε. ούτε μπρίκια.
υγ:paokovios έχει μπει στην μπλακ λιστ μου.

- paokovios1974
Ετσι θα ειναι αφου ετσι λες.
Τι να σου πω ρε Κωστα κανε οπως καταλαβαινεις η δραση προκαλει αντιδραση ειδικα οταν εχεις χλευαστει για κατι που πιστευεις.
Τι να σου πω ρε Κωστα κανε οπως καταλαβαινεις η δραση προκαλει αντιδραση ειδικα οταν εχεις χλευαστει για κατι που πιστευεις.
- paokovios1974
Και να πω και κατι αλλο.
Χαρηκα για την γνωριμια.
Να ειστε καλα και να αγαπατε τον ΠΑΟΚ
Οχι αλλη προσωπολατρεια.
Γεια
Χαρηκα για την γνωριμια.
Οχι αλλη προσωπολατρεια.
Γεια
- ace79grpaok
Όταν το καλοκαίρι έλεγα ότι δε πρέπει να ανάλαβει ο άγγελος γιατί πάντα φέρνει την διχωνια μαζί του έτρωγα το ένα πέσιμο μετά τι άλλο,όσοι λένε "έξω τα λαμογια από τον παοκ"και για όλα φταίει το παρεακι ,μπορούν κάποτε να τα ονοματησουν να μάθουμε και εμείς τα πρόβατα?πάντως άγγελε με το παρεακι σου και τα σκυλιά σου μπράβο αρουλη μας κατάντησες να κερδίζουμε και να μαλώνουμε . 

- desperando
- Επικοινωνία:
Ποια απωθημένα με το σάιτ βρε συ Ντίνο,μιλάς με κάποιον που ολημερίς και ολονυχτίς είναι μέσα στο Φόρουμ νιώθοντας το κομμάτι δικό του.Dinos_Liverpool έγραψε:
@despe
Είναι τόσο δύσκολο να μπορείτε να συνομιλείτε εντός των ορίων μεταξύ σας; Αυτό το απλό πράγμα λέω εγώ και όποιος από εσάς αναγνωρίσει ότι έκανε λάθος, τότε δεν θα υποστεί κυρώσεις. Όλα τα άλλα, φίλε Despe, είναι απλώς αμπελοφιλοσοφίες...
Εάν νομίζεις ότι όλοι οι τίτλοι που έχουν μπει στην κεντρική με βρίσκουν σύμφωνο, κάνεις λάθος. Πολλές φορές έχω πει τη γνώμη μου, βέβαια, αλλά τι άλλο θα μπορούσα να κάνω; Να μπανάρω π.χ. κάποιον που εδώ και 8 χρόνια τραβάει το κουπί σχεδόν μοναχός του για να μπορούμε όλοι εμείς να γράφουμε ελεύθερα την άποψή μας; Ναι, συζητάμε κάποια θέματα, αλλά μέχρι εκεί! Έλεος, με τα απωθημένα που έχετε ορισμένοι με το site!
Εγώ σου ζήτησα να ανακαλέσεις εσύ και οι άλλοι για συγκεκριμένους λόγους και συμπεριφορές και συ μου λες άλλα αντί άλλων. Το γεγονός ότι δεν έπεσαν κατ΄ ευθείαν και μαζικά τα μπαν, αλλά σας δόθηκε μία παραπάνω ευκαιρία για να λήξει το θέμα ωραία και καλά, όχι μόνο δεν το εκτιμάς, αλλά μου μιλάς για απειλές και τακτικές νηπιαγωγίου.
ΟΚ, εγώ θα περιμένω μέχρι το βράδυ... όποιον καταλάβει ότι έκανε κάποιο λάθος. Εάν δεν το καταλάβει, δεν πειράζει. Αρκεί που το καταλάβαμε εμείς.
Από κει και πέρα σου λέω ότι ο εκφοβισμός του μπαν δεν οδηγεί σε καμία λύση και συ μου λες για αμπελοφιλοσοφιες κτλ .οκ εσύ έχεις και το μαχαίρι και το καρπουζι.
Όταν θα καταλάβουμε ότι είμαστε ένα γαλατικο χωριό που λείπουν όμως οι Ρωμαίοι και έτσι τρωγομαστε μεταξύ μας τα πράγματα θα είναι πιο ευκολα
- Dinos_Liverpool
Δεν καταλαβαίνω την αντίδρασή σου αυτή καθόλου! Εδώ δεν σου δίνω κανένα δίκιο. Δεν ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα. Σου απάντησε και ο Κωστής, επ' αυτού, οπότε ανακαλείς και επανέρχεσαι πάραυτα! Άντε, σε παρακαλώ πολύ!paokovios1974 έγραψε:Και να πω και κατι αλλο.
Χαρηκα για την γνωριμια.
Οχι αλλη προσωπολατρεια.
Γεια
- Dinos_Liverpool
Ντεσπέ, αν όντως νιώθεις το site όπως λες, χαίρομαι, φυσικά, αλλά θέλω να μας το δείχνεις πιο πολύ. Ειδικά εσύ και τα πιο παλιά μέλη. Ακόμα και όταν σας προκαλούν, πρέπει να αντιδράτε ηπιότερα. Τα έχουμε ξαναπεί αυτά.
Μιλάμε σε 4 αράδες μπόρεσες και χώρεσες φράσεις και έννοιες όπως "όσοι λένε", "παρεάκι", "εμείς τα πρόβατα" , "αγγελε με το παρεάκι" , "σκυλιά" και έβαλες και φάτσα. Από τη μια ζητάς -από ποιόν άραγε- να ονοματίσει κάποιο "παρεάκι" ειρωνικά παραδεχόμενος ότι είσαι πρόβατο και από την άλλη κατηγορείς για άλλο "παρεάκι" και σκυλιά. Κι όλα αυτά , τη στιγμή που που υποτίθεται πρέπει να μπει μια τελεία και να μη διαιωνίζουμε μια νοσηρή κατάσταση .ace79grpaok έγραψε:Όταν το καλοκαίρι έλεγα ότι δε πρέπει να ανάλαβει ο άγγελος γιατί πάντα φέρνει την διχωνια μαζί του έτρωγα το ένα πέσιμο μετά τι άλλο,όσοι λένε "έξω τα λαμογια από τον παοκ"και για όλα φταίει το παρεακι ,μπορούν κάποτε να τα ονοματησουν να μάθουμε και εμείς τα πρόβατα?πάντως άγγελε με το παρεακι σου και τα σκυλιά σου μπράβο αρουλη μας κατάντησες να κερδίζουμε και να μαλώνουμε .
Και να θες να πεις κάτι , αυτοαναιρείσαι και χάνεις το οποιοδήποτε point θες να τονίσεις.
ΥΓ : Αρούλη μπορεί να με καταντήσει μόνο ο καθρέφτης μου.
Πιθανώς να ειμαστε η μονη ομαδα που δεν μπορει να κανει αιντεπιθεση...κλέβει την μπάλα και φρενάρει στο κεντρο...κορυφαίος ο απόντες στο Β Τζιωλης...και η ρέντα του παπ...
- ace79grpaok
δεν καταλαβες ημουν υπερβολικος για να καταδειξω τις υπερβολες και τις μπαρουφες που λεγονται απο καποιους χωρις καμμια τεκμιριωση ,το προβατο ειρωνικο ηταν επρεπε να το καταλαβεις,γιατι οσο μπορουν τα αγγελοσκυλα να μιλανε για παρεακια ετσι μπορω και εγω χωρις να ξερω και να εχω στοιχεια ,να ανακαλυπτω παρεακια αγγελου και να κανω σεναρια και θεωριες συνομοσιας.Μια απο τις μεγαλυτερες πληγες ανεκαθεν στον παοκ ηταν οι υποτηθετε "ψαγμενοι" που τα ξερουν ολα και λενε μπαρουφες για να στηριξουν την ψαγμενια τους.Οι Φρασεις "εξω τα λαμογια απο τον παοκ" και "το παρεακι κανει κουμαντο στον παοκ" τις ακουω εδω και χρονια αλλα κανενας δεν βγαινει να πει ποιοι ειναι τα λαμογια και ποιο το παρεακι να μαθουμε και εμεις ρε παιδια,εκει πηγε το εμεις τα προβατα.Ο ορος γιναμε ρουλης υπερβολικος μεν απλα ηθελε να καταδειξει την διχωνεια και τα στρατοπεδα που ηταν σημα κατατεθεν του ρουλη και ΠΟΤΕ δεν θα ηθελα να γινει στην ομαδα μας,παιδια απο τοτε που εγινα μελος δεν θυμαμαι να μαλωνουμε ετσι μετα απο νικη.παιδια εγω ειμαι παοκ ,οταν παιζει η ομαδα ειμαι παοκ και τιποτα αλλο ,η οποια κριτικη μου εχει γνωμονα το καλο του παοκ και οχι συμπαθειες και αντιπαθειες μακαρι να βγουμε τσουλου και να ζεσταθει ο κυρι γιαννης και να κανουμε ΟΜΑΔΑΡΑgiapas έγραψε:Μιλάμε σε 4 αράδες μπόρεσες και χώρεσες φράσεις και έννοιες όπως "όσοι λένε", "παρεάκι", "εμείς τα πρόβατα" , "αγγελε με το παρεάκι" , "σκυλιά" και έβαλες και φάτσα. Από τη μια ζητάς -από ποιόν άραγε- να ονοματίσει κάποιο "παρεάκι" ειρωνικά παραδεχόμενος ότι είσαι πρόβατο και από την άλλη κατηγορείς για άλλο "παρεάκι" και σκυλιά. Κι όλα αυτά , τη στιγμή που που υποτίθεται πρέπει να μπει μια τελεία και να μη διαιωνίζουμε μια νοσηρή κατάσταση .ace79grpaok έγραψε:Όταν το καλοκαίρι έλεγα ότι δε πρέπει να ανάλαβει ο άγγελος γιατί πάντα φέρνει την διχωνια μαζί του έτρωγα το ένα πέσιμο μετά τι άλλο,όσοι λένε "έξω τα λαμογια από τον παοκ"και για όλα φταίει το παρεακι ,μπορούν κάποτε να τα ονοματησουν να μάθουμε και εμείς τα πρόβατα?πάντως άγγελε με το παρεακι σου και τα σκυλιά σου μπράβο αρουλη μας κατάντησες να κερδίζουμε και να μαλώνουμε .
Και να θες να πεις κάτι , αυτοαναιρείσαι και χάνεις το οποιοδήποτε point θες να τονίσεις.
ΥΓ : Αρούλη μπορεί να με καταντήσει μόνο ο καθρέφτης μου.
thanos-xanthi έγραψε:συγγνωμη απο μενα για την αναστατωση ,αν προκαλεσα
αν και νομιζω ντινο τα βαζεις ολα στο ιδιο καζανι..δε μπορει ετσι να γενικευουμε
δεν αναφερθηκα σε αλλο μελος προσωπικα, ανταπαντησα σε χαρακτηρισμο στο προσωπο μου απο ατομο που με διψηφιο αριθμο δημοσιευσεων μπαινει να προκαλεσει και να δημιουργησει αναμπουμπουλα
αυτο αν δε το λες στημενο, υποπτο το λες ομως..
αντι να κρινουμε ενα παιχνιδι και την εμφανιση να βγαζουμε προσωπικο μενος οπως μας βολευει
Συγγνωμη σε ολους ειλικρινα, αλλα δεν κρατηθηκα να βλεπω τοση λασπη και εμπαιγμο σε εναν ανθρωπο που εχει ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ το σωματειο μας.
Και σαν καλο παραδειγμα θα κρατηθω σ αυτα που λες θανο για το διψηφιο , θα βαζω +1926 απο σημερα σε καθε ποστ να σε φτασω, η θα αφηνω τα παιδια μου αδιαβαστα, θα τα ξεγραψω και απο τις δραστηριοτητες να σε φτασω.
Αντι να σκεφτεις οτι ειμαι και 5 χρονια παλιοτερος σου εδω , κι ας μη γραφω συχνα , μονο οταν μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι η κρινω οτι υπαρχει λογος, διαβαζω ολη μερα το σαιτ.
Στημενο και υποπτο ??? Τι να σου απαντησω τωρα? Ωραια συγγνωμη ζητησες.
Παιδια ΣΥΓΓΝΩΜΗ απο ολους, χωρις προυποθεσεις, κι απο σενα θανο συγγνωμη κι ας γραφτηκες περυσι στο σαιτ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zoran την Δευ 06 Απρ 2015, 21:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.