Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευση από barlow4 »

δεν αξιζει καν να διαβασεις τι λεει.
ειναι σαν να δινεις βαση στα κειμενα του βενιζελου και του σαμαρα για την αντιμετωπιση της κρισης.
και δικιο να εχει και σωστα πραγματα να λεει ειναι αυτος που τη δημιουργει.
κολκα αν θελεις να σωσεις την καριερα σου (γιατι οταν γλιτωσει καποτε ο ΠΑΟΚ θα εισαι τελειως περιττος) ξεκινα να κανεις ντοκιμαντερ και συνεντευξεις περα απο τα ορια του ΠΑΟΚ.μπορει να μην εχεις κανενα σπουδαιο επιπεδο αλλα και παλι κερδος θα ειναι για εσενα(και για ολους).
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

desperando έγραψε:Η ουσία είναι ότι ασχέτως ποιος γράφει το άρθρο αυτή είναι η πραγματικότητα είτε το θέλουμε είτε όχι.
Δυστυχώς όπως τα λέει είναι αλλά σε αυτό το κλίμα συνέβαλε και αυτός
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

barlow4 έγραψε:δεν αξιζει καν να διαβασεις τι λεει.
Αυτό ισχύει μόνο για κάποιον που δεν έχει κρίση και σ΄αυτή την περίπτωση δεν χρειάζεται να διαβάζει τίποτε.
Διαβάζεις τα πάντα και κρίνεις αυτά που διαβάζεις όχι με το ποιος τα γράφει.
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

πραγματικα μεσα στην πνιγερη προβατιλα,συν οπαδοι σαν τον thanix τον georgedoulk και τον barlow , μου δημιουργουν αισιοδοξια..οτι ακομα το ΠΑΟΚτσηδικο δαιμονιο υπαρχει..
ετσι οπως τα λετε ειναι..
οταν τα πιονια ειναι τοποθετημενα οπως επαγγελματικα βολευεει το κολακακι το ριχνουμε στην σαπουνοπερα και στα δακρυβρεχτα..
κολακα δε σε φτυνουν βρεχει..(κατα την οπτικη σου)
οι αποδοκιμασιες και οι γκρινιες εχουν να κανουν με συγκεκριμενα γεγονοτα..
οταν ειμασταν πρωτοι κυριε γλωσσιτσα εσυ και τα φιλαρακια σου μεσα δε βαζατε..
περιμενατε τη πρωτη γκελα..να ο κλαους ετσι να ο τσανδαρης αλλιως..τωρα που κυνηγαμε με γχ το βαζελο ομοψυχια..

καλα οι εδω χρηστες το τροπαριο του αα εις τον αιωνα των αιωνων..
βρε αδερφε δε με χαλαει για τον αα με χαλανε τα συμφεροντα και η αρρωστια τυπου κολακα και η προβατιλα..
οχι ο αα φταιει αυτον θελεις αυτον υποστηριζεις..
μεγαλος νταλκας .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ariskatiforos την Δευ 06 Απρ 2015, 14:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

eorptol έγραψε:
desperando έγραψε:Η ουσία είναι ότι ασχέτως ποιος γράφει το άρθρο αυτή είναι η πραγματικότητα είτε το θέλουμε είτε όχι.
Δυστυχώς όπως τα λέει είναι αλλά σε αυτό το κλίμα συνέβαλε και αυτός
δυστυχως ολοι μας συμβαλουμε καθημερινα.
πλεον αποδεδιγμενα δεν ειμαστε καλυτεροι απο τον Χ κολκα,με την μονη διαφορα οτι καποιοι βλαπτουν τον ΠΑΟΚ απο δολο και καποιοι αλλοι λογο βλακιας
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

@ ariskatiforos
Προβατίλα, όμως, μπορεί να είναι και το ότι είναι κάποιος αντίθετος με κάτι σωστό, επειδή το γράφει ο Κόλκας.
Επειδή έκανες και αξιολόγηση των εδώ μελών και επειδή το σχόλιο σου γράφτηκε κάτω από τη δική μου δημοσίευση:
Σε προκαλώ να βρεις έστω μια δημοσίευση δική μου εναντίον του ΑΑ, από την υπογραφή μέχρι και το τέλος του συμβολαίου του, ή έστω μια, οποτεδήποτε, προσβλητική προς το πρόσωπό του.
Υ.Γ. Καλό είναι όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, να κοιτάμε και σε κανέναν καθρέφτη.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Φίλε, ο δικός σου νταλκάς με τον κολ(α)κα είναι ή τείνει να γίνει εξίσου νοσηρός με ό,τι άλλο στηλιτεύεις (και έχεις κάθε δικαίωμα). Οι χαρακτηρισμοί που, άμεσα ή έμμεσα, αποδίδεις ΚΑΙ σε μέλη του φόρουμ, δε νομίζω πως μπορούν να τύχουν σοβαρής θεώρησης τη στιγμή που δεν υπάρχει σχεδόν μισό σου ποστ, με μη επίκεντρο του ... στραβαρμενισμού του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ τον 12 (24/2)!!!
ariskatiforos

η προβατιλα δεν αναφερεται σε κανεναν συγκερκριμενα και ειδικα στο φορουμ
αναφερεται στα σχολια κατω απο τα αρθρα του συγκεκριμενου..
αυτο στο οποιο αναφερθηκα για τους χρηστες ειναι οτι τελικα αυτοι εχουν μανια κατδιωξης του αα
ο οποιος ηταν για 7 μηνες..
η ιστορια του ΠΑΟΚ δεν ειναι αυτοι οι μηνες
κουραζει να πρεπει ν απολογηθεις συνεχεια για μια αποψη
επειδη καποιοι βλεπουν παντου το φαντασμα του αα
μπορω να σου αποδειξω με επιχειρηματα τι ειδους νοσηροτητα δημιουργει ο συγκεκριμενος περισσοτερο απο το καθε ενα..διοτι τυπους σαν τον ραπτοπουλο τους βλεπει και ο τυφλος..ειναι ευκολακι..
παντως κριτικη αν δεις σε καμια ενοτητα παικτη η προπονητη δεν κανω..
.
αλλα παλι στον γχ κακοπροαιρετη και αντιαισθητικη κριτικη οσο προπονει την ομαδα δε θα κανω..οπως δεν κανω γενικα..
βεβαια αυτο με τον παπαγιαννοπουλο παραδεχομαι οτι με ξεπερασε,δυστυχως λειτουργησε με εμπαθεια..
ariskatiforos

επισης πολλοι περασατε στο ντουκου κατι που ειπε ο ρατς
οτι του κανει πολυ ασχημη εντυπωση πως τα μεσα ειναι τοσο καλα ενημερωμενα για το τι γινεται στ αποδυτηρια..
λεει οτι δε το εχει ξανασυναντησει και ειναι πολυ ασχημο για μια ομαδα..
διαβαζοντας την αποθεωση τζαβελα απο τον κολακα,απορει κανεις γιατι συμβαινει αυτο?
ξερει να επιλεγει με μαεστρια
εισαι ο τζαβελας,χτυπαει το τηλ μετα απο αυτο το αρθρο
βλεπεις κολκας,το σηκωνεις??ναι η οχι?
εισαι κλαους ,μετα τα αρθρα κατα τη διαπραγματευση συμβολαιου ,σε παιρνει ο κολκας για καφε,πας η οχι??
εισαι ο γχ,με τη στηριξη που σου δινει,σου ζηταει αποκλειστικη συνευντεξη,τη δινεις η οχι?
και καπως ετσι λειτουργουν τα παρεακια που μετα φερνουν τη γκρινια..
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Κλαίει η χήρα που φαρμάκωσε τον άνδρα της.
ΟΥΣΤ, ΜΠΟΥΦΕ ΦΛΟΚΑ!!!
Άβαταρ μέλους
Amon Tobin

Δημοσίευση από Amon Tobin »

georgedoulk2008 έγραψε:
Thanix έγραψε:Ο Σταύρος Κόλκας γράφει για την ιεραρχία στον ΠΑΟΚ, τους οπαδούς, τις αποδοκιμασίες και τον φασισμό του γκρινιάρη...

Το να γιουχάρεις τον Γεωργιάδη όταν ακούγεται το όνομά του, το να γιουχάρεις τον Τζαβέλλα επειδή δεν γουστάρεις τα μούτρα του, είναι συμπεριφορά που αντιτίθεται των βασικών αρχών ενός οπαδού.

(Και φυσικα να κραζει ο κοσμος τους φίλους μου είναι απαράδεκτο. Αντε μη θυμώσω και δεν σας βγάλω Τσ.Λ.)

Στα αγωνιστικά ζητήματα, η νίκη επί της Ξάνθης ουσιαστικά ήταν κρίσιμη γιατί έγινε ενδιαμέσο προετοιμασίας. Ο Γεωργιάδης επέλεξε να ρισκάρει αυτόν τον αγώνα, για να βάλει στοιχεία στην ομάδα που δεν υπήρχαν.

Όση δουλειά κι αν κάνει, δεν θα καταφέρει τίποτα απέναντι και σε αυτό το φάντασμα του Παναθηναϊκού το οποίο περιφέρεται τελευταία στα ελληνικά γήπεδα.

(Καλο το λιβάνισμα στον ΓΧ, φιλαρακι και ετσι, αλλά ας καλύψω και τον λόκω μου)

Η περίπτωση Τζαβέλλα είναι η πλέον χαρακτηριστική. Μπαίνει ενδεκάδα με διάθεση να κάνει καλό παιχνίδι, τα δίνει όλα, πάει κόντρα σε αυτό το κλίμα, είναι με τον Παπαδόπουλο από τους κορυφαίους της ομάδας, όμως παίζοντας στα κόκκινα και με την πίεση που σου προκαλεί το ίδιο σου το κοινό, έρχεται η στιγμή που χαλαρώνεις και κάνεις την χοντράδα. Ευτυχώς για τον ίδιο και για την ομάδα, η ομάδα κράτησε τη νίκη.

(Αν βεβαια την χοντραδα την είχε κανει ο Τσανδαράκος ή ο Παπατζον, τα παιδια του Εξαποδω δηλαδη, θα τον είχα κρεμάσει απο το κάγκελο της 4)

Νομίζω είναι δουλειά όλων μας να κατακρίνουμε αυτή τη συμπεριφορά. Είναι ντροπή να προσθέτουμε πίεση στον οργανισμό, αντί να τον βοηθάμε να βγάλει το κάρο από τη λάσπη.

(δουλειά ΟΛΩΝ μας πρεπει να γίνει η απομακρυνση σου απο τον ΠΑΟΚ παση θυσία)
++++++++
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

πάρα πολλοί είστε άρρωστοι και δηλητηριασμένοι. δυστυχώς
ariskatiforos

ε ναι βλεπεις σε μια κοινωνια βαθεια αλτρουιστων ανθρωπων με βαθεια ιδανικα,μια κοινωνια ηθικης ανωτεροτητας και δικαιοσυνης,εμεις ειμαστε δηλητηριασμενοι και βλεπουμε φαντασματα..
εγω θα θεωρουσα σωστοτερο το παρα πολλοι παραμενουν αφελως αθωοι..
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Χωρικέ, τρία χρόνια σερί τρώμε το ίδιο έργο στην μάπα.
Οι ίδιοι πρωταγωνιστές, οι ίδιες μέθοδοι, τα ίδια αποτελέσματα.
Ειδικότερα η κατάσταση με τον γχ, τον ζβ και τους συν αυτοίς είναι πλέον εξώφθαλμη και προκλητική.
Στέφενς, Μπόλονι, Άγγελος, όοοοολοι άχρηστοι. Μόνο ο "δεν πρόκειται να πάω ποτέ στον ολυμπι@κό" είναι ο τέλειος προπονητής, ο τζιτζιμπρίζας τέλειος τδ, ο χοντρορουφιάνος πρότυπος ΠΑΟΚτσής και ο σέλφης σωσίας του Μαλντίνι.
ariskatiforos

δειτε αρθρο..
ερχεται να επιβεβαιωσει αυτο ακριβως που συζητουσαμε..
η κατασταση εκτος απο επικινδυνη ειναι και γελοια..
λες και κρυφακουν απο τη τουαλετα..

"Οι αποδοκιμασίες μερίδας του κόσμου προς το πρόσωπο του Γιώργου Τζαβέλλα στον κυριακάτικο αγώνα με την Ξάνθη, απασχόλησε και χθες τα μέλη της ομάδας.
Αφορμή, το αίτημα του Γιώργου Τζαβέλλα να μιλήσει ενώπιο του Γιώργου Γεωργιάδη και των συμπαικτών του πριν την ομιλία του δεύτερου σχετικά με το παιχνίδι, αίτημα που φυσικά έγινε αποδεκτό.

Τι είπε ο διεθνής αμυντικός; "Θέλω να ζητήσω συγγνώμη απ΄ όλους σας για το ότι η ομάδα πρέπει να σηκώσει το βάρος των αποδοκιμασιών προς το πρόσωπό μου. Το ότι εγώ μπορώ να ανταπεξέλθω, δεν σημαίνει πως πρέπει να το κάνετε και εσείς. Δημιουργείται μια άδικη και δυσάρεστη κατάσταση τόσο για την ομάδα όσο και για εσάς, εξαιτίας μου.

Ίσως λοιπόν θα ήταν καλύτερο να μην αγωνίζομαι σε αυτή την περίοδο. Αν αυτό θα σας κάνει να αισθάνεστε πιο εύκολα, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δεν θέλησα ποτέ να κάνω κακό ούτε στην ομάδα ούτε σε εσάς" ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Η πρώτη αντίδραση, ήρθε απο τον Στέφανο Αθανασιάδη. "Ούτε να σκέφτεσαι κάτι τέτοιο. Έχει συμβεί και με εμένα, μπορεί να συμβεί στον καθένα. Είμαστε μια ομάδα και είμαστε όλοι μαζί και στα καλά και στα άσχημα" τόνισε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, ενώ στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Γιώργος Γεωργιάδης.
Όπως και ο Κλάους έτσι και ο Καβαλιώτης προπονητής, πήρε το μέρος του Γιώργου Τζαβέλλα και του πρόσφερε στήριξη, λέγοντας: "Ούτε εγώ έχω κάποιο θέμα. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το καλό της ομάδας. Θα χρησιμοποιώ όποιον θεωρώ ότι σκέφτεται το καλό της ομάδας, δεν θα χρησιμοποιώ όποιον θεωρώ πως σκέφτεται μόνο τον εαυτό του".

ποσο γελοια και αρρωστη κατασταση..
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”